![]() ![]() |
2010.02. 27. - 01:19:22
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nekem is XD
még Hidden Housesen volt régebben olyan is hogy "a hónap rajongója" vagy vmi ilyesmi, azt meg az kapta meg ilyen plusz kis képpel, aki a legtöbbet szólt hozzá az adott hónapban. Nekem kétszer sikerült elérnem ezt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 01:22:30
Létrehozva:
|
|
|
nekem is XD még Hidden Housesen volt régebben olyan is hogy "a hónap rajongója" vagy vmi ilyesmi, azt meg az kapta meg ilyen plusz kis képpel, aki a legtöbbet szólt hozzá az adott hónapban. Nekem kétszer sikerült elérnem ezt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) IDM-et lazán merném nevezni valahol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 01:23:34
Létrehozva:
|
|
|
Zsó: többek között magára XD de jó, ha még sokan írják, kivi leszek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja télleg! XD amúgy ő is nagyon jól ír!!! hú basszus a trilógiáját is el kéne már végig olvasnom! mikor kirúgta Danka HH-ról, akkor nem is tudtam tovább olvasni, leakadtam a 2. rész felénél. amúgy még mindig írja. IDM-et lazán merném nevezni valahol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) detto (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 01:33:24
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.02. 27. - 01:49:21
Létrehozva:
|
|
|
halihő
már itt vagyok egy ideje csak a nagy írástól nincs időm ide írni... alakul a nouvelle... imádooom! és most megyek tönkreteszem magam az IDM-mel jah, ha vki esetleg azon boldogtalan lelkek közé tartozik, akik nem látták az Őfelsége pincére voltam című filmet, azok sürgősen pótolják. minden alkalommal beleszeretek |
|
|
|
2010.02. 27. - 02:25:00
Létrehozva:
|
|
|
jelentem
két pofára sírok az IDM20tól. ákos után szabadon: "csend van a szobában, potyog a könny hogy kikészítettél, most megköszönöm" ááá nem látom a billentyűket. minden érzelmileg labilis messzire kerülje le ezt a fejezetet, mert ha az én egészséges, boldog szívemet pépé gyilkolta, akkor nekik konkrétan halálos lesz. tessék, vers, nektek szétrobban a szívem darabokra mostmár atomokban pihen hogy megtörténik ilyen naponta hogy keresztre feszül a szerelem |
|
|
|
2010.02. 27. - 02:26:37
Létrehozva:
|
|
|
WOW Lola, szuper vers!!! köszönjük! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
és sorry, ha kinyírtunk *"ártatlan" kiscicaszemek* egyébként nekünk ez megtiszteltetés (legalábbis nekem biztos az), hogy ennyire tudunk rátok hatni! |
|
|
|
2010.02. 27. - 02:40:46
Létrehozva:
|
|
|
na jóccakát drágáim!
ANGIE TE MÁZLISTA, remélem legalább nem a srácokkal is álmodsz, ha már ma koncertezel!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 04:47:10
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt! Kellemes viharnapot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kb. asszem aludtam 2 órát, mert a szélvihar folyamatosan rángatta a redőnyöm és nem hagyott aludni. No, majd a kocsiban...
Pusszantás!! |
|
|
|
2010.02. 27. - 04:54:38
Létrehozva:
|
|
|
ÚRISTEN NEOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JÉZUSMÁRIASZENTJÓZSEFÉSAZÖSSZESZENTEK!!!!!!!!!!! Ezen a videón felkiáltottam és kurváradenagyon bekönnyeztem!!!!!!!!! ANNYIRA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Gyönyörűséges közelik róluk és ráadásul Stripped és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Már le is szedtem! és mindjárt leszedem a többi tour blog vidit is! URAMATYÁM Neo, örökre beloptad magad a szívembe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó éjt csajszik! Reggel még valószínű beköszönök, de utána nem leszek már. Majd ha tudok írok sms-eket, annyi már tuti, hogy kiemelt álló jegyeink lesznek. Pusszantás! Jó szórakozást! Vigyázzatok magatokra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 05:24:56
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó szórakozást! Vigyázzatok magatokra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia Neo, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 08:07:29
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok.
Most nincs időm elolvasni az IDM 20.fejezetét de majd du. megteszem és addig készítem magam a sírásra. Angie jó utat.Vigyázni magatokra és tomboljatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 08:16:11
Létrehozva:
|
|
|
Angie: na már úton vagytok. azért akadálymentes utat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na tessék, Alan igazán áttakarodhatna a fejemből Mode fejébe, mert már megint vele álmodtam vmit, de Dave és Mart is benne volt, de kettejükre bezzeg nem emlékszem csak annyit, hogy benne voltak. (Mostani) Alant meg látom magam előtt. Jaj már, nem fair!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (egyébként itt is esik és egész éjjel viharos szél fújt - néha asszem felébredtem rá, de nem volt vészes. heh, még a természet is gyászolja, hogy vége lesz a turnénak? XD) |
|
|
|
2010.02. 27. - 10:24:18
Létrehozva:
|
|
|
Tegnpa megint puszizkodtak a Hole to feed végén:
(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20in%20Duesseldorf%20I/8a34a8e7.jpg) |
|
|
|
2010.02. 27. - 11:04:30
Létrehozva:
|
|
|
Tegnpa megint puszizkodtak a Hole to feed végén: (IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20in%20Duesseldorf%20I/8a34a8e7.jpg) awwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én is felkeltem a viharra, de vissza tudtam aludni. na megyek íjászkodni, délután négyig tart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 11:14:15
Létrehozva:
|
|
|
jó íjászkodást!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(remélem éjjel tudunk írni kicsit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 27. - 12:15:25
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!!
Basszus...olyat álmodtam... ennél jobb szerintem nem is lehet...Még most sem térek magamhoz. Az volt, hogy anyámmal dM koncertre mentünk, nem tudom, hogy hova, de egy ilyen kisebb stadion szerűség volt, és nem voltunk sokan, kissé családias hangulat volt. Aztán ülőhelyünk volt, de mivel láttuk, hogy az első sorokba nincs senki, odarohantunk. Pontosabban én rohantam XD Anyám meg csak jött utánam XD Aztán Kesik jött elém, mondott valamit, egyszer csak elnézett balra, majd nem beszélt tovább csak nézet rám mosolyogva. Mondom Mivan? Nem szólt semmit. Lassan elnéztem oldalra és ott állt Alan baszki (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Akkorát sikítottam, kicsit arrébb futottam, és a nevét kiabáltam, mire Ő oda nézett, és vigyorogtam, meg integettem neki. Alan meg visszamosolygott!!! De úgy öcsém...úgy...kis híján elájultam. VÁÁÁ még most is itt van előttem az a mosoly (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Na aztán Alan elindult felém...majdnem szívrohamot kaptam, végül Kesik mellett állt meg és elkezdtek beszélgetni. Itt felébredtem...... Mikor visszaaludtam, már ott volt pár ember a színpadnál, és jött Dave meg Martin!! Aztán elkezdődött a koncert, és mindenki engem akart arrébb lökdösni XD Én meg fogtam magam, átvágtam a tömegen, és jó magasra álltam, mert volt ott valami lépcsőszerűség. Onnan meg integettem Dave-nek, meg puszit is küldtem , és Ő is integetett meg puszit küldött!! De milyen aranyos volt jaajjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Meg még valamit álmodtam, de azt meg elfelejtettem XD Azt hiszem hogy valami boltba járkáltam xD Na és még valami : Az előbb VH1-en nézem, hogy mi a köv. műsor.. és mi? : Music For The Masses heheh XD Persze nem dM, csak ez a neve a műsornak XD |
|
|
|
2010.02. 27. - 12:27:02
Létrehozva:
|
|
|
Mode: jó kis álom! XD én is a drágáddal álmodtam, talán olvastad XD
|
|
|
|
2010.02. 27. - 12:29:56
Létrehozva:
|
|
|
Mode: jó kis álom! XD én is a drágáddal álmodtam, talán olvastad XD Hát így leírva annyira nem hangzik jól, mint ahogy megálmodtam, de az a mosoly..úristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Hol?? XD Na mindjárt megnézem XD Angie: na már úton vagytok. azért akadálymentes utat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na tessék, Alan igazán áttakarodhatna a fejemből Mode fejébe, mert már megint vele álmodtam vmit, de Dave és Mart is benne volt, de kettejükre bezzeg nem emlékszem csak annyit, hogy benne voltak. (Mostani) Alant meg látom magam előtt. Jaj már, nem fair!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (egyébként itt is esik és egész éjjel viharos szél fújt - néha asszem felébredtem rá, de nem volt vészes. heh, még a természet is gyászolja, hogy vége lesz a turnénak? XD) ahh megvan XD Jah hát az én fejembe kéne jah XD Bár most ott volt XD |
|
|
|
2010.02. 27. - 12:36:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|