![]() ![]() |
2010.02. 26. - 20:58:15
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
mki eltűnik? http://www.youtube.com/user/cdude666#p/search/0/nJL5Dm6xd0E silence (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintetek mi a szöszt iszik Dave háromféle króm butykosból??? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:00:36
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Doro: hehe, természetesen csakis csapvizet XDDDD
Egyébként olvastad, amit a képekkel kapcsolatban írtam neked? |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:11:38
Létrehozva:
|
|
|
Akkor valamit elcsesztem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt a videót leszedtem és közben gondolom összekevertem a linkeket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Itt az igazi Isteni videó Dave bácsiról Na ezt nézzétek meg! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ÚRISTEN NEOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÉZUSMÁRIASZENTJÓZSEFÉSAZÖSSZESZENTEK!!!!!!!!!!! Ezen a videón felkiáltottam és kurváradenagyon bekönnyeztem!!!!!!!!! ANNYIRA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Gyönyörűséges közelik róluk és ráadásul Stripped és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Már le is szedtem! és mindjárt leszedem a többi tour blog vidit is! URAMATYÁM Neo, örökre beloptad magad a szívembe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:14:06
Létrehozva:
|
|
|
Doro: hehe, természetesen csakis csapvizet XDDDD Egyébként olvastad, amit a képekkel kapcsolatban írtam neked? Igen olvastam, lázasan kutatok az agyamban, de szerintem a szüleimnél lehetnek Gárdonyban... Ezen a hétvégén pedig nem fogok lejutni hozzájuk, most őrült sok tennivalóm meg munkám van (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De később kerítek Neked, he-he, bírni fogod! Igazi rendszerváltás előtti lázadó csirke voltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:28:58
Létrehozva:
|
|
|
Mizújs fiatalok?
Van már kész sereg kép?! Apukám mondta, hogy ő bizony hallotta a rádióban a RAH-os eseményt. Tök jó, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koncertre akarok menni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most!!! Érdekel valakit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:33:01
Létrehozva:
|
|
|
Igen olvastam, lázasan kutatok az agyamban, de szerintem a szüleimnél lehetnek Gárdonyban... Ezen a hétvégén pedig nem fogok lejutni hozzájuk, most őrült sok tennivalóm meg munkám van (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) De később kerítek Neked, he-he, bírni fogod! Igazi rendszerváltás előtti lázadó csirke voltam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja akkoriban az egész gimi Modern Talkingot hallgatott, ezt is kérdezted az eredeti felvetésedben ugye? Hű megpróbálok visszaemlékezni, hogy még miket is. Én Eurythmics-et, Yazoo-t, Cabaret Voltaire-t, Test Department, Joy Divisiont, Curet, Iggy Popot, Nick Cavet, najó dM-t is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Mizújs fiatalok? Van már kész sereg kép?! Apukám mondta, hogy ő bizony hallotta a rádióban a RAH-os eseményt. Tök jó, nem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Koncertre akarok menni!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Most!!! Érdekel valakit? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Szia Niki! A Sereg első oldalon ott virít a kép! Szépek vagytok mind! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:39:16
Létrehozva:
|
|
|
Ja akkoriban az egész gimi Modern Talkingot hallgatott, ezt is kérdezted az eredeti felvetésedben ugye? Hű megpróbálok visszaemlékezni, hogy még miket is. Én Eurythmics-et, Yazoo-t, Cabaret Voltaire-t, Test Department, Joy Divisiont, Curet, Iggy Popot, Nick Cavet, najó dM-t is! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Szia Niki! A Sereg első oldalon ott virít a kép! Szépek vagytok mind! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh, oké, akkor a képeid már nem fognak bekerülni a prezentációmba, de azért szeretném látni őket (majd ha egyszer eljutok odáig, akkor az engedélyeddel felhasználnám a szakdogámba is őket - hehe, ahhoz a régi mode-osokkal úgyis kell majd felvennem interjút, majd letámadlak téged is XD) Jah, fel tudnál még sorolni olyan együtteseket, akiket akkoriban populárisan hallgattak és akiktől te sokkal jobbnak tartottad a DM-et? Niki: ÉN IS AKAROK KONCERTRE MENNI HOLNAP!!!! (az lesz a turnézáró! kivi leszek, hogy lesz-e vmi meglepi vagy változtatás a megszokott menettől.) MÁZLISTA ANGIE!!!!! Kesik már biztos ott van nála! PUSZI KESIKNEK IS!!!!!!!!! (ha olvassák) Ja és örülök, hogy tetszenek a képek. Nekem is tetszik, hogy Dave olyan laza és egyszerű - hehh de imádom a fekete atlétájában!!! egyik gyengém. |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:46:34
Létrehozva:
|
|
|
Imádom az atlétás hapsikat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Férjemet is nagyon csípem benne! És a fekete, jaj szívdöglesztő!!! Hú de jó Angiéknek!!! Sori nincs rajta a képen akkor? Vagy ez még nem a végleges? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A fenébe, miért nem lehet, hogy egyszer egy puszikát adhassak már Dave-nek és megöleljem, csak ennyit miért nem ad nekem a sors? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Édi pofa!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Továbbra is koncertre akarok menni. Én már a következő turnét várom, és már azt is tudom, hogy most én nyerem meg a Meet and Greet-et!!! És talizok Dave-vel, és ki fogok öltözni csinosan!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jantar, látlak így képzeltelek el, bírom a burád!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 21:59:22
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=r4Csi806UXA
Nooothiiiiiing!!! Ohhh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 22:03:13
Létrehozva:
|
|
|
Niki: sori még képet keres, elméletileg a hétvégén küldi és utólag felrakom rá. már csak ő hiányzik róla.
Jajjj igggen, igen, ATLÉTA FOREVER!!!! (azt nem értem, hogy külföldön miért hívják "wife-beater"-nek = "feleség-verő") MEGTÖRT A JÉG!!!! BŐGÖK AZ IDM-EN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (Capri aktuális szövegrésze és a RAH-os Home megtette a hatását!!!!!) |
|
|
|
2010.02. 26. - 22:11:07
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=r4Csi806UXA Nooothiiiiiing!!! Ohhh (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Döbbenet ez a hang! Tudom, már sokszor mondtam, de mindig ámultam-bámultam, mikor Dave-et láttam fiatal pofa, és mellé ez a mély, búgó, iszonyatosan eszméletlenül a hang, ... szóval értitek beleremeg a - is. Annyira büszke voltam mindig Dave hangjára. Mert azt mindig mindenki elismerte a környezetemben. Az is, aki nem szereti, vagy egyáltalán nem is érdekli a Mode, de Dave hangjára mindig, mindenki, mindenki egyöntetűen rábólint, hogy: Igen, gyönyörű!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) És valahogy ennek mindig annyira örültem és örülök! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És imádom, mikor Anyukám (akit nem érdekel a Mode, de nem mondta soha, hogy rossz) csendet int, ha Dave-et hall, mert most élvezi a hangját. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 22:12:43
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem dave helyett martinkának van fiatalos stílusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 26. - 22:14:01
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem dave helyett martinkának van fiatalos stílusa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na tudtam! Igen, neki is! Ja és Martinnak is gyönyörű a hangja kedves Jantar, One Caress a top! |
|
|
|
2010.02. 26. - 22:15:17
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 26. - 22:15:40
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik!
Reggel még valószínű beköszönök, de utána nem leszek már. Majd ha tudok írok sms-eket, annyi már tuti, hogy kiemelt álló jegyeink lesznek. Pusszantás! |
|
|
|
2010.02. 26. - 22:18:48
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezen a képen olyan aranyos. nyugalom sugárzik belőle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megölelném itt azért a sok szépért, amit a dalain keresztül adott nekem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) + energia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
én is valószínűleg csak vmikor majd hétfő felé keveredem ide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mert 1én lesz a születés nap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szombat & vasárnap nagy ünneplések leszenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) az én születésnapom lesz olyan hülyén írok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 22:19:39
Létrehozva:
|
|
|
És most nagyon morbid dolgot fogok mesélni, de már mondtam én gégén dolgozok, és féltem Dave-et a cigitől.
És ugye gondolom tudjátok, hogy (bocsi, hogy ilyeneket mondok) vannak sokan, akiknek kivették a gégéjét, és néha eszembe jut Dave. Hogy Úristen, ha ezt a hangot megszüntetnék, Jesszus! És olyankor mindig könnybe lábad a szemem. Persze másnál is... Na, de értitek... Nagyon hülye vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 26. - 22:20:07
Létrehozva:
|
|
|
angi jó koncertezést (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha martint közelről látod küldj a nevembe egy csókot néki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 26. - 22:20:22
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt csajszik! Reggel még valószínű beköszönök, de utána nem leszek már. Majd ha tudok írok sms-eket, annyi már tuti, hogy kiemelt álló jegyeink lesznek. Pusszantás! És ezt van pofád megírni?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak viccelek ám! |
|
|
|
![]() ![]() |