![]() ![]() |
2010.02. 25. - 14:00:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jantar: átjött, köszi nem sokára megnézem mit tehetek az érdekedben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 14:02:18
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 25. - 14:08:28
Létrehozva:
|
|
|
Ezt láttátok már? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=xAtgQzLGySY...feature=related |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:10:07
Létrehozva:
|
|
|
Doro: ha akarod, téged is ráraklak a képre. egyébként szia és örülök, hogy tetszettek a képek is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na és hogy minden fickre éhes szív kapjon egy kis táplálékot többször szívroham előtt, megérkeztek... IDM - 17-18. fejezet Capri - Lolácska: Nouvelle Robes - 1-2. fejezet jó olvasást! zsepit aztán tiszta bugyit elő! XD Elolvastam mindkettőt. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nos IDM mit is mondjak...egy szó király.Nem mondhatok mást mert még van aki nem olvasta.Csak annyit,hogy a szám elé kaptam a kezem a 18.fejezet egyik jelenetén. Capri-Lola kalap megemel előttetek.A ti írásotok olvasása közben pedig kijött belőlem pár röhögő hang aztán izgalom a gyomorban..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és más testtájon is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) FOLYTATÁST kérek szépen. |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:14:49
Létrehozva:
|
|
|
trixx martin & alan hangpróba videó szerintem is kiráyl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 14:19:51
Létrehozva:
|
|
|
Capri-Lola kalap megemel előttetek.A ti írásotok olvasása közben pedig kijött belőlem pár röhögő hang aztán izgalom a gyomorban..... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és más testtájon is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) FOLYTATÁST kérek szépen. óóó, naaa?! tetszett? jujdenehéz megállni hogy ne fényezzem saját magunkat, de teljesen beleszerelmesedtem a sztoriba :*) izgi, ugye? nem unalmas? |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:27:12
Létrehozva:
|
|
|
Niki: ja, párszor már láttam a pandásat! nagyon édi!!!
vica: hehe, örülök, hogy tetszettek a frissítések!!! XDDD Valaki plíz linkelje már be nekem ezt a Mart és Alan hangpróba vidit mert mindig csak áradoztok róla, de mikor kérdeztem, hogy miről maradtam le, nem kaptam választ. óóó, naaa?! tetszett? jujdenehéz megállni hogy ne fényezzem saját magunkat, de teljesen beleszerelmesedtem a sztoriba :*) izgi, ugye? nem unalmas? TE HÜLE VAGY?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:30:10
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eheap5Ntbc4 martin & alan somebody
|
|
|
|
2010.02. 25. - 14:31:05
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=eheap5Ntbc4 martin & alan somebody köszi, drága!!!! jéé, ez a hivatalos channeljük! de rég néztem arrafelé! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:32:51
Létrehozva:
|
|
|
le is szedtem mp3ba is
|
|
|
|
2010.02. 25. - 14:39:54
Létrehozva:
|
|
|
óóó, naaa?! tetszett? jujdenehéz megállni hogy ne fényezzem saját magunkat, de teljesen beleszerelmesedtem a sztoriba :*) izgi, ugye? nem unalmas? UNALMAS? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Hogy kérdezhetsz ilyet?Egyáltalán nem...SŐT nagyon is izgi. Kül én azt hittem,hogy majd úgy alakul a dolog,hogy össznépi szexelés lesz a 2. fejezetben. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Lolám tetszett az nem is kifejezés. vica: hehe, örülök, hogy tetszettek a frissítések!!! XDDD Usi hajaj de még mennyire. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:45:29
Létrehozva:
|
|
|
köszi, drága!!!! jéé, ez a hivatalos channeljük! de rég néztem arrafelé! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Meg kinn van a Freestate főoldalán is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:47:22
Létrehozva:
|
|
|
trixx martin & alan hangpróba videó szerintem is kiráyl (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar Drága, reggel ezzel indítottam, ahhhhhhhhhhhh kikészültem tőle teljesen, írtam is, de akkor biztosan nem olvastál vissza. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vagy mégis. Na mindegy. Meg ahogy írtad, a civil szerelése is nagyon szuper. Olyan szexi abban a fekete cuccban. Usi, áááááááááááááááááááááá az a két link. Én is csak otthon olvasom, mert itt a melóban csörög a telefon meg ugye nem vagyok egyedül, aztán csak néznének a kollégák, hogy itt cserélgetném a bugyimat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg a zsebkendőt ha jól sejtem. |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:52:12
Létrehozva:
|
|
|
trixx jó ez a bugyógós duma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 14:52:20
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hát izzzééé.... tegnap már MAJDNEM elsírtam magam a 18-as fejezeten, de még mindig nem sikerült!!! VALAMI BAJ VAN VELEM!!! ez nem én vagyok! XD
vica: jól van akkor! XD na mindjárt megnézem a vidit is csak közbe lecke-lecke hátán. lehet haza se tok menni hétvégére :S |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:54:47
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hát izzzééé.... tegnap már MAJDNEM elsírtam magam a 18-as fejezeten, de még mindig nem sikerült!!! VALAMI BAJ VAN VELEM!!! ez nem én vagyok! XD vica: jól van akkor! XD na mindjárt megnézem a vidit is csak közbe lecke-lecke hátán. lehet haza se tok menni hétvégére :S Nálam már a 16-nál előkerült a zsebkendő.... Amúgy is mindenen sírok, nem még ha a kedvenceim szenvednek! Nézd is a vidit, majd rá akarsz ugrani Martinra annyira szépen énekel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:55:54
Létrehozva:
|
|
|
Trixx: hát izzzééé.... tegnap már MAJDNEM elsírtam magam a 18-as fejezeten, de még mindig nem sikerült!!! VALAMI BAJ VAN VELEM!!! ez nem én vagyok! XD vica: jól van akkor! XD na mindjárt megnézem a vidit is csak közbe lecke-lecke hátán. lehet haza se tok menni hétvégére :S Majd ha egyben végigolvasod, na akkor fogsz bömbölni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 14:57:53
Létrehozva:
|
|
|
Majd ha egyben végigolvasod, na akkor fogsz bömbölni! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Vagy az is lehet, hogy a saját "gyermekére" másképp tekint, ezért nem tud úgy meghatódni. Szerintem. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 15:00:10
Létrehozva:
|
|
|
Hello csajok! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon örülök, h tetszett mindkét fick fejezetei, áááá!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 15:06:34
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
na és hogy minden fickre éhes szív kapjon egy kis táplálékot többször szívroham előtt, megérkeztek... IDM - 17-18. fejezet Capri - Lolácska: Nouvelle Robes - 1-2. fejezet jó olvasást! zsepit aztán tiszta bugyit elő! XD Iiiiiiiiiiiigeeeeeeeeeeen! Véletlenül már a linkelés előtt rátaltáltam, bibi és azzzzonnal elolvastam! Végre, végre! IDM: alakul, alakul! Nagyon finomak a jellemábrázolások és lélekfejlődések! A verés kicsit hosszabb is lehetett volna, vagy legalább a leírása... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon jó ötlet volt! hűmileszmégitt... Fú nagyon jók vagytok! NR: hehe lányok, felismertelek ám titeket! Azér' remélem magatokat is összeeresztitek majd a fiúkkal... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval erőst érezni Lola humorral szőtt stílusát, meg Capriét is, remek karaktert találtatok ki magatoknak! Én is szívesen lennék a helyükben! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mellesleg a koncert kezdésének leírása, a lányokra tett hatása telitalálat, pont így történt velem is egy éve... Hehe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azóta nyígok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |