2400 Oldal V  « < 1169 1170 1171 1172 1173 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:22:30
Létrehozva: #23401

devotee

edó merre kujtat? kutyagol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 26. - 22:23:00
Létrehozva: #23402

devotee

Jantar, remélem így lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, vettem a poént (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Legyetek rosszak, perverzek meg hasonlók!!!!!!!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:24:42
Létrehozva: #23403

devotee

a folyamatos bagó nem játék főleg az több évtizeses (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vigyáznia kellene dave-nek a hangjára (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 22:23:00) *
Jantar, remélem így lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Niki, vettem a poént (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Legyetek rosszak, perverzek meg hasonlók!!!!!!!!!!!!!!!

te is ha a közelükbe érsz dobd le a melltartódat és a hatás azonnali (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) biztos rád figyelnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:25:54
Létrehozva: #23404

devotee

Jó bulit Angie!

Üzenem Dave-nek, hogy kedd este mozi, el ne felejtse!

Jantar én nem vagyok jó neked? Akkor megyek én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:26:34
Létrehozva: #23405

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 26. - 22:25:54) *
Jó bulit Angie!

Üzenem Dave-nek, hogy kedd este mozi, el ne felejtse!

Jantar én nem vagyok jó neked? Akkor megyek én is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

de jó vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 22:27:06
Létrehozva: #23406

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 26. - 22:14:01) *
Na tudtam!

Igen, neki is!

Ja és Martinnak is gyönyörű a hangja kedves Jantar, One Caress a top!

hehe, ma fészbúkon az egyik kvízben az jött ki, hogy az én számom a One caress!
és marhára illett rám a leírás hogy miért!
lefordítom nektek:

"Különleges személy vagy. Nagyon érzékeny és mégis realista. Bátor vagy, mert tudod, hogy ez a világ kemény és nem csak kellemes dolgokból áll, de nyugalommal szemléled ezeket. Mindezt azért, mert hiszel a halhatatlan eszmékben... mint például a szerelemben és a barátságban. A barátaid becsülik lelked nemességét, a szándékaid mélységét és belső világod egyensúlyát, pont azokat, amiket ez a gyönyörű dal közvetít."

Angie és Kesik: nagyon jó utat és szórakozást holnap!!! várom majd az sms-eket és közvetítek!!! ha lesz vmi újítás (lévén hogy az utcsó koncert lesz) arról is számoljatok be!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:28:38
Létrehozva: #23407

devotee

azt a képet, amit becsatoltam a jóelőbb szerintem olyan kedves azon martin smink nélkül még így nem láttam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látni rendesen az arcszőrét is TRIXX ettől biztos hanyat dobja magát szerintem
máskor levan alapozva martin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 22:28:48
Létrehozva: #23408

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 26. - 22:19:39) *
És most nagyon morbid dolgot fogok mesélni, de már mondtam én gégén dolgozok, és féltem Dave-et a cigitől.
És ugye gondolom tudjátok, hogy (bocsi, hogy ilyeneket mondok) vannak sokan, akiknek kivették a gégéjét, és néha eszembe jut Dave. Hogy Úristen, ha ezt a hangot megszüntetnék, Jesszus!
És olyankor mindig könnybe lábad a szemem.
Persze másnál is...
Na, de értitek...

Nagyon hülye vagyok, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem vagy hülye, csak szereted őt, mint mi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
amúgy turnék alatt nem szokott cigizni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:29:28
Létrehozva: #23409

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=wZrcaOHep8g...feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=gIq4F-4ADdE...feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=CRmr5wPEthM...feature=related (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:37:54
Létrehozva: #23410

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=eheap5Ntbc4...feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=KI8r5ZkqgsQ...feature=related

utálom a francia nyelvet :SS

andy tök hülye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

a pta-ás martin nem a kedvencem, mert látszik milyen piás volt és felpuffadt arcú a piától (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

edó biztos szétázott az esőben, hogyha a kutyájával sétál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

capri hogy tetszenek a mai martinos képek, amik ide lettek felrakva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kedvenc interjúim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=VbjHl6wGzXY

http://www.youtube.com/watch?v=vbPjnUH-rkc --> martin itt szép (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 22:38:08
Létrehozva: #23411

devotee

hogy van időtök ennyi videót nézni?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:39:09
Létrehozva: #23412

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 22:38:08) *
hogy van időtök ennyi videót nézni?

titkos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kedvencekbe vannak és rutinból nyúlok érte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:40:50
Létrehozva: #23413

devotee

És ez hogy jött ki Usi?

Hát fantasztikus ez a dal!

Van két élményem, nekem ezek nagy élmények.
Egyik: Jövünk haza Zotyámmal kocsival Balcsiról, alkonyat, szól az Ultra. Eszméletlen élmény volt. Én már írtam kinn is, hogy kizárólag alkonyatnál teszem fel és ahogy rámsötétedik az valami fantasztikus.
Szóval az ég, gyönyörű volt, még nem épp fekete, hanem finoman látszódtak a csillagok a sötétkék égen, és mi csak száguldunk... Á, le sem lehet írni.

Aztán ugyanez volt kora ősszel, IYR szól...
Sötétedik a városban (amúgy szép napos idő volt), hirtelen esni kezd az eső, a közvilágítást még nem nyomták fel, mivel elvileg még világos lenne, csak ez a hirtelen vihar, sötétség, az ég szép volt, és szakad, csak az autók fényei látszanak. És szól az IYR. Komolyan mondom, elbőgtem magam, de iszonyat boldog voltam!!!

Ilyenkor mindig megáll az idő, mintha csak akkor és most lenne sok-sok percig, és semmitől sem félek olyankor, jöhet akár halál, akár élet, akár bármi, csak legyen mellettem a drágám.

Na oké, befejeztem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:45:11
Létrehozva: #23414

devotee

http://forum.freestate.hu/index.php?showto...amp;#entry26300

http://www.youtube.com/watch?v=3LgXMtkqHPoezt akartam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.02. 26. - 22:40:50) *
És ez hogy jött ki Usi?

Egyik: Jövünk haza Zotyámmal kocsival Balcsiról, alkonyat, szól az Ultra. Eszméletlen élmény volt. Én már írtam kinn is, hogy kizárólag alkonyatnál teszem fel és ahogy rámsötétedik az valami fantasztikus.
Szóval az ég, gyönyörű volt, még nem épp fekete, hanem finoman látszódtak a csillagok a sötétkék égen, és mi csak száguldunk... Á, le sem lehet írni.

Sötétedik a városban (amúgy szép napos idő volt), hirtelen esni kezd az eső, a közvilágítást még nem nyomták fel, mivel elvileg még világos lenne, csak ez a hirtelen vihar, sötétség, az ég szép volt, és szakad, csak az autók fényei látszanak. És szól az IYR. Komolyan mondom, elbőgtem magam, de iszonyat boldog voltam!!!

Ilyenkor mindig megáll az idő, mintha csak akkor és most lenne sok-sok percig, és semmitől sem félek olyankor, jöhet akár halál, akár élet, akár bármi, csak legyen mellettem a drágám.

pont erről a háláról beszéltem niki a martinos képnél nekem is ilyen boldogságot okoznak a dm dalok és mások mondják pejorativan, h. fekete és depis --> aki azt/ezt mondja egy idióta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem martin dalai nagyon sokat adtak/adnak és jelenteken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 22:45:46
Létrehozva: #23415

devotee

Idézet (Niki @ 2010.02. 26. - 22:40:50) *
És ez hogy jött ki Usi?

Niki, ezek az élmények csodásak lehettek! Imádom az ilyen pillanatképeket!!!! Élek-halok az ilyen apróságokért!
(Hülyének is szoktak nézni miatta!)

A One caress meg mint mondottam egy angol DM-es teszt végeredménye lett. Belinkelném ,de szerintem csak fészbúkosok csinálhatják. Mindegy, egy próbát megér: http://apps.facebook.com/which-song-of-jgb...=1&source=1
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 22:50:56
Létrehozva: #23416

devotee

az egyik kedvenc élményem nekem is záporhoz és esőhöz kötődik --> little 15 klippje ugrik be és anglia képe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

lolának márcsak 2 nap és búcsút int a mexciói ürgétől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

méghozzá érzékeny búcsút (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.02. 26. - 22:57:43
Létrehozva: #23417

devotee

Hülyének szoktak nézni? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ja, értem. Tudom, hogy ezt nem mindenki "érti".
Ilyen vagyok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jantar: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) bírom, mikor mondod a mexikóit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Nekem nem jó Usi, csak azoknak lehet, akik fenn vannak az oldalon, FB-on.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 23:02:42
Létrehozva: #23418

devotee

niki aki nem érti az elég sötét azoknak az agya csak zsédenyi féléket vesz be csak csupa közhelyes dolgokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=WDnqn8a93sw
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 26. - 23:02:44
Létrehozva: #23419

devotee

Jantar: Lola tegnap vagy azelőtt már mondta hogy elhúzott a mexikói ürge.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.02. 26. - 23:04:45
Létrehozva: #23420

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 23:02:44) *
Jantar: Lola tegnap vagy azelőtt már mondta hogy elhúzott a mexikói ürge.

én úgy emlékszem, h. azt mondta vasárnapig marad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=3AXSKiluMUM
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1169 1170 1171 1172 1173 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: