![]() ![]() |
2010.02. 28. - 20:06:32
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na jó
majd. most sürgősen innom kell XD vár egy üveg tramini. gondoltam hogy lesz valami düsseldorfban... majd megnézem. pusza |
|
|
|
2010.02. 28. - 20:52:45
Létrehozva:
|
|
|
Jahhh... engem is megviselt.. pedig én kemény csaj vagyok (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jesszus isten... Angie... ezt láthattad.. tuti bőgtél, mint a záporeső (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Neo... nekem is feltűnt a zsebben motoszka (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hááát.. biztosan rendetlenkedett!!!! helyre tette az agyát!!! Ezen felröhögtem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak félig meddig? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát addig csak félig meddig amíg igaziból nem történik meg csak álmunkban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 20:55:09
Létrehozva:
|
|
|
de nagy a csend!
|
|
|
|
2010.02. 28. - 20:59:53
Létrehozva:
|
|
|
heló nép! két nap off után no way ho9gy visszaolcvasok. főleg hogy most is jönnek hozzám szóval időm se lenne. na, felköltözött az utolsó barátom is pestre nyíregyről, mostmár mindenki itt van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) így aztán tegnap és ma is kb hetvenszer tettem meg a három emletett cuccokal megrakodva. olyan kemény a seggem, diót lehetne törni rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) itt mizu? összefoglalót kérek! Egyem a kemény seggedet! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 21:06:16
Létrehozva:
|
|
|
juhúúú, befejeztem a bibliográfia-gyártást a DM-es dolgozatomhoz (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
most már csak egy másik előadásra (a keddire) kéne végre összeraknom normálisan a prezentációt... jááááj most nincs kedvem! :S |
|
|
|
2010.02. 28. - 21:35:03
Létrehozva:
|
|
|
Usi Baba!
Angiera még várhatunk egy kicsit, a haverom is volt ezen a koncerten kocsival, és 19:20 körül még csak Bécsnél jártak hazának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 21:44:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.02. 28. - 21:44:49
Létrehozva:
|
|
|
Usi Baba! Angiera még várhatunk egy kicsit, a haverom is volt ezen a koncerten kocsival, és 19:20 körül még csak Bécsnél jártak hazának! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ebben a percben válaszolt Angie az sms-emre: "Szió Hugi! Ebben a pillanatban tettük ki Judit. Minden ok volt, csak fáradtak vagyunk nagyon. Édik vagytok, hogy aggódtatok. Puszi! Angie" szia jantar! király kép! |
|
|
|
2010.02. 28. - 21:51:26
Létrehozva:
|
|
|
remélem lesz majd beszámoló
(IMG:http://media.depechemode.com/main_site/2009_gr/totu_pictures/20100223_peter/dsc08183.jpg) angie szép dmes álomokat, ha otthon álomra hajtod a fejedet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a színpadon a leges-legszebb mindig martin főleg ezen a turnén is .(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:05:11
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! ezt Nikitől kaptam!!! (Photographic tegnapról + a végén Dave búcsúszövege)
http://www.youtube.com/watch?v=p-IGLSjrh4M reakcióm Nikinek msn-en: WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NIKIIIIIIIIII!!!! A PHOTOGRAPHIC VÉGE!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ezen a vidin jobban lehetett érteni amit gagyarászott XD és látszódott, ahogy Dave letérdelt és átölelte Martint!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:30:19
Létrehozva:
|
|
|
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! ezt Nikitől kaptam!!! (Photographic tegnapról + a végén Dave búcsúszövege) http://www.youtube.com/watch?v=p-IGLSjrh4M reakcióm Nikinek msn-en: WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! NIKIIIIIIIIII!!!! A PHOTOGRAPHIC VÉGE!!!! WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ezen a vidin jobban lehetett érteni amit gagyarászott XD és látszódott, ahogy Dave letérdelt és átölelte Martint!!!!!!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! ó köszi ez tényleg felért egy orgazmussal (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) dave milyen nagyra tarthatja martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin az 1. neki is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mármint davenek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) megnézem megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez nagyon szép gesztus volt dave-től (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/user/monsterDM#p/u/22/Rz5K1mjNTU8 http://www.youtube.com/user/monsterDM#p/u/24/JiIk7uf8ac4 http://www.youtube.com/user/monsterDM#p/u/28/QhakaC8Hbl0 ha van időtök nézzétk meg ennek a felhasználónak a videóit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:31:56
Létrehozva:
|
|
|
Igen, nagyon szép volt! IMÁDOM ŐKET!!! kész! rájuk vagyok kárhoztatva! ez már sose múlik el!
|
|
|
|
2010.02. 28. - 22:40:04
Létrehozva:
|
|
|
Igen, nagyon szép volt! IMÁDOM ŐKET!!! kész! rájuk vagyok kárhoztatva! ez már sose múlik el! én is főleg martra és alanre. a színpadi martinra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy csomó videót megnéztem már, de sehol sem láttam, h. Martin leveti a zakóját. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ha találtok ilyet elküldhetnétek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló drága kicsi EDÓ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:41:02
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Na.. nekem annyira lassan tölt be ez a vidi.. kész vagyok.. kiváncsi vagyok már nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Szasz Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most volt a bulid? holnap tudom ám milyen nap van bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:42:30
Létrehozva:
|
|
|
nekem is lassan töltötte biztos sokan vannak a szeveren (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Sziasztok! Na.. nekem annyira lassan tölt be ez a vidi.. kész vagyok.. kiváncsi vagyok már nagyon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szasz Jantar (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na most volt a bulid? holnap tudom ám milyen nap van bébi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tegnap este volt a parti és ma délután jöttek a madár barátaim és barátnőim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:42:39
Létrehozva:
|
|
|
én is főleg martra és alanre. a színpadi martinra (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy csomó videót megnéztem már, de sehol sem láttam, h. Martin leveti a zakóját. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ha találtok ilyet elküldhetnétek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Helló drága kicsi EDÓ. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem akkor szóljatok, ha a gatyáját is dobja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Jelentem Shad-nek lement a láza.. már dél óta nem kellett adnom neki csillapitót.. és volt étvágy is rendesen.. Ez miattatok van tuti... köszi csajok, hogy gondoltatok a sereg kutyára (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:43:08
Létrehozva:
|
|
|
jó kis partyi volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.02. 28. - 22:43:34
Létrehozva:
|
|
|
nekem is lassan töltötte biztos sokan vannak a szeveren (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap este volt a parti és ma délután jöttek a madár barátaim és barátnőim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És milyen volt a buli? hol voltatok? beittál? hehhehee a madár barátok, akiknek szárnyuk van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:51:47
Létrehozva:
|
|
|
És milyen volt a buli? hol voltatok? beittál? hehhehee a madár barátok, akiknek szárnyuk van? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen akiknek szárnyuk lesz ha repülni akarnak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) koktéloztunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) volt minden sörike és koktél bor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a kedvenc városomba voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és több helyen voltunk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha szórakozni megyek/megyünk mozgásba szeretünk lenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lassan lépek jó éjt edó usi ...többiek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.02. 28. - 22:51:58
Létrehozva:
|
|
|
Jaaaajjjj. de jó ez a vidi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ezek állatok.. de fog hiányozni, hogy nem tudok majd ilyeneket kukkolni.. azt a mindenit.. Martin hogy röhög, mikor elé borul Dave ... :)cukimuki
Na akkor jó volt a buli tegnap, ez a lényeg... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi, mi volt a bajod a livingroom-mal? mert mi most megint terveztük a csajokkal, hogy felmegyünk bulizni Mindenesetre ma kértem tagságit is , most irtam Kesiknek... szombathely ápr tuti lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |