![]() ![]() |
2010.02. 25. - 15:42:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Iiiiiiiiiiiigeeeeeeeeeeen! Véletlenül már a linkelés előtt rátaltáltam, bibi és azzzzonnal elolvastam! Végre, végre! IDM: alakul, alakul! Nagyon finomak a jellemábrázolások és lélekfejlődések! A verés kicsit hosszabb is lehetett volna, vagy legalább a leírása... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nagyon jó ötlet volt! hűmileszmégitt... Fú nagyon jók vagytok! NR: hehe lányok, felismertelek ám titeket! Azér' remélem magatokat is összeeresztitek majd a fiúkkal... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szóval erőst érezni Lola humorral szőtt stílusát, meg Capriét is, remek karaktert találtatok ki magatoknak! Én is szívesen lennék a helyükben! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mellesleg a koncert kezdésének leírása, a lányokra tett hatása telitalálat, pont így történt velem is egy éve... Hehe. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Azóta nyígok. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IDM ma mindenképp tovább íródik NR nem biztos, Lola interjúra készül - én meg ma kötelezőben korán fekszem. |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:22:42
Létrehozva:
|
|
|
igen, tudom vica, azért írtam, hogy a többieknek még mindig szól a kérdés. okkés Trixx! már fent vagy Onix mellett. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (bocsi, ha kicsit bénán sikerült - korán van még ilyen kevés alvás után! XD) Akkor ki hiányzik még róla? - Jantar - sori (úgy gondoltam, hogy azok kerülnek fel rá, akik rendszeresen vagy viszonylag rendszeresen írnak ide) (IMG:http://i609.photobucket.com/albums/tt174/Usi_photos/FekteSereg2010_3.jpg) Felőlem is mehet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:24:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie: valszeg igazad lesz az egyszerre olvasással kapcsolatban! nem arról van szó, hogy másképp néznék a "gyerekeimre" - persze másképp nézek, de annak pont az lenne nálam a lényege hogy érzékenyebb legyek velük kapcsolatban, ergo végigbőgjem, mint a trilógiánk egyes részeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem túlságosan koncentrálok még mindig arra, hogy jó legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze a torokszorítás és a sipítozás megy mellette XD
Örülök én is NAGYON, hogy tetszettek a frissítések! Az IDM közben már íródik is tovább. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo: köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:26:26
Létrehozva:
|
|
|
Angie: valszeg igazad lesz az egyszerre olvasással kapcsolatban! nem arról van szó, hogy másképp néznék a "gyerekeimre" - persze másképp nézek, de annak pont az lenne nálam a lényege hogy érzékenyebb legyek velük kapcsolatban, ergo végigbőgjem, mint a trilógiánk egyes részeit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem túlságosan koncentrálok még mindig arra, hogy jó legyen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze a torokszorítás és a sipítozás megy mellette XD Örülök én is NAGYON, hogy tetszettek a frissítések! Az IDM közben már íródik is tovább. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Neo: köszi!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ne aggódj, én sem sírtam még rajta XD megy a concentréting XD |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:28:05
Létrehozva:
|
|
|
Ladies (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Minggyá olvasok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jaja... akkor megvan Jantar képe? és a közelemben van már? imádom őt (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Gyerekek, a kutyám egész éjjel fosott... fél óránként, úgyhogy fél 6-kor felvittem anyámékhoz, mert azért gondoltam egy másfél órát kéne aludnom meló előtt. Igy is volt.. olyan vagyok, mint a mosott szar, de ő is. Remélem ma már jobban sikerál az iccaka! Hogy áll a szavazás Usi? Megy a képünk az első hsz-be, és a másikba? Remélem.. ha már ilyen szépen összegyűltünk, mint a genny (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Vicus, boldog névnapot a férjednek, és este lepd meg valamivel! Angie, mindenképp gyógyulgass, ha más nem infúzióra kötnek, de akkor is elmész!!! ez parancs!!! Capri! Neked is van alvászavarod? nekem is, nem kicsi... rettenetes.. hiába vagyok fáradt, nem tudok aludni, és most is ez van, nézd meg, aludtam éjjel másfél órát, illetve az már reggel volt, és most alhatnék, de nem tudok. Mi a lófaszt lehet ezzel csinálni? nincs valami tipped? Évek óta szenvedek vele, először azt mondtam, hogy kicsi az alvásigényem, de most már lassan nincs is.. nem ám skizofrén leszek!!!! |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:33:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 25. - 16:35:09
Létrehozva:
|
|
|
Valaki értesítsen, ha kész a teljes kép, mert akkor felrakom iwiw-re. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó akkor aludj, ha álmos vagy. Erre kell figyelni. Oké tudom ez néha megoldhatatlan, mert munkahelyen nem lehet aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . De máskor erre kell figyelni! |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:47:32
Létrehozva:
|
|
|
Valaki értesítsen, ha kész a teljes kép, mert akkor felrakom iwiw-re. Hehehe. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edó akkor aludj, ha álmos vagy. Erre kell figyelni. Oké tudom ez néha megoldhatatlan, mert munkahelyen nem lehet aludni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . De máskor erre kell figyelni! Jaja.. fején találtad a szöget. Ha dolgozom, néha főleg mikor masszirozok, majd elalszom.. elszivják az energiám. És amikor nem dolgozom, még jobban felpörgök.. rohanok.. mindenfelé. És sajna elmúlik az álmosság, és most is csak szenvedek. HOVA tabletta? mi a vélemény? |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Capri! Neked is van alvászavarod? nekem is, nem kicsi... rettenetes.. hiába vagyok fáradt, nem tudok aludni, és most is ez van, nézd meg, aludtam éjjel másfél órát, illetve az már reggel volt, és most alhatnék, de nem tudok. Mi a lófaszt lehet ezzel csinálni? nincs valami tipped? Évek óta szenvedek vele, először azt mondtam, hogy kicsi az alvásigényem, de most már lassan nincs is.. nem ám skizofrén leszek!!!! semmiképp se altatózz, az nem tesz jót, a végén nem tudsz nélküle aludni. próbáld ki pl a Hova és társait (ezek ilyen gyógynövényes tabik, állítólag egyes esetekben beválnak), hátha beválik, de sokat segít rendszeresség beiktatása. |
|
|
|
2010.02. 25. - 16:53:58
Létrehozva:
|
|
|
semmiképp se altatózz, az nem tesz jót, a végén nem tudsz nélküle aludni. próbáld ki pl a Hova és társait (ezek ilyen gyógynövényes tabik, állítólag egyes esetekben beválnak), hátha beválik, de sokat segít rendszeresség beiktatása. Na majd hétvégén, akkor nem lesz nálam az eb, bekapok egy hova-t.. most is elgondolkodtam rajta, mert van a táskámban, csak itt az eb,. és nem szeretném cserben hagyni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 17:06:30
Létrehozva:
|
|
|
Niki: értesítve leszel ha kész a végleges. jantart is mindjárt felpasszírozom rá.
Angie: sorival kapcsolatba tudsz lépni a képpel kapcsolatban? meg hogy egyáltalán szeretne-e felkerülni a képre? (én most NAGYON el vagyok havazva :S) |
|
|
|
2010.02. 25. - 17:35:06
Létrehozva:
|
|
|
Angie: nem kell megkérdezned sorit, FB-on rákérdeztem!
|
|
|
|
2010.02. 25. - 17:57:01
Létrehozva:
|
|
|
remélem ma fogjátok olvasni az IDM 19-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 18:22:56
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=8g4D7vRHyYA ez felpörgetős (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
edó jó lenne ha melléd kerülnék képen a balkezedhez kerülhetnék, mert balos vagyok és szerintem az ott jó lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amúgy te is a szívem csücske vagy ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 18:27:18
Létrehozva:
|
|
|
remélem ma fogjátok olvasni az IDM 19-et (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Capri drága ha ma nem majd holnap de mindenképpen olvasni fogom én személy szerint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy helló mindenkinek. Jelentem sütöttem browniet.Remélem jó lett. A Géza köszöni szépen a névnapi köszöntéseiteket.Átadtam neki. Edóka hehe majd őt...magammal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode tegnap este elolvastam amit küldtél.Tecc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Folytatás lesz? |
|
|
|
2010.02. 25. - 18:30:59
Létrehozva:
|
|
|
Capri drága ha ma nem majd holnap de mindenképpen olvasni fogom én személy szerint. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Amúgy helló mindenkinek. Jelentem sütöttem browniet.Remélem jó lett. A Géza köszöni szépen a névnapi köszöntéseiteket.Átadtam neki. Edóka hehe majd őt...magammal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mode tegnap este elolvastam amit küldtél.Tecc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Folytatás lesz? juj, én még nem köszöntöttem: Boldog Névnapot nekiii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt nem mondom, h meglepiből írunk neki ficket, lehet, h furán nézne, ha olvasná XD |
|
|
|
2010.02. 25. - 18:31:10
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Aha, lesz, most készül |
|
|
|
2010.02. 25. - 18:34:03
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! Aha, lesz, most készül mode csövi te a képen a koronás 'kislány vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=8g4D7vRHyYA 1:41nél Alan van a színpad mellett |
|
|
|
2010.02. 25. - 18:34:07
Létrehozva:
|
|
|
Igen jantar, de az eléggé béna kép lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 18:34:13
Létrehozva:
|
|
|
jujuj, én is elfelejtettem: Boldog Gahan Géza napot!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Már csak sori képét várom akkor! (Doro eltűnt, majd szól ha fel akar kerülni) |
|
|
|
![]() ![]() |