2400 Oldal V  « < 1189 1190 1191 1192 1193 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 01. - 16:00:15
Létrehozva: #23801

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 01. - 15:55:38) *
Ez a kép egy görög mítoszból van, ahol Zeusz bikává változva elrabolja Europét.

óóóóóóóhhhhh xDDD
Na neeee XD
vagyis...deeeee XD

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 15:59:03) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na hallod Mode, áprilisban Alan átváltozik szexi bikává, aztán így fog elrabolni téged Recoil buliról. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondjuk úgy nézem, van ott még hely. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Oh még átváltoznia sem kell, anélkül is szexi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A többi üres részen Valics jön majd XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 16:07:08
Létrehozva: #23802

devotee

Hány órás út volt ez Angie?

Capri neked meg küldtem a telódra MMS Martin képeket. De azt írta egy nap múlva, hogy sikertelen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 01. - 16:09:34
Létrehozva: #23803

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 16:07:08) *

Capri neked meg küldtem a telódra MMS Martin képeket. De azt írta egy nap múlva, hogy sikertelen. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sok... kockásra ültem a valagam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Odafelé indultunk 7:19-kor és elfoglaltuk a helyünket a stadionban 20:30-kor. Dugóba kerültünk a Kölni elkerülőn... élménybeszámolóban részletezem majd. Visszafelé 10:40-kor, de még megálltunk fényképezkedni az arénánál, és este 21:30 körül értünk be Pestre.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 16:13:02
Létrehozva: #23804

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=p7Au_CrUAlk...feature=channel Én úgy szeretem ezt a klipet és kár, hogy koncerten sem játsszák, szerintem pedig jó kis dal.
Ráadásul ha hallom, mindig álmodozok rajta, hogy koncerten engem is visznek a karok. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Aztán milyen ász lenne, ha egyenesen feltolnának Dave-hez a színpadra. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Angelus @ 2010.03. 01. - 16:09:34) *
Sok... kockásra ültem a valagam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Odafelé indultunk 7:19-kor és elfoglaltuk a helyünket a stadionban 20:30-kor. Dugóba kerültünk a Kölni elkerülőn... élménybeszámolóban részletezem majd. Visszafelé 10:40-kor, de még megálltunk fényképezkedni az arénánál, és este 21:30 körül értünk be Pestre.

(IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) Hú az elég hosszú volt. De sebaj, megérte. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 01. - 16:18:17
Létrehozva: #23805

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 16:07:08) *

két Martint kaptam köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak lestem XD de a 70-esem nem tud közvetlen fogadni MMS-t csak az LG Shine-om, ha megvan a 30-as számom, inkább arra küldj ilyeneket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 01. - 16:30:07
Létrehozva: #23806

devotee

óóóóóóóóóóóóóóóóóó
az i feel loved!!! minden pecsában lebontom a falakat amikor meghallom! az a haaang, az aklip, az a test, azok a szemek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 16:52:47
Létrehozva: #23807

devotee

sziasztok!

Lola: hehe, egyetértek!!!! nagyon kész az a szám! és bibibííí, engem tetováltak is rá!!! XDDDD

Ja közben kaptam tippet máshonnan a People are people összehasonlításra (Culture Club: Do you really want to hurt me).

izé, még két kérdésem/kérésem lenne, hátha tud vki segíteni nekem, utána bekussolok a témában, ígérem!!! szóval, ide írom, hogy mit írt a tanárbácsim a vázlatomhoz megjegyzésként. erre a két kérdésre keresném a választ!

1. Kellenének más olyan 80-as, 90-es évekbeli együttesek, akik populárisak voltak, de nem olyan rágógumi poposak (itt a egyelőre csak a Soft Cell jutott eszembe - tudjátok, Tainted love). És itt arra keresném a kérdést, hogy a DM miben különbözött még így is tőlük vagy miért befolyásolták jobban a rajongóikat. (a dalog sötétebb tónusára gondoltam itt pl.)

2. Nyelvtanulás: Sok nem angol anyanyelvű rajongó mondja, hogy a DM hatására kezdtek el angolt tanulni. Ez eddig okés is, csak meg kéne magyaráznom, hogy ez mennyiben más a többi nem angol rajongóktól más angol nyelvű együttesek esetén.

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 01. - 17:10:19
Létrehozva: #23808

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 01. - 16:52:47) *
sziasztok!

Lola: hehe, egyetértek!!!! nagyon kész az a szám! és bibibííí, engem tetováltak is rá!!! XDDDD

Ja közben kaptam tippet máshonnan a People are people összehasonlításra (Culture Club: Do you really want to hurt me).

izé, még két kérdésem/kérésem lenne, hátha tud vki segíteni nekem, utána bekussolok a témában, ígérem!!! szóval, ide írom, hogy mit írt a tanárbácsim a vázlatomhoz megjegyzésként. erre a két kérdésre keresném a választ!

1. Kellenének más olyan 80-as, 90-es évekbeli együttesek, akik populárisak voltak, de nem olyan rágógumi poposak (itt a egyelőre csak a Soft Cell jutott eszembe - tudjátok, Tainted love). És itt arra keresném a kérdést, hogy a DM miben különbözött még így is tőlük vagy miért befolyásolták jobban a rajongóikat. (a dalog sötétebb tónusára gondoltam itt pl.)

2. Nyelvtanulás: Sok nem angol anyanyelvű rajongó mondja, hogy a DM hatására kezdtek el angolt tanulni. Ez eddig okés is, csak meg kéne magyaráznom, hogy ez mennyiben más a többi nem angol rajongóktól más angol nyelvű együttesek esetén.

a 2. ponthoz tudok annyi gondolatot hozzáfűzni, hogy a Mode zenéjében egyszerűen fontosabb a szöveg, mint a kortársak könnyed zenéiben. merthogy oké a súlyos, sötét zeneiség, de meggyőződésem, hogy a lényegi üzenetét a zenekarnak nem lehet megérteni, ha nem érted a szövegeit. feltehetőleg ezt érzik a rajongók. hogy ezt érteni kell. a háromsoros, ájlávjószómács dalszövegeknél ez nem fontos. a Mode pl már szavaiban is szofisztikáltabb. keress kortárs dalokat, nézd meg a szvait. nem találsz olyan kifinomult szavakat, mint a Mode-nál.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 01. - 17:20:05
Létrehozva: #23809

Painkiller

na gyerekek itt a sírós Never nagggyon közelről (bár lehetne kevésbé homályos és remegős)
http://www.youtube.com/watch?v=xXU14Y7Hyvk
[/quote]

Sziasztok csajszik!

Már megint bőgök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik ezeket a vidiket nézve, én már ebből sportot űzök (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 01. - 17:22:15
Létrehozva: #23810

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.03. 01. - 17:20:05) *
Sziasztok csajszik!

Már megint bőgök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy látszik ezeket a vidiket nézve, én már ebből sportot űzök (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

ne aggódjál, én is bőgtem, mint az árvagyermek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bloglottam is róla hat kilométert. olvassad meg, hátha felvidít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 17:37:52
Létrehozva: #23811

devotee

Lola: ISTENNŐ VAGY! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) köszönöm a gondolataidat. hehe, majd ha eljutok odáig, téged is meginterjúvollak a DM-es gondolataiddal kapcsolatban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (bibibííí reggel két bejegyzésedhez is kommenteltem! XD)

Marcsi: nem vagy egyedül!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 17:39:53
Létrehozva: #23812

devotee

A dM volt az első, akik felfedezték azt, hogy minden hangot lehet használni a zenében. Kutyaugatás, csörömpölés ilyenek. Ez nem jó az elsőre Usi?
Bocs, ha hülyeség... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Na várj pill.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 17:45:29
Létrehozva: #23813

devotee

Niki: igen, a samplerezést beleveszem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 01. - 17:46:12
Létrehozva: #23814

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 01. - 16:30:07) *
óóóóóóóóóóóóóóóóóó
az i feel loved!!! minden pecsában lebontom a falakat amikor meghallom! az a haaang, az aklip, az a test, azok a szemek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Nekem is az egyik kedvencem , gyakran is hallgatom mert teljesen feltölt energiával, elönt a szeretet és ilyenkor mindig elhiszem hogy engem is szeretnek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Úgy látszik hogy ma az én kedvenceimről esik szó (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Az 1984 Orwell-től , ajánlom mindenkinek, én le sem tudtam tenni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 17:53:04
Létrehozva: #23815

devotee

Jó amit Lola mond.
És talán az is, hogy ott vannak a klipek. Nekik ugye nagyon jellegzetes klipjeik vannak, és pl. bennem mindig is megvolt az, ha láttam a klipjüket, akkor az is rávett, hogy vajon mi lehet a szöveg?
Egyébként ha csak rajongói szemmel nézem, nehéz ezekre így válaszolni, megszereted a hangzás miatt, szöveg miatt de ezt azokra értem, akik tudnak angolul, mert aki nem, az elsőre a hangok alapján fog érezni bármit is, hogy tetszik neki vagy sem. Aztán ha tetszik, akkor lefordíttatod.
És ha tetszik, rajongó lettél akkor meg épp azért sokan megtanultak angolul, mert akarja tudni egyből stb. de ezt nem is kell nagyon magyarázni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 01. - 17:59:14
Létrehozva: #23816

Painkiller

[quote name='Useless-girl' date='2010.03. 01. - 16:52:47' post='26698']
sziasztok!

1. Esetleg a The Cure jut eszembe ami nem rágógumi popos és másra nem is emlékszem (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) esetleg :Bros vagy Take That ,Erasure Vinc-el,Na jó csak vicceltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

2.Teljesen eggyetértek Lolival , mivel a kevéske angol tudásom is megkopott, az évek alatt , most tervbe vettem a tanulást is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 01. - 18:00:06
Létrehozva: #23817

devotee

Hali, beköszönök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várom, h száradjon a padló (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Takarítás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 18:00:31
Létrehozva: #23818

devotee

Niki, alias Erzésbet királynő: köszönöm őfelsége bölcs gondolatait! megtisztelt! *hajbókol és bőszen jegyzetel*

(a vicces, hogy ezekkel mind egyetértek, amit leírtok - itt vannak bennem is - de egyszerűen le van fagyva az agyam :S)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 01. - 18:01:33
Létrehozva: #23819

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 01. - 17:22:15) *
ne aggódjál, én is bőgtem, mint az árvagyermek (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) bloglottam is róla hat kilométert. olvassad meg, hátha felvidít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Már oda is ugrom és olvasgatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 18:10:01
Létrehozva: #23820

devotee

Marcsi: köszi neked is! a Cure-t azért nem akarom belevenni, mert az nem igazán popos, inkább alter-rock izé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) érted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amúgy Cure-t is nagyon szeretem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
a te 2. pontodat is belefűzöm vhogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kösziii!!!

Capri: nekem is kéne takarítanom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1189 1190 1191 1192 1193 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
10 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (10 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: