![]() ![]() |
2010.02. 24. - 15:54:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Inkább vicces lesz a meglepi XD Edó: na örülök, hogy jó kedved van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica: itt is borult az ég és néha csöpög, de a hőmérséklet már-már optimálisan király (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Várom, várom!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo: bírnád, ha egy szobába zárnának dvd-zni egy falka csajjal, mi? XDDDD Ki nem bírná? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alap, hogy a szomszédaim nem! |
|
|
|
2010.02. 24. - 15:58:32
Létrehozva:
|
|
|
Neo: bírnád, ha egy szobába zárnának dvd-zni egy falka csajjal, mi? XDDDD (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Élvezném ahogy darabokra szednétek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ki nem bírná? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alap, hogy a szomszédaim nem! Még Te is bírnád, mi?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 16:11:34
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Élvezném ahogy darabokra szednétek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Még Te is bírnád, mi?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Viccelsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na én lépek!!!!!!! páááááááááááááá |
|
|
|
2010.02. 24. - 16:11:56
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. Angie drága lehet meg kellene mutatnod a kezedet egy orvosnak.Gyógyuljon meg a kacsóg minnél hamarabb.gyógypuszika (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Doro szivesen a képeket. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hehe szépen tanitgatjuk Mode-ot a nőiség felfedezésére?Egy csapat romlott,perverz nő okít egy ártatlan 16 éves lányt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na, nem vagyok én olyan ártatlan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 16:14:13
Létrehozva:
|
|
|
Neo: az kicsit véres lenne, ha darabokra szednénk XDDDD
|
|
|
|
2010.02. 24. - 16:16:12
Létrehozva:
|
|
|
Na sziasztok!
Az előbb volt itt egy srác a UPC-től, beszerelt ilyen boxot vagy mit, úgyhogy most aztán van VH1, tessék DM-ot nyomni éjjel-nappal!!!! XDD Reggel szerencsétlenül indult a nap, megcsúsztam a lépcsőn és fejjel lefelé gurultam párat xD Szépen ráestem a térdemre, utána a bokámra, de ez rám jellemző, én ilyen szerencsétlen vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Persze ha nem megint Alan járt volna az eszemben, lehet, hogy nem csúszok meg xD De a lábszáram még most is fáj, ha megnyomom. És kivel mi van? Csak nem ma van Mátyás?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 16:29:19
Létrehozva:
|
|
|
uhh, Mode, még jó, hogy nem törted ki a nyakad vagy el vmidet!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Azért nehogy belehalj itt az Alanezésbe!!! XDD
hát én ki vagyok purcanva kicsit, de most pihi van meg holnap is a leckeírást leszámítva. amúgy várom Caprit, hogy írjunk, meg alkotom a meglepit Mátyásra XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 16:31:36
Létrehozva:
|
|
|
Valaki nem tudja, h a HTML-be beágyazható Twitterdoboznak hol a francban vannak a beállításai a Twitter honlapján?? Annyira eldugták, h beteg és nem találom :S
|
|
|
|
2010.02. 24. - 16:37:36
Létrehozva:
|
|
|
passz, én nem Twitterezek.
|
|
|
|
2010.02. 24. - 16:40:37
Létrehozva:
|
|
|
uhh, Mode, még jó, hogy nem törted ki a nyakad vagy el vmidet!!!! (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Azért nehogy belehalj itt az Alanezésbe!!! XDD hát én ki vagyok purcanva kicsit, de most pihi van meg holnap is a leckeírást leszámítva. amúgy várom Caprit, hogy írjunk, meg alkotom a meglepit Mátyásra XD Talán nem fogok XD Pont azon gondolkoztam, hogy mi meg hogy lesz áprilisban, erre egyszer csak bumm XD Meglepi???? Na azt várom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kipurcanva picit én is ki vagyok, elegem van a tanulásból XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:01:09
Létrehozva:
|
|
|
ohhh drága Mode, azért középsuliban szívesebben lenne tele a tököm a tanulással mint itt egyetemen XD
jajjj nagggyon beteg lesz a meglepi!!!! előre is mindenkitől bocsánatot kérek!!! XDDD |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:07:56
Létrehozva:
|
|
|
Hát azt elhiszem, azt hallottam, hogy egyetemen sokat kell tanulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezért nem fogok én oda menni xD
úristen már előre félek xDDD |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:30:23
Létrehozva:
|
|
|
Na, nem vagyok én olyan ártatlan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deee Mode szó szerint ártatlan vagy....csak a fantáziád nem az. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na sziasztok! Az előbb volt itt egy srác a UPC-től, beszerelt ilyen boxot vagy mit, úgyhogy most aztán van VH1, tessék DM-ot nyomni éjjel-nappal!!!! XDD Reggel szerencsétlenül indult a nap, megcsúsztam a lépcsőn és fejjel lefelé gurultam párat xD Szépen ráestem a térdemre, utána a bokámra, de ez rám jellemző, én ilyen szerencsétlen vagyok (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Persze ha nem megint Alan járt volna az eszemben, lehet, hogy nem csúszok meg xD De a lábszáram még most is fáj, ha megnyomom. És kivel mi van? Csak nem ma van Mátyás?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh te jó ég ez az esés. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Tessék odafigyelni a lábacskád elé. |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:33:27
Létrehozva:
|
|
|
Hát a fantáziám az nem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hát én figyeltem, illetve próbáltam, de csúszott a csizma. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Azt hiszem a Music Mix nevezetű csatornán nemsokára Depeche Mode lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Martyr klip (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg elfelejtettem mondani tegnap, hogy álmomban szexeltem Alannel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:41:36
Létrehozva:
|
|
|
Mode hehe már megint szexeltél álmodban Alan-el? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az jó mert én meg azt álmodtam,hogy összevesztem a Gahan Gézával és közöltem vele,hogy elválok.Mode a te álmod klasszisokkal jobb. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:43:15
Létrehozva:
|
|
|
Aha, és jó is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Összevesztél Gahan Gézával álmodban??? Jézusom Vica. Na azért ez ne történjen meg a valóságban ha lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:44:06
Létrehozva:
|
|
|
WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ!!!! KÉSZ VAGYOK!!!
BOLDOG MÁTYÁS NAPOT SEREG!!!! XDDDD (ha valaki lemaradt róla - Onix, Trixx, Jantar pl. - azoktól bocsi, de nem volt kép, úgyhogy most maradt a bulizósabb részleg prezentálása! XD) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010_2.jpg) JAVÍTVA: most már Mode is rajta van!! |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:45:52
Létrehozva:
|
|
|
WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ!!!! KÉSZ VAGYOK!!! BOLDOG MÁTYÁS NAPOT SEREG!!!! XDDDD (ha valaki lemaradt róla - Onix, Trixx, Jantar pl. - azoktól bocsi, de nem volt kép, úgyhogy most maradt a bulizósabb részleg prezentálása! XD) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010.jpg) Ez óriási!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDD Na jólvan már megint milyen név van a tv-be... "Wilde" ...r nélkül..xD |
|
|
|
2010.02. 24. - 17:54:46
Létrehozva:
|
|
|
WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ!!!! KÉSZ VAGYOK!!! BOLDOG MÁTYÁS NAPOT SEREG!!!! XDDDD (ha valaki lemaradt róla - Onix, Trixx, Jantar pl. - azoktól bocsi, de nem volt kép, úgyhogy most maradt a bulizósabb részleg prezentálása! XD) - Jujj Mode lemaradt, mindjárt felrakom őt is - rólad van kép cica! XD (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010.jpg) Köszi Usi. Ez kirááááály. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El kéne küldeni a DM fiúknak. Aha, és jó is volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Összevesztél Gahan Gézával álmodban??? Jézusom Vica. Na azért ez ne történjen meg a valóságban ha lehet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode tessék csak elmesélni azt az álmot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát jó lenne ha nem történne meg a valóságban. |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:01:45
Létrehozva:
|
|
|
WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ!!!! KÉSZ VAGYOK!!! BOLDOG MÁTYÁS NAPOT SEREG!!!! XDDDD (ha valaki lemaradt róla - Onix, Trixx, Jantar pl. - azoktól bocsi, de nem volt kép, úgyhogy most maradt a bulizósabb részleg prezentálása! XD) - Jujj Mode lemaradt, mindjárt felrakom őt is - rólad van kép cica! XD (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010.jpg) WOOOOOW! Szuper! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönjük szépen! |
|
|
|
![]() ![]() |