2400 Oldal V  « < 1168 1169 1170 1171 1172 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Doronicum
post 2010.02. 26. - 20:58:15
Létrehozva: #23381

Painkiller

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 26. - 20:34:55) *

Szerintetek mi a szöszt iszik Dave háromféle króm butykosból??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 21:00:36
Létrehozva: #23382

devotee

Doro: hehe, természetesen csakis csapvizet XDDDD

Egyébként olvastad, amit a képekkel kapcsolatban írtam neked?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 21:11:38
Létrehozva: #23383

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 26. - 19:13:32) *
Akkor valamit elcsesztem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt a videót leszedtem és közben gondolom összekevertem a linkeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt az igazi Isteni videó Dave bácsiról

Na ezt nézzétek meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ÚRISTEN NEOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÉZUSMÁRIASZENTJÓZSEFÉSAZÖSSZESZENTEK!!!!!!!!!!!
Ezen a videón felkiáltottam és kurváradenagyon bekönnyeztem!!!!!!!!!
ANNYIRA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Gyönyörűséges közelik róluk és ráadásul Stripped és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Már le is szedtem! és mindjárt leszedem a többi tour blog vidit is!
URAMATYÁM Neo, örökre beloptad magad a szívembe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.02. 26. - 21:14:06
Létrehozva: #23384

Painkiller

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 21:00:36) *
Doro: hehe, természetesen csakis csapvizet XDDDD

Egyébként olvastad, amit a képekkel kapcsolatban írtam neked?

Igen olvastam, lázasan kutatok az agyamban, de szerintem a szüleimnél lehetnek Gárdonyban... Ezen a hétvégén pedig nem fogok lejutni hozzájuk, most őrült sok tennivalóm meg munkám van (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De később kerítek Neked, he-he, bírni fogod! Igazi rendszerváltás előtti lázadó csirke voltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 21:28:58
Létrehozva: #23385

devotee

Mizújs fiatalok?

Van már kész sereg kép?!

Apukám mondta, hogy ő bizony hallotta a rádióban a RAH-os eseményt. Tök jó, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Koncertre akarok menni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most!!!

Érdekel valakit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.02. 26. - 21:33:01
Létrehozva: #23386

Painkiller

Idézet (Doronicum @ 2010.02. 26. - 21:14:06) *
Igen olvastam, lázasan kutatok az agyamban, de szerintem a szüleimnél lehetnek Gárdonyban... Ezen a hétvégén pedig nem fogok lejutni hozzájuk, most őrült sok tennivalóm meg munkám van (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
De később kerítek Neked, he-he, bírni fogod! Igazi rendszerváltás előtti lázadó csirke voltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ja akkoriban az egész gimi Modern Talkingot hallgatott, ezt is kérdezted az eredeti felvetésedben ugye? Hű megpróbálok visszaemlékezni, hogy még miket is. Én Eurythmics-et, Yazoo-t, Cabaret Voltaire-t, Test Department, Joy Divisiont, Curet, Iggy Popot, Nick Cavet, najó dM-t is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Idézet (Niki @ 2010.02. 26. - 21:28:58) *
Mizújs fiatalok?

Van már kész sereg kép?!

Apukám mondta, hogy ő bizony hallotta a rádióban a RAH-os eseményt. Tök jó, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Koncertre akarok menni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most!!!

Érdekel valakit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Szia Niki!
A Sereg első oldalon ott virít a kép!
Szépek vagytok mind! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 21:33:57
Létrehozva: #23387

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 19:05:59) *

Hú, de eszméletlenül jó képek ezek.

Imádom Dave stílusát. Egyszerű és nagyszerű, én is ennek a híve vagyok.

A legutolsó a legjobb!!!

Imádom, fiatalos. És de szép Dave. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A nyakláncára pedig továbbra is igényt tartok. Nekem is lesz ilyen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Köszi Doro!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 21:39:16
Létrehozva: #23388

devotee

Idézet (Doronicum @ 2010.02. 26. - 21:33:01) *
Ja akkoriban az egész gimi Modern Talkingot hallgatott, ezt is kérdezted az eredeti felvetésedben ugye? Hű megpróbálok visszaemlékezni, hogy még miket is. Én Eurythmics-et, Yazoo-t, Cabaret Voltaire-t, Test Department, Joy Divisiont, Curet, Iggy Popot, Nick Cavet, najó dM-t is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szia Niki!
A Sereg első oldalon ott virít a kép!
Szépek vagytok mind! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Uh, oké, akkor a képeid már nem fognak bekerülni a prezentációmba, de azért szeretném látni őket (majd ha egyszer eljutok odáig, akkor az engedélyeddel felhasználnám a szakdogámba is őket - hehe, ahhoz a régi mode-osokkal úgyis kell majd felvennem interjút, majd letámadlak téged is XD)
Jah, fel tudnál még sorolni olyan együtteseket, akiket akkoriban populárisan hallgattak és akiktől te sokkal jobbnak tartottad a DM-et?

Niki: ÉN IS AKAROK KONCERTRE MENNI HOLNAP!!!! (az lesz a turnézáró! kivi leszek, hogy lesz-e vmi meglepi vagy változtatás a megszokott menettől.) MÁZLISTA ANGIE!!!!! Kesik már biztos ott van nála!
PUSZI KESIKNEK IS!!!!!!!!! (ha olvassák)
Ja és örülök, hogy tetszenek a képek. Nekem is tetszik, hogy Dave olyan laza és egyszerű - hehh de imádom a fekete atlétájában!!! egyik gyengém.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 21:46:34
Létrehozva: #23389

devotee

Imádom az atlétás hapsikat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Férjemet is nagyon csípem benne! És a fekete, jaj szívdöglesztő!!!

Hú de jó Angiéknek!!!
Sori nincs rajta a képen akkor? Vagy ez még nem a végleges? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A fenébe, miért nem lehet, hogy egyszer egy puszikát adhassak már Dave-nek és megöleljem, csak ennyit miért nem ad nekem a sors? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Édi pofa!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Továbbra is koncertre akarok menni.

Én már a következő turnét várom, és már azt is tudom, hogy most én nyerem meg a Meet and Greet-et!!!
És talizok Dave-vel, és ki fogok öltözni csinosan!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jantar, látlak így képzeltelek el, bírom a burád!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 21:59:22
Létrehozva: #23390

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=r4Csi806UXA

Nooothiiiiiing!!! Ohhh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 22:03:13
Létrehozva: #23391

devotee

Niki: sori még képet keres, elméletileg a hétvégén küldi és utólag felrakom rá. már csak ő hiányzik róla.

Jajjj igggen, igen, ATLÉTA FOREVER!!!! (azt nem értem, hogy külföldön miért hívják "wife-beater"-nek = "feleség-verő")

MEGTÖRT A JÉG!!!! BŐGÖK AZ IDM-EN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Capri aktuális szövegrésze és a RAH-os Home megtette a hatását!!!!!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:11:07
Létrehozva: #23392

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 26. - 21:59:22) *

Döbbenet ez a hang!
Tudom, már sokszor mondtam, de mindig ámultam-bámultam, mikor Dave-et láttam fiatal pofa, és mellé ez a mély, búgó, iszonyatosan eszméletlenül a hang, ... szóval értitek beleremeg a - is.

Annyira büszke voltam mindig Dave hangjára.

Mert azt mindig mindenki elismerte a környezetemben. Az is, aki nem szereti, vagy egyáltalán nem is érdekli a Mode, de Dave hangjára mindig, mindenki, mindenki egyöntetűen rábólint, hogy: Igen, gyönyörű!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
És valahogy ennek mindig annyira örültem és örülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És imádom, mikor Anyukám (akit nem érdekel a Mode, de nem mondta soha, hogy rossz) csendet int, ha Dave-et hall, mert most élvezi a hangját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:12:43
Létrehozva: #23393

devotee

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem dave helyett martinkának van fiatalos stílusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:14:01
Létrehozva: #23394

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.02. 26. - 22:12:43) *
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem dave helyett martinkának van fiatalos stílusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na tudtam!

Igen, neki is!

Ja és Martinnak is gyönyörű a hangja kedves Jantar, One Caress a top!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:15:17
Létrehozva: #23395

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=eheap5Ntbc4...feature=channel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 22:15:40
Létrehozva: #23396

devotee

Jó éjt csajszik!

Reggel még valószínű beköszönök, de utána nem leszek már. Majd ha tudok írok sms-eket, annyi már tuti, hogy kiemelt álló jegyeink lesznek.

Pusszantás!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:18:48
Létrehozva: #23397

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen a képen olyan aranyos. nyugalom sugárzik belőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megölelném itt azért a sok szépért, amit a dalain keresztül adott nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) + energia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én is valószínűleg csak vmikor majd hétfő felé keveredem ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert 1én lesz a születés nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szombat & vasárnap nagy ünneplések leszenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

az én születésnapom lesz olyan hülyén írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:19:39
Létrehozva: #23398

devotee

És most nagyon morbid dolgot fogok mesélni, de már mondtam én gégén dolgozok, és féltem Dave-et a cigitől.
És ugye gondolom tudjátok, hogy (bocsi, hogy ilyeneket mondok) vannak sokan, akiknek kivették a gégéjét, és néha eszembe jut Dave. Hogy Úristen, ha ezt a hangot megszüntetnék, Jesszus!
És olyankor mindig könnybe lábad a szemem.
Persze másnál is...
Na, de értitek...

Nagyon hülye vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:20:07
Létrehozva: #23399

devotee

angi jó koncertezést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha martint közelről látod küldj a nevembe egy csókot néki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:20:22
Létrehozva: #23400

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 22:15:40) *
Jó éjt csajszik!

Reggel még valószínű beköszönök, de utána nem leszek már. Majd ha tudok írok sms-eket, annyi már tuti, hogy kiemelt álló jegyeink lesznek.

Pusszantás!

És ezt van pofád megírni?!

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak viccelek ám!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1168 1169 1170 1171 1172 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: