![]() ![]() |
2010.02. 23. - 23:49:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uhhh. nekem mostanában nincs hangulatom tubusozni.
most épp halódunk Caprival a kiegészítő novin. Ma befejezzük én úgy érzem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 23. - 23:52:24
Létrehozva:
|
|
|
Jójó, nem piszkállak titeket .. el vagyok magamban mint a hülye gyerek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
irjatok csak, annál gyorsabban lesz újra IDM _) |
|
|
|
2010.02. 23. - 23:56:36
Létrehozva:
|
|
|
Hamarosan IDM is lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 23. - 23:57:58
Létrehozva:
|
|
|
jah, csak nekem még le is kell fordítanom angolra, amit most írunk.
|
|
|
|
2010.02. 24. - 00:04:56
Létrehozva:
|
|
|
Jaja. Én a Lola - ficket kezdtem el fordítani.
|
|
|
|
2010.02. 24. - 00:07:50
Létrehozva:
|
|
|
sok sikert hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 00:25:15
Létrehozva:
|
|
|
Kell is XD utálom a mondataimat XD
|
|
|
|
2010.02. 24. - 02:03:13
Létrehozva:
|
|
|
jantar: szivi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, persze hogy láttam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angie át is küldte msn-en mert nem akarta leszedni nekem tubusról. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pár nyami gif, hátha még nincsenek meg... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/studio_001.gif) (a cigizőset NAGYON imádom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) holy mother of god!!! ez olyan édes, hogy összerándult a mindenem!!!!!!!! a cigizős meg nagy kedvencem... a drága. rámfújhatná a füstöt |
|
|
|
2010.02. 24. - 04:21:54
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Üdv Mindenkinek! (Majd reggel...) (IMG:style_emoticons/default/sleep.gif)
Egyszerűen nem bírlak utolérni benneteket! Ez a temérdek fotó mentése nem kis idő, plusz nézni a vidiket is... Folyamatos lemaradásban vagyok... Mindenestre köszi mindenkinek a remek képeket! (Vica, Usi, Jantar, Mode). MYMről egészen különlegesen jókat tesztek ide! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Hogy a szöszben jártok ennyi fórumra, meg közösségi oldalra, mikor foglalkoztok a saját dolgaitokkal? Meg sem próbálok MYMezni, ha valami érdekes néznivalót találtok, légyszi toljátok át ide! Vagy az olvasnivalót a SINre... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pár hozzászólás: Mode-ot szépen tanítgatjátok nőisége felfedezésére, hi-hi. Hát nekem nem volt ilyen jófej segítő csapatom, lelki támasztékom! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Lolaaa! Nagyon gyilkos a ficked! Tetszik, hogy egészen emberinek ábrázoltad félisteneinket! Fáradtság, humor, elesettség, tiszta szeretet, mindemelett meg a kéjes vadállati ösztönök... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) uhgrrmrrrnyamm Az "építőmunkás dekoltázs"-ért pedig megszavazom neked a hónap 'Sereglet Hsz Vándordíját'! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) A Royal Albert Hall este történéseiről pénteken értesültem csak, mert épp netmentes helyen dolgoztam egész héten. Teljesen lázba jöttem én is és mindent elolvastam, amit lehetett. Elképesztő! És nagyon élvezetes a magyar srác beszámolója is! Micsoda szerencsés fickó! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Angie te sem vagy semmi, má' megint viszket a talpad, mi? Az utolsó este is biztos valami extra eseményt tartogat, vigyél gépet, ha lehet! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Usi, Capri, drága leányaim, ne kínozzatok sokáig, IDM-et akarunk!!! IDM! IDM! Amúgy meg lécci hívjatok el engem is a Milanos buliba! Klubokba nem fogok menni veletek, de egy 'szolid' (khm) csajbuliban szívesen megismerkednék veletek... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mindenkinek ölelés! (Aztán majd napok múlva megint utolérlek titeket...) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 06:26:30
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Jelentem, hogy kicsinál a kezem... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Rettenetesen fáj basszuskulcs, hogy fogok így szombaton vezetni? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) No, majd ma este borogatom vagy valamit cseszek neki... Usi, igen, majd adunk ennek a sunyin Hiltivel szombat délelőtt falat fúró bandának. Szegény Kesik, csesszék meg, szerintem nem is aludt semmit. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Hát ebben a zajban nem is lehetett. De ezek folyamatosan zajonganak, fél 11 előtt nincs kuss. Na mi majd ezt a Milan dvd nézést akkor fogjuk kezdeni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Muhaha, a legjobb bosszú, a Pain than I'm used to csutka hangon, mi meg sikongatunk hozzá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem csak hangban van meg a Metál ica, de írj sorinak, hátha tud segíteni neked! Capri, Lola, most már nagyon érdekel a ficketek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Doronicum, persze majd jöhetsz te is Milan-t nézni, de egyet megígérünk, szolidak és csöndesek nem leszünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És írj sűrűbben, ne a lemaradásoddal foglalkozz, itt úgyis állandó a perverzkedés és könnyű bekapcsolódni! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja és MYM-ről én is tettem be képeket (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 08:01:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt.
Angie drága lehet meg kellene mutatnod a kezedet egy orvosnak.Gyógyuljon meg a kacsóg minnél hamarabb.gyógypuszika (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Doro szivesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe szépen tanitgatjuk Mode-ot a nőiség felfedezésére?Egy csapat romlott,perverz nő okít egy ártatlan 16 éves lányt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 08:23:20
Létrehozva:
|
|
|
Ja azt még el akartam mesélni,hogy tegnap este 3/4 11-kor nagy durranást hallottunk aztán rövig idő múlva szirénázást.Kinéztem az ablakon hát látom két tűzoltóautó(abból az egyik elénk parkolt be),rendőrség,mentő.Na mondom mi a franc történt.Hát kiderült,hogy a szomszég kerítésébe beledurrant egy autó.Szerencsére senki sem sérült meg olyannyira nem,hogy el is szaladtak akik a kocsiba ültek.Mert a közeli benzinkútnál tankoltak aztán fizetés nélkül távoztak és mint az őrült jöttek az irányunkba de valamiért félreránthatták a kormányt és a kerítésbe landoltak.Ja és valószínű a kocsit amit összetörtek ellopták a gazdájától.Állítólag ügyik voltak a rendőrök mert pillanatok alatt elkapták a gazfickókat.
Szegény szomszéd amióta az övéké a telek azóta már a harmadik alkalom,hogy a kerítésükbe rohantak.Nincs szerencséjük. |
|
|
|
2010.02. 24. - 09:30:31
Létrehozva:
|
|
|
Szia vica!
Hát köszi, alig bírok dolgozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig be van kötve a kezem, de lüktet nagyon-nagyon........ áááááááááááááááááááááá Nem semmi ez a sztori, de még jó, hogy nem lett semmi személyi sérülés meg hogy a barmokat is elfogták a zsaruk, nem úgy, mint azokat, akik tegnap megint ATM-et loptak. |
|
|
|
2010.02. 24. - 09:48:28
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt cicák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Doro: szerintem se érdemes elolvasni mindent a lemaradásnál - inkább utazz a képekre és a vidikre, csak átfutva a többi hsz-en. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy megint felbukkantál drága, már hiányoltalak személy szerint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem soká lesz IDM, nyugi! Tegnap nagyon finom adagot írtunk a versenymunkánkhoz. Ma már valszeg teljesen befejezzük, ugyanis már nincs sok, és utána IDM - NAGYON hiányoztak mindkettőnknek a srácok!!! az utóbbi napokban/hetekben elég hülyén jöttek kis a napjaink és nem nagyon sikerült írni. Angie: hajaj, pedig drukkoltam, hogy ne fájjon a kezed! nem lehet hogy ínhüvelygyulladás? Borogasd csak meg fájdalomcsillapító!!! sok gyógypuszi megint!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jah, meglesz a bosszúnk a hülye szomszédaidnak!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vica: és még jó, hogy nem a ti kerítésetekbe mentek bele! idióta barmok!!! |
|
|
|
2010.02. 24. - 10:10:09
Létrehozva:
|
|
|
Halihó!
basszakutya, már megint bombariadó van! ki a jó kurva f@szkalapja szórakozik ezzel???????? a héten a 2., három hét alatt a 3. !!! mi a retek anyja van ezzel az emberrel. mert ezt tuti egy ember csinálja! Doro, köszi a díjat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hülyeségért kapok már megint díjat, pfffff.... baaaanyek... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) és nagyon köszi a dicsértet a fickemre. Caprival is írunk egyet, szerintem szeretni fogjátok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a MYM, meg ez, meg a Facebook van nekem. de csak szabadidiőmben, amikor amúgy is valamelyik hobbimmal lennék elfoglalva. és ha pénteken felvesznek a melóba, akkor már nem lesz ilyen sok szabadidőm. de esténként sztem bőven elég benézni, nem is egészséges naphosszat fórumolni. jól mondod, van más dolga is az embernek. sőt, más is van, nemcsak a MODE, ha már itt tartunk. tegnap este tök jót iszogattunk barátnőmmel az Íjászban. hehe, lányiok végig ti jártatok az eszemben, oda mindig veletek, megyek! jópofa hely az amúgy, bírom, klasszikus kocsma. jah, és a visszaolvasást ha hosszabb ideig nem vagyok, inkább hagyom a fenébe. kapcsolódja be inkább te is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 10:25:52
Létrehozva:
|
|
|
Lola: nem tom láttad-é amit írtam vagy hogy Capri írt-e neked tegnap még msn-en, de elolvastam amit eddig írtatok és KICSINÁLTATOK MÁR MOST!!!!! tiiii... tiii boszorkák!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) már most szeretem azt a sztorit!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és végre mi is tudtunk haladni Caprival!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
No hát nincs is más dolga annak az emberkének mint hogy bombariadóztasson? ennyire nem kéne tiltakozni a következő félév ellen. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 10:28:15
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Lola, a mi szerelőink sem tudtak ma menni a Corvinusra a bombariadó miatt. Valakik nagyon unatkozhatnak... Lola, igen az Íjász már nekünk egy törzshely. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi, köszi a gyógypuszikat, a szomszédaim meg majd a napot is megemlegetik, hogy zaklattak minket a Hiltivel! |
|
|
|
2010.02. 24. - 10:43:19
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ha már a fúrásról volt szó, mosogatás közben itt is rákezdték vhol. :S De szerencsére csak 1-2 percig tartott. Hehe a "szerelőink" helyett "szeretőinket" olvastam. XDDDD
Korán kezdem mi?! XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 10:46:45
Létrehozva:
|
|
|
jaja, Zsó, láttam a hsz-ed, csak nem tudtam mire vélni? végig olvastad ami megvan? mert akkor muhahaha. amúgy is muhaha. ma sztem felkerül egy rész. nyitok neki valami blogot, meg ha lehet, persze Téged is megkérnénk hogy tedd ki a Sin-re. meg ha kész a fordítása, megy MYM-re is... muuuuuhaha. én is imádom a sztorit. életem legnagyobb vágyálmát írjuk ugyanis. és szuperek a csajok. na, de nem fényezem magunkat. csak annyira élvezem, áááá
Angiem, drágám, gyógycuppantás megy! (de egy poént nem bírok ki: nem kellett volna annyit magadhoz nyúlni!!!!! XD XD XDDDDD) a bombariadó azért már nagyon gázos. ezt így már nagyon nem kellene... |
|
|
|
2010.02. 24. - 10:53:36
Létrehozva:
|
|
|
Angie: ha már a fúrásról volt szó, mosogatás közben itt is rákezdték vhol. :S De szerencsére csak 1-2 percig tartott. Hehe a "szerelőink" helyett "szeretőinket" olvastam. XDDDD Korán kezdem mi?! XD idóta állat, imádlak!!!! szeretőink, az!!! XDDD na a mi szomszédaink nyerítenek. csak az a baj h én nem ordíttathatok zenét mert kiraknak ha panasz van rám. na de azért hétvégenként kapnak a pofájukra! |
|
|
|
![]() ![]() |