![]() ![]() |
2010.02. 25. - 02:06:54
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne aggódj, még folytatni fogja az öldöklést (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
azokra a lángokra meg NAGYON kíváncsi leszek! |
|
|
|
2010.02. 25. - 02:14:13
Létrehozva:
|
|
|
Fogja bizony, fogja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindkét fick állatos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 02:17:23
Létrehozva:
|
|
|
MEGHALOK ANNYIRA FÁJ HOGY IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 02:21:18
Létrehozva:
|
|
|
ne aggódj, még folytatni fogja az öldöklést (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) azokra a lángokra meg NAGYON kíváncsi leszek! khömm. kész. két. darab. fejezet. |
|
|
|
2010.02. 25. - 02:26:22
Létrehozva:
|
|
|
HIÁNYZOTT AZ IDM! JÓ LOLÁVAL A FICK! MEGHALOOOOK!!!! XD
|
|
|
|
2010.02. 25. - 02:39:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 25. - 02:55:33
Létrehozva:
|
|
|
na babák. kapjátok a Capri-Lola ficket. nemtom mikor, Zsót kell nyaggatni a linkért.
|
|
|
|
2010.02. 25. - 03:08:35
Létrehozva:
|
|
|
jesszussssommm dupla halálááááál!!!! meg lett kínozva kicsi szívecském rendesen!!!! holnap délelőtt igyekszem felpakolni a Lola-Capri fick első két fejezetét, illetve az IDM kövi fejezetét. jóccakát!
|
|
|
|
2010.02. 25. - 06:26:29
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Neocitran segített, azt hiszem. Valami kólika kerülget folyamatosan, de ha kell, akkor még hullazsákban is elmegyek Düsseldorfba! Vagyis elvisznek (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) JÉZUS ATYA ÚR ISTEN ÉS AZ ÖSSZES SZENTEK A MENNYBEN! MILYEN KÉPEK EZEK MÁR ITT MEGINT? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kicsináltok korán reggel emberek, hát teljesen leizzadtam, amikor megláttam ezeket a Dave képeket. Azt hiszem megint viszem a pendrive-ot és a melóban szépen lementegetem őket a Dave mappámba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki, az a banános kép nagyon cukor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Láttam nekem is küldted, köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De Andynek Chocitoja van, tényleg mindig elfelejtitek (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) jesszussssommm dupla halálááááál!!!! meg lett kínozva kicsi szívecském rendesen!!!! holnap délelőtt igyekszem felpakolni a Lola-Capri fick első két fejezetét, illetve az IDM kövi fejezetét. jóccakát! Könyörgöm ne délelőtt, mert nem tudom elolvasni.............. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 07:21:25
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudtam aludni, túl sokáig voltam fent. Soha többé nem maradok fent tovább, mint hajnali kettő, mert nem alszom el és borul a rendszerem. Irtó dühös vagyok most magamra és rohadt fáradt vagyok.
|
|
|
|
2010.02. 25. - 07:35:39
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=eheap5Ntbc4 könnyekre fakaszt legalábbis engem csodálatos hang (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó Reggelt! Elkeztem a visszaolvasást, és az első hsz ahhhhhhhh a Somebody........ Ez a Jantar........ Minidg a kedvenben jár! De gyönyörűen énekli! Meg ahogy Alan kiséri. Kész vagyok! Sajna elkaptam az embertől a náthát, most fáj a torkom, bár már jobban vagyok mint az elmúlt napokban. Kellene rá egy kis kapucíner! Itt mi újsi? Ange, remélem gyógyulgat a kezed, és a koncerten teljes érőbedobással tudsz majd tombolni! Gyógypussz! |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:10:49
Létrehozva:
|
|
|
Megnéztem.Köszi Neo nagyon jópofa. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx neked pedig jobbulást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gyógypuszi Usi uh micsoda képek fogadnak itt reggel. Köszönet értük. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie szintén jobbulást és gyógypuszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) vica: az utcsó két képed közül a jobb oldali, mikor lefelé néz ezzel a korai emós hajjal, nagy kedvencem!!!! Igen kedvenced az a kép?Tényleg jó.Nem tudom hány éves lehet rajta Dave de elég zsengének látszik rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:12:02
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Vicus!
Nyomok egy Neocitrant, az majd segít! |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:12:49
Létrehozva:
|
|
|
hellóka!
na én se aludtam túl sokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szegény Caprikám!!!! sorry a kényelmetlenségért!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx: szereksztettem Sereg-képet, bár nem vagy rajta kép híján. de ha felhasználhatom azt amit egyszer mutattál nekünk és szeretnéd, akkor téged is felpakollak rá - keress vissza a kép miatt szerintem. Angie: na örülök, hogy jobban vagy!!! maradjon is így!!!! A képeket meg mindenkinek szívesen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:13:20
Létrehozva:
|
|
|
Bolgog Névnapot Gahan Gézának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 08:13:46
Létrehozva:
|
|
|
okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én ráérek azzal, hogy berakjam az első hsz-be a képet. meg a többiek véleményét is kikérném, ha lehet, mert nem akarom hogy vkinek kényelmetlen legyen a dolog. Részemről rakhatod az első hsz-ba a képet. |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:13:49
Létrehozva:
|
|
|
hellóka! na én se aludtam túl sokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szegény Caprikám!!!! sorry a kényelmetlenségért!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx: szereksztettem Sereg-képet, bár nem vagy rajta kép híján. de ha felhasználhatom azt amit egyszer mutattál nekünk és szeretnéd, akkor téged is felpakollak rá - keress vissza a kép miatt szerintem. Angie: na örülök, hogy jobban vagy!!! maradjon is így!!!! A képeket meg mindenkinek szívesen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Szia! Nézem........... |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:14:57
Létrehozva:
|
|
|
Bolgog Névnapot Gahan Gézának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus ma van Géza névnap? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Kiment a fejemből.....jó,hogy mondod. Köszi majd átadom neki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:15:43
Létrehozva:
|
|
|
Angie!!! Ma kaptam meg az MMS-edet a naptárról! Zseniális a Vodafone..... nem először fordul elő! Szolgáltóváltás lesz...
|
|
|
|
2010.02. 25. - 08:15:52
Létrehozva:
|
|
|
Angie-Andy vagy Vica-Andy [attachment=1348:banana_art_01.jpg] hehe Niki köszi a képet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |