2400 Oldal V  « < 1143 1144 1145 1146 1147 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Angelus
post 2010.02. 24. - 11:13:02
Létrehozva: #22881

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 24. - 10:43:19) *
Angie: ha már a fúrásról volt szó, mosogatás közben itt is rákezdték vhol. :S De szerencsére csak 1-2 percig tartott. Hehe a "szerelőink" helyett "szeretőinket" olvastam. XDDDD
Korán kezdem mi?! XD

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már reggel ilyeneket olvasol, akkor mi várható estére? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.02. 24. - 10:46:45) *
jaja, Zsó, láttam a hsz-ed, csak nem tudtam mire vélni? végig olvastad ami megvan? mert akkor muhahaha. amúgy is muhaha. ma sztem felkerül egy rész. nyitok neki valami blogot, meg ha lehet, persze Téged is megkérnénk hogy tedd ki a Sin-re. meg ha kész a fordítása, megy MYM-re is... muuuuuhaha. én is imádom a sztorit. életem legnagyobb vágyálmát írjuk ugyanis. és szuperek a csajok. na, de nem fényezem magunkat. csak annyira élvezem, áááá

Angiem, drágám, gyógycuppantás megy! (de egy poént nem bírok ki: nem kellett volna annyit magadhoz nyúlni!!!!! XD XD XDDDDD)

a bombariadó azért már nagyon gázos. ezt így már nagyon nem kellene...

Köszönöm, drága vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
A malac viccen is jót röhögtem ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 24. - 11:13:52
Létrehozva: #22882

devotee

Angie,Usi hát ja még jó,hogy nem a mi keritésünket célozták meg a hülyék.De azóta kideritettem,hogy 5-en ültek a kocsiba amit nem loptak hanem közülük valamelyiké.Az ötből három elszaladt és a kereszteződés utáni kisbolt tulaja segitett a rendőröknek elkapni őket.Ja és az egyik a bandából kiskorú és éppen szökésben van az intézetből.Jó mi? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Lola baromi kiváncsi vagyok a fickre amit Caprival irtok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez a 3. bombariadó már kissé sok a "jóból". (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 24. - 11:20:42
Létrehozva: #22883

devotee

Lola: én is imádlak téged! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
igggen, mind a 8 és negyed oldalt elolvastam!!! és kb. úgy vinnyogtam Caprinak mint a te sztoridnál XD tetszik amúgy nagyon az alapszitu és persze hogy felpakolom ma Sinre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak kell a tisztázott verzió majd meg még én is átolvasom ha nem gond - több szem többet lát alapon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: na ebből világos is lett, hogy valszeg milyenek voltak a karambolozók... :S

Angie: estére már felgyulladok XD főleg ha folytatjuk Caprival a félbemaradt... hmmmm.... nyamm fejezetet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Na most elrohanok boltba mert már kopog a szemem az éhségtől és nuku kaja itthon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 24. - 12:29:34
Létrehozva: #22884

devotee

jééj! imádni fogjátok a ficket! Zsón mint tesztközönségen átment... muuuhaha. csak írnánk már végre, tegnap nem tudtunk

Vicus, durva a sztori a rablókkal... vadkelet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 24. - 12:35:09
Létrehozva: #22885

devotee

szerintem is imádni fogják! én mint tesztközönség kész lettem tőle!!! főleg az a jelenet mikor a két jómadár és uh és tudod! XDDDD a végén felsikoltottam, hogy ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 24. - 12:37:30
Létrehozva: #22886

devotee

Boldog Mátyás napot!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 24. - 13:09:11
Létrehozva: #22887

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 24. - 12:35:09) *
szerintem is imádni fogják! én mint tesztközönség kész lettem tőle!!! főleg az a jelenet mikor a két jómadár és uh és tudod! XDDDD a végén felsikoltottam, hogy ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! XDDD

áááá, meg jó a dumájuk is! imádom a csajokat!
de azt imádom a legjobban, amikor azt írod hogy: ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 24. - 12:37:30) *

yay! tényleg!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 24. - 13:21:33
Létrehozva: #22888

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 24. - 12:35:09) *

Ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor a b c d e f g h i j k l m n ............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 24. - 13:27:22
Létrehozva: #22889

devotee

HÜLYÉK!!! XDDDDD

na Mátyás napra összedobok vmit - tegnap már nem volt energiám rá. bár az előbb behalt tőle a gépem, úgyhogy nem bizti, hogy össze fog jönni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 24. - 13:31:34
Létrehozva: #22890

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 24. - 13:09:11) *
áááá, meg jó a dumájuk is! imádom a csajokat!
de azt imádom a legjobban, amikor azt írod hogy: ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

yay! tényleg!!!

Bizony, bizony, Mátyás!!! Usi tegnap azt mondta, hogy készül mára valamivel, de még nem látom az eredményt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 24. - 13:27:22) *
HÜLYÉK!!! XDDDDD

na Mátyás napra összedobok vmit - tegnap már nem volt energiám rá. bár az előbb behalt tőle a gépem, úgyhogy nem bizti, hogy össze fog jönni.

akkor ez valami nagyon perverz, hogy rendszerösszeomlást csinált (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 24. - 13:39:16
Létrehozva: #22891

devotee

Angie: hehe, annyira azért talán nem lesz perverz... XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 24. - 13:44:29
Létrehozva: #22892

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 24. - 13:39:16) *

Persze..................................... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 24. - 13:54:25
Létrehozva: #22893

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.02. 24. - 12:29:34) *
jééj! imádni fogjátok a ficket! Zsón mint tesztközönségen átment... muuuhaha. csak írnánk már végre, tegnap nem tudtunk

Vicus, durva a sztori a rablókkal... vadkelet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Az vadkelet. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 24. - 13:39:16) *

Usi téged ismerve nehéz elhinni,hogy nem lesz perverz a meglepi Mátyás napra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 24. - 12:37:30) *

Az egész Seregnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 24. - 13:59:01
Létrehozva: #22894

devotee

Olá Senoriták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Jajjj... olyan jó kedvem van ma.. pedig kemóról jöttünk, de asszem már nem visel meg annyira a dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjjj. mi van velem? hallottam ma egy kis madárcsicsergést, és a fakiba,. máris bizsergés van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola.... azonnal kérem én is azt a fick-et.... én imádom, ha tesztelhetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tesztalany akarok lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pont ezt akartam én is irni Angie-nek, hogy nem kellett volna annyit masztizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja... az inhüvelygyulladás.. nekem is rendszeresen van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze, csak azért, mert melóban megerőltetem a kezem ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudod mit szoktam rá tenni? Phenylbutazolin
vagy mi a faki, és úgy fáslizom be
na az hat gyorsan.. meg a flector por.. prószáld ki!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 24. - 14:08:32
Létrehozva: #22895

devotee

Olá Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Madár csicsergés?Nálatok ilyen jó az idő,hogy csicseregnek a madarak?
Nálunk borult ég,eső esik. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 24. - 14:54:52
Létrehozva: #22896

devotee

Inkább vicces lesz a meglepi XD

Edó: na örülök, hogy jó kedved van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

vica: itt is borult az ég és néha csöpög, de a hőmérséklet már-már optimálisan király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 24. - 15:09:27
Létrehozva: #22897

devotee

Ismét leamortizáltam egy vesszőt.... hegycsere.

Itt mi a helyzet?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 24. - 15:42:42
Létrehozva: #22898

devotee

kemény vagy Capri! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(MIKOR ÍRUNK?!?!?!?!?!?!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 24. - 15:47:14
Létrehozva: #22899

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.02. 24. - 04:21:54) *
Amúgy meg lécci hívjatok el engem is a Milanos buliba! Klubokba nem fogok menni veletek, de egy 'szolid' (khm) csajbuliban szívesen megismerkednék veletek... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Csajbuli? Vannak itt hímek is héééé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 24. - 09:30:31) *
Szia vica!

Hát köszi, alig bírok dolgozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig be van kötve a kezem, de lüktet nagyon-nagyon........ áááááááááááááááááááááá

Nem semmi ez a sztori, de még jó, hogy nem lett semmi személyi sérülés meg hogy a barmokat is elfogták a zsaruk, nem úgy, mint azokat, akik tegnap megint ATM-et loptak.

A kezeddel menj el orvoshoz, mert ha ínhüvely gyulladás akkor azzal szenvedni fogsz! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Tudom, mert volt olyanom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 24. - 15:51:51
Létrehozva: #22900

devotee

Neo: bírnád, ha egy szobába zárnának dvd-zni egy falka csajjal, mi? XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1143 1144 1145 1146 1147 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: