![]() ![]() |
2010.02. 24. - 18:02:08
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hát, nem volt azt hiszem konkrét történet, csak azon kaptam magam, hogy ott nyomjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 18:03:25
Létrehozva:
|
|
|
Na javítottam a hsz-em, most már Mode is rajta van!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 18:04:56
Létrehozva:
|
|
|
WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁ!!!! KÉSZ VAGYOK!!! BOLDOG MÁTYÁS NAPOT SEREG!!!! XDDDD (ha valaki lemaradt róla - Onix, Trixx, Jantar pl. - azoktól bocsi, de nem volt kép, úgyhogy most maradt a bulizósabb részleg prezentálása! XD) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010_2.jpg) JAVÍTVA: most már Mode is rajta van!! xxxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Köszi XDDD Ezt kéne kiraknom iwiw-re igazolványképnek XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:08:02
Létrehozva:
|
|
|
Hát, nem volt azt hiszem konkrét történet, csak azon kaptam magam, hogy ott nyomjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagyis,hogy Alan nyom téged. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kerestelek a képen hol is vagy,hogy lássam azt a helyes képes feledet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:08:39
Létrehozva:
|
|
|
nyugodtan használjátok ahol akarjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
örülök, hogy tetszik nektek is! XDDD én jó párszor szakadtam a röhögéstől míg csináltam XDDD |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:11:16
Létrehozva:
|
|
|
Igen Vica, azt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én feküdtem valami kanapén, Alan meg tette a dolgát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi akkor kirakom iwiw-re igazolványképnek, tegnap előtt vagy mikor úgyis újat kerestem, de nem találtam annyira jó képet, ezért életem szerelme került ki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ez az új zenei csatorna ami van nálunk...IMÁDOM!!! XD Michael Jackson, Depeche Mode, mi jön méég? XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:15:32
Létrehozva:
|
|
|
Usi azt el tudom képzelni,hogy szakadtál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül Arlettről is van kép.Azon a képen amiről engem szerváltál a közös fotóra.Mellettem álló csaj Arlett.Nem tudom emlékszel-e rá?ő is irt ide egyszer kétszer.Trixxről meg itt a forumon volt kép.
Ez nem reklamálás csak eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen Vica, azt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én feküdtem valami kanapén, Alan meg tette a dolgát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te meg hagytad magad,hogy előbb szabadulj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:17:32
Létrehozva:
|
|
|
Usi azt el tudom képzelni,hogy szakadtál. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül Arlettről is van kép.Azon a képen amiről engem szerváltál a közös fotóra.Mellettem álló csaj Arlett.Nem tudom emlékszel-e rá?ő is irt ide egyszer kétszer.Trixxről meg itt a forumon volt kép. Ez nem reklamálás csak eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te meg hagytad magad,hogy előbb szabadulj. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát arra emlékszem még, hogy össze - vissza nyögtem XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:19:56
Létrehozva:
|
|
|
Hát arra emlékszem még, hogy össze - vissza nyögtem XD Gondolom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ah Alan beljebb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:21:41
Létrehozva:
|
|
|
Gondolom.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ah Alan beljebb... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Hát..valami ilyesmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) DEPECHE MODE A MUSIC MIX TV-N JEEEEEEEEEEEEEEE |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:23:42
Létrehozva:
|
|
|
Mode melyik DM dal megy?
|
|
|
|
2010.02. 24. - 18:24:59
Létrehozva:
|
|
|
Martyr (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nemsokára kész a 3. része a ficknek ám, csak próbálom összerakni a legjobb jelenetet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:32:25
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Mode kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 18:33:12
Létrehozva:
|
|
|
Jól van Mode kivi leszek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:36:40
Létrehozva:
|
|
|
Mode vigyorogsz mi?Már megint valami olyat irsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi el fogom menteni ezt a csini tablóképet amit alkottál a személyes dolgaim közé a Fekete Sereg mappába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:38:15
Létrehozva:
|
|
|
Mode vigyorogsz mi?Már megint valami olyat irsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi el fogom menteni ezt a csini tablóképet amit alkottál a személyes dolgaim közé a Fekete Sereg mappába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe, oké XD az enyém is oda fog kerülni valszeg XDDDD |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:38:32
Létrehozva:
|
|
|
Mode vigyorogsz mi?Már megint valami olyat irsz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi el fogom menteni ezt a csini tablóképet amit alkottál a személyes dolgaim közé a Fekete Sereg mappába. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drágám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 24. - 18:41:06
Létrehozva:
|
|
|
Mode a drágám nekem szólt?Miért is? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 18:42:19
Létrehozva:
|
|
|
Jajj neeem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
De ha szeretnéd magadra is veheted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a drágám az Alan kép mellé szólt volna, de nem tudtam úgy berakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:43:39
Létrehozva:
|
|
|
Jajj neeem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) De ha szeretnéd magadra is veheted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a drágám az Alan kép mellé szólt volna, de nem tudtam úgy berakni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe értem én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |