![]() ![]() |
2010.02. 27. - 19:20:18
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
igen, ez az a baba a Question of time klipjéből.
Jack itt még valszeg Jo hasában volt. |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:23:20
Létrehozva:
|
|
|
Hát szerintem még tervben se nagyon volt itt Jack (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár ki tudja, de a klip 86, Jack meg 87-es (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
kééép (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/AlanWilderMartinGoreSoundcheckRAH02.jpg) |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:26:56
Létrehozva:
|
|
|
azért mondom, hogy valszeg...
hehe, akkoriban anyámék már dolgoztak rajtam, de még én se voltam sehol XD |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:32:17
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/DMMetropressedk022210_2.jpg)
(IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/DaveGahanLondon022010.jpg) (IMG:http://i138.photobucket.com/albums/q251/sisterofnight62/DMRAH021710_4.jpg) azért mondom, hogy valszeg... hehe, akkoriban anyámék már dolgoztak rajtam, de még én se voltam sehol XD jóvanna XD (IMG:http://i26.photobucket.com/albums/c131/dmlover76/Depeche%20Mode/IMG_0973.jpg) (IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/139713630905isabelle5132007121011PM.jpg) |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:35:34
Létrehozva:
|
|
|
király ez a rendszertáblás kép!
hehe, mondjuk nekem az MD-ről mindjárt orvosi személy jutott eszembe (ugye House MD). XD |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:52:44
Létrehozva:
|
|
|
atya úristen...hogy dudorodik a gatyája.....uh..... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sori mi a baj? Mode oké akkor majd várom a folytatást. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) áááá úgy néz ki lett egy párom, ma egy hete.. hétfőn kiadtam az útját a szeretőmnek, aki szerdán szerelmet vallott, és ma beállított.. tiszta tortúra.. agylúgot kapok ettől... eddig miért nem tudta amit most tud, és miért most jön, amikor már semmi jelentősége és ááááááááááááááá legszívesebben agyonverném! hülye f**z! na hát pár szóban..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhh ez kijött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:55:13
Létrehozva:
|
|
|
Szia Neo baby. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "baby" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:55:18
Létrehozva:
|
|
|
áááá úgy néz ki lett egy párom, ma egy hete.. hétfőn kiadtam az útját a szeretőmnek, aki szerdán szerelmet vallott, és ma beállított.. tiszta tortúra.. agylúgot kapok ettől... eddig miért nem tudta amit most tud, és miért most jön, amikor már semmi jelentősége és ááááááááááááááá legszívesebben agyonverném! hülye f**z! na hát pár szóban..... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huhh ez kijött (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát, mindenki akkor jön rá, mit veszít amikor már elveszítette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:56:55
Létrehozva:
|
|
|
"baby" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) szijjja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát, mindenki akkor jön rá, mit veszít amikor már elveszítette (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is ezt mondtam neki, de annyira szánalmas ahogy itt könyörgött.... pfff... és az a durva, hogy egy hete, még örültem is volna ennek... most meg... ááá nem tudom én ezeket kezelni... |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:58:31
Létrehozva:
|
|
|
szijjja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is ezt mondtam neki, de annyira szánalmas ahogy itt könyörgött.... pfff... és az a durva, hogy egy hete, még örültem is volna ennek... most meg... ááá nem tudom én ezeket kezelni... hm...férfiak..pff.. Ezért nem akarok én összejönni senkivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 19:58:57
Létrehozva:
|
|
|
Basszus, most hogy így nézem ezeket a tour blog vidiket, két dolog is az eszembe jutott: 1. főleg miközben ezt néztem Tour blog 9 - színpad összerakása - halljátok, még ilyen munkát is csinálnék nekik! XD mekkora lenne már a DM projectnek dolgozni?!?!?! tuti nem unnám a munkám, tudva, hogy kiknek is dolgozok XD (még ha nem is találkoznék velük). meg azon gondolkodtam, hogy vajon hány Stage truckkal utazhatnak helyszínről-helyszínre és milyen durva lehet kézben tartani ezeknek a szervezését, hogy minden időben odaérjen és klappoljon! 2. BUDAPESTEN MIÉRT NEM VETTEK FEL ILYET?!?!?!?! Pedig kameráztak minket! (na jó, lehet vettek fel, csak még nem értem a vidik végére - de rengeteg a német helyszínes videó) A júniusi koncerten rögzítettek ungarise rajongókat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:00:05
Létrehozva:
|
|
|
hm...férfiak..pff.. Ezért nem akarok én összejönni senkivel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ácsi! én se akartam, de így lett... érdekes hogy nem az volt az első gondolatom, hogy pofán vágom, és ott hagyom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jól megvoltam én majd négy évig egyedül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:00:42
Létrehozva:
|
|
|
Ez az a kisbaba amelyik a videóklippbe van velük? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) na megmosom a hercsulám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) majd jövök "hercsula" LOL XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:01:51
Létrehozva:
|
|
|
Neo : hercsula XDD Ugye én is ezen röhögtem XD
sori: Hát...én tökön rúgtam volna a helyedben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:02:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 27. - 20:03:15
Létrehozva:
|
|
|
Usi ez nem is rossz ötlet, gyere jelentkezzünk munkásnak.
Az egész sereg!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom fedezed fel a videókat, én szoktam nézni őket! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Felraktam iwiw-re a képet, odaírtam alá: Fekete sereg tagozat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:03:33
Létrehozva:
|
|
|
Neo : hercsula XDD Ugye én is ezen röhögtem XD sori: Hát...én tökön rúgtam volna a helyedben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na igen, ezzel én is így voltam, és volt egy kettő aki meg is kapta... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de itt eszembe se jutott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:05:14
Létrehozva:
|
|
|
Neo : hercsula XDD Ugye én is ezen röhögtem XD Az hagyján, hogy kurvára hangosan röhögtem, de még majdnem leröhögtem magam a székről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:07:06
Létrehozva:
|
|
|
Capri: juhhhúúú, már csak 9 oldalt kell lefordítanom a versenydarabból!!!! jupppí! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) IDM meg kisregény XD egy újabb XD Neo : hercsula XDD Ugye én is ezen röhögtem XD sori: Hát...én tökön rúgtam volna a helyedben (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én még ki is heréltem volna, elvágom a torkát és fürdök a vérében. de ez én vagyok ugye. utálom, mikor hülyének néznek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 27. - 20:10:18
Létrehozva:
|
|
|
Az hagyján, hogy kurvára hangosan röhögtem, de még majdnem leröhögtem magam a székről! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo a nunim elnevezésén röhögsz ennyire? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "baby" (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) tetszik a baby? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |