2400 Oldal V  « < 1171 1172 1173 1174 1175 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 01:19:22
Létrehozva: #23441

devotee

nekem is XD

még Hidden Housesen volt régebben olyan is hogy "a hónap rajongója" vagy vmi ilyesmi, azt meg az kapta meg ilyen plusz kis képpel, aki a legtöbbet szólt hozzá az adott hónapban. Nekem kétszer sikerült elérnem ezt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 27. - 01:22:30
Létrehozva: #23442

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 27. - 01:19:22) *
nekem is XD

még Hidden Housesen volt régebben olyan is hogy "a hónap rajongója" vagy vmi ilyesmi, azt meg az kapta meg ilyen plusz kis képpel, aki a legtöbbet szólt hozzá az adott hónapban. Nekem kétszer sikerült elérnem ezt (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

IDM-et lazán merném nevezni valahol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 01:23:34
Létrehozva: #23443

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 27. - 01:17:32) *
Zsó: többek között magára XD de jó, ha még sokan írják, kivi leszek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ja télleg! XD amúgy ő is nagyon jól ír!!! hú basszus a trilógiáját is el kéne már végig olvasnom! mikor kirúgta Danka HH-ról, akkor nem is tudtam tovább olvasni, leakadtam a 2. rész felénél. amúgy még mindig írja.

Idézet (Capricornus @ 2010.02. 27. - 01:22:30) *
IDM-et lazán merném nevezni valahol (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

detto (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.02. 27. - 01:33:24
Létrehozva: #23444

Painkiller

Jóéjt angyalkáim, kidőlök!

Most már ti is pihenhettek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 27. - 01:49:21
Létrehozva: #23445

devotee

halihő

már itt vagyok egy ideje
csak a nagy írástól nincs időm ide írni...

alakul a nouvelle... imádooom!

és most megyek tönkreteszem magam az IDM-mel

jah, ha vki esetleg azon boldogtalan lelkek közé tartozik, akik nem látták az Őfelsége pincére voltam című filmet, azok sürgősen pótolják. minden alkalommal beleszeretek
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.02. 27. - 02:25:00
Létrehozva: #23446

devotee

jelentem
két pofára sírok az IDM20tól.
ákos után szabadon:
"csend van a szobában, potyog a könny
hogy kikészítettél, most megköszönöm"

ááá
nem látom a billentyűket.
minden érzelmileg labilis messzire kerülje le ezt a fejezetet, mert ha az én egészséges, boldog szívemet pépé gyilkolta, akkor nekik konkrétan halálos lesz.

tessék, vers, nektek

szétrobban a szívem darabokra
mostmár atomokban pihen
hogy megtörténik ilyen naponta
hogy keresztre feszül
a szerelem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 02:26:37
Létrehozva: #23447

devotee

WOW Lola, szuper vers!!! köszönjük! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
és sorry, ha kinyírtunk *"ártatlan" kiscicaszemek*
egyébként nekünk ez megtiszteltetés (legalábbis nekem biztos az), hogy ennyire tudunk rátok hatni!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 02:40:46
Létrehozva: #23448

devotee

na jóccakát drágáim!

ANGIE TE MÁZLISTA, remélem legalább nem a srácokkal is álmodsz, ha már ma koncertezel!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 27. - 04:47:10
Létrehozva: #23449

devotee

Jó reggelt! Kellemes viharnapot... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kb. asszem aludtam 2 órát, mert a szélvihar folyamatosan rángatta a redőnyöm és nem hagyott aludni. No, majd a kocsiban...

Pusszantás!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 27. - 04:54:38
Létrehozva: #23450

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 26. - 21:11:38) *
ÚRISTEN NEOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JÉZUSMÁRIASZENTJÓZSEFÉSAZÖSSZESZENTEK!!!!!!!!!!!
Ezen a videón felkiáltottam és kurváradenagyon bekönnyeztem!!!!!!!!!
ANNYIRA ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!! Gyönyörűséges közelik róluk és ráadásul Stripped és ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
Már le is szedtem! és mindjárt leszedem a többi tour blog vidit is!
URAMATYÁM Neo, örökre beloptad magad a szívembe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

(IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.02. 26. - 22:15:40) *
Jó éjt csajszik!

Reggel még valószínű beköszönök, de utána nem leszek már. Majd ha tudok írok sms-eket, annyi már tuti, hogy kiemelt álló jegyeink lesznek.

Pusszantás!

Jó szórakozást! Vigyázzatok magatokra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.02. 27. - 05:24:56
Létrehozva: #23451

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 27. - 04:54:38) *

szia Neo, köszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 27. - 08:07:29
Létrehozva: #23452

devotee

Sziasztok.

Most nincs időm elolvasni az IDM 20.fejezetét de majd du. megteszem és addig készítem magam a sírásra.

Angie jó utat.Vigyázni magatokra és tomboljatok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 08:16:11
Létrehozva: #23453

devotee

Angie: na már úton vagytok. azért akadálymentes utat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na tessék, Alan igazán áttakarodhatna a fejemből Mode fejébe, mert már megint vele álmodtam vmit, de Dave és Mart is benne volt, de kettejükre bezzeg nem emlékszem csak annyit, hogy benne voltak. (Mostani) Alant meg látom magam előtt. Jaj már, nem fair!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(egyébként itt is esik és egész éjjel viharos szél fújt - néha asszem felébredtem rá, de nem volt vészes. heh, még a természet is gyászolja, hogy vége lesz a turnénak? XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 10:24:18
Létrehozva: #23454

devotee

Tegnpa megint puszizkodtak a Hole to feed végén:

(IMG:http://i603.photobucket.com/albums/tt117/McBiene101/Depeche%20Mode%20LIVE%20in%20Duesseldorf%20I/8a34a8e7.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 27. - 11:04:30
Létrehozva: #23455

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 27. - 10:24:18) *

awwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

én is felkeltem a viharra, de vissza tudtam aludni. na megyek íjászkodni, délután négyig tart (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 11:14:15
Létrehozva: #23456

devotee

jó íjászkodást!!!! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(remélem éjjel tudunk írni kicsit! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 27. - 12:15:25
Létrehozva: #23457

devotee

Sziasztok!!

Basszus...olyat álmodtam... ennél jobb szerintem nem is lehet...Még most sem térek magamhoz.
Az volt, hogy anyámmal dM koncertre mentünk, nem tudom, hogy hova, de egy ilyen kisebb stadion szerűség volt, és nem voltunk sokan, kissé családias hangulat volt. Aztán ülőhelyünk volt, de mivel láttuk, hogy az első sorokba nincs senki, odarohantunk. Pontosabban én rohantam XD Anyám meg csak jött utánam XD Aztán Kesik jött elém, mondott valamit, egyszer csak elnézett balra, majd nem beszélt tovább csak nézet rám mosolyogva. Mondom Mivan? Nem szólt semmit. Lassan elnéztem oldalra és ott állt Alan baszki (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Akkorát sikítottam, kicsit arrébb futottam, és a nevét kiabáltam, mire Ő oda nézett, és vigyorogtam, meg integettem neki. Alan meg visszamosolygott!!! De úgy öcsém...úgy...kis híján elájultam. VÁÁÁ még most is itt van előttem az a mosoly (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
Na aztán Alan elindult felém...majdnem szívrohamot kaptam, végül Kesik mellett állt meg és elkezdtek beszélgetni. Itt felébredtem......
Mikor visszaaludtam, már ott volt pár ember a színpadnál, és jött Dave meg Martin!! Aztán elkezdődött a koncert, és mindenki engem akart arrébb lökdösni XD Én meg fogtam magam, átvágtam a tömegen, és jó magasra álltam, mert volt ott valami lépcsőszerűség. Onnan meg integettem Dave-nek, meg puszit is küldtem , és Ő is integetett meg puszit küldött!! De milyen aranyos volt jaajjj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Meg még valamit álmodtam, de azt meg elfelejtettem XD Azt hiszem hogy valami boltba járkáltam xD

Na és még valami : Az előbb VH1-en nézem, hogy mi a köv. műsor.. és mi? :
Music For The Masses heheh XD
Persze nem dM, csak ez a neve a műsornak XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 27. - 12:27:02
Létrehozva: #23458

devotee

Mode: jó kis álom! XD én is a drágáddal álmodtam, talán olvastad XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 27. - 12:29:56
Létrehozva: #23459

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 27. - 12:27:02) *
Mode: jó kis álom! XD én is a drágáddal álmodtam, talán olvastad XD

Hát így leírva annyira nem hangzik jól, mint ahogy megálmodtam, de az a mosoly..úristen (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hol?? XD Na mindjárt megnézem XD

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 27. - 08:16:11) *
Angie: na már úton vagytok. azért akadálymentes utat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na tessék, Alan igazán áttakarodhatna a fejemből Mode fejébe, mert már megint vele álmodtam vmit, de Dave és Mart is benne volt, de kettejükre bezzeg nem emlékszem csak annyit, hogy benne voltak. (Mostani) Alant meg látom magam előtt. Jaj már, nem fair!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

(egyébként itt is esik és egész éjjel viharos szél fújt - néha asszem felébredtem rá, de nem volt vészes. heh, még a természet is gyászolja, hogy vége lesz a turnénak? XD)

ahh megvan XD

Jah hát az én fejembe kéne jah XD
Bár most ott volt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.02. 27. - 12:36:14
Létrehozva: #23460

devotee

Vh1 szép nevű műsora XD

Csatolt állományok
Mellékelt állomány:  K__p013.jpg ( 108.56K ) Letöltések száma: 9

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1171 1172 1173 1174 1175 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
6 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (6 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: