![]() ![]() |
2010.03. 01. - 20:02:38
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mennyi idős Petra? mert, ahogy elnéztem most van ideális korban egy kis tesó mentális elfogadásához, bár sztem így is esélyes lenne nála korszak, h "anya jobban szereti a tesómat, mint engem", mint minden már a világot felfogni tudó gyereknél (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) érdekes, anyám is akart volna még egyet - csak tudnám minek, egyel se bírt - csak ugye váltak apámmal, mikor 2 éves voltam, így nem lett tesó. nem tudom, h jó ez vagy rossz, alapvetően nem bánom, h nincs tesóm, főleg ismerve anyámat és azt az utat, amit bejártunk ketten együtt. de állítólag 2 évesen erősen kampányoltam testvér mellett. mennyire változik az ember személyisége (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja és pluszban rettegek a szüléstől XD NG- láttam róla dok filmet.... illetve a terhességről magáról, de volt film szülésről... komoly, napokig rosszul voltam tőle. azért amit egy gyerek tud művelni egy nő testével.... kizárt, h én, azt nem. anyám ezt megspékelte a gátelvágás történeteivel... soha!!! ja a szüléstől én is be vagyok fosva... még nőt is kérdeztem, a szülése után kb. 1-2 hónappal talán, vagy valamikor....hát nem épp jó jó dolgokat mondott. ja meg anyám sem... anyám pl. napokig terpeszben járt utána.. (IMG:http://i58.photobucket.com/albums/g240/hupsi-u2/DM/DM-Dave/Dave-sonstige/gdave-unterhose101.gif) baloldali a kedvencem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) niki igen 82 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ne mondjad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:03:13
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i58.photobucket.com/albums/g240/hupsi-u2/DM/DM-Dave/Dave-sexy/1316_strusciamento_sexy-1.gif) szétizzadt testű dög ..:S, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:03:31
Létrehozva:
|
|
|
unokatesóm felesége annyira nem bír már magával, hogy a 2 gyerekének (2 éves és 6 )nem engedi olvasni a grimm & andersen meséket. Az egyik iserősünk mesélte, h. ajándéként a gyerekeknek ezt a két mesékönyvet vitte és a nő válasza az volt hogy hisztit csapot és a drága 3000 + 3000 ft értékű könyvet a szemétbe hajitotta... én biztos nyakon vágtam volna ... ja azért nem engedi olvasni és nézni hallagatni mert horror mesék... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) öcsém, ez de durva!!! jah és könyvolvasás! sztem ez is fontos, főleg a mai világban, gondolkodásra késztet az olvasás (meg az írás XD). mikor ovis voltam, akkor anyámnak a biblia történelméről kellett mesélnie, illetve az ember és oroszlán anatómiai felépítéséről... voltam 4 éves XD de ezeket kértem, ezek voltak az esti meséim (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meg a Pinocchio. Azóta utálom azt a mesét XD Nem azért, mert anyám ezt olvasta fel, csak nagyobb fejjel nem tetszett. |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:04:03
Létrehozva:
|
|
|
ja a szüléstől én is be vagyok fosva... még nőt is kérdeztem, a szülése után kb. 1-2 hónappal talán, vagy valamikor....hát nem épp jó jó dolgokat mondott. ja meg anyám sem... anyám pl. napokig terpeszben járt utána.. Na ne mondjad (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de igen a kedvencem martin-ka mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van kisugárzása annak ellenére hogy nem meztelen alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:04:09
Létrehozva:
|
|
|
Capri Petra júniusban lesz 3 éves.De anyagi oka van,hogy nem lesz másik legalább is egyenlőre nem.De mondtam a férjemnek hogy ha az elkövetkező két-három évben nem lesz akkor 40 felé közeledve már majd én nem akarok szülni.
A szülés meg nem sétagalopp de amikor a gyerekedet odaadják neked mindent elfelejtesz. |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:04:54
Létrehozva:
|
|
|
de igen a kedvencem martin-ka mellett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) van kisugárzása annak ellenére hogy nem meztelen alan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Veheheheheh XDD Pedig én nem bánnám, ha meztelen lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd április 16-án a hotelban (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én tudom, hogy van kisugárzása, nem véletlenül vagyok belé zúgva mint az állat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:05:22
Létrehozva:
|
|
|
ja a szüléstől én is be vagyok fosva... még nőt is kérdeztem, a szülése után kb. 1-2 hónappal talán, vagy valamikor....hát nem épp jó jó dolgokat mondott. ja meg anyám sem... anyám pl. napokig terpeszben járt utána.. a legdurvább horror filmet is lepipálja egy szülés! de érdekes, azt mondják, h a császár rosszabb. na meg arról ne is beszéljünk, h a doki esetleg szarul varrja össze a gátad és aztán mehetsz orvoshoz, h csináljon vele valamit, mert kurvára fáj a szex, mert szűkebb vagy, mint voltál... |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:06:44
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:07:08
Létrehozva:
|
|
|
a legdurvább horror filmet is lepipálja egy szülés! de érdekes, azt mondják, h a császár rosszabb. na meg arról ne is beszéljünk, h a doki esetleg szarul varrja össze a gátad és aztán mehetsz orvoshoz, h csináljon vele valamit, mert kurvára fáj a szex, mert szűkebb vagy, mint voltál... Jézusom, el is kezdett viszkedni a nunelláris.. XDDD fuj XD |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:08:33
Létrehozva:
|
|
|
Capri Petra júniusban lesz 3 éves.De anyagi oka van,hogy nem lesz másik legalább is egyenlőre nem.De mondtam a férjemnek hogy ha az elkövetkező két-három évben nem lesz akkor 40 felé közeledve már majd én nem akarok szülni. A szülés meg nem sétagalopp de amikor a gyerekedet odaadják neked mindent elfelejtesz. gondoltam ,h anyagi vonzata van. és akkor ide vág az, h a politikusok meg sírnak ,h csökken Mo. lakossága.... miért, biztosítva van munkahely jó keresettel? nem? akkor nevelje fel a politikus a gyereket, vagy adjon hozzá pénzt. ezek szerint, te természetes úton applikáltad át Petrát a kinti világba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jézusom, el is kezdett viszkedni a nunelláris.. XDDD fuj XD beteg! XD |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:10:19
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i44.photobucket.com/albums/f30/Nemesislave/dave_gahan_059.jpg)
kinek irja alá magát? lola? |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:11:23
Létrehozva:
|
|
|
uh, ilyen feneket nem mutogatnék XD csak akkor mutogatnám a fenekem, ha olyan kemény lenne ,h diót lehetne törni rajta! XD nincs olyanom, nem mutogatom XD (félreértés ne essék, nem a fenékkel van bajom, hanem a nő értékrendjével XD tipikusan elhiszi, h jó csaj? valószínűleg.... biztos Dave sem látott szebb fart XD ez ugye Dave mellesleg?? XDDD) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:13:08
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i275.photobucket.com/albums/jj310/nocturnaDM/Alan%20Wilder/020gd.jpg)
uh, ilyen feneket nem mutogatnék XD csak akkor mutogatnám a fenekem, ha olyan kemény lenne ,h diót lehetne törni rajta! XD nincs olyanom, nem mutogatom XD (félreértés ne essék, nem a fenékkel van bajom, hanem a nő értékrendjével XD tipikusan elhiszi, h jó csaj? valószínűleg.... biztos Dave sem látott szebb fart XD ez ugye Dave mellesleg?? XDDD) igen ő a fülét nézd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:13:24
Létrehozva:
|
|
|
Na erről a többet kérnek, de nem adnak többet dologról nekem is eszembe jutott, hogy iskolába állandóan minden szart megcsináltatnak velünk, mi csináljuk a március 15-i műsort, de soha nem mondanák azt nekünk, hogy ügyesek vagytok, vagy valami. Valaki mond valami olyat órán, amit esetleg csak ő tud, és annyit nem tudnak mondani, hogy ügyes voltál, vagy dögölj meg, vagy valami. Mindig elvárnak tőlünk mindent, de semmit sem kapunk cserébe csak a szapulást, hogy ilyen hülyék meg olyan hülyék vagyunk... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen most nagyon röhögtem. Ügyes voltál, vagy dögölj meg, vagy valami. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:15:02
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i275.photobucket.com/albums/jj310/nocturnaDM/Alan%20Wilder/020gd.jpg) igen ő a fülét nézd (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) JÉÉÉÉZUSISTEEEEEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CUKORBOGYÓÓÓÓ HÁT MEGZABÁLOM AZOKAT A GÖDRÖCSKÉKET OTT AJJJ ISTENEEEEM (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Kis husimacikám (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:15:03
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i669.photobucket.com/albums/vv60/Depeche_Mode_fotos/1988%20Tour%20for%20the%20masses/Rumours.jpg) kedvencem a 101ről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Néztem reggel 101-et! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Imádom. |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:15:28
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezen most nagyon röhögtem. Ügyes voltál, vagy dögölj meg, vagy valami. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Még annyit se mondanak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:16:05
Létrehozva:
|
|
|
gondoltam ,h anyagi vonzata van. és akkor ide vág az, h a politikusok meg sírnak ,h csökken Mo. lakossága.... miért, biztosítva van munkahely jó keresettel? nem? akkor nevelje fel a politikus a gyereket, vagy adjon hozzá pénzt. ezek szerint, te természetes úton applikáltad át Petrát a kinti világba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) beteg! XD igen természetes úton született a Petra és a gátmetszésemet olyan jól összevarrta a doki,hogy már nem is találom meg a helyét sem. |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:17:55
Létrehozva:
|
|
|
igen természetes úton született a Petra és a gátmetszésemet olyan jól összevarrta a doki,hogy már nem is találom meg a helyét sem. Csak az enyém születne már meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami még nincs is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:18:12
Létrehozva:
|
|
|
Nekünk is volt, illetve anyámnak egy terhesség megszakítása nem olyan nagyon rég, és nekünk is anyagi vonzat miatt. Anyámék szerint egy ilyen ilágba nem érdemes gyereket szülni, mert az ember nem tudhatja, mi lesz holnap, vagy holnap után. Mert lehet, hogy holnap már munkája se lesz...
|
|
|
|
![]() ![]() |