2400 Oldal V  « < 1163 1164 1165 1166 1167 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.02. 26. - 08:17:28
Létrehozva: #23281

devotee

Angie drága nagyon jók amiket tegnap alkottál.Ügyes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mit álmodtál elmeséled?

Capri szegényke irány a fogorvos.

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 08:16:09) *
Szia Vica!

Én is elolvastam reggel, jó volt nagyon! Úgy imádom ezt a két husigolyót! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Nem bírtad ki ,hogy ne olvasd el igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 08:28:21
Létrehozva: #23282

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 26. - 08:17:28) *
Angie drága nagyon jók amiket tegnap alkottál.Ügyes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mit álmodtál elmeséled?

Capri szegényke irány a fogorvos.

Nem bírtad ki ,hogy ne olvasd el igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi, használd őket egészséggel, díszítsd velük a kompútered ha szeretnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Elég borzalmas volt, azt álmodtam, hogy Dave péppé veri Martint (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Aztán persze 3-kor vagy 4-kor felébredtem.

Jajj, hát nem bírtam ki, de nagyon gyorsan kellett olvasnom, hogy ne késsek el a melóból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 26. - 08:40:25
Létrehozva: #23283

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 08:28:21) *
Köszi, használd őket egészséggel, díszítsd velük a kompútered ha szeretnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Elég borzalmas volt, azt álmodtam, hogy Dave péppé veri Martint (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Aztán persze 3-kor vagy 4-kor felébredtem.

Jajj, hát nem bírtam ki, de nagyon gyorsan kellett olvasnom, hogy ne késsek el a melóból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ne is említsd a komputerem.Tegnap újra kellett formázni a merev lemezét mert úgy levírusosodott mint a franc. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De azért köszi.

Te jó ég az álmod.Én is elég szörnyűségeset álmodtam de nem DM -es volt.Egy pasi lezuhant valami kisrepülővel ,próbált kimászni aztán majdnem sikerült is neki amikor felrobban a gép és égett a csávó.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 08:56:43
Létrehozva: #23284

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 26. - 08:40:25) *
Ne is említsd a komputerem.Tegnap újra kellett formázni a merev lemezét mert úgy levírusosodott mint a franc. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De azért köszi.

Te jó ég az álmod.Én is elég szörnyűségeset álmodtam de nem DM -es volt.Egy pasi lezuhant valami kisrepülővel ,próbált kimászni aztán majdnem sikerült is neki amikor felrobban a gép és égett a csávó.

Akkor eltűnt minden, amit lementettél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nagyon borzalmas volt, próbáltam megállítani Dave kezeit, de nem tudtam valami miatt. Martin meg hagyta magát összeverni... rettenetesen rossz volt, de tehetetlenül néztem az egészet.

A te álmod sem piskóta! Nagyon durva!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 09:05:12
Létrehozva: #23285

devotee

Így néz ki a düsseldorfi arena:

(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/LTU-Arena_Düsseldorf.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 26. - 09:52:58
Létrehozva: #23286

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 09:05:12) *

Jó nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 10:00:39
Létrehozva: #23287

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 26. - 09:52:58) *

55.000 férőhelyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 26. - 10:06:02
Létrehozva: #23288

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 10:00:39) *

Mennyi??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Azta XD

Azt álmodtad, hogy Dave péppé veri Martint? Jézusom...
Én meg azt, hogy a suliban mindenki az ellen tüntetett, hogy Alan meg én ne jöjjünk össze, erre mi, a Sereg, meg még pár ismerősöm elkezdte táncolni Michael Jackson - Beat it című számának koreográfiáját...xD Mi meg valahogy ezzel tüntettünk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 10:28:50
Létrehozva: #23289

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 09:05:12) *

szerintem ronda!!! :S
jujj, Angie, bocs hogy ilyen hülye álmokat okoztunk. De a reggeli fejezet kárpótolt kicsit, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nah én meg azt álmodtam, hogy veletek megyek Düsseldörfba!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az ébredés marha szar volt! Meg volt vmi Alanes álmom is, de nem emlékszem rá, csak hogy benne volt a mostani Alan (biztos a tegnapi interjú hatása!).

vica: hehehe, akkor kellett az odakészített poroltó, hogy eloltsd magad? XD
a gépedet meg sajnálom. tudom milyen ez...

Mode: na a te álmod se kutya!!! XDDD Beat it, beat it... XDDD (szeretem azt a számot)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 26. - 10:29:56
Létrehozva: #23290

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 10:28:50) *
jujj, Angie, bocs hogy ilyen hülye álmokat okoztunk. De a reggeli fejezet kárpótolt kicsit, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Nah én meg azt álmodtam, hogy veletek megyek Düsseldörfba!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az ébredés marha szar volt! Meg volt vmi Alanes álmom is, de nem emlékszem rá, csak hogy benne volt a mostani Alan (biztos a tegnapi interjú hatása!).

Mode: na a te álmod se kutya!!! XDDD Beat it, beat it... XDDD (szeretem azt a számot)

Szerintem se szép, de jó nagy viszont xD
Hát nem tudom, hogy miért azzal tüntettünk XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 10:30:28
Létrehozva: #23291

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.02. 26. - 10:06:02) *
Mennyi??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
Azta XD

Azt álmodtad, hogy Dave péppé veri Martint? Jézusom...
Én meg azt, hogy a suliban mindenki az ellen tüntetett, hogy Alan meg én ne jöjjünk össze, erre mi, a Sereg, meg még pár ismerősöm elkezdte táncolni Michael Jackson - Beat it című számának koreográfiáját...xD Mi meg valahogy ezzel tüntettünk XD

Jó nagy aréna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Igen, nagyon borzasztó volt ezt átélni álmomban, azért is ébredtem fel már megint éjjnek évadján. Alig aludtam, a szemeim totál karikásak és fáradt vagyok.

Jó álom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalábbis poénos.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 26. - 10:34:14
Létrehozva: #23292

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 08:56:43) *
Akkor eltűnt minden, amit lementettél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Nagyon borzalmas volt, próbáltam megállítani Dave kezeit, de nem tudtam valami miatt. Martin meg hagyta magát összeverni... rettenetesen rossz volt, de tehetetlenül néztem az egészet.

A te álmod sem piskóta! Nagyon durva!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Arra a masinára nem szoktam menteni...szerencsére.Az asztali gépen vannak a személyes dolgaim(Dm képek,fickek,receptek) meg azok még plusszba kiírva lemezre biztos ami biztos.

hehe Usi csak bugyit kellett cserélnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ami a gépet illeti köszi az együtt érzést. Egyfolytában azon gondolkodom honnan a fenéből szedtem össze a vírust ami ráadásul olyan rohadék,hogy az összes létező dologba belemászott.Most már mindegy.

Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó az álmod.Hehe....
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 10:35:10
Létrehozva: #23293

devotee

Nekem tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát tényleg elég hülye volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De a tiéd sem lehetett jobb, mármint hogy szar volt felébredni és rájönni, hogy te mégsem jössz velünk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd viszlek a hátsó zsebbe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 10:39:47
Létrehozva: #23294

devotee

Angie: okééé!!! ígérem nagyon kicsire összehúzom magam!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 26. - 10:51:59
Létrehozva: #23295

devotee

Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Készül ám a Selected 4. rész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már reggel földrajz órán is azt írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Otthon begépelem aztán akkor meglesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár még nincs befejezve, de ma talán kész lesz XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 11:09:49
Létrehozva: #23296

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 10:39:47) *
Angie: okééé!!! ígérem nagyon kicsire összehúzom magam!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Megdumáltuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 11:14:13
Létrehozva: #23297

devotee

Azért az igazat megvallva örülök, hogy vége lesz a turnénak és a srácok pihenhetnek végre! rájuk fog férni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 26. - 11:39:55
Létrehozva: #23298

devotee

Reggelt! Ah, mekkorát aludtam.... vmit én is álmodtam, de már nem emlékszem rá.

Nekem bejön az aréna nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiranra is hathatott, mert most építkezik XD

Na, bejövős IDM 19? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annak a fejezetnek lesz még folytatása, mert csak félig van kész XD Aztán ma Lola drágával is menni fog az írás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ma megtudjuk, hogy felvették - e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 11:44:23
Létrehozva: #23299

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 11:14:13) *
Azért az igazat megvallva örülök, hogy vége lesz a turnénak és a srácok pihenhetnek végre! rájuk fog férni!

Ennek én is örülök. Rájuk fér a pihi és a regenerálódás, Davere főleg. Nagyon csodálom őt, hogy azok után, amin átment még volt ereje végigcsinálni ezt.

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 26. - 11:39:55) *
Reggelt! Ah, mekkorát aludtam.... vmit én is álmodtam, de már nem emlékszem rá.

Nekem bejön az aréna nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiranra is hathatott, mert most építkezik XD

Na, bejövős IDM 19? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annak a fejezetnek lesz még folytatása, mert csak félig van kész XD Aztán ma Lola drágával is menni fog az írás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ma megtudjuk, hogy felvették - e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor már ketten vagyunk, akiknek bejön az aréna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
IDM 19 nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 11:48:26
Létrehozva: #23300

devotee

Angie: jaja! nem semmi a kis drágánk!!!

Capri: na örülök, hogy sikerült egy jót aludnod!!! én is olyan kóma voltam, hogy elaludtam az órámról XD hehe, most olvasom az IDM 19-et - megint XD én mondhatom, hogy szerintem is jó? XDDD
Mikor írunk?
Lolának meg drukk-drukk-drukk!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1163 1164 1165 1166 1167 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
17 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (17 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: