![]() ![]() |
2010.02. 26. - 08:17:28
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Angie drága nagyon jók amiket tegnap alkottál.Ügyes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Mit álmodtál elmeséled? Capri szegényke irány a fogorvos. Szia Vica! Én is elolvastam reggel, jó volt nagyon! Úgy imádom ezt a két husigolyót! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nem bírtad ki ,hogy ne olvasd el igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 08:28:21
Létrehozva:
|
|
|
Angie drága nagyon jók amiket tegnap alkottál.Ügyes. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mit álmodtál elmeséled? Capri szegényke irány a fogorvos. Nem bírtad ki ,hogy ne olvasd el igaz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszi, használd őket egészséggel, díszítsd velük a kompútered ha szeretnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég borzalmas volt, azt álmodtam, hogy Dave péppé veri Martint (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Aztán persze 3-kor vagy 4-kor felébredtem. Jajj, hát nem bírtam ki, de nagyon gyorsan kellett olvasnom, hogy ne késsek el a melóból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 08:40:25
Létrehozva:
|
|
|
Köszi, használd őket egészséggel, díszítsd velük a kompútered ha szeretnéd. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Elég borzalmas volt, azt álmodtam, hogy Dave péppé veri Martint (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Aztán persze 3-kor vagy 4-kor felébredtem. Jajj, hát nem bírtam ki, de nagyon gyorsan kellett olvasnom, hogy ne késsek el a melóból (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ne is említsd a komputerem.Tegnap újra kellett formázni a merev lemezét mert úgy levírusosodott mint a franc. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De azért köszi. Te jó ég az álmod.Én is elég szörnyűségeset álmodtam de nem DM -es volt.Egy pasi lezuhant valami kisrepülővel ,próbált kimászni aztán majdnem sikerült is neki amikor felrobban a gép és égett a csávó. |
|
|
|
2010.02. 26. - 08:56:43
Létrehozva:
|
|
|
Ne is említsd a komputerem.Tegnap újra kellett formázni a merev lemezét mert úgy levírusosodott mint a franc. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) De azért köszi. Te jó ég az álmod.Én is elég szörnyűségeset álmodtam de nem DM -es volt.Egy pasi lezuhant valami kisrepülővel ,próbált kimászni aztán majdnem sikerült is neki amikor felrobban a gép és égett a csávó. Akkor eltűnt minden, amit lementettél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nagyon borzalmas volt, próbáltam megállítani Dave kezeit, de nem tudtam valami miatt. Martin meg hagyta magát összeverni... rettenetesen rossz volt, de tehetetlenül néztem az egészet. A te álmod sem piskóta! Nagyon durva!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 09:05:12
Létrehozva:
|
|
|
Így néz ki a düsseldorfi arena:
(IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/LTU-Arena_Düsseldorf.jpg) |
|
|
|
2010.02. 26. - 09:52:58
Létrehozva:
|
|
|
Így néz ki a düsseldorfi arena: (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/LTU-Arena_Düsseldorf.jpg) Jó nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:00:39
Létrehozva:
|
|
|
Jó nagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 55.000 férőhelyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:06:02
Létrehozva:
|
|
|
55.000 férőhelyes (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mennyi??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Azta XD Azt álmodtad, hogy Dave péppé veri Martint? Jézusom... Én meg azt, hogy a suliban mindenki az ellen tüntetett, hogy Alan meg én ne jöjjünk össze, erre mi, a Sereg, meg még pár ismerősöm elkezdte táncolni Michael Jackson - Beat it című számának koreográfiáját...xD Mi meg valahogy ezzel tüntettünk XD |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:28:50
Létrehozva:
|
|
|
Így néz ki a düsseldorfi arena: (IMG:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/27/LTU-Arena_Düsseldorf.jpg) szerintem ronda!!! :S jujj, Angie, bocs hogy ilyen hülye álmokat okoztunk. De a reggeli fejezet kárpótolt kicsit, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nah én meg azt álmodtam, hogy veletek megyek Düsseldörfba!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az ébredés marha szar volt! Meg volt vmi Alanes álmom is, de nem emlékszem rá, csak hogy benne volt a mostani Alan (biztos a tegnapi interjú hatása!). vica: hehehe, akkor kellett az odakészített poroltó, hogy eloltsd magad? XD a gépedet meg sajnálom. tudom milyen ez... Mode: na a te álmod se kutya!!! XDDD Beat it, beat it... XDDD (szeretem azt a számot) |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:29:56
Létrehozva:
|
|
|
szerintem ronda!!! :S jujj, Angie, bocs hogy ilyen hülye álmokat okoztunk. De a reggeli fejezet kárpótolt kicsit, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nah én meg azt álmodtam, hogy veletek megyek Düsseldörfba!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az ébredés marha szar volt! Meg volt vmi Alanes álmom is, de nem emlékszem rá, csak hogy benne volt a mostani Alan (biztos a tegnapi interjú hatása!). vica: hehehe, akkor kellett az odakészített poroltó, hogy eloltsd magad? XD a gépedet meg sajnálom. tudom milyen ez... Mode: na a te álmod se kutya!!! XDDD Beat it, beat it... XDDD (szeretem azt a számot) Szerintem se szép, de jó nagy viszont xD Hát nem tudom, hogy miért azzal tüntettünk XDD |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:30:28
Létrehozva:
|
|
|
Mennyi??? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Azta XD Azt álmodtad, hogy Dave péppé veri Martint? Jézusom... Én meg azt, hogy a suliban mindenki az ellen tüntetett, hogy Alan meg én ne jöjjünk össze, erre mi, a Sereg, meg még pár ismerősöm elkezdte táncolni Michael Jackson - Beat it című számának koreográfiáját...xD Mi meg valahogy ezzel tüntettünk XD Jó nagy aréna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, nagyon borzasztó volt ezt átélni álmomban, azért is ébredtem fel már megint éjjnek évadján. Alig aludtam, a szemeim totál karikásak és fáradt vagyok. Jó álom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Legalábbis poénos. |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:34:14
Létrehozva:
|
|
|
Akkor eltűnt minden, amit lementettél? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Nagyon borzalmas volt, próbáltam megállítani Dave kezeit, de nem tudtam valami miatt. Martin meg hagyta magát összeverni... rettenetesen rossz volt, de tehetetlenül néztem az egészet. A te álmod sem piskóta! Nagyon durva!!! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Arra a masinára nem szoktam menteni...szerencsére.Az asztali gépen vannak a személyes dolgaim(Dm képek,fickek,receptek) meg azok még plusszba kiírva lemezre biztos ami biztos. szerintem ronda!!! :S jujj, Angie, bocs hogy ilyen hülye álmokat okoztunk. De a reggeli fejezet kárpótolt kicsit, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nah én meg azt álmodtam, hogy veletek megyek Düsseldörfba!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az ébredés marha szar volt! Meg volt vmi Alanes álmom is, de nem emlékszem rá, csak hogy benne volt a mostani Alan (biztos a tegnapi interjú hatása!). vica: hehehe, akkor kellett az odakészített poroltó, hogy eloltsd magad? XD a gépedet meg sajnálom. tudom milyen ez... Mode: na a te álmod se kutya!!! XDDD Beat it, beat it... XDDD (szeretem azt a számot) hehe Usi csak bugyit kellett cserélnem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami a gépet illeti köszi az együtt érzést. Egyfolytában azon gondolkodom honnan a fenéből szedtem össze a vírust ami ráadásul olyan rohadék,hogy az összes létező dologba belemászott.Most már mindegy. Szia Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó az álmod.Hehe.... |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:35:10
Létrehozva:
|
|
|
szerintem ronda!!! :S jujj, Angie, bocs hogy ilyen hülye álmokat okoztunk. De a reggeli fejezet kárpótolt kicsit, nem? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nah én meg azt álmodtam, hogy veletek megyek Düsseldörfba!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Az ébredés marha szar volt! Meg volt vmi Alanes álmom is, de nem emlékszem rá, csak hogy benne volt a mostani Alan (biztos a tegnapi interjú hatása!). vica: hehehe, akkor kellett az odakészített poroltó, hogy eloltsd magad? XD a gépedet meg sajnálom. tudom milyen ez... Mode: na a te álmod se kutya!!! XDDD Beat it, beat it... XDDD (szeretem azt a számot) Nekem tetszik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát tényleg elég hülye volt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) De a tiéd sem lehetett jobb, mármint hogy szar volt felébredni és rájönni, hogy te mégsem jössz velünk (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majd viszlek a hátsó zsebbe! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 10:39:47
Létrehozva:
|
|
|
Angie: okééé!!! ígérem nagyon kicsire összehúzom magam!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 26. - 10:51:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Készül ám a Selected 4. rész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Már reggel földrajz órán is azt írtam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Otthon begépelem aztán akkor meglesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár még nincs befejezve, de ma talán kész lesz XD |
|
|
|
2010.02. 26. - 11:09:49
Létrehozva:
|
|
|
Angie: okééé!!! ígérem nagyon kicsire összehúzom magam!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megdumáltuk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 11:14:13
Létrehozva:
|
|
|
Azért az igazat megvallva örülök, hogy vége lesz a turnénak és a srácok pihenhetnek végre! rájuk fog férni!
|
|
|
|
2010.02. 26. - 11:39:55
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt! Ah, mekkorát aludtam.... vmit én is álmodtam, de már nem emlékszem rá.
Nekem bejön az aréna nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiranra is hathatott, mert most építkezik XD Na, bejövős IDM 19? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annak a fejezetnek lesz még folytatása, mert csak félig van kész XD Aztán ma Lola drágával is menni fog az írás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ma megtudjuk, hogy felvették - e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 11:44:23
Létrehozva:
|
|
|
Azért az igazat megvallva örülök, hogy vége lesz a turnénak és a srácok pihenhetnek végre! rájuk fog férni! Ennek én is örülök. Rájuk fér a pihi és a regenerálódás, Davere főleg. Nagyon csodálom őt, hogy azok után, amin átment még volt ereje végigcsinálni ezt. Reggelt! Ah, mekkorát aludtam.... vmit én is álmodtam, de már nem emlékszem rá. Nekem bejön az aréna nagyon! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Kiranra is hathatott, mert most építkezik XD Na, bejövős IDM 19? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Annak a fejezetnek lesz még folytatása, mert csak félig van kész XD Aztán ma Lola drágával is menni fog az írás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Meg ma megtudjuk, hogy felvették - e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor már ketten vagyunk, akiknek bejön az aréna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) IDM 19 nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 11:48:26
Létrehozva:
|
|
|
Angie: jaja! nem semmi a kis drágánk!!!
Capri: na örülök, hogy sikerült egy jót aludnod!!! én is olyan kóma voltam, hogy elaludtam az órámról XD hehe, most olvasom az IDM 19-et - megint XD én mondhatom, hogy szerintem is jó? XDDD Mikor írunk? Lolának meg drukk-drukk-drukk!!!! |
|
|
|
![]() ![]() |