![]() ![]() |
2010.02. 27. - 17:18:10
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi örülsz mert hatott rám a 20. fejezet. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Capri hehe "árad belőlem a gombaszag" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:19:10
Létrehozva:
|
|
|
MUHAHAHAHAHAHAAAA!!! XDDDD Mode: huh azért a régi képek közül volt pár, ami még nekem is új volt! köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jahh, örömmel jelenthetem: A TELJES SEREG KÉP VAN MÁR FENN AZ ELSŐ HSZ-BEN!!!!! Niki meg akai akarja, mehet fel iwiwre! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Aki bújt, aki nem, már nem szerkesztek rajta többet! XD Mode: ja hogy hozzád hűtlen Alan? nem tudtad, hogy van már csaja a válás óta? de tudtam, dehát...akkor is bánt Majd még jönnek, ha találok képeket |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:20:35
Létrehozva:
|
|
|
Megtettem. Usi,Capri a jó isten áldjon meg titeket kérlek ne kínozzátok már tovább ezt két szerelmes embert.Nem csak ők nem bírják már ezt a sok szenvedést hanem az én szívem sem. (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) Muhahahaha! XD de örülök, h bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha bejön (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:20:51
Létrehozva:
|
|
|
Ja Mode némelyik régi kép nekem sem volt meg.Ha esetleg van még akkor légyszi felrakni ide.....kérlek
|
|
|
|
2010.02. 27. - 17:21:15
Létrehozva:
|
|
|
vica: csak egy kicsit XD Capri: na örülök, hogy jó volt az íjászkodás. mit főzöl? pizzát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:21:17
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Babák!
Usi Drága! Itt vannak a megígért imitátor képek, próbálom feltölteni őket, de egyenlőre nem engedi sehova! De nem adom fel, még ma fent lesznek! Nem nagyok, de egy dogába pont jó a méretük (dogába kell egyáltalán?) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:21:38
Létrehozva:
|
|
|
Muhahahaha! XD de örülök, h bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha bejön (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) BEJÖN Capri nagyon is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:22:00
Létrehozva:
|
|
|
Usi örülsz mert hatott rám a 20. fejezet. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Capri hehe "árad belőlem a gombaszag" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) főző nő sors XD kajaszagúak vagyunk! XD BEJÖN Capri nagyon is. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) awwwwww, de jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:22:10
Létrehozva:
|
|
|
Muhahahaha! XD de örülök, h bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha bejön (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) jééé de hasonlóan reagáltunk! XDDDD mondjuk ezen már meg sem lepődök! XD vica: hát persze hogy örülök, hogy hatottunk rád is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:22:48
Létrehozva:
|
|
|
pizzát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Uh de ennék én is pizzát.Milyet gyártasz? |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:23:52
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Babák! Usi Drága! Itt vannak a megígért imitátor képek, próbálom feltölteni őket, de egyenlőre nem engedi sehova! De nem adom fel, még ma fent lesznek! Nem nagyok, de egy dogába pont jó a méretük (dogába kell egyáltalán?) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo drága, ha nagyon nem megy, akkor küldd el légyszi őket a uselessgirl87@gmail.com -ra, oksi? amúgy majd Word doksiba mennek, amit ki fogok nyomtatni és lefénymásolom a csoporttársaimnak is. KÖSZI!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:25:51
Létrehozva:
|
|
|
Nekem sült olaj szagom van,anyám rátott húst sütött...főleg a hajamnak,még jó,hogy reggel mostam meg.Hát a gyümölcsillat kellemesebb volt a hajamon. Capri ez nem kérdés,hogy tetszik-e amit írtok.Hisz tudod/tudjátok,hogy imádom a műveiteket.A közöseket és a külön írottakat is. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (amiket te írtál azok közül a kis vérfertőző fick-ed pláne (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:26:09
Létrehozva:
|
|
|
NA, visszanézek a konyhába, hogy mik a helyzetek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 27. - 17:26:43
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok Babák! Usi Drága! Itt vannak a megígért imitátor képek, próbálom feltölteni őket, de egyenlőre nem engedi sehova! De nem adom fel, még ma fent lesznek! Nem nagyok, de egy dogába pont jó a méretük (dogába kell egyáltalán?) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia Neo baby. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:52:40
Létrehozva:
|
|
|
OHHHHH FÁKKKK DÉÉÉÉÉÉÉÉJV!!! (ÉS MARTIN!!!) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Tour blog 4 - In Chains |
|
|
|
2010.02. 27. - 17:54:03
Létrehozva:
|
|
|
Uh de ennék én is pizzát.Milyet gyártasz? egyik fele gombás sonkás sajtos, a másik felel kukoricás, sonkás sajtos (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hagymás XD |
|
|
|
2010.02. 27. - 18:00:34
Létrehozva:
|
|
|
nyammm de jól hangzik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.02. 27. - 18:00:58
Létrehozva:
|
|
|
nyammm de jól hangzik! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) jaja ,most nézem, h megsült - e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 18:06:17
Létrehozva:
|
|
|
OH JÉZUSOOOOMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!
00:54-től!!!!!!!!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!! *újraélesztést kér* Tour blog video 6 - Fly on the windscreen JÉZUSOM MODE ezek a Prágás képek most taccsra vágtak!!! |
|
|
|
![]() ![]() |