![]() ![]() |
2010.02. 28. - 14:10:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Usi köszi a fordítást. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.02. 28. - 14:11:11
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 28. - 14:12:54
Létrehozva:
|
|
|
Látom már jobb a kedved.Örülök neki. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 14:18:19
Létrehozva:
|
|
|
Áhh, ne is törődjetek velem, nagyon pesszimista hangulatban vagyok. Csak törjétek magatokat rendületlenül, lehet abból van a baj, hogy a legtöbben úgy gondolkodnak, mint én... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor lehet, hogy csak mozillával nem megy? Na majd kipróbálom explorerrel is! Mozillám van (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 14:18:35
Létrehozva:
|
|
|
eddig se volt rossz kedvem, a viditől csak borzalmasan nagyon-nagyon-nagyon meghatódtam!!!!
meg azért sajnálom rendesen, hogy nem lehettem ott, de majd legközelebb! tényleg, ha olyan helyen lesz a záró koncert és lesz pénzünk, összeszervezhetünk egy közös kiruccanást a Sereggel! tuti felejthetetlen élmény lenne! ANGIE-T AKAROK!!!!!!!!!!!! (mondjuk most tuti nagyon depressziós lesz!) |
|
|
|
2010.02. 28. - 14:21:07
Létrehozva:
|
|
|
MEglehet, fel sem jön... kész lesz teljesen.. minden konci után ilyen az ember, hát még ez után! Huhhh
|
|
|
|
2010.02. 28. - 14:29:39
Létrehozva:
|
|
|
Violator ![]() ![]() ![]() |
Na megyek lányok, nemsokára felébred a gyerek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sziasztok!
|
|
|
|
2010.02. 28. - 14:38:41
Létrehozva:
|
|
|
eddig se volt rossz kedvem, a viditől csak borzalmasan nagyon-nagyon-nagyon meghatódtam!!!! meg azért sajnálom rendesen, hogy nem lehettem ott, de majd legközelebb! tényleg, ha olyan helyen lesz a záró koncert és lesz pénzünk, összeszervezhetünk egy közös kiruccanást a Sereggel! tuti felejthetetlen élmény lenne! ANGIE-T AKAROK!!!!!!!!!!!! (mondjuk most tuti nagyon depressziós lesz!) Hát az biztos,hogy egy sereges közös koncert nagyon nagy lenne. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 14:42:23
Létrehozva:
|
|
|
Edó: szerintem én se tudnék vagy egy hétig feljönni, mint ahogy a januári után is csak 5 nap múlva voltam képes feljönni. basszus mekkora lehetett azért!!!!!!!!! jajjj!!!
Orchidett: jó babázást! vica: jaja, bár így is eléggé összejött januárban a Sereg-konci, de legközelebb olyat kéne, hogy mindenki egy helyen (kiemelt álló, első sor! XD) tomboljon! XD na hát ha még egy külföldi jó hangulatú konci is összejönne... ahhh! az lenne csak szépséges!!! (erre most írhatok angol esszét a halálos ítéletekről... :S) |
|
|
|
2010.02. 28. - 15:15:21
Létrehozva:
|
|
|
tegnap:
(IMG:https://www.wdr.de/bilder/mediendb/Fotostrecken/einslive/musik/Konzertgalerien/2010/02/depeche_mode/01_depeche_mode_tvdh_m.jpg) JAJJJ DE CUKI!!!!!!!! csomó lufi tegnap a Policy alatt: http://www.youtube.com/watch?v=EruYKbgtE6I UHHHH rááááz a hideg!!!! Ahogy a végén elkezdi az aréna kántálni, hogy "DEPECHE MODE"!!!! http://www.youtube.com/watch?v=M2g1ol9m_N4 (egyébként ezeket a rövid vidiket az egyik MYM-es német csajszi csinálta) |
|
|
|
2010.02. 28. - 15:31:08
Létrehozva:
|
|
|
Jaj drágáim ezt találtam MYM-en! Gyorsan lefordítottam nektek: Tara Salt: Mondhatok valamit? Szeretem az érzelgős DM-et. Már majdnem 20 éve rajongójuk vagyok és örülök, hogy elértünk idáig. David Mart karjaiba omlott és összeölelkeztek a Hole to feed végén, David megsimogatta Mart fejét az Enjoy the silnce alatt és a nagy ölelések a végén. David folyamatosan BESZÉLT ma este!! Folyton azt mondogatta, hogy milyen hálás és hogy tényleg mi vagyunk a legjobb rajongók a világon. Martin odalépett a mikrofonhoz és megköszönte Dave-nek azt mondva, hogy ez valami olyan volt, amit még sosem csináltak. David térdre esett és átölelte Martint aztán viccelődött, hogy harminc évnek kellett eltelnie eddig a pillanatig. ANNYIRA jó volt nézni őket, ahogy átölelik egymást a show végén. Tudom, hogy az utóbbi időben jobban kijöttek de a ma este valami különleges volt. Tényleg megtisztelve érzem magam, hogy egy olyan együttes rajongója lehetek, ami csak növekedett és annyi mindent véghez vitt 30 évnyi pályafutás alatt. Rendben, már 6:15 van és nagyon álmos vagyok... ...boldog. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nekem is megy a .com. van pénteki düsseldorfi blog is már: http://www.depechemode.com/tour/tourblog.html én csak mindentudóan mosolygok és majd visszanézem a videókat, este, ha nem leszek túl fáradt, továbbírjuk az IDM... mert mi tudjuk XD |
|
|
|
2010.02. 28. - 15:39:00
Létrehozva:
|
|
|
hát én is mosolyogtam rajta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
de majd meglássuk azt az írást este. ha éjféltől jössz, akkor kérdéses, hogy fenn leszek-e még, mert holnap suli már megint - FÚÚÚÚÚÚÚÚJ!!! |
|
|
|
2010.02. 28. - 15:43:49
Létrehozva:
|
|
|
hát én is mosolyogtam rajta. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) de majd meglássuk azt az írást este. ha éjféltől jössz, akkor kérdéses, hogy fenn leszek-e még, mert holnap suli már megint - FÚÚÚÚÚÚÚÚJ!!! ha jövök valszeg éjféltől és akkor is csak 2-ig max (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) meglátjuk. azt a sok Martin ölelést meg meg fogom nézni (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) és vajon Mart előtt térdel le Dave és úgy öleli át? XD (JÚJ, de mocskos vagyok megint!!!XD IDM!!! XD váááá, ott meg szenvednek, wááááá!!!!! XD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.02. 28. - 16:07:08
Létrehozva:
|
|
|
Capri: hát én is nagyon szeretnék már írni megint!!!!! nem is tudod mennyire!!!
|
|
|
|
2010.02. 28. - 17:05:21
Létrehozva:
|
|
|
sziasztok! na ahogy látom tegnap már nem küldte el az utolsó postomat, amiben írtam, hogy behalt a netem és ezért nem leszek :S Közben Angie-nek egy üzenete maradt, amit ezért nem tudtam megosztani, de most megteszem: Angie 00:31 "Volt Photographic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Óriási volt ez az 55 ezres koncert! Dave meg elsírta magát a végén és megígérte, hogy 3-4 év múlva jelentkeznek majd! Jó éjt! Angie" jajjj a kis husi sírt!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Neo, most már megnyugodtál?!?!?! vica: na hát most egy kis nyaralás jót tenne!!! Sírt?????? Édes istenem...meg kell néznem (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 17:05:31
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok lányok!
A jövőre nézve nem tudom mi lesz velem de azt tudom hogy 3 év alatt össze tudok gyűjteni annyi lét hogy én is menni tudjak veletek az összes koncertre , első sorba , TOMBOLNI és átélni azt az extázist amiről Lolácska írt.Bevésem a 3 éves terveim közé(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Csajok , ma éjszaka azt találtuk ki , hogy felmennénk március 13.-án a DM bulira.Nincs kedvetek csatlakozni? |
|
|
|
2010.02. 28. - 17:14:46
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi: milyen DM buli?
(amúgy nekem nagyon kérdéses, mert azon a hétvégén elméletileg lenn vagyok Szegeden, de majd meglátom, hogy hogy adnak szünetet egyetemen - ja és 16-án megyek Rammstein koncertre. Szóval pénz kérdése megint - hogy rohadna meg, fúj de utálom!!) |
|
|
|
2010.02. 28. - 17:22:57
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Marcsi: milyen DM buli? (amúgy nekem nagyon kérdéses, mert azon a hétvégén elméletileg lenn vagyok Szegeden, de majd meglátom, hogy hogy adnak szünetet egyetemen - ja és 16-án megyek Rammstein koncertre. Szóval pénz kérdése megint - hogy rohadna meg, fúj de utálom!!) A LIVING ROOM-ban lesz de a rendezvényeknél megtalálod a plakátot. Én már alig várom és még két hét:( Úgy tűnik fel tudunk menni Pestre már délután , beülhetnénk valahová , és akkor még dumálni is tudnánk:) Tetszik az ötlet? |
|
|
|
2010.02. 28. - 17:33:53
Létrehozva:
|
|
|
Úristen...3-4 év... uh...
Komolyan mondom, remélem, hogy Dave nagyon nagyon nagyon fog magára vigyázni...ajánlom neki, hogy vigyázzon magára... Ma reggel a VH1-en Just Can't get enough volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja meg fényképeztem valamit a tv-ből...kicsit mosolyogtam rajta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :
Csatolt állományok
|
|
|
|
2010.02. 28. - 17:35:45
Létrehozva:
|
|
|
A LIVING ROOM-ban lesz de a rendezvényeknél megtalálod a plakátot. Én már alig várom és még két hét:( Úgy tűnik fel tudunk menni Pestre már délután , beülhetnénk valahová , és akkor még dumálni is tudnánk:) Tetszik az ötlet? ja hogy Living Room? hát oda nem hiszem, hogy megyek. egyszer voltam és nagyon nem adta be nálam. bár lehet, hogy csak a társaság volt szar XDDDD még meglássuk. egyelőre nem mondok semmit. |
|
|
|
![]() ![]() |