2400 Oldal V  « < 1190 1191 1192 1193 1194 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.03. 01. - 18:11:20
Létrehozva: #23821

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 01. - 18:10:01) *
Marcsi: köszi neked is! a Cure-t azért nem akarom belevenni, mert az nem igazán popos, inkább alter-rock izé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) érted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (amúgy Cure-t is nagyon szeretem! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) )
a te 2. pontodat is belefűzöm vhogy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kösziii!!!

Capri: nekem is kéne takarítanom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

bibibííí, én már a 3/4 - én túl vagyooook! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) XD (szeretem, h olyan kicsi a lakás XD) aztán 7-től megy majd a writing Lolával! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 18:11:30
Létrehozva: #23822

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 01. - 18:00:31) *
Niki, alias Erzésbet királynő: köszönöm őfelsége bölcs gondolatait! megtisztelt! *hajbókol és bőszen jegyzetel*

(a vicces, hogy ezekkel mind egyetértek, amit leírtok - itt vannak bennem is - de egyszerűen le van fagyva az agyam :S)

Hehehe. Nem bölcs ez, csak gondoltam leírom amit én magam gondolok, mint Mode-ot szerető, aztán hátha jó abból valami neked.

De ez szubjektív, én ilyet tudok most csak. Nekem pl. számított az énekhang. Na lehet elfogult vagyok, de én képtelen vagyok olyat meghallgatni, aminél nincs szép énekhang, mégha jó a zene akkor is.
És Dave ráadásul érthetően is énekel, talán ez is számít a szövegnél nem?
Mert pl. egyéb rockmajmok, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) összevissza krákognak, meg minden, semmit nem értek. Illetve na, nem veszem ki a szavakat!!! Nem hallom!
Meg a dM egy vallás. Kultusz. Fekete.
Van a zene, és van a dM. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 18:13:56
Létrehozva: #23823

devotee

Niki: bőszen bólogatok!!!

Capri: hát ma meg holnap tuti nem takarítok XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 01. - 18:16:39
Létrehozva: #23824

devotee

Helló mindenki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 18:17:38
Létrehozva: #23825

devotee

Sziiaaa Vicaaaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 01. - 18:21:14
Létrehozva: #23826

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 18:17:38) *

Szia.
Ennyire örülsz nekem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 18:23:12
Létrehozva: #23827

devotee

Amúgy ma nincs jó kedvem. Illetve elvette az értekezlet. Bocs, titeket nem érdekel. Azért kiírom magamból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elegem van!!!
El akarok már menni gyesre, csak sikerülne már. Addig is nyugtom lenne átkozott kórháztól.
Most kitalálták, hogy még fél év, amíg csinálhatunk mi is vénázást, stb.
Utána licence vizsgát kell tenni. De minek? Nem értem.
Ráadásul akinek nincs friss végzettsége, az így se, úgy se csinálhatja. Én igen, de az idősebb kolléganőimnek nem lehet majd. De röhej, mert ők csinálják régóta. 20-30 éve.
És orvosok fognak minket majd vizsgáztatni. Orvos. Aki sosem vénáz. Hát ez kész. Pont ők.
Akkor ugye a kreditrendszer. Azt is megemelték. Hogy több továbbképzésre kell menni, mint eddig.
Szóval több kötelesség, ugyanannyi illetve bocsánat, kevesebb pénzért, rosszabb körülmények mellett. És ellenőrizgetnek is minket.

Ráadásul ma is ez a hülye értekezlet elvette az egész napom. Még jó, hogy szabadnapos vagyok. Pff.
Jövő héten, ugyanez. Szabadnapos vagyok és mehetek ilyen továbbképzésre, teljesen semmiért. Se pontokért, se pénzért. Csak úgy. És most mondják.

És nekem, mert én vagyok fiatal és nincs gyerekem. Mindig ezzel jönnek.
A vicc, hogy fiatal? Meddig leszek még fiatal? Hét éve dolgozok a rohadt kórházban, és egy árva tini se jön arra. Senki nem jön, ki az a hülye? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szóval mindig én leszek a fiatal, akit lehet szívatni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na bocs.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 18:25:07
Létrehozva: #23828

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 01. - 18:21:14) *
Szia.
Ennyire örülsz nekem? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aha (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 18:26:41
Létrehozva: #23829

devotee

szegény Nikink!!! okosat most nem tudok a témához hozzászólni, de nagy puszi és ölelés neked! együtt érzek veled és a kollégáiddal is!!! (de veled jobban!!)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 18:28:23
Létrehozva: #23830

devotee

Vica egyébként készül a Selected utolsó része, de nem lesz jó, mert alig van ötletem, de mégis írni akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 01. - 18:30:58
Létrehozva: #23831

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 18:25:07) *

És miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki szegényke nem egyszerű dolog amit leírtál.
Ahogy Usi mondja puszi és ölelés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 18:28:23) *
Vica egyébként készül a Selected utolsó része, de nem lesz jó, mert alig van ötletem, de mégis írni akarom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor hagyd pihenni a dolgot és amikor van ötlet akkor fejezd be.Nem lóverseny ez,nem kell vele sietni.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 01. - 18:31:47
Létrehozva: #23832

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 18:23:12) *
Amúgy ma nincs jó kedvem. Illetve elvette az értekezlet. Bocs, titeket nem érdekel. Azért kiírom magamból. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Elegem van!!!
El akarok már menni gyesre, csak sikerülne már. Addig is nyugtom lenne átkozott kórháztól.
Most kitalálták, hogy még fél év, amíg csinálhatunk mi is vénázást, stb.
Utána licence vizsgát kell tenni. De minek? Nem értem.
Ráadásul akinek nincs friss végzettsége, az így se, úgy se csinálhatja. Én igen, de az idősebb kolléganőimnek nem lehet majd. De röhej, mert ők csinálják régóta. 20-30 éve.
És orvosok fognak minket majd vizsgáztatni. Orvos. Aki sosem vénáz. Hát ez kész. Pont ők.
Akkor ugye a kreditrendszer. Azt is megemelték. Hogy több továbbképzésre kell menni, mint eddig.
Szóval több kötelesség, ugyanannyi illetve bocsánat, kevesebb pénzért, rosszabb körülmények mellett. És ellenőrizgetnek is minket.

Ráadásul ma is ez a hülye értekezlet elvette az egész napom. Még jó, hogy szabadnapos vagyok. Pff.
Jövő héten, ugyanez. Szabadnapos vagyok és mehetek ilyen továbbképzésre, teljesen semmiért. Se pontokért, se pénzért. Csak úgy. És most mondják.

És nekem, mert én vagyok fiatal és nincs gyerekem. Mindig ezzel jönnek.
A vicc, hogy fiatal? Meddig leszek még fiatal? Hét éve dolgozok a rohadt kórházban, és egy árva tini se jön arra. Senki nem jön, ki az a hülye? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Szóval mindig én leszek a fiatal, akit lehet szívatni. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Na bocs.

öcsém, ez kész. mindig felteszem a kérdést, h mi hajtott téged az egészségügybe... de hát tudom, h mi hajtott. na de ez akkor is kész. és akkor csodálkoznak, h miért olyan az ellátás, meg a kórházak állapota, amilyen?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 18:31:54
Létrehozva: #23833

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 01. - 18:29:52) *
És miért? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki szegényke nem egyszerű dolog amit leírtál.
Ahogy Usi mondja puszi és ölelés. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Hát.. nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kedvem is van, meg eltűntél mint szürke szamár a ködben, aztán most megjöttél.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Baj hogy örülök? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Végül is tudnék ám írni, csak azt nem tudom, hogy milyen befejezés legyen. Mert a turné hátralévő részét, meg azt, hogy odaköltözök hozzá, nem lehet az utolsó részbe belesűríteni. De lehet, hogy lesz majd egy ilyen 1 oldalas kiegészítés a költözésről XD Ilyen különkiadás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki gondjához nagyon nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá, de ha nem örül neki az csak rossz lehet... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 01. - 18:36:29
Létrehozva: #23834

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 18:31:54) *
Hát.. nem tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó kedvem is van, meg eltűntél mint szürke szamár a ködben, aztán most megjöttél.(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Baj hogy örülök? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Végül is tudnék ám írni, csak azt nem tudom, hogy milyen befejezés legyen. Mert a turné hátralévő részét, meg azt, hogy odaköltözök hozzá, nem lehet az utolsó részbe belesűríteni. De lehet, hogy lesz majd egy ilyen 1 oldalas kiegészítés a költözésről XD Ilyen különkiadás (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki gondjához nagyon nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá, de ha nem örül neki az csak rossz lehet... (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

Egyáltalán nem baj.Sőt örülök,hogy ennyire örül nekem valaki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Miért kell egyáltalán befejezni az ötödik fejezettel?Írjad addig amíg van ötlet.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 18:39:50
Létrehozva: #23835

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 01. - 18:36:29) *
Egyáltalán nem baj.Sőt örülök,hogy ennyire örül nekem valaki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Miért kell egyáltalán befejezni az ötödik fejezettel?Írjad addig amíg van ötlet.

Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Háát, 5 részt terveztem, az a baj. Sőt, eleve egy 4 oldalas kis kakinak indult volna, aztán lett belőle ennyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt hiszem megoldottam, mit kell tennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 01. - 18:47:26
Létrehozva: #23836

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 18:39:50) *
Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Háát, 5 részt terveztem, az a baj. Sőt, eleve egy 4 oldalas kis kakinak indult volna, aztán lett belőle ennyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De azt hiszem megoldottam, mit kell tennem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor jó ha megoldottad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül még mindig nem jó a masinám és azért vagyok kevesebbet mert az asztali gépen meg osztoznom kell a Gahan Gézával.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 18:50:44
Létrehozva: #23837

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 01. - 18:47:26) *
Akkor jó ha megoldottad. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kül még mindig nem jó a masinám és azért vagyok kevesebbet mert az asztali gépen meg osztoznom kell a Gahan Gézával.

Meg ám, most meg árad belőlem az ötlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaa. Na hát akkor Uri Gellert kell hívni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy..ketó, háhom..mukodj XD

Mit csinálhat most Dave?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 01. - 18:54:35
Létrehozva: #23838

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 18:50:44) *
Meg ám, most meg árad belőlem az ötlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Jaaa. Na hát akkor Uri Gellert kell hívni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egy..ketó, háhom..mukodj XD

Mit csinálhat most Dave?

Jól van ha beindult az ötletáradat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csinálja a Géza a gépet de nem megy valami gyorsan.

Dave gondolom pihen.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 01. - 18:57:25
Létrehozva: #23839

devotee

drága niki ne légy szomi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ha nem melózol vesd le magadról a mindennap terheit és dm-zél velünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ----> ezt csak neked megy niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és a többi dave fan-nak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/139713630905isabelle5132007121011PM.jpg)

(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/139713160905isabelle5132007120621PM.jpg)

(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/smokinghotdallas2009b.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 18:58:11
Létrehozva: #23840

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 01. - 18:54:35) *
Jól van ha beindult az ötletáradat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Csinálja a Géza a gépet de nem megy valami gyorsan.

Dave gondolom pihen.

Kész is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is ment olyan nehezen na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
El is küldöm.

Hajrá Gahan Géza!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hát az nem árt, ha pihenget egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stella biztos örült, hogy apu hazatért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1190 1191 1192 1193 1194 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: