2400 Oldal V  « < 1180 1181 1182 1183 1184 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 11:26:36
Létrehozva: #23621

devotee

Edó: jaja, majd meglássuk hogy alakul a jövő. én reménykedem! ANNYIRA SZERETEM ŐKET!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (még mindig és egyre jobban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )
hehe, nálam is volt 1-2 dolog, ami megromlott a hűtőben mikor hátracsúszott és nem láttam.

Neo: igen, nagyon jók! párat tuti felhasználok!!! (amúgy nekem is megvn ez a 36-órás DM buli csak otthon-otthon.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 11:33:49
Létrehozva: #23622

devotee

uhhh ez tetszik!

(IMG:http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2010/059/3/6/Enjoy_The_Silence_by_UnapologeticApathy03.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 13:08:42
Létrehozva: #23623

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=HHoFw-jXgx4
Na végre találtam valamit!!!!

BAing!!!! elbőgtem magam a papirok láttán,.. pedig ilyen még nálam nem volt!!! azt a fakiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 13:14:28
Létrehozva: #23624

devotee

Azt mondjuk nem látom hol sirja el magát, csak hogy megint kapaszkodik az állványba, de azt itt is megtette... a lelkem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 13:25:29
Létrehozva: #23625

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 28. - 11:33:49) *

Nem csoda! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.02. 28. - 13:33:39
Létrehozva: #23626

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 28. - 13:08:42) *

BAing!!!! elbőgtem magam a papirok láttán,.. pedig ilyen még nálam nem volt!!! azt a fakiba (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Vajon az anakondát igazgatja állandón amikor a zsebében matat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 13:41:35
Létrehozva: #23627

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.02. 28. - 13:08:42) *

ÚRISTEN EDÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!
A papíroktól kezdve végigbőgtem az egészet!!!!!!!!!!!!!!!!!
IMÁDOM A NÉMET RAJONGÓKAT vagy akinek ez a papíros ötlet kipattant az agyából!!!!!!!!!!
ISTENEM DE JÓ!!!!!!!!!! és mikor Dave kiment a papírrengetegbe!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!
Legyilkolt ez a vidi! Most is bőgök! Töltöm le! Nagyon kész!
IMÁDOM ŐKET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ANGIE-T AKAROK ÉLMÉNYBESZÁMOLÓVAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kell egy cigi!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 13:48:34
Létrehozva: #23628

devotee

most olvasom a videó kommentjeinél, hogy kérték, hogy tegyék fel azt is, amikor Martin megköszöni Dave-nek, meg Dave letérdel!
kíváncsi leszek!!!!
ANGIE GYERE MÁR!!!!!!!!!!! MEGÖL A KÍVÁNCSISÁG!!!!!!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 28. - 13:56:21
Létrehozva: #23629

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 28. - 13:33:39) *
Vajon az anakondát igazgatja állandón amikor a zsebében matat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Miért igazgatná mert dörgöli a nadrág? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.02. 28. - 10:55:25) *
Hiába keresek a tubuson, még nincs fent a tegnapi PJ, pedig látnom kell, ahogy bejelenti... Mekkora nyomás szűnhetett meg bennük, kifakadt a lelkem! Ha valaki rálel, nyomja már ide.. THX

Usi, mi is megbeszéltük Valiccsal, hogy a környék összes koncertjére elmegyünk.. simáááán.. most is mentem volna, ha nem betegszik meg az eb... képzeljétek, 3 napja magas láza van.. alig eszik... most is rohanok vele a dokihoz.. drukkoljatok, mert tolják bele az antibiotikumot... lázcsillapitót csak 40.5 felett adhatok neki, viszont most is csak 39,5.... ami nem olyan magas, de egyszerűen 39 felett nem hajlandó enni.. és már nagyon le van gyengülve.. úgy teker a szive, hogy csak nahhh... aggódunk nagyon!!!

Szerintetek tojás pörköltet lehet csinálni tejföl helyett kefirrel is? mert cska az van itthon (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) nem ám ehetetlen lesz, mert más kajám nincs is itthon!!!

Szegény kutyus,jobbulást neki.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 13:56:48
Létrehozva: #23630

devotee

Jahhh... engem is megviselt.. pedig én kemény csaj vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszus isten... Angie... ezt láthattad.. tuti bőgtél, mint a záporeső (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Neo... nekem is feltűnt a zsebben motoszka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hááát.. biztosan rendetlenkedett!!!! helyre tette az agyát!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 28. - 13:57:07
Létrehozva: #23631

Violator

Sziasztok!
Nincs ötletetek, hogy miért nem működik a depechemode.com? Most vagy nálam nem megy, hiába nyomkodom a Home gombot, vagy még arra tippelek, hogy az Alan-akció akkora hisztériát váltott ki, hogy összeomlott az oldal... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A papíros videó meg nagyon nagy, ezt nálunk az életben nem lehetne megszervezni, mert nagy ívben szarik rá mindenki a másikra - más területeken is ugyanez a helyzet sajnos, nem csak egy DM koncerten...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 13:58:41
Létrehozva: #23632

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.02. 28. - 13:48:34) *
most olvasom a videó kommentjeinél, hogy kérték, hogy tegyék fel azt is, amikor Martin megköszöni Dave-nek, meg Dave letérdel!
kíváncsi leszek!!!!
ANGIE GYERE MÁR!!!!!!!!!!! MEGÖL A KÍVÁNCSISÁG!!!!!!!!!

JAhh.. pont azt bántam, hogy ott lett vége, mikor Martinhoz hajol! aaaah.. bosszankodtam is!

Idézet (vicuska @ 2010.02. 28. - 13:56:21) *
Miért igazgatná mert dörgöli a nadrág? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szegény kutyus,jobbulást neki.

Köszi Vicus!!! küggyed az enerdzsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 28. - 13:59:21
Létrehozva: #23633

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.02. 28. - 11:19:48) *
Értem én! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Most gondolj bele ha én is ezt álmodtam volna! Akkor félig meddig már meg is lenne a dolog! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Csak félig meddig? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.02. 28. - 13:58:41) *
JAhh.. pont azt bántam, hogy ott lett vége, mikor Martinhoz hajol! aaaah.. bosszankodtam is!

Köszi Vicus!!! küggyed az enerdzsit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Oké.Megy...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 13:59:54
Létrehozva: #23634

devotee

Idézet (81-es @ 2010.02. 28. - 13:57:07) *
Sziasztok!
Nincs ötletetek, hogy miért nem működik a depechemode.com? Most vagy nálam nem megy, hiába nyomkodom a Home gombot, vagy még arra tippelek, hogy az Alan-akció akkora hisztériát váltott ki, hogy összeomlott az oldal... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

A papíros videó meg nagyon nagy, ezt nálunk az életben nem lehetne megszervezni, mert nagy ívben szarik rá mindenki a másikra - más területeken is ugyanez a helyzet sajnos, nem csak egy DM koncerten...

Egyet értek Orchidett.. de nem baj, mi majd mindig törjük magunkat rendületlenül.. mert megérdemlik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) L'oreal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.02. 28. - 14:01:22
Létrehozva: #23635

devotee

Idézet (81-es @ 2010.02. 28. - 13:57:07) *
Sziasztok!

Szia Orchidett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.02. 28. - 14:03:06
Létrehozva: #23636

devotee

Usi szólj, ha felrakták.. rettenetesen kiváncsi vagyok.. mindenre (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) még az álmosságom is elszállt ) mondom én, hogy a DM a legkeményebb drog (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Orchidett nekem megy a dmdotcom
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 28. - 14:07:08
Létrehozva: #23637

Violator

Idézet (Alisha @ 2010.02. 28. - 13:59:54) *
Egyet értek Orchidett.. de nem baj, mi majd mindig törjük magunkat rendületlenül.. mert megérdemlik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) L'oreal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Áhh, ne is törődjetek velem, nagyon pesszimista hangulatban vagyok. Csak törjétek magatokat rendületlenül, lehet abból van a baj, hogy a legtöbben úgy gondolkodnak, mint én... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Alisha @ 2010.02. 28. - 14:03:06) *
Orchidett nekem megy a dmdotcom

Akkor lehet, hogy csak mozillával nem megy? Na majd kipróbálom explorerrel is!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 14:10:17
Létrehozva: #23638

devotee

Jaj drágáim ezt találtam MYM-en! Gyorsan lefordítottam nektek:

Tara Salt: Mondhatok valamit? Szeretem az érzelgős DM-et. Már majdnem 20 éve rajongójuk vagyok és örülök, hogy elértünk idáig. David Mart karjaiba omlott és összeölelkeztek a Hole to feed végén, David megsimogatta Mart fejét az Enjoy the silnce alatt és a nagy ölelések a végén. David folyamatosan BESZÉLT ma este!! Folyton azt mondogatta, hogy milyen hálás és hogy tényleg mi vagyunk a legjobb rajongók a világon. Martin odalépett a mikrofonhoz és megköszönte Dave-nek azt mondva, hogy ez valami olyan volt, amit még sosem csináltak. David térdre esett és átölelte Martint aztán viccelődött, hogy harminc évnek kellett eltelnie eddig a pillanatig.

ANNYIRA jó volt nézni őket, ahogy átölelik egymást a show végén. Tudom, hogy az utóbbi időben jobban kijöttek de a ma este valami különleges volt. Tényleg megtisztelve érzem magam, hogy egy olyan együttes rajongója lehetek, ami csak növekedett és annyi mindent véghez vitt 30 évnyi pályafutás alatt. Rendben, már 6:15 van és nagyon álmos vagyok...

...boldog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

nekem is megy a .com.
van pénteki düsseldorfi blog is már:
http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Orchidett
post 2010.02. 28. - 14:10:30
Létrehozva: #23639

Violator

Elnézést kérek, én vagyok a nagyon hülye, csak egy picit lejjebb kellett csúsztatnom a görgetősávot oldalt, és csodák csodájára megláttam ezt: continue to depechemode.com...... Jujj (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.02. 28. - 14:10:34
Létrehozva: #23640

devotee

(ja és én is mozillával nyomom)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1180 1181 1182 1183 1184 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
12 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (12 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: