![]() ![]() |
2010.02. 25. - 08:16:02
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fúúúúúúúú ez nagyon király Usi!
Milyen ügyes vagy! De kedves ötlet! Annyira jó fej vagy! Akarom én is, én is, hogy egy ici-picit rajta legyek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:17:00
Létrehozva:
|
|
|
hellóka! na én se aludtam túl sokat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) szegény Caprikám!!!! sorry a kényelmetlenségért!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Trixx: szereksztettem Sereg-képet, bár nem vagy rajta kép híján. de ha felhasználhatom azt amit egyszer mutattál nekünk és szeretnéd, akkor téged is felpakollak rá - keress vissza a kép miatt szerintem. Angie: na örülök, hogy jobban vagy!!! maradjon is így!!!! A képeket meg mindenkinek szívesen! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nem a te hibád, nekem nem volt meg a kellő akaraterőm, mert olyan jókat írtunk XD de utólag tudom, h menni kell időben, mert IDM aztán nem fut el, viszont én inszomniás leszek könnyen megint. Nem éri meg. |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:18:25
Létrehozva:
|
|
|
Na vadászok valami reggeli mert kezdek szédelegni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 08:19:59
Létrehozva:
|
|
|
Csőőőőőőőőőőőőőőőőőő!
Na, reggel megint nem volt itt net, de kihúztuk meg bedugtuk és már működik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Micsoda szerelők vagyunk, dolgozunk a szolgáltatók helyett! Capri, akkor te akkor feküdtél, amikor én keltem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A Neocitran ko-zott tegnap este fél 10-kor és hajnali 2:20-kor meg felébredtem és 6-ig forgolódtam! Teljesen elszoktam ettől a korán fekvéstől. Délután majd próbálj meg pihenni Capri, nekem az szokott működni. Köszönöm a gyógypuszikat, szerintem hatnak, most nem fáj már úgy (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Gahan Géza, boldog névnapot kívánok én is!!!! Usi, Onix-et is tedd fel lécci a Sereg képre, van róla koncert kép a Fészbúkon. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:21:21
Létrehozva:
|
|
|
Usi! Küldjek képet mail-en magamról mert itt már lehet hogy nincs fenn?
|
|
|
|
2010.02. 25. - 08:21:34
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 25. - 08:25:46
Létrehozva:
|
|
|
Angie köszi neked is a Géza nevében. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 08:31:54
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: okés, mindjárt felpakollak. nem kell elküldeni, mocsok voltam és lementettem a 10. évfordulós képteket! XD majd onnan kiváglak. még várom Edón keresztül Janatarról is a képet.
Angie: okés, akkor Onixot is felpakolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kérdés a többieknek még mindig fenn áll, akik rajta vannak: Mehet a kép itt a topikban az első hsz-be? Meg Niki felvetette, hogy odakint akár a fan newsba is felnyomhatnánk. Vélemények? |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:36:55
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: okés, mindjárt felpakollak. nem kell elküldeni, mocsok voltam és lementettem a 10. évfordulós képteket! XD majd onnan kiváglak. még várom Edón keresztül Janatarról is a képet. Angie: okés, akkor Onixot is felpakolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kérdés a többieknek még mindig fenn áll, akik rajta vannak: Mehet a kép itt a topikban az első hsz-be? Meg Niki felvetette, hogy odakint akár a fan newsbai s felnyomhatnánk. Vélemények? Oke Usi, nem vagy mocsok hogy lementetted, a seregnek raktam fel, ezért garázdálkodhatsz vele. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Köszönöm hogy gondoltál rám. Részemről mehet az első hsz-be. |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:37:43
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: okés, mindjárt felpakollak. nem kell elküldeni, mocsok voltam és lementettem a 10. évfordulós képteket! XD majd onnan kiváglak. még várom Edón keresztül Janatarról is a képet. Angie: okés, akkor Onixot is felpakolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kérdés a többieknek még mindig fenn áll, akik rajta vannak: Mehet a kép itt a topikban az első hsz-be? Meg Niki felvetette, hogy odakint akár a fan newsba is felnyomhatnánk. Vélemények? Mehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:38:04
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: okés, mindjárt felpakollak. nem kell elküldeni, mocsok voltam és lementettem a 10. évfordulós képteket! XD majd onnan kiváglak. még várom Edón keresztül Janatarról is a képet. Angie: okés, akkor Onixot is felpakolom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A kérdés a többieknek még mindig fenn áll, akik rajta vannak: Mehet a kép itt a topikban az első hsz-be? Meg Niki felvetette, hogy odakint akár a fan newsba is felnyomhatnánk. Vélemények? Usi én már válaszoltam a kérdésre, hogy részemről mehet az első hsz.-ba.Az előző oldalon mondtam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 08:54:37
Létrehozva:
|
|
|
igen, tudom vica, azért írtam, hogy a többieknek még mindig szól a kérdés.
okkés Trixx! már fent vagy Onix mellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (bocsi, ha kicsit bénán sikerült - korán van még ilyen kevés alvás után! XD) Akkor ki hiányzik még róla? - Jantar - sori (úgy gondoltam, hogy azok kerülnek fel rá, akik rendszeresen vagy viszonylag rendszeresen írnak ide) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010_3.jpg) |
|
|
|
2010.02. 25. - 09:06:41
Létrehozva:
|
|
|
Köszi Usi! Dehogy lett béna, nagyon ügyi vagy! Cuppantós!
|
|
|
|
2010.02. 25. - 09:14:37
Létrehozva:
|
|
|
szívesen, drága! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 09:15:50
Létrehozva:
|
|
|
Most elköszönök, belevetem magam a melóba. Pusssz!
|
|
|
|
2010.02. 25. - 09:19:18
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
ELMENT ELMENT ELMENT ELMENT ELMEEEEEENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a szőrös mexikói elment!!!! 6 nap után elment!!!! ha csak ezt a köcsög járatát is nem törlik, akkor végleg!!!! jéj!!! tőlem azt csináltok a képpel amit csak akartok, csak politikai hirdetés ne legyen belőle! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és babák, várjátok a Capri-Lola ficket... meert jöööön... |
|
|
|
2010.02. 25. - 09:28:36
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: jó munkát!!!!
Lola: juhhhhééé!!! szóltatok neki, vagy magától ment el? Várjátok biza! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) most javítom! XDDD |
|
|
|
2010.02. 25. - 09:57:11
Létrehozva:
|
|
|
Usi, nagyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 10:01:32
Létrehozva:
|
|
|
igen, tudom vica, azért írtam, hogy a többieknek még mindig szól a kérdés. okkés Trixx! már fent vagy Onix mellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (bocsi, ha kicsit bénán sikerült - korán van még ilyen kevés alvás után! XD) Akkor ki hiányzik még róla? - Jantar - sori (úgy gondoltam, hogy azok kerülnek fel rá, akik rendszeresen vagy viszonylag rendszeresen írnak ide) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010_3.jpg) Bocs Usi már megint nem figyeltem rendesen. Lola na végre elhúzott a pasi. Vááárom a Capri -Lola ficket. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most pedig ebéd főzés következik.Majd jövök. |
|
|
|
2010.02. 25. - 10:05:30
Létrehozva:
|
|
|
Köszi csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) édesek vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
huhúúú, úgy néz ki az IDM-ből is két fejezetet kaptok! már azt javítom és Caprival úgy tűnik jobban belelendültünk tegnap, mint gondoltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy tanács: előbb szerintem a miénket olvassátok, ha olvassátok az IDM-et, mert az eléggé sötétre sikerült megint, és utána kellemes felüdülés lehet Lola és Capri fickje! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (szólok, ha felpakoltam őket az oldalamra!) |
|
|
|
![]() ![]() |