![]() ![]() |
2010.02. 25. - 22:40:29
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne is mondd, gyerekkel még jobban! De akkor gondolj bele, hogy az Ultra még ennél is idősebb... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hát izé... szóval ami után mindig rágyújtanak a filmekben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) uh egy olyat én is bevállalnék vele! XDDDD Capri: szurk, szurk, szurk!!!!! |
|
|
|
2010.02. 25. - 22:41:22
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
jaj ne, én nem akarom, nemnemnemnem.... a régi fogdokim sajnos már nem él, váratlanul meghalt 1 éve (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nála lehetett hisztizni meg minden, halál jó fej volt, de mit kezdjek egy bunkó SZTK-s hentessel meg a "laza" tűfóbiámmal??? injekció az ínyembe ordibálás nélkül? totál kizárt! Na injekciót még nem kaptam, de nem tudom, hogy ennek most örüljek, vagy ne, mert a gyökérkezelésemnél a gyulladásra hivatkozva nem kaptam érzéstelenítést, mondván, hogy úgysem használna semmit... hát elég kemény volt, nyöszörögtem is rendesen, pedig nem vagyok egy hisztizős típus. A szülésemnél meg is dicsértek, hogy minden különösebb dráma nélkül végigcsináltam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 22:43:17
Létrehozva:
|
|
|
Usi, CApri.. elolvastalak titeket, a folytatást.. nagyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is mondok semmit, ami nagyon nehezemre esik, mert lehet van aki még nem olvasta
Caprié, Loláé hol van? az is a sin-en? |
|
|
|
2010.02. 25. - 22:43:48
Létrehozva:
|
|
|
nekem is be volt gyulladva asszem a gyökérnél (a lukba ráadásul beledagadt az ínyem!!! :S) de én kaptam két érzéstelenítőt is. attól függetlenül hogy kicsit fura a fogorvosom, elég jól csinálja amit csinál. és gyors. max 15-20 perc alatt tömte készre a fogam (jó, az ínyes-gyökeres azért több volt kicsit)
|
|
|
|
2010.02. 25. - 22:43:55
Létrehozva:
|
|
|
meg is van, köszönöm, csak krül kellett néznem
MEgyek, hátha ma alszunk, de előtte még elovlasom Pusza mindnekinek! |
|
|
|
2010.02. 25. - 22:45:24
Létrehozva:
|
|
|
Edó: igen. magyar fickekeknél főoldalon jobbra a szekció alján halványzölddel.
|
|
|
|
2010.02. 25. - 22:46:27
Létrehozva:
|
|
|
Usi, CApri.. elolvastalak titeket, a folytatást.. nagyon jó lett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nem is mondok semmit, ami nagyon nehezemre esik, mert lehet van aki még nem olvasta Caprié, Loláé hol van? az is a sin-en? igen, Capri - Lolácska írópáros alatt francia címmel XD |
|
|
|
2010.02. 25. - 23:09:08
Létrehozva:
|
|
|
nekem is be volt gyulladva asszem a gyökérnél (a lukba ráadásul beledagadt az ínyem!!! :S) de én kaptam két érzéstelenítőt is. attól függetlenül hogy kicsit fura a fogorvosom, elég jól csinálja amit csinál. és gyors. max 15-20 perc alatt tömte készre a fogam (jó, az ínyes-gyökeres azért több volt kicsit) Hát én arra nem emlékszem, hogy egy kezelés mennyi ideig tartott (16 évesen volt ez az egész), de azt tudom, hogy 3-4 alkalommal kellett mennem, az első volt a leghorrorosabb, amikor kiszedte a gyökeret egy olyan eszközzel, ami nekem egy parányi és hosszú, tűszerű fúrófejnek tűnt... na mikor megláttam, hogy azzal közelít, azt hittem elájulok! |
|
|
|
2010.02. 25. - 23:15:32
Létrehozva:
|
|
|
Hát én arra nem emlékszem, hogy egy kezelés mennyi ideig tartott (16 évesen volt ez az egész), de azt tudom, hogy 3-4 alkalommal kellett mennem, az első volt a leghorrorosabb, amikor kiszedte a gyökeret egy olyan eszközzel, ami nekem egy parányi és hosszú, tűszerű fúrófejnek tűnt... na mikor megláttam, hogy azzal közelít, azt hittem elájulok! elájulás egy tuti módszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 25. - 23:16:16
Létrehozva:
|
|
|
Hát én arra nem emlékszem, hogy egy kezelés mennyi ideig tartott (16 évesen volt ez az egész), de azt tudom, hogy 3-4 alkalommal kellett mennem, az első volt a leghorrorosabb, amikor kiszedte a gyökeret egy olyan eszközzel, ami nekem egy parányi és hosszú, tűszerű fúrófejnek tűnt... na mikor megláttam, hogy azzal közelít, azt hittem elájulok! Két-három alkalom?! Nekem egy alkalom alatt fullra csinálta és túléltem! Mit két-három alkalom! Edó is ilyesmit mondott anno emlékeim szerint. Akkor nekünk szuper dokink van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére azóta sincs semmi baja egyik fogamnak sem, amit tömött! |
|
|
|
2010.02. 25. - 23:23:45
Létrehozva:
|
|
|
elájulás egy tuti módszer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na igen, de jó pénzért még ájuldoznod sem kell, elaltatnak. XD Két-három alkalom?! Nekem egy alkalom alatt fullra csinálta és túléltem! Mit két-három alkalom! Edó is ilyesmit mondott anno emlékeim szerint. Akkor nekünk szuper dokink van! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerencsére azóta sincs semmi baja egyik fogamnak sem, amit tömött! Mázlista! Nekem azért kellett több alkalom, mert már gyulladt volt az egész, és igaz, hogy az első alkalommal megcsinált mindent, de vissza kellett járnom kitisztíttatni, ideiglenes tömést (valami vattadarab) cseréltetni, és csak ezután lehetett véglegesen betömni. |
|
|
|
2010.02. 25. - 23:33:51
Létrehozva:
|
|
|
Na jó éjt, mentem én is!
|
|
|
|
2010.02. 25. - 23:34:12
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na igen, de jó pénzért még ájuldoznod sem kell, elaltatnak. XD Mázlista! Nekem azért kellett több alkalom, mert már gyulladt volt az egész, és igaz, hogy az első alkalommal megcsinált mindent, de vissza kellett járnom kitisztíttatni, ideiglenes tömést (valami vattadarab) cseréltetni, és csak ezután lehetett véglegesen betömni. Hát fogorvosból sokféle van, nehéz megtalálni azt, akiben megbízik az ember és hagyja hogy fúrjon-faragjon a szájában... Mindenesetre amalgámot ne engedjetek az agyaraitokba rakni! Már remek uv-re szilárduló anyagok vannak! Capri, inkább menj fizetős helyre sztk helyett... |
|
|
|
2010.02. 25. - 23:39:44
Létrehozva:
|
|
|
nálunk nem kellett fizetni - pedig csóró városunk van ilyen szempontból is - és nekem is UV-s már mindegyik (jó, nincs sok szerencsére csak 2-3). az tényleg marha gyors és szép az eredmény.
na drágáim, hogy örüljetek is! MEGLEPI!!!!! IDM - 19. fejezet!!! azt beszéltük Caprival hogy talán még nem is volt olyan, hogy egy nap alatt 3 új fejezet került fel ugyanabból a sztoriból az oldalamra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet, hogy rekordot döntöttünk?! XD |
|
|
|
2010.02. 25. - 23:46:51
Létrehozva:
|
|
|
Hát fogorvosból sokféle van, nehéz megtalálni azt, akiben megbízik az ember és hagyja hogy fúrjon-faragjon a szájában... Mindenesetre amalgámot ne engedjetek az agyaraitokba rakni! Már remek uv-re szilárduló anyagok vannak! Capri, inkább menj fizetős helyre sztk helyett... a nőgyógyászom már fizetős és elég sok pénzt elvisz, mert az utóbbi időben elég gyakran jártam hozzá :S több fizetős doki nem kell, főleg, h a fogdoki az anyagai miatt kurva drága :S Hát fogorvosból sokféle van, nehéz megtalálni azt, akiben megbízik az ember és hagyja hogy fúrjon-faragjon a szájában... Mindenesetre amalgámot ne engedjetek az agyaraitokba rakni! Már remek uv-re szilárduló anyagok vannak! Capri, inkább menj fizetős helyre sztk helyett... jah, 2 tömésem van uv-s mindkettő. vicces, mikor a csöpp pofidba világít a kék fény XD |
|
|
|
2010.02. 26. - 00:19:40
Létrehozva:
|
|
|
jáááááááájjj megnéztem az Alanes RAH-os interjút, Neo!!! KÖSZI!!!! Nagyon husi benne!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 26. - 00:28:09
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Óóóóóóóóóóó, ma kényeztettek, jajj hogy hálájam meg?? IDM! IDM! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Az Alanos interjúkat nézegettem, szeretem, mert szépen beszél és teljesen értem mit mond! Dave valahogy több szlenget használ, vagy valamiért nehezen kapom el a lényeget... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Szóval szörfölgetek még... Ti meg pihenjetek! Ölelés! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 06:17:50
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
Na, akkor ma is lesz olvasnivaló, de csak este, remélem Kesik hagy majd olvasni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Palacsintasütés úgy sem lesz, fájós kézzel nem megy ez a művelet sajna. Aztán reggel fél 5-kor meg kelés és indulás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Partyfotós Judy is jön velük, asszem ezt még nem újságoltam! Úgyhogy végül 5-en indulunk a nagy kalandok felé. IDM-el álmodtam, de komolyan, brutális volt. |
|
|
|
2010.02. 26. - 08:10:55
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Épp most bukkantam egy képre, ami egy kicsit megakasztott... [attachment=1350:C795023A...3EE1BF33.jpg] Ti mit láttok ezen a fotón? Azt, ahogy ez a rengeteg ember átszellemülve élvezi a koncertet? Mert én inkább azt látom, hogy egy olyan élményt próbálnak meg elraktározni (sajnos nem az agyukkal, hanem a sok fényképezőgéppel), amit ott és akkor kell átélni! Ha állandóan azt figyeli az ember, hogy benne van-e a képben a Dave Gahan, meg a Martin Gore, akkor mi marad meg ebből az élményből? Pár homályos kép, meg egy kis felbontású, zajos videó? És vajon milyen lehet a színpadon így énekelni, hogy a boldog arcok helyett a rengeteg kütyüt látod az égnek tartva? Jó, a boldog arcok talán megvannak, de nem rád figyelnek igazán, hanem már arra gondolnak, hogy milyen jó is lesz majd megnézni ezt az anyagot pár hét/hónap/év múlva. Miért nem tudunk egy kicsit jobban a jelenre koncentrálni? Na mindegy, nem akarok megbántani senkit sem, ez csak egy vélemény, ami most így hirtelen kijött... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Teljesen egyet értek. Én nem is vittem fotómasinát a januári koncertre mert nem tudtam hol sikerül majd állni és úgy voltam vele,hogy tuti nem tudok majd normális képet csinálni más részről meg életem első DM koncertjét élvezni akartam nem fotózgatni. nálunk nem kellett fizetni - pedig csóró városunk van ilyen szempontból is - és nekem is UV-s már mindegyik (jó, nincs sok szerencsére csak 2-3). az tényleg marha gyors és szép az eredmény. na drágáim, hogy örüljetek is! MEGLEPI!!!!! IDM - 19. fejezet!!! azt beszéltük Caprival hogy talán még nem is volt olyan, hogy egy nap alatt 3 új fejezet került fel ugyanabból a sztoriból az oldalamra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet, hogy rekordot döntöttünk?! XD köszi a meglepit.Elolvastam.....jesszus kigyulladt a szék alattam reggel 1/2 8-kor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 08:16:09
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica!
Én is elolvastam reggel, jó volt nagyon! Úgy imádom ezt a két husigolyót! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |