2400 Oldal V  « < 1161 1162 1163 1164 1165 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 25. - 21:21:20
Létrehozva: #23241

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 25. - 21:11:18) *
Ezt ihlette a ma:

WÁÚÚÚ ANGIE!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez nagyon szép!!!
az IDM ihlette? (csak mert kicsit lemaradtam - egyébként sorry, hogy kicsináltunk vele!!! azért mondtam, hogy olvasd el utána a csajok sztoriját is mert az tuti feldob!!!)

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 25. - 21:16:07) *
köszi a képet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

usi trixx hol van a képen?

balra legszélen Edó fölött - Dave csípőjénél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - a szöszi csajszika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mellette meg Onix a koronájában vigyorog (csak a korona nem látszik annyira)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 25. - 21:23:44
Létrehozva: #23242

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 25. - 21:21:20) *
WÁÚÚÚ ANGIE!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez nagyon szép!!!
az IDM ihlette? (csak mert kicsit lemaradtam - egyébként sorry, hogy kicsináltunk vele!!! azért mondtam, hogy olvasd el utána a csajok sztoriját is mert az tuti feldob!!!)

balra legszélen Edó fölött - Dave csípőjénél (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) - a szöszi csajszika (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mellette meg Onix a koronájában vigyorog (csak a korona nem látszik annyira)

oke megvan közben edó is megírta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 25. - 21:23:54
Létrehozva: #23243

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 25. - 21:18:59) *

Örülök, hogy tetszik, jó tanárom volt szerintem azért fejlődöm ennyire... hehe.

Igen az IDM kicsinált, de nem csak az, hanem más is... picit összegyűltek a héten az érzelmek aztán most kijött rendesen, ahogy elolvastam. A Higher love meg egész héten a fejemben van, nem tudom miért különben, mert nem sokat hallgattam eddig, de a szövege az beleégett a gondolataimba. Most már máshoz nincs kedvem, lehet csinálok még egy hátteret aztán bevágom a szunyát ha tudom.

Éppen a Surrender szól, ez most olyan jó................
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 25. - 21:31:01
Létrehozva: #23244

devotee

folyamatosan az alan-es videót nézem remélem hogy lesz közös album (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
lola nemsokára vasárnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 25. - 21:58:28
Létrehozva: #23245

devotee

Csak Dave:

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  wallpaper_dave_02_copy.jpg ( 493.77K ) Letöltések száma: 10

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 25. - 22:05:43
Létrehozva: #23246

devotee

Fáj a fogam, és nem akarok fogorvoshoz menni!!! Kurvára be vagyok tojva :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 25. - 22:07:30
Létrehozva: #23247

Violator

Sziasztok!

Épp most bukkantam egy képre, ami egy kicsit megakasztott...
Mellékelt állomány:  C795023A01FF4051A0830FFF3EE1BF33.jpg ( 433.95K ) Letöltések száma: 14

Ti mit láttok ezen a fotón? Azt, ahogy ez a rengeteg ember átszellemülve élvezi a koncertet? Mert én inkább azt látom, hogy
egy olyan élményt próbálnak meg elraktározni (sajnos nem az agyukkal, hanem a sok fényképezőgéppel), amit ott és akkor kell átélni! Ha állandóan azt figyeli az ember, hogy benne van-e a képben a Dave Gahan, meg a Martin Gore, akkor mi marad meg ebből az élményből? Pár homályos kép, meg egy kis felbontású, zajos videó?
És vajon milyen lehet a színpadon így énekelni, hogy a boldog arcok helyett a rengeteg kütyüt látod az égnek tartva? Jó, a boldog arcok talán megvannak, de nem rád figyelnek igazán, hanem már arra gondolnak, hogy milyen jó is lesz majd megnézni ezt az anyagot pár hét/hónap/év múlva. Miért nem tudunk egy kicsit jobban a jelenre koncentrálni?

Na mindegy, nem akarok megbántani senkit sem, ez csak egy vélemény, ami most így hirtelen kijött... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 25. - 22:08:50
Létrehozva: #23248

devotee

Angieeee: egyre jobb vagy!!!! csak így tovább!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na holnap felkerül a 19-es fejezet is IDM-ből - kb. pont egy fejezetnyit sikerült ma összehozni ami szép eredmény, tekintve hogy átlagban két alkalommal jön össze annyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez talán majd jobban fog tetszeni kicsit XD de majd csak holnap délután rakom fel valszeg. már nincs energiám helyesírásozni benne.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 25. - 22:09:28
Létrehozva: #23249

Violator

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 25. - 22:05:43) *

Hát ha már fáj, az nem jó jel. (Tapasztalatból mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 25. - 22:14:04
Létrehozva: #23250

devotee

Idézet (81-es @ 2010.02. 25. - 22:07:30) *
Sziasztok!

Mellékelt állomány:  C795023A01FF4051A0830FFF3EE1BF33.jpg ( 433.95K ) Letöltések száma: 14

Ti mit láttok ezen a fotón? Azt, ahogy ez a rengeteg ember átszellemülve élvezi a koncertet? Mert én inkább azt látom, hogy
egy olyan élményt próbálnak meg elraktározni (sajnos nem az agyukkal, hanem a sok fényképezőgéppel), amit ott és akkor kell átélni! Ha állandóan azt figyeli az ember, hogy benne van-e a képben a Dave Gahan, meg a Martin Gore, akkor mi marad meg ebből az élményből? Pár homályos kép, meg egy kis felbontású, zajos videó?
És vajon milyen lehet a színpadon így énekelni, hogy a boldog arcok helyett a rengeteg kütyüt látod az égnek tartva? Jó, a boldog arcok talán megvannak, de nem rád figyelnek igazán, hanem már arra gondolnak, hogy milyen jó is lesz majd megnézni ezt az anyagot pár hét/hónap/év múlva. Miért nem tudunk egy kicsit jobban a jelenre koncentrálni?

Na mindegy, nem akarok megbántani senkit sem, ez csak egy vélemény, ami most így hirtelen kijött... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Basszus Orchidett, megmondtad a frankót
ugyanezt írtam a blogomba a nyáron egy hasonló kép kapcsán.
"A tömeg felett, a sötétben kigyúló hangulatcsillagok fényét nem az öngyújtók, hanem a telefonok képernyője világítja."
http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/08/technicism.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 25. - 22:17:10
Létrehozva: #23251

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 25. - 22:05:43) *

Akkor gyorsan indulás a fogorvoshoz, ha kicsi a lyuk, akkor betömi, ha nagy, akkor gyökérkezeli és az nem kellemes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 25. - 22:08:50) *
Angieeee: egyre jobb vagy!!!! csak így tovább!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Na holnap felkerül a 19-es fejezet is IDM-ből - kb. pont egy fejezetnyit sikerült ma összehozni ami szép eredmény, tekintve hogy átlagban két alkalommal jön össze annyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ez talán majd jobban fog tetszeni kicsit XD de majd csak holnap délután rakom fel valszeg. már nincs energiám helyesírásozni benne.

Köszi Hugim, nos itt egy másik verzió belőle, áthelyeztem a szöveget.

Idézet (81-es @ 2010.02. 25. - 22:07:30) *
Sziasztok!

Szia!

Igen, igazad van, így én most szombaton nem biztos, hogy fotózom ha kiemelt állóba kerülök csak akkor, na de csak pár kép erejéig, nem akarom felvenni az egész koncertet. Úgy nem lehet tombolni meg átélni a zenét, hogy közben markolászom a fényképezőt.
Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  wallpaper_dave_02_version_02_copy.jpg ( 478.53K ) Letöltések száma: 5

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 25. - 22:19:10
Létrehozva: #23252

devotee

Orchidett: hát igen, igazad van!!!! nem azt mondom, hogy a nyári koncerten nem videóztam meg fényképeztem, de nem minden számnál! úgy nem lehet élvezni a koncertet!!!

Angie: kösszentyű!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Capri: menj dokihoz! ha nem mész szarabb lesz! én is tapasztalatból mondom!!! nem akarok most rémtörténeteket mesélni, de volt egy durva gyökérkezelésem a késlekedés miatt :S

nekem a fejem fáj kicsit.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 25. - 22:19:23
Létrehozva: #23253

devotee

Jó8.....................
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 25. - 22:20:55
Létrehozva: #23254

Violator

Idézet (lolacska @ 2010.02. 25. - 22:14:04) *
Basszus Orchidett, megmondtad a frankót
ugyanezt írtam a blogomba a nyáron egy hasonló kép kapcsán.
"A tömeg felett, a sötétben kigyúló hangulatcsillagok fényét nem az öngyújtók, hanem a telefonok képernyője világítja."
http://daysoflolalife.blogspot.com/2009/08/technicism.html

Már azt hittem, csak nekem van ilyen véleményem... Egy állatkerti majmot illik így inkább fotózni, nem Dave-et
Egyébként ha a helyükben lettem volna, biztos nem így látnám az egészet (bár én 2x is voltam koncin, de egyszer sem fotóztam, videóztam, mert a szar minőség miatt nem is lett volna értelme)... de így fotón látni ezt az egész szitut... egy kicsit fura.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 25. - 22:21:35
Létrehozva: #23255

devotee

jah, végre eljutottam odáig hogy megnézzem a Soundcheckes vidit! szzzzzzuppppiii!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 25. - 22:23:56
Létrehozva: #23256

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=fY5uDHEt9Qo...feature=related

Ezt nézzétek! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 25. - 22:29:53
Létrehozva: #23257

Violator

Mellékelt állomány:  dsc07148.jpg ( 122.29K ) Letöltések száma: 6

Erről a képről is eszembe jutott valami, de azt inkább nem írom le... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 25. - 22:32:04
Létrehozva: #23258

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 25. - 22:23:56) *

basszus, és jövőre már ez is 10 éves felvétel lesz!!!! HOGY ROHAN AZ IDŐ!!!!!!!!!!

Idézet (81-es @ 2010.02. 25. - 22:29:53) *
Mellékelt állomány:  dsc07148.jpg ( 122.29K ) Letöltések száma: 6

Erről a képről is eszembe jutott valami, de azt inkább nem írom le... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

na vajjjjjon mi?!?!?! XDDD te rossz, rossz kislány! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 25. - 22:36:53
Létrehozva: #23259

Violator

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 25. - 22:32:04) *
basszus, és jövőre már ez is 10 éves felvétel lesz!!!! HOGY ROHAN AZ IDŐ!!!!!!!!!!

na vajjjjjon mi?!?!?! XDDD te rossz, rossz kislány! XD

Ne is mondd, gyerekkel még jobban! De akkor gondolj bele, hogy az Ultra még ennél is idősebb... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

hát izé... szóval ami után mindig rágyújtanak a filmekben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 25. - 22:38:59
Létrehozva: #23260

devotee

Idézet (81-es @ 2010.02. 25. - 22:09:28) *
Hát ha már fáj, az nem jó jel. (Tapasztalatból mondom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

jaj ne, én nem akarom, nemnemnemnem.... a régi fogdokim sajnos már nem él, váratlanul meghalt 1 éve (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nála lehetett hisztizni meg minden, halál jó fej volt, de mit kezdjek egy bunkó SZTK-s hentessel meg a "laza" tűfóbiámmal??? injekció az ínyembe ordibálás nélkül? totál kizárt!

Ha holnap is fáj, mindenképpen fogdoki lesz még aznap belőle, csak fosok mint állat... nagyon... sztk-nál még senki be sem jöhet velem ,h fogja a kezem! XD pedig az sokat segítene.... miért nincs ilyenben altatás???
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1161 1162 1163 1164 1165 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: