![]() ![]() |
2010.02. 24. - 18:45:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehe értem én. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:49:35
Létrehozva:
|
|
|
Boldog Sereg-napot! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi, te egy állat vagy, épp most nézegettem a fórumot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apukám szülinapja is ma van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon kész vagy, jó lett! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pussz mindenkinek és üdv! Azért mindenki mosolyog szépen, én meg nyalok? Köszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Találtam egy oldalt, szerintem Martin itt vette a sapiját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akinek kell, itt vehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://herminafurs.hu/index.php?sid=19 lenn. |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:49:48
Létrehozva:
|
|
|
Mode: ez RAH-os Alan kép? |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:51:36
Létrehozva:
|
|
|
Edó bébi: nem ezt a képet akartam rólad felrakni, hanem a pecsában azt amin össze van fogva a hajad mert ott dönörűszégesszéges vagy szerintem, csak az a baj azzal a képpel, hogy NAGYON homályos lett, és nem tudtam felhasználni, na. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) örülök hogy tecc amúgy!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, vállalom, ŐRÜLT VAGYOK! XD Kivi leszek Niki mit fog szólni, látom itt van XD Mode: ez RAH-os Alan kép? Videóból vágtam ki a képet, és igen RAH-s (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Nikiii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:53:18
Létrehozva:
|
|
|
Na összekevertem hirtelen Nikit Edóval az előző hsz-emben! bocs! kicsit zizi vagyok ma XDDD
és igen Niki, vállalom: ŐRÜLT VAGYOK!!!!!!!! XDDDD Miért, nem örülsz, hogy te az Anacondával vagy a képen?!?!?! XDDD Te reprezentálod a perverzségünket! XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:53:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki.
Te nyalsz én meg pofákat vágok....mármint a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szokás szerint rólam csak hülye képek vannak mert mindenhol fintorgok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode nem rég raktál fel Alan-ről sulis képet akkor most következzék apádról egy sulis kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 24. - 18:56:08
Létrehozva:
|
|
|
Na összekevertem hirtelen Nikit Edóval az előző hsz-emben! bocs! kicsit zizi vagyok ma XDDD és igen Niki, vállalom: ŐRÜLT VAGYOK!!!!!!!! XDDDD Miért, nem örülsz, hogy te az Anacondával vagy a képen?!?!?! XDDD Te reprezentálod a perverzségünket! XD Jajj én is azon röhögtem hogy Niki ott anakondázik XDD Szia Niki. Te nyalsz én meg pofákat vágok....mármint a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szokás szerint rólam csak hülye képek vannak mert mindenhol fintorgok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode nem rég raktál fel Alan-ről sulis képet akkor most következzék apádról egy sulis kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Gyerek apu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de édes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Anyám elkezdi az előbb: "Majd hozzámegyek a Dave-hez, a Bettina meg az Alan-hez, aztán boldogságban élünk" - mamámnak mondta telefonba XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 18:58:24
Létrehozva:
|
|
|
De örülök neki! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Dave anakondájának csak örülni lehet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:01:34
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode megnéztem volna a mamád arcát amikor meghallotta amit az anyukád mondott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kül Dave-hez én megyek bocsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem már kinézett asszonyának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te mondtad.... |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:03:39
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode megnéztem volna a mamád arcát amikor meghallotta amit az anyukád mondott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül Dave-hez én megyek bocsi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Engem már kinézett asszonyának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Te mondtad.... Én el tudom képzelni az arcát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, te mész ez így van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:04:16
Létrehozva:
|
|
|
vica: király ez a sulis kép!!! kis huncut Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack nagyon hasonlít rá itt!
Mode: laza anyud van beszólás terén XD Niki: na azért! XD neked maradt a legjobb szerep a képen! XD |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:06:59
Létrehozva:
|
|
|
csövike mkinek:D
nagyon jó lett a kép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki és lola tök szépek vagyok rajta és persze edó is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a többiek is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:09:12
Létrehozva:
|
|
|
nyugodtan használjátok ahol akarjátok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) örülök, hogy tetszik nektek is! XDDD én jó párszor szakadtam a röhögéstől míg csináltam XDDD NAGYON JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX!!!! |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:09:42
Létrehozva:
|
|
|
vica: király ez a sulis kép!!! kis huncut Dave! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jack nagyon hasonlít rá itt! Mode: laza anyud van beszólás terén XD Niki: na azért! XD neked maradt a legjobb szerep a képen! XD Ugye nekem is tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:19:11
Létrehozva:
|
|
|
Ugye nekem is tetszik. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon cuki Dave a sulis képen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:20:16
Létrehozva:
|
|
|
martin exciter (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:23:24
Létrehozva:
|
|
|
na Vica, kész a 3. rész, küldöm!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:25:18
Létrehozva:
|
|
|
Martin & Dave szóló (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:27:14
Létrehozva:
|
|
|
Usi, lehetett volna azt is, de szuper ám! Hogy Dave - osztályfőnök, francia tanár.
Martin - testnevelés, Andy - kommunikáció, fizika tanár, Alan - ének-zene, kémia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sereg-tabló. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:29:46
Létrehozva:
|
|
|
Usi, lehetett volna azt is, de szuper ám! Hogy Dave - osztályfőnök, francia tanár. Martin - testnevelés, Andy - kommunikáció, fizika tanár, Alan - ének-zene, kémia (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sereg-tabló. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na hát akkor én az ének órát imádnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |