![]() ![]() |
2010.03. 01. - 00:32:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ez a tegnapi befejezés teljesen egybecseng számomra az idm20 végével... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Érted Usi mire gondolok? na ilyesmire még csak ne is gondolj. szétszakad a lelkem. kész, cafrangokban lóg a szívem |
|
|
|
2010.03. 01. - 00:33:34
Létrehozva:
|
|
|
Ez a tegnapi befejezés teljesen egybecseng számomra az idm20 végével... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Érted Usi mire gondolok? hehehehe, nah igen. megvallom, most rám férne egy happybb fick írása, de nem bánom az IDM-et, állatira nem XD |
|
|
|
2010.03. 01. - 00:42:55
Létrehozva:
|
|
|
Doro: vágom, vágom.
Lola: egyetértek! (mondjuk nekem talán nem annyira cafrangos) Capri TOTÁL egyetértek! XD na gyerekek itt a sírós Never nagggyon közelről (bár lehetne kevésbé homályos és remegős) http://www.youtube.com/watch?v=xXU14Y7Hyvk |
|
|
|
2010.03. 01. - 00:49:20
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
hehehehe, nah igen. megvallom, most rám férne egy happybb fick írása, de nem bánom az IDM-et, állatira nem XD Ne is bánjátok! Remek darab! De én teljesen kikészülök tőle, meg úgy látom mindannyian! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egész egyszerűen teljesen megéljük a legapróbb rezdüléseket is, rémes. És most ez a koncertbúcsú pont ilyen érzés nekem, hogy kisétáltak az ajtón... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Né, csak nem depizek, pedig Angie volt ott... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ma este inkább Lolát fogok olvasni, he-he. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 00:52:48
Létrehozva:
|
|
|
Ne is bánjátok! Remek darab! De én teljesen kikészülök tőle, meg úgy látom mindannyian! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Egész egyszerűen teljesen megéljük a legapróbb rezdüléseket is, rémes. És most ez a koncertbúcsú pont ilyen érzés nekem, hogy kisétáltak az ajtón... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Né, csak nem depizek, pedig Angie volt ott... (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) Ma este inkább Lolát fogok olvasni, he-he. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Egyszer valaki azt mondta, hogy imádja, hogy képszerűen írunk, hogy látja am ondataink jelentését. Nagyon örültem ,hogy ezt mondta és nagyon örülök, hogy látszólag meg tudtuk tartani ezt a képességünket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (meg annak ,hogy rendelkezem ezzel a képességgel). Mert, mint többször mondtuk, nem magunknak írunk, hanem nektek és azt szeretnénk, ha élveznétek is, amit olvastok. És ez sokat jelent. Tényleg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szóval, köszönöm (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 01. - 00:59:00
Létrehozva:
|
|
|
olyan jól tudsz fogalmazni Capri! így nekem csak annyi marad, hogy helyeseljek, hogy "igen, igen, ez így van, Capri a szívemből szóltál"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
na úgy tűnik ma a maga mode-ján mindenki érzékeny kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 01:00:33
Létrehozva:
|
|
|
olyan jól tudsz fogalmazni Capri! így nekem csak annyi marad, hogy helyeseljek, hogy "igen, igen, ez így van, Capri a szívemből szóltál"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na úgy tűnik ma a maga mode-ján mindenki érzékeny kicsit. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) lehet valami köze ennek ahhoz, h fickíró "lettem"? XDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de köszi, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mondok vmi újat: te is jól fogalmazol XD Lola is jól fogalmaz és ami extrán jó, neki is megvan a képírói képessége (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 01:04:35
Létrehozva:
|
|
|
szóval akkor megalakult az Író Boszorkák köre? XD
|
|
|
|
2010.03. 01. - 01:05:10
Létrehozva:
|
|
|
lehet valami köze ennek ahhoz, h fickíró "lettem"? XDDDD (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de köszi, drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mondok vmi újat: te is jól fogalmazol XD Lola is jól fogalmaz és ami extrán jó, neki is megvan a képírói képessége (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) ezt nagyon... köszi. :hüppög, meghatott: na kész, ma este totál lelki nyomor vagyok. mindjárt sírok. mindenen. perfectet hallgatok, párásodik a szemem. blogomba olyat írok, belinkelem majd... szóval akkor megalakult az Író Boszorkák köre? XD Usi: MADNESS!!! tudod, mint MYM-en! |
|
|
|
2010.03. 01. - 01:07:01
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 01:07:30
Létrehozva:
|
|
|
Na Capri MOST NYÍRTÁL KI IDM-BEN!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
2010.03. 01. - 01:09:27
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 01:11:35
Létrehozva:
|
|
|
nem érdemes forumot nyitni neki, ugyanaz menne ott, mint itt XD szóval ez a hivatalos Író Boszorkák Köre! XD te miről beszélsz? eszembe se volt ilyen, ez csak ilyen névleges titulus. hogy is volt azzal a jó fogalmazókészséggel?? XD MŰKÖDIK MÉG MINDIG!!!!!!!!!!! Lola: kivi leszek a blogodra. Basszus hogy miért kell nekem felkelni tanulni?!?!?! IDM-ET AKAROM FOLYTATNI!!!!!!!!!! JÁÁJJ!!! ANNYIRA SZERETEM!!!! MEG A SRÁCOKAT IS!!!!!!! tisztára kész vagyok én is - ha vkinek még nem tűnt volna fel.... |
|
|
|
2010.03. 01. - 01:16:34
Létrehozva:
|
|
|
te miről beszélsz? eszembe se volt ilyen, ez csak ilyen névleges titulus. MŰKÖDIK MÉG MINDIG!!!!!!!!!!! Lola: kivi leszek a blogodra. Basszus hogy miért kell nekem felkelni tanulni?!?!?! IDM-ET AKAROM FOLYTATNI!!!!!!!!!! JÁÁJJ!!! ANNYIRA SZERETEM!!!! MEG A SRÁCOKAT IS!!!!!!! tisztára kész vagyok én is - ha vkinek még nem tűnt volna fel.... csak hülyéskedtem, nyugi XD igen IDM LÁW DÚL! XD LÁWOLOM EZT A KÉT DÍSZHÍMET IS! Ah.... olyan... gyönyörűek.... |
|
|
|
2010.03. 01. - 01:21:55
Létrehozva:
|
|
|
AZ NEM KIFEJEZÉS!!!!
jajj annyira dagad a szívem az irántuk érzett szeretettől, hogy mindjárt kipukkad! el is teszem magam holnapra - durva két nap elébe nézek. cuppantó a Seregnek! |
|
|
|
2010.03. 01. - 02:14:07
Létrehozva:
|
|
|
turnévég és érzelemmúzeum: Lola-blog
|
|
|
|
2010.03. 01. - 06:33:44
Létrehozva:
|
|
|
reggelt!
(fázom!) uhhh Lola. erre nem is tudom, mit mondhatnék! talán azt, hogy megértelek, átérzem a dolgot? *nagy ölelés* |
|
|
|
2010.03. 01. - 07:52:57
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Jantar BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 08:06:45
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt!
De fáradt vagyok... (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 08:09:58
Létrehozva:
|
|
|
Jantar: heppi börszdéj!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Angie: nem csodálom! ha magadhoz tértél, mesélj! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) okés, a tegnapi "ártatlan vagyok" mondatomat visszaszívom - kora reggel perverzkedek itt a DM-mel! XDDD |
|
|
|
![]() ![]() |