![]() ![]() |
2010.02. 24. - 19:31:33
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
És maximum még annyit, hogy iskolaigazgató: Faith, Preci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:32:19
Létrehozva:
|
|
|
Vagyis,hogy Alan nyom téged. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kerestelek a képen hol is vagy,hogy lássam azt a helyes képes feledet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe! Keress csak! Szólj ha megvagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Te melyik vagy a képen????? Hadném! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:33:40
Létrehozva:
|
|
|
ááááááááááááááááááááááááááá
istenkirály estém van!!!!! és még civil Dave-es képet is kaptam, Vica, hát ezért nem is tudom mi jár neked! mééég ilyet, összeszakad a szívem a szeretettől!!!! hehe, Zsóm, te dilis, jó lett a kép... lökött tyúk! Jantarr, de édes vagy h megdicsértél, puszi neked. ááááááááááááá ne tudjátok meg milyen jó volt most nekem... Geszti és Novák Péter tartott ma előadást nálunk, akiket nyugodtan lehet Dave-ék mellett szintén istenségeknek nevezni... eszméletlen, elmondhatatlan, csodálatos volt. gondolatébresztő, agymozgató, elhengerlő, szenvedélyes, áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá áááááááá na ÉPP EZÉRT tanulok, dolgozom, hogy ilyen emberekkel dolgozhassak, barátkozhassak. fel vagyok dobódva... ááááááááááááááááááá Na hát akkor én az ének órát imádnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) úúú én a franciára esküszöm... amúgy is (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:34:27
Létrehozva:
|
|
|
Nincs mit lola (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:34:46
Létrehozva:
|
|
|
Lola: Geszti Péter és Novák Péter adott elő nálatok?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dejóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én viszont mint osztályfőnököt imádnám, nem akarok több nyelvet tanulni XD Na én most megyek, meg kell mosnom a hajamat XD Pápá mindenkinek jó éjszakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:37:13
Létrehozva:
|
|
|
Na hát akkor én az ének órát imádnám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg a franciát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:37:24
Létrehozva:
|
|
|
Dave mint osztályfőnök! Jaj, de jöhetne! Mindig zaklatnám. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:38:57
Létrehozva:
|
|
|
Lola: WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NOVÁK PÉTER???? meg a Geszti???? De jó lehetett!!!! Mi volt a téma???
Angie, Lola: örülök, hogy nektek is teccett a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: hehe, ja tanárként lettek volna rajta a tablón... mentél volna büntetőmunkára Dave-hez, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave: "Ejnye, ejnye, magácska nagyon rossz kislány volt az órámon, mikor azt az anakondát nyalogatta. Büntetésből megmutatom, hogy milyen egy igazi anaconda..." (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:39:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode rágjalak, a francia nem csak egy nyelv ám... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) de sztem mindenki értette (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:39:50
Létrehozva:
|
|
|
Hehe! Keress csak! Szólj ha megvagyok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Te melyik vagy a képen????? Hadném! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drágám nem ismersz meg?na szép... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kül az vagyok aki a legbénábban néz ki a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:40:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:42:42
Létrehozva:
|
|
|
Lola: WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NOVÁK PÉTER???? meg a Geszti???? De jó lehetett!!!! Mi volt a téma??? Angie, Lola: örülök, hogy nektek is teccett a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: hehe, ja tanárként lettek volna rajta a tablón... mentél volna büntetőmunkára Dave-hez, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave: "Ejnye, ejnye, magácska nagyon rossz kislány volt az órámon, mikor azt az anakondát nyalogatta. Büntetésből megmutatom, hogy milyen egy igazi anaconda..." (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ja! Ilyen arckép csak, és aláírni, hogy ofő! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De tökéletes ám, nem azért mondom, poénból csak! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ja, megmondom neki, hogy nehezen megy nekem a francia és korrepetáljon, és kísérjen haza a suliból, mert félek egyedül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar, aranyos vagy. |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:43:21
Létrehozva:
|
|
|
Lola: WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NOVÁK PÉTER???? meg a Geszti???? De jó lehetett!!!! Mi volt a téma??? Angie, Lola: örülök, hogy nektek is teccett a kép! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki: hehe, ja tanárként lettek volna rajta a tablón... mentél volna büntetőmunkára Dave-hez, mi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dave: "Ejnye, ejnye, magácska nagyon rossz kislány volt az órámon, mikor azt az anakondát nyalogatta. Büntetésből megmutatom, hogy milyen egy igazi anaconda..." (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) büntess, Dave!!!! fenekelj el!!!!!!! most! úgy eszembe jutott az a police dal, a Don't Stand So Close To Me: young teacher the subject of schoolgirls fantasy she wants him so badly knows what she's want to be úúúúúúúúúú az előadás... civil szerveződés és média kapcsolatai, stb. de inkább az előadás módja volt esssszméletlen! Novák konkrétan az arcomba beszélt, és olyan szenvedélyes az a pasi, annyira belemelegedett, szinte kiabált sokszor. imádom az ilyen embereket, akikben van tűz! ez az ember basszus, aki ennyire él... ááá teljesen odavagyok! |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:43:54
Létrehozva:
|
|
|
és még civil Dave-es képet is kaptam, Vica, hát ezért nem is tudom mi jár neked! mééég ilyet, összeszakad a szívem a szeretettől!!!! Lola szivesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom bejönnek neked ezek a civil Dave képek.Ha gondolod majd még nézelődök a képtáramban aztán kifejezetten neked küldöm őket. |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:44:39
Létrehozva:
|
|
|
itt baszkikám, és itt is lesz VASÁRNAPIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pénteken jött! az tíz kibebäszott nap!!!! hogy az istenbe képzelik??????????? |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:46:04
Létrehozva:
|
|
|
Szia Niki. Te nyalsz én meg pofákat vágok....mármint a képen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szokás szerint rólam csak hülye képek vannak mert mindenhol fintorgok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode nem rég raktál fel Alan-ről sulis képet akkor most következzék apádról egy sulis kép. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) WOW! Ezek a régi képek nekem is tetszenek! Ha van még ilyen jöhet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:46:08
Létrehozva:
|
|
|
Lola szivesen. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Látom bejönnek neked ezek a civil Dave képek.Ha gondolod majd még nézelődök a képtáramban aztán kifejezetten neked küldöm őket. ááá, igenigenigen!!!! méééég!!!! imádom. jobban mint bármelyik pucérhasú képet! imádom a civil Dave fotókat. a táskacipelőstől, meg az edzőtermestől meg a mekistől is besírtam. akarom, még még még még!!! |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:48:22
Létrehozva:
|
|
|
lola az nem gyenge vasárnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.02. 24. - 19:48:47
Létrehozva:
|
|
|
Most eszembe jutott a Kimnowak - Gyémánt.
Lola örülök, hogy jó volt. Ez jó hír. Én meg mérgelődtem, mert megint lejáratták magukat a kormányban. Az összes egy béna. Csak tudnám, hogy ezek mit csinálnak munka helyett egész nap. Szerintem teniszeznek. Azt mondták, nem lehet nővérnek vénázni. Most mégis lehet, mert a kórházak felháborodtak, hogy ennyi orvossal akkor mi lesz a betegekkel, nincs idejük a dokiknak ilyet csinálni. Erre az eü tárca: Ja, tényleg bocsánat, akkor mégis lehet a nővéreknek vénázni. Komolyan, most őszintén: ez nem kabaré? Hát nem látták eddig? Mit dolgoznak akkor ezek ott fenn egész nap? Pff, szánalmasak. |
|
|
|
2010.02. 24. - 19:48:54
Létrehozva:
|
|
|
WOW! Ezek a régi képek nekem is tetszenek! Ha van még ilyen jöhet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo nem is gondoltam,hogy neked is bejönnek a régi képek. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Oké majd szétnézek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |