![]() ![]() |
2010.03. 01. - 20:18:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
igen természetes úton született a Petra és a gátmetszésemet olyan jól összevarrta a doki,hogy már nem is találom meg a helyét sem. állat orvos, több ilyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:19:54
Létrehozva:
|
|
|
Jézusom, el is kezdett viszkedni a nunelláris.. XDDD fuj XD de lökött vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elköszöntem:jó éjt mindenkinek és szépséges álmokat.Pááá drágák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) állat orvos, több ilyet! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen és a szülés alatt végig "szívem"-nek hívott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:19:55
Létrehozva:
|
|
|
legszebb szerintem a kékszemű hímnemű főleg ha a hideg kék szeme melegséget sugároz és a pupillája rendesen nagy fekete, mert annyira kitágul --> vagyis azt jelenti hogy tetszel neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> remélem te is így leszel majd mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:20:03
Létrehozva:
|
|
|
de lökött vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Elköszöntem:jó éjt mindenkinek és szépséges álmokat.Pááá drágák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Volt kiktől tanulni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pápá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:20:28
Létrehozva:
|
|
|
Elköszöntem:jó éjt mindenkinek és szépséges álmokat.Pááá drágák. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) igen és a szülés alatt végig "szívem"-nek hívott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nahát azt azért ne!XD jóéjt neked (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:20:32
Létrehozva:
|
|
|
legszebb szerintem a kékszemű hímnemű főleg ha a hideg kék szeme melegséget sugároz és a pupillája rendesen nagy fekete, mert annyira kitágul --> vagyis azt jelenti hogy tetszel neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> remélem te is így leszel majd mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jajj de drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:20:59
Létrehozva:
|
|
|
Csak az enyém születne már meg. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ami még nincs is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neked is lesz hamarosan. |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:21:40
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:http://i1007.photobucket.com/albums/af193/Dz0_album/84-2.jpg) bűnözös (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ebből van egy saját szerkesztésű verzióm is mikor még ismerkedtem a PhotoShoppal (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:http://fc02.deviantart.net/fs28/f/2008/131/2/8/Sacred_by_Useless_girl.jpg) huhh azért az a Recoil-os NAGY reklám a dm.com-on nem semmi! |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:23:57
Létrehozva:
|
|
|
jajj de drága vagy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:23:59
Létrehozva:
|
|
|
legszebb szerintem a kékszemű hímnemű főleg ha a hideg kék szeme melegséget sugároz és a pupillája rendesen nagy fekete, mert annyira kitágul --> vagyis azt jelenti hogy tetszel neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) --> remélem te is így leszel majd mode (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öcsémnek ilyen szeme van. Mindig mondták, kiskorában is, hogy majd megőrjíti vele a lányokat. Nekem mindegy milyen színű. Zolimnak barna, de nagyon sötét, majdnem fekete. És úgy bírom. |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:25:10
Létrehozva:
|
|
|
az én nagy szerelmem is mindig ezt mutatta magából annak ellenére hogy nem mondott semmit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ohh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus, de most görcsbe is rándult a gyomrom XD |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:26:38
Létrehozva:
|
|
|
Neked is lesz hamarosan. Reméljük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minden hónap olyan, mint a lutri. Vajon nyerünk? Hehehe. |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:27:41
Létrehozva:
|
|
|
ohh (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jesszus, de most görcsbe is rándult a gyomrom XD ill. régi és mostani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) futjuk a köröket rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:30:05
Létrehozva:
|
|
|
Reméljük. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Minden hónap olyan, mint a lutri. Vajon nyerünk? Hehehe. Tervezitek férjeddel a kiskölköt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ill. régi és mostani (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) futjuk a köröket rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:30:20
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Na Halo DM csirkék:)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:30:25
Létrehozva:
|
|
|
Tervezitek férjeddel a kiskölköt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Rajta vagyunk a szeren. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=yvl5ePjVkhg&fmt=22 |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:31:43
Létrehozva:
|
|
|
Sanyika ide is megérkezett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Rajta vagyunk a szeren. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=yvl5ePjVkhg&fmt=22 és kislányt szeretnétek vagy kisfiút ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:31:50
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Csak beköszönök, mert most értem haza Szombathelyre, és fáradt vagyok, de mindenkit pusszantok, Macsusomnak /bár vele meg beszélek msn-en/ sok csókot nyomok:D
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:32:05
Létrehozva:
|
|
|
jaj gyerekek, ne már ezzel a tipikus mentalitással, hogy ilyen világba gyereket... mondjad még hogy szar, az is marad! csinálni kell egy jobb világot, nem nyekegni. a csinálás meg ott kezdődik, hogy nem azt hajtogatjuk, hogy de szar nekünk. mert ezzel csak mégtöbb szart vonzunk be a világunkba. a vonzástörvény működik. télleg. a változás a gondolatokban kezdődik
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:32:50
Létrehozva:
|
|
|
nekem ha fiam lesz martinnak fogják hívni ha lány györgyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |