![]() ![]() |
2010.02. 24. - 11:13:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie: ha már a fúrásról volt szó, mosogatás közben itt is rákezdték vhol. :S De szerencsére csak 1-2 percig tartott. Hehe a "szerelőink" helyett "szeretőinket" olvastam. XDDDD Korán kezdem mi?! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha már reggel ilyeneket olvasol, akkor mi várható estére? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jaja, Zsó, láttam a hsz-ed, csak nem tudtam mire vélni? végig olvastad ami megvan? mert akkor muhahaha. amúgy is muhaha. ma sztem felkerül egy rész. nyitok neki valami blogot, meg ha lehet, persze Téged is megkérnénk hogy tedd ki a Sin-re. meg ha kész a fordítása, megy MYM-re is... muuuuuhaha. én is imádom a sztorit. életem legnagyobb vágyálmát írjuk ugyanis. és szuperek a csajok. na, de nem fényezem magunkat. csak annyira élvezem, áááá Angiem, drágám, gyógycuppantás megy! (de egy poént nem bírok ki: nem kellett volna annyit magadhoz nyúlni!!!!! XD XD XDDDDD) a bombariadó azért már nagyon gázos. ezt így már nagyon nem kellene... Köszönöm, drága vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) A malac viccen is jót röhögtem ám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 11:13:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie,Usi hát ja még jó,hogy nem a mi keritésünket célozták meg a hülyék.De azóta kideritettem,hogy 5-en ültek a kocsiba amit nem loptak hanem közülük valamelyiké.Az ötből három elszaladt és a kereszteződés utáni kisbolt tulaja segitett a rendőröknek elkapni őket.Ja és az egyik a bandából kiskorú és éppen szökésben van az intézetből.Jó mi? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
Lola baromi kiváncsi vagyok a fickre amit Caprival irtok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ez a 3. bombariadó már kissé sok a "jóból". (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 11:20:42
Létrehozva:
|
|
|
Lola: én is imádlak téged! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
igggen, mind a 8 és negyed oldalt elolvastam!!! és kb. úgy vinnyogtam Caprinak mint a te sztoridnál XD tetszik amúgy nagyon az alapszitu és persze hogy felpakolom ma Sinre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak kell a tisztázott verzió majd meg még én is átolvasom ha nem gond - több szem többet lát alapon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: na ebből világos is lett, hogy valszeg milyenek voltak a karambolozók... :S Angie: estére már felgyulladok XD főleg ha folytatjuk Caprival a félbemaradt... hmmmm.... nyamm fejezetet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Na most elrohanok boltba mert már kopog a szemem az éhségtől és nuku kaja itthon. |
|
|
|
2010.02. 24. - 12:29:34
Létrehozva:
|
|
|
jééj! imádni fogjátok a ficket! Zsón mint tesztközönségen átment... muuuhaha. csak írnánk már végre, tegnap nem tudtunk
Vicus, durva a sztori a rablókkal... vadkelet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 12:35:09
Létrehozva:
|
|
|
szerintem is imádni fogják! én mint tesztközönség kész lettem tőle!!! főleg az a jelenet mikor a két jómadár és uh és tudod! XDDDD a végén felsikoltottam, hogy ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! XDDD
|
|
|
|
2010.02. 24. - 12:37:30
Létrehozva:
|
|
|
Boldog Mátyás napot!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 13:09:11
Létrehozva:
|
|
|
szerintem is imádni fogják! én mint tesztközönség kész lettem tőle!!! főleg az a jelenet mikor a két jómadár és uh és tudod! XDDDD a végén felsikoltottam, hogy ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! XDDD áááá, meg jó a dumájuk is! imádom a csajokat! de azt imádom a legjobban, amikor azt írod hogy: ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Boldog Mátyás napot!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) yay! tényleg!!! |
|
|
|
2010.02. 24. - 13:21:33
Létrehozva:
|
|
|
szerintem is imádni fogják! én mint tesztközönség kész lettem tőle!!! főleg az a jelenet mikor a két jómadár és uh és tudod! XDDDD a végén felsikoltottam, hogy ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! XDDD Ez nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát akkor a b c d e f g h i j k l m n ............. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 13:27:22
Létrehozva:
|
|
|
HÜLYÉK!!! XDDDDD
na Mátyás napra összedobok vmit - tegnap már nem volt energiám rá. bár az előbb behalt tőle a gépem, úgyhogy nem bizti, hogy össze fog jönni. |
|
|
|
2010.02. 24. - 13:31:34
Létrehozva:
|
|
|
áááá, meg jó a dumájuk is! imádom a csajokat! de azt imádom a legjobban, amikor azt írod hogy: ELFOGYTAK A BETŰK MÉG AKAROK!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) yay! tényleg!!! Bizony, bizony, Mátyás!!! Usi tegnap azt mondta, hogy készül mára valamivel, de még nem látom az eredményt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) HÜLYÉK!!! XDDDDD na Mátyás napra összedobok vmit - tegnap már nem volt energiám rá. bár az előbb behalt tőle a gépem, úgyhogy nem bizti, hogy össze fog jönni. akkor ez valami nagyon perverz, hogy rendszerösszeomlást csinált (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 13:39:16
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hehe, annyira azért talán nem lesz perverz... XDDDD
|
|
|
|
2010.02. 24. - 13:44:29
Létrehozva:
|
|
|
Angie: hehe, annyira azért talán nem lesz perverz... XDDDD Persze..................................... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 13:54:25
Létrehozva:
|
|
|
jééj! imádni fogjátok a ficket! Zsón mint tesztközönségen átment... muuuhaha. csak írnánk már végre, tegnap nem tudtunk Vicus, durva a sztori a rablókkal... vadkelet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az vadkelet. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Angie: hehe, annyira azért talán nem lesz perverz... XDDDD Usi téged ismerve nehéz elhinni,hogy nem lesz perverz a meglepi Mátyás napra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Boldog Mátyás napot!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az egész Seregnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 13:59:01
Létrehozva:
|
|
|
Olá Senoriták (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jajjj... olyan jó kedvem van ma.. pedig kemóról jöttünk, de asszem már nem visel meg annyira a dolog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajjjj. mi van velem? hallottam ma egy kis madárcsicsergést, és a fakiba,. máris bizsergés van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola.... azonnal kérem én is azt a fick-et.... én imádom, ha tesztelhetek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tesztalany akarok lenni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont ezt akartam én is irni Angie-nek, hogy nem kellett volna annyit masztizni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaja... az inhüvelygyulladás.. nekem is rendszeresen van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) persze, csak azért, mert melóban megerőltetem a kezem ... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tudod mit szoktam rá tenni? Phenylbutazolin vagy mi a faki, és úgy fáslizom be na az hat gyorsan.. meg a flector por.. prószáld ki! |
|
|
|
2010.02. 24. - 14:08:32
Létrehozva:
|
|
|
Olá Edóka. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Madár csicsergés?Nálatok ilyen jó az idő,hogy csicseregnek a madarak? Nálunk borult ég,eső esik. (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 14:54:52
Létrehozva:
|
|
|
Inkább vicces lesz a meglepi XD
Edó: na örülök, hogy jó kedved van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: itt is borult az ég és néha csöpög, de a hőmérséklet már-már optimálisan király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 15:09:27
Létrehozva:
|
|
|
Ismét leamortizáltam egy vesszőt.... hegycsere.
Itt mi a helyzet?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 15:42:42
Létrehozva:
|
|
|
kemény vagy Capri! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
(MIKOR ÍRUNK?!?!?!?!?!?!) |
|
|
|
2010.02. 24. - 15:47:14
Létrehozva:
|
|
|
Amúgy meg lécci hívjatok el engem is a Milanos buliba! Klubokba nem fogok menni veletek, de egy 'szolid' (khm) csajbuliban szívesen megismerkednék veletek... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Csajbuli? Vannak itt hímek is héééé!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia vica! Hát köszi, alig bírok dolgozni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pedig be van kötve a kezem, de lüktet nagyon-nagyon........ áááááááááááááááááááááá Nem semmi ez a sztori, de még jó, hogy nem lett semmi személyi sérülés meg hogy a barmokat is elfogták a zsaruk, nem úgy, mint azokat, akik tegnap megint ATM-et loptak. A kezeddel menj el orvoshoz, mert ha ínhüvely gyulladás akkor azzal szenvedni fogsz! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tudom, mert volt olyanom! |
|
|
|
2010.02. 24. - 15:51:51
Létrehozva:
|
|
|
Neo: bírnád, ha egy szobába zárnának dvd-zni egy falka csajjal, mi? XDDDD
|
|