![]() ![]() |
2010.02. 25. - 10:35:04
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszi csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) édesek vagytok! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) huhúúú, úgy néz ki az IDM-ből is két fejezetet kaptok! már azt javítom és Caprival úgy tűnik jobban belelendültünk tegnap, mint gondoltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) egy tanács: előbb szerintem a miénket olvassátok, ha olvassátok az IDM-et, mert az eléggé sötétre sikerült megint, és utána kellemes felüdülés lehet Lola és Capri fickje! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (szólok, ha felpakoltam őket az oldalamra!) Két fejezet, uh, és csupa dráma.... jajj nekem, mi lesz Dave drágámmal. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 10:38:17
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, Usi már nagyon várom milyen lesz a folytatás.
Ange te majd megvígasztalod Dave-et, én meg Martint! Álmomban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 10:39:43
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, Usi már nagyon várom milyen lesz a folytatás. Ange te majd megvígasztalod Dave-et, én meg Martint! Álmomban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, megbeszéltük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vigasztalni nagyon tudok, nem hiába vagyok angyalka meg tündérke (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 10:44:23
Létrehozva:
|
|
|
Oké, megbeszéltük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vigasztalni nagyon tudok, nem hiába vagyok angyalka meg tündérke (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Szárnyaid alá veszed Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 10:48:45
Létrehozva:
|
|
|
Szárnyaid alá veszed Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mivel a Behind the wheel szerint valakinek azt is meg kell tennie! XDDDD Jaja két fejezet IDM-dráma, utána két fejezet Nouvelles Robes happiség (ez Loláék sztorijának a címe). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) amúgy mindjárt kész vagoyk a javítással!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 10:49:24
Létrehozva:
|
|
|
Szárnyaid alá veszed Dave-et! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pontosan (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mivel a Behind the wheel szerint valakinek azt is meg kell tennie! XDDDD Jaja két fejezet IDM-dráma, utána két fejezet Nouvelles Robes happiség (ez Loláék sztorijának a címe). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) amúgy mindjárt kész vagoyk a javítással!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Huh, lesz este olvasnivaló, egyedül leszek majd sikongathatok és sírhatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 11:52:06
Létrehozva:
|
|
|
Oké, megbeszéltük (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vigasztalni nagyon tudok, nem hiába vagyok angyalka meg tündérke (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Oh....kis szerény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak a glória hiányzik a fejed fölül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mivel a Behind the wheel szerint valakinek azt is meg kell tennie! XDDDD Jaja két fejezet IDM-dráma, utána két fejezet Nouvelles Robes happiség (ez Loláék sztorijának a címe). (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) amúgy mindjárt kész vagoyk a javítással!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Két fejezet dráma?jesszus úristen...az a gyanúm készíthetem a zsepit.Mit csináltatok Dave-el írónőcik? Ah már alig várom,hogy megtudjam. |
|
|
|
2010.02. 25. - 12:05:24
Létrehozva:
|
|
|
Oh....kis szerény (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már csak a glória hiányzik a fejed fölül. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Két fejezet dráma?jesszus úristen...az a gyanúm készíthetem a zsepit.Mit csináltatok Dave-el írónőcik? Ah már alig várom,hogy megtudjam. Vannak férfi ismerőseim, akik így hívnak. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 12:09:52
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hallóóóó!
Usi szívem! Kedves, hogy hiányoltál! Méghogy ne foglalkozzak a visszaolvasással?? ÁÁÁ és maradjak le ezekről a gyönyörűséges képekről, jeeesszzussooom, ááááÁÁÁÁ, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Akár az egész képtáram kitörölhetném, ezek most nagyon-nagyon felülírtak mindent... Tömény összegzés... Hatásos, mint a fickjeitek! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Újraélesztést!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) na, ennek örömére hágatom is tovább XD Lola, hajrááá, készíts ki minket is!! RAH videókat nézegetve nem tudom mit gondoljak a fiúkról, ez már nem is fiction, szerintem, amiket slasheltek róluk, egyfolytában tekeregnek egymás körül, nem jól látom?? Fenékdörzsi, nyakba hajlás, kihívó összenézések, simi-simi. Nyílt színen. Fincsi! A Sereg tabló nagyon jó lett, nem is tudtam, hogy ilyen sokan vagytok (vagyunk)! Puszok! |
|
|
|
2010.02. 25. - 12:38:26
Létrehozva:
|
|
|
Doro: ha akarod, téged is ráraklak a képre.
egyébként szia és örülök, hogy tetszettek a képek is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és hogy minden fickre éhes szív kapjon egy kis táplálékot többször szívroham előtt, megérkeztek... IDM - 17-18. fejezet Capri - Lolácska: Nouvelle Robes - 1-2. fejezet jó olvasást! zsepit aztán tiszta bugyit elő! XD |
|
|
|
2010.02. 25. - 12:43:46
Létrehozva:
|
|
|
Doro: ha akarod, téged is ráraklak a képre. egyébként szia és örülök, hogy tetszettek a képek is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és hogy minden fickre éhes szív kapjon egy kis táplálékot többször szívroham előtt, megérkeztek... IDM - 17-18. fejezet Capri - Lolácska: Nouvelle Robes - 1-2. fejezet jó olvasást! zsepit aztán tiszta bugyit elő! XD Wááááááááááááááááááááá, majd csak este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) THX!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 25. - 12:56:19
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Angie, csodálom az önmegtartóztatásodat! XD én nem bírnám!!!! XDDD
|
|
|
|
2010.02. 25. - 13:22:29
Létrehozva:
|
|
|
hehe, Angie, csodálom az önmegtartóztatásodat! XD én nem bírnám!!!! XDDD De nekem muszáj (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 13:26:32
Létrehozva:
|
|
|
hát... szar ügy XDDDD
|
|
|
|
2010.02. 25. - 13:28:32
Létrehozva:
|
|
|
hááá
adtok nekem ebédszüneti progit, óóójeee!!! na megyek kajáért aztán IDM... |
|
|
|
2010.02. 25. - 13:40:29
Létrehozva:
|
|
|
csövi usi itt vagy?
|
|
|
|
2010.02. 25. - 13:45:48
Létrehozva:
|
|
|
jantar: itt, csak leckézek!
Lola: aztán nehogy nekem megfulladj a kaján! |
|
|
|
2010.02. 25. - 13:47:41
Létrehozva:
|
|
|
a képet elküldtem edónak tegnap de ha gondolod átküldhetem neked is ha adol emailcímet
|
|
|
|
2010.02. 25. - 13:53:25
Létrehozva:
|
|
|
okés, jöhet: uselessgirl87@gmail.com
|
|
|
|
2010.02. 25. - 13:59:50
Létrehozva:
|
|
|
küldöm de ha kérhetem edóhoz közel tegyél léci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
usi edónak fekete fehéret küldtem de találtam egy színeset ez szerintem jobb. kíváncsi vagyok milyen lesz? mikor lesz látható a teljes kép ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |