2400 Oldal V  « < 1179 1180 1181 1182 1183 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 09:51:46
Létrehozva: #23601

devotee

szívesen! bár Angie-nek köszönd! XD
hjajjj remélem, betartják a szavukat és tényleg jelentkeznek 3-4 év múlva!!!!!
ANNYIRA SZERETEM ŐKET!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 09:59:28
Létrehozva: #23602

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 28. - 08:11:46) *
Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neo ezen a kérdésen nagyon felröhögtem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe még jó,hogy tegnap Neonak mondtam,hogy álmodjon csajjal erre én álmodok csajjal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Usi veled álmodtam és Capri is benne volt.Nyugi nem csináltunk semmi perverzet csak valami olyasmi volt,hogy nálunk voltatok nyaralni.Mármint otthon Lajosmizsén ahonnan jövök. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehehehe! Vicuska, Te egy csúcs vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 10:00:32
Létrehozva: #23603

devotee

Reggelt Neo!
Na kicsit megnyugodtál Angie hírétől?
Megpróbáljuk megint msn-en a képeket?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 10:03:58
Létrehozva: #23604

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 28. - 08:42:04) *
sziasztok!

na ahogy látom tegnap már nem küldte el az utolsó postomat, amiben írtam, hogy behalt a netem és ezért nem leszek :S

Közben Angie-nek egy üzenete maradt, amit ezért nem tudtam megosztani, de most megteszem:

Angie 00:31
"Volt Photographic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óriási volt ez az 55 ezres koncert! Dave meg elsírta magát a végén és megígérte, hogy 3-4 év múlva jelentkeznek majd! Jó éjt! Angie"

jajjj a kis husi sírt!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Neo, most már megnyugodtál?!?!?!

vica: na hát most egy kis nyaralás jót tenne!!!

Usi Baba! Köszönöm a jó hírt! Ezer puszi érte! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 10:09:30
Létrehozva: #23605

devotee

szívesen Neo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na asszem marad a rapidshare-es megoldás a képekkel kapcsolatban, vagy ha fel tudnád nyomni mondjuk a www.kepfeltoltes.hu -ra és el tudnád küldeni a képeket vagy ide beilleszteni onnan őket, az is jó lenne - még mindig fos a netem :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 10:11:06
Létrehozva: #23606

devotee

Még tegnap sikerült felraknom a hotfile-ra a képeket Usi drága! Eléggé akadozik nekem is a net, nem tudom mi a baj, de már nagyon unom! Innen le tudod csippenteni:

http://hotfile.com/dl/30454264/0470f9c/36 órás DM.zip.html

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 10:24:08
Létrehozva: #23607

devotee

na kisf@szomba elmegy ez a rohadt net is! :S
letöltés közben elment és most megint várhatok! :S
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 28. - 10:30:31
Létrehozva: #23608

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 28. - 09:59:28) *
Hehehehe! Vicuska, Te egy csúcs vagy! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Miért is vagyok csúcs?
Amúgy köszi. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 28. - 09:51:46) *
szívesen! bár Angie-nek köszönd! XD
hjajjj remélem, betartják a szavukat és tényleg jelentkeznek 3-4 év múlva!!!!!
ANNYIRA SZERETEM ŐKET!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Usi szóval jó lenne a nyaralás?Csak hát az én szülővárosom nem egy kimondott nyaraló város.Inkább porfészek beütése van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szóval Dave sírt a végén?Kis drága..... (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Akkor 3-4 év múlva újra pesti koncert....úgy legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 10:32:23
Létrehozva: #23609

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 28. - 10:30:31) *
Miért is vagyok csúcs?

Usi szóval jó lenne a nyaralás?Csak hát az én szülővárosom nem egy kimondott nyaraló város.Inkább porfészek beütése van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor 3-4 év múlva újra pesti koncert....úgy legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na miért is? "hercsula / nuni"
Most meg csajokkal álmodsz pedig nekem mondtad hogy álmodjak velük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 10:33:22
Létrehozva: #23610

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 28. - 10:24:08) *
na kisf@szomba elmegy ez a rohadt net is! :S
letöltés közben elment és most megint várhatok! :S

na b@sssza kulacs! most meg azt írja, hogy épp töltök lefele! pedig nem! hülye sz@r slkfgjwruehoigsgslkepworrghglsaekrlet!!!!! (ez most egy jó adag csúnya káromkodás volt)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 10:35:57
Létrehozva: #23611

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 28. - 10:30:31) *
Miért is vagyok csúcs?

Úgy legyen bízám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is kezdem félrerakni a kiemelt állóra az árát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 28. - 10:33:22) *
na b@sssza kulacs! most meg azt írja, hogy épp töltök lefele! pedig nem! hülye sz@r slkfgjwruehoigsgslkepworrghglsaekrlet!!!!! (ez most egy jó adag csúnya káromkodás volt)

Azért ehhez pofa kell! Elkérnek egy ilyen szar szolgáltatásért több ezer forintot havonta, de minőségileg meg 50 évvel ezelőtti! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 28. - 10:37:56
Létrehozva: #23612

devotee

Értem Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most képzeld el ha veled álmodtam volna,hogy éppen egy bazi nagyot ....khm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) szóval érted gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi ne mérgelődj árt a szépségednek.

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 28. - 10:35:57) *
Úgy legyen bízám! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El is kezdem félrerakni a kiemelt állóra az árát! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe 3-4 év alatt majd csak összejön a pénz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na folytatom az ebédkészítést.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 10:45:19
Létrehozva: #23613

devotee

Neo: most wifizek mert tegnap elértem az inviteles-pannonos stickem egy gigás határát. szóval most a wifi szolgáltató anyját emlegetem :S

vica: ennyi káromkodás és bosszúság belefér - általában nyugodt, jókedvű és örült vagyok, ahogy észrevehettétek.

hjaaaaaaaajjj ha lesz új turné majd, akkor már most elkezdek gyűjtögetni, mert ezúttal én is ki akarok menni külföldre is, nem csak a magyar koncertekre! Angie-ék le se tudnak majd vakarni magukról! XDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.02. 28. - 10:48:48
Létrehozva: #23614

devotee

Reggelt.

Hiányozni fognak fiúk, de pihizzenek csak. Aztán várjuk a beígért albumot (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 10:55:25
Létrehozva: #23615

devotee

Hiába keresek a tubuson, még nincs fent a tegnapi PJ, pedig látnom kell, ahogy bejelenti... Mekkora nyomás szűnhetett meg bennük, kifakadt a lelkem! Ha valaki rálel, nyomja már ide.. THX

Usi, mi is megbeszéltük Valiccsal, hogy a környék összes koncertjére elmegyünk.. simáááán.. most is mentem volna, ha nem betegszik meg az eb... képzeljétek, 3 napja magas láza van.. alig eszik... most is rohanok vele a dokihoz.. drukkoljatok, mert tolják bele az antibiotikumot... lázcsillapitót csak 40.5 felett adhatok neki, viszont most is csak 39,5.... ami nem olyan magas, de egyszerűen 39 felett nem hajlandó enni.. és már nagyon le van gyengülve.. úgy teker a szive, hogy csak nahhh... aggódunk nagyon!!!

Szerintetek tojás pörköltet lehet csinálni tejföl helyett kefirrel is? mert cska az van itthon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem ám ehetetlen lesz, mert más kajám nincs is itthon!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 11:11:22
Létrehozva: #23616

devotee

Edó: remélem hamar jobban lesz Shadow!!!!!!!

Jaj hát nekem a koncertjárás külföldre inkább pénz (meg mint kiderült, érvényes útlevél kérdése) volt. mondjuk most lett volna az igazi velük mászkálni mindenfele míg egyetemen vagyok. Ha majd dolgozni fogok (és remélhetőleg fogok mire legközelebb jönnek), akkor már kicsit macerásabb lesz szabit kivenni meg ilyenek. de amint láttuk itt a fórumon is, nem lehetetlen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon kíváncsi leszek majd az új albumra, hogy merre mennek el stb. De addig is várhatjuk most az új live dvd-t!!! Húúúú de kivi leszek!!!

Neo: na szartam bele hogy rá kell fizetnem még, csökkentett mode-ban visszadugtam a fizetős sticket és leszedtem a képeket! köszi szépen!!!! ANGYAL VAGY!!!!!!!!!!! *nagy ölelés és sok puszi*

na most viszont visszamegyek a másikra. éjféltől elseje, onnantól ingyé visszajöhetek erre.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 11:19:34
Létrehozva: #23617

devotee

Na a kefir projekt ugrott (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megromlott... csak ki kell mennem a boltba.. eeeeeehhh... a hűtő a gyengém.. mindig minden megromlik nálam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát igen.. ha már dolgozol, akkor jó, mert van guba koncertre járni.. viszont szabit kell kérni, de mivel a turnét előre ismered, már jóval előtte ki tudod irni (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak már ott tartanánk!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 11:19:48
Létrehozva: #23618

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.02. 28. - 10:37:56) *
Értem Neo. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Most képzeld el ha veled álmodtam volna,hogy éppen egy bazi nagyot ....khm (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) szóval érted gondolom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Usi ne mérgelődj árt a szépségednek.

hehe 3-4 év alatt majd csak összejön a pénz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na folytatom az ebédkészítést.

Értem én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most gondolj bele ha én is ezt álmodtam volna! Akkor félig meddig már meg is lenne a dolog! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 11:20:25
Létrehozva: #23619

devotee

Én meg most kimegyek a dokihoz a kuttyal! cSókok, este beszélünk!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 11:22:29
Létrehozva: #23620

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 28. - 11:11:22) *
Edó: remélem hamar jobban lesz Shadow!!!!!!!

Jaj hát nekem a koncertjárás külföldre inkább pénz (meg mint kiderült, érvényes útlevél kérdése) volt. mondjuk most lett volna az igazi velük mászkálni mindenfele míg egyetemen vagyok. Ha majd dolgozni fogok (és remélhetőleg fogok mire legközelebb jönnek), akkor már kicsit macerásabb lesz szabit kivenni meg ilyenek. de amint láttuk itt a fórumon is, nem lehetetlen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nagyon kíváncsi leszek majd az új albumra, hogy merre mennek el stb. De addig is várhatjuk most az új live dvd-t!!! Húúúú de kivi leszek!!!

Neo: na szartam bele hogy rá kell fizetnem még, csökkentett mode-ban visszadugtam a fizetős sticket és leszedtem a képeket! köszi szépen!!!! ANGYAL VAGY!!!!!!!!!!! *nagy ölelés és sok puszi*

na most viszont visszamegyek a másikra. éjféltől elseje, onnantól ingyé visszajöhetek erre.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Remélem jók a képek és tudod használni őket!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1179 1180 1181 1182 1183 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
9 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (9 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: