![]() ![]() |
2010.03. 01. - 18:58:58
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
szerettem Dave-et ebben a Hourglass-os időszakban, hogy öltönykében járkált mindenfele... ahhh az öltönyös Dave nagggyon nagy gyengém! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:04:04
Létrehozva:
|
|
|
Kész is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem is ment olyan nehezen na (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) El is küldöm. Hajrá Gahan Géza!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az nem árt, ha pihenget egy kicsit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Stella biztos örült, hogy apu hazatért (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké küldjed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stella legalább örül és szereti az apját.Jó neki én nem tudom mi az.(mármint örülni és szeretni az apámat) |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:04:44
Létrehozva:
|
|
|
jantar a középsőt egyszer én is beraktam ide, annyira aranyos rajta, hát meg kell zabálni (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) De nem baj ha te is berakod ám, nem arra céloztam (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tegnap 101-et néztem, megint volt egy beszólásom, anyám csak nézett.. Épp Alan kezét mutatták.. "Ahh, a szép hosszú ujjacskái" anyám elkezd röhögni mondom tovább "Úgy leszopogatnám" Anyám meg: "Bettinaaaa" és mit mondott?? XD Hogy Kesiket fogja valogba rúgni de én mondtam neki, hogy hagyja békén, mert ezt nem ő tanította, ez belőlem jön XD Oké küldjed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stella legalább örül és szereti az apját.Jó neki én nem tudom mi az. Már el is ment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jah hát sajnos én sem tudom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ezért szeretem én Dave-et (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:05:51
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:06:33
Létrehozva:
|
|
|
Oké küldjed. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stella legalább örül és szereti az apját.Jó neki én nem tudom mi az. hát nézd, a magunkfajták csak abban reménykedhetnek, h jobb szülők lesznek, ha már nekünk nem adatott meg a jó szülő. bár, épp tegnap beszélgettünk erről Lolával és mondtam is neki, h engem nem érdemes továbbtenyészteni. ezt a családot?? XD és engem???? XD kérek Martint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) awww, nem tudom miért, de akarom azt hinni, h ő jó apa. legalább ő XD |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:07:11
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i38.photobucket.com/albums/e150/PlasticSmileRealTears/Dave%20Gahan/2196623.jpg) jól áll neki a zöld (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff193/bluehalmode/Dave_Gahan_-_Hourglass_Sess.gif) ez az edóé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) zöld pólós képhez:ühüm és hevesen bólogatok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké Mode és köszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:07:48
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:07:52
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i38.photobucket.com/albums/e150/PlasticSmileRealTears/Dave%20Gahan/2196623.jpg) jól áll neki a zöld (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:http://i238.photobucket.com/albums/ff193/bluehalmode/Dave_Gahan_-_Hourglass_Sess.gif) ez az edóé (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) istenem, ezek a videóóók!XD el se hiszem, hogy 3 éve volt, mikor frissben, harsányan röhögtem rajtuk XD ah igen, nagyon jól áll neki ez az olívazöld (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kiemeli a szemeit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:10:43
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:11:14
Létrehozva:
|
|
|
hát nézd, a magunkfajták csak abban reménykedhetnek, h jobb szülők lesznek, ha már nekünk nem adatott meg a jó szülő. bár, épp tegnap beszélgettünk erről Lolával és mondtam is neki, h engem nem érdemes továbbtenyészteni. ezt a családot?? XD és engem???? XD kérek Martint! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) awww, nem tudom miért, de akarom azt hinni, h ő jó apa. legalább ő XD Capri szerintem te jó anya lennél. Hát rajta vagyok az ügyön,hogy jobb szülő legyek mint az apám nekem. |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:12:04
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:13:06
Létrehozva:
|
|
|
Capri szerintem te jó anya lennél. Hát rajta vagyok az ügyön,hogy jobb szülő legyek mint az apám nekem. Szerintem is jó anya lenne Capri, mert pl. hát most annyira nem ismerem, de szerintem nem egy ilyen idegbeteg, görcsölő hülye (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:13:14
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i274.photobucket.com/albums/jj256/Depechefan1/18.jpg) ez a dream on forgatásán készült
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:13:55
Létrehozva:
|
|
|
Ezen jót mosolyogtam. Íme a férfi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mondht akárki akármilyen hímnemű egyedet öcsém, Dave Gahan A FÉRFI (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:14:14
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:14:23
Létrehozva:
|
|
|
Daaaveeeeee!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
már megint beleszerettem!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) igen, jól áll neki a zöld. hát még az én zöld szemeim milyen jól állnának neki. rajta. meg állnának a szemeim. isteniek lennénk együtt: a két zöld szemű, zöldben, szerelmesen. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) na jó... hol van Capri, hadd irjak valami mocskosat! aki amúgy hülye, már tegnap is mondtam neki, hogy ne beszéljen ekkora faszságokat. felrúglak! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) nah ma mindenkit imádok. Marcsiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hol vaaaaaaaagy????? hogy a nuniba ne olvashatnád a fickemet, meg a Caprival közöset is! sőőőőőt, követelem! és köszi a blogkommenteket. én is szeretlek és örülök neked! menjetek lola-blogra. asszem tegnap sekerült egy irodalmilag értékelhetőt írnom Endless címen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 19:14:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:16:00
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 19:16:39
Létrehozva:
|
|
|
Lola már megint beleszerettél??? Nem még mindig szereted?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Crazy.gif) (IMG:http://i273.photobucket.com/albums/jj215/lietta2/Dave%20Gahan/Exciting.gif) Pofákat vágunk, pofákat vágunk? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |