![]() ![]() |
2010.03. 01. - 12:31:59
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
most megyek pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 12:43:16
Létrehozva:
|
|
|
Niki: "de ne tehén"! XDDDD hallod, ha ezt Mode meglátja!!! XDDDD
a medve nem illik rá, se az elefánt, se a mamut, se a bálna - azok elég nagyok lennének pedig! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) neeem, nekem vmi elegáncsos, uralkodó típusú állat passzolna hozzá, csak még nem tom mi. Capri: pápá, lassan én is készülődök. (egy órámra fog sikerülni ma bemenni a prezentáció készítése miatt - de legalább haladok vele. már két oldalnyi referenciaképet kinyomtattam a srácokról és a rajongókról. izé! egy kérdésem/kérésem maradt a prezentációval kapcsolatban, szűkült a segítségkérés! Valaki tud nekem egy olyan külföldi dalt mondani a 80-as, 90-es évekből, amit össze tudnék hasonlítani a People are people dalszövegével?!?!?!?! (a lényeg, hogy a DM-é legyen a mélyebb értelmű) |
|
|
|
2010.03. 01. - 13:18:06
Létrehozva:
|
|
|
Dave is kisvuk néha. igenigen. a drága... gondoljatok csak a Down szövegére. mindig kikészít. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Usi, nem tudok most konkrét dalt mondani, de keress 1984-es készítésű dalokat a gugliban. hátha ad ötletet. |
|
|
|
2010.03. 01. - 13:31:34
Létrehozva:
|
|
|
Dave is kisvuk néha. igenigen. a drága... gondoljatok csak a Down szövegére. mindig kikészít. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi, nem tudok most konkrét dalt mondani, de keress 1984-es készítésű dalokat a gugliban. hátha ad ötletet. IMÁDOM!!! |
|
|
|
2010.03. 01. - 14:44:08
Létrehozva:
|
|
|
Angie nyami képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
vagy oroszlán! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ha már a csillagjegyét nézzük, illik a bozontos hmmm... hajára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) háhá, Andy-rókán felröhögtem! XD és Alan mi? Doberman? XD na ezen a doberman-on felröhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mit fog hozzá szólni majd Mode ha olvassa....? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Andy pedig a hajszíne miatt róka...nem kimondottan a ravaszsága miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave is kisvuk néha. igenigen. a drága... gondoljatok csak a Down szövegére. mindig kikészít. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Usi, nem tudok most konkrét dalt mondani, de keress 1984-es készítésű dalokat a gugliban. hátha ad ötletet. Lola az 1984-ről nekem rögtön ez ugrott be:"Várom,hogy egy angyal érkezzen...." (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 14:44:54
Létrehozva:
|
|
|
Angie nyami képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kösz, én csináltam őket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Angie nyami képek. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Lola az 1984-ről nekem rögtön ez ugrottbe:"Várom,hogy egy angyal érkezzen...." (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) BB, jó album és jó dal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a könyv is jó!!! |
|
|
|
2010.03. 01. - 14:46:49
Létrehozva:
|
|
|
Kösz, én csináltam őket (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) BB, jó album és jó dal (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De a könyv is jó!!! Nekem nincs meg az album sajna.Koncert dvd-n hallottam.BB-től csak az első albumuk van meg. Milyen könyv? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A dal videóját pedig a te videótáradban néztem meg. Te csináltad a képeket?Tök jók. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 14:48:46
Létrehozva:
|
|
|
az 1984 című alapmű George Orwelltől. a legdurvább könyvek egyike amit valaha olvastam. mindenképp olvasd el Vicus!
bonanza albumok nekem mind megvan majd egyszer valahogy áttolom neked ha kell. cuppi most felsőoktatás-politika órám lesz, jíhá |
|
|
|
2010.03. 01. - 14:52:23
Létrehozva:
|
|
|
az 1984 című alapmű George Orwelltől. a legdurvább könyvek egyike amit valaha olvastam. mindenképp olvasd el Vicus! bonanza albumok nekem mind megvan majd egyszer valahogy áttolom neked ha kell. cuppi most felsőoktatás-politika órám lesz, jíhá Oké elolvasom ha valahogy hozzá tudok jutni. Persze,hogy kellenek a BB albumok.Köszönöm. cuppantás. |
|
|
|
2010.03. 01. - 14:54:54
Létrehozva:
|
|
|
Oké elolvasom ha valahogy hozzá tudok jutni. Persze,hogy kellenek a BB albumok.Köszönöm. cuppantás. ááá az a könyv akkora alap hogy minden könyvtárban megvan. biztos megtalálod. antikváriumban meg kb 500 pénzért vesztegetik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imááááádom! |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:00:24
Létrehozva:
|
|
|
Csomó tajparaszt német között, de a szőke ciklonok és sznobok hamar kidőltek, nem bírták a préselést szerencsére. Aztán már a Wrong alatt tök jó volt, Dave-t ilyen közelről nem láttam, Kesik meg pacsizott vele a kifutó végén, mázlista... elfúrta magát odáig. Találkoztunk még magyarokkal, ők voltak a péntekin is, azt mondták, hogy a Jockey - a pecsás gyerek - ott bömbölt a kordonnál, nem tudták elhúzni a koncert végén. Judy is sírta meg én is, meg Dave is sírt már a Stripped alatt, csomót Martin énekelt, hogy kisegítse. A papírozás jó ötlet volt, de az zavart, hogy mikor Dave beszélt semmit nem láttam belőle, pedig ugye hozzám is beszélt és én szeretem azt látni, aki hozzám dumál. Jó, oké, papírozzanak, de azért lehetett volna disztingválni, hogy más is élvezhesse ne csak a 190 felettiek. Sanyika hozzáért Dave-hez????????????????????????? melyik keze vooolt???????? Legközelebbi találkozón agyon csókolgatom azt a kezet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vagy oroszlán! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (ha már a csillagjegyét nézzük, illik a bozontos hmmm... hajára! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) háhá, Andy-rókán felröhögtem! XD és Alan mi? Doberman? XD Alan az oroszlán, az én oroszlánom XD Niki: "de ne tehén"! XDDDD hallod, ha ezt Mode meglátja!!! XDDDD a medve nem illik rá, se az elefánt, se a mamut, se a bálna - azok elég nagyok lennének pedig! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) neeem, nekem vmi elegáncsos, uralkodó típusú állat passzolna hozzá, csak még nem tom mi. Capri: pápá, lassan én is készülődök. (egy órámra fog sikerülni ma bemenni a prezentáció készítése miatt - de legalább haladok vele. már két oldalnyi referenciaképet kinyomtattam a srácokról és a rajongókról. izé! egy kérdésem/kérésem maradt a prezentációval kapcsolatban, szűkült a segítségkérés! Valaki tud nekem egy olyan külföldi dalt mondani a 80-as, 90-es évekből, amit össze tudnék hasonlítani a People are people dalszövegével?!?!?!?! (a lényeg, hogy a DM-é legyen a mélyebb értelmű) Hát megláttam és majdnem leestem a székről XDDDDDDDDDDDDD Uralkodó típusú, mondom az én oroszlánom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:07:46
Létrehozva:
|
|
|
Nekem nincs meg az album sajna.Koncert dvd-n hallottam.BB-től csak az első albumuk van meg. Milyen könyv? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) A dal videóját pedig a te videótáradban néztem meg. Te csináltad a képeket?Tök jók. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Orwell - 1984 Imádom!!! Örülök, hogy tetszenek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:12:19
Létrehozva:
|
|
|
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
köszönöm a kedves szavaitokat & jó kívánságaitokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) angi majd ha kipihented magad kérjük szépen a beszámolót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a picasa-ás képeket köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy én is nagyon szeretem őket és a szívem & lelkem csak a jóval telik meg ha meglátom ill. meghallom őket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:30:44
Létrehozva:
|
|
|
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT JANTAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
|
|
|
|
2010.03. 01. - 15:33:40
Létrehozva:
|
|
|
óh a francba, tudtam hogy elfelejtettem valamit...
jantar én is boldog szülinapot kívánok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És sok Martint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:48:42
Létrehozva:
|
|
|
[quote name='Useless-girl' date='2010.03. 01. - 12:43:16' post='26673']
Niki: "de ne tehén"! XDDDD hallod, ha ezt Mode meglátja!!! XDDDD a medve nem illik rá, se az elefánt, se a mamut, se a bálna - azok elég nagyok lennének pedig! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) neeem, nekem vmi elegáncsos, uralkodó típusú állat passzolna hozzá, csak még nem tom mi. Szerintem a bika illik hozzá. Küldök is egy képet, amin Mode rajt fekszik. Illetve meglovagolja a bikát. Vagy megüli, vagy mit tudom én.
bika.jpg ( 37.41K )
Letöltések száma: 19 |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:55:21
Létrehozva:
|
|
|
ahhhhh XDDDDDDDDDD Nikii XDDD |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:55:38
Létrehozva:
|
|
|
Szerintem a bika illik hozzá. Küldök is egy képet, amin Mode rajt fekszik. Illetve meglovagolja a bikát. Vagy megüli, vagy mit tudom én.
bika.jpg ( 37.41K )
Letöltések száma: 19Ez a kép egy görög mítoszból van, ahol Zeusz bikává változva elrabolja Europét. |
|
|
|
2010.03. 01. - 15:59:03
Létrehozva:
|
|
|
Ez a kép egy görög mítoszból van, ahol Zeusz bikává változva elrabolja Europét. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hallod Mode, áprilisban Alan átváltozik szexi bikává, aztán így fog elrabolni téged Recoil buliról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondjuk úgy nézem, van ott még hely. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |