![]() ![]() |
2010.03. 01. - 20:33:20
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Edókámnak is üzenem, most olvastam a levelét, majd holnap írok választ természetesen, de ma már ne várjátok tőlem:)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:34:21
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nekem ha fiam lesz martinnak fogják hívni ha lány györgyi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem meg ha fiam lesz dave lesz ha lány akkor meg Dave XDDD |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:35:00
Létrehozva:
|
|
|
Sanyika ide is megérkezett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és kislányt szeretnétek vagy kisfiút ? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Mindkettőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd. Először? Mindegy tényleg, de valamiért lányosak vagyunk mindketten. Apukámnak van két fiú unokája, és ő is már akarna egy lányt is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van három fia, meg egy lánya, én. Majd meghalt a boldogságtól, mikor jöttem. Végre lány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:35:35
Létrehozva:
|
|
|
edó merre jársz? hol vagy edóbedó ?.D
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:41:02
Létrehozva:
|
|
|
Mindkettőt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Majd. Először? Mindegy tényleg, de valamiért lányosak vagyunk mindketten. Apukámnak van két fiú unokája, és ő is már akarna egy lányt is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Van három fia, meg egy lánya, én. Majd meghalt a boldogságtól, mikor jöttem. Végre lány! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ahh értem (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:46:25
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=A8Y0G41Adok -->martinka fenőke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom ezt a dalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=A8Y0G41Adok -->martinka fenőke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom ezt a dalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin itt sokkal szebb mint dave (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre éljen itt van edó is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:48:06
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=A8Y0G41Adok -->martinka fenőke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádom ezt a dalt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin itt sokkal szebb mint dave (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) végre éljen itt van edó is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Szerintem meg Dave szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dave-nél nincs szebb (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:48:37
Létrehozva:
|
|
|
Edókámnak is üzenem, most olvastam a levelét, majd holnap írok választ természetesen, de ma már ne várjátok tőlem:) Szasz te Dave pacsis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pont most akartunk neked irni, itt vannak nálam a lúvnyák (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Várjuk a választ! Pusza |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:48:57
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:49:26
Létrehozva:
|
|
|
edó merre jársz? hol vagy edóbedó ?.D Itt vagyok, szasz Jantar, boldog szülinapot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még egy kicsit nem vagyok, mert a lányok nálam vannak, és beszélgetünk, de jövök, jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:50:07
Létrehozva:
|
|
|
Kesik: hát szijjja, te elveszett madárka! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megint úton leszel mindenfelé, vagy most végre kis pihi következik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd ha alkalom adódik, tőled is szívesen várnánk a beszámolót az utcsó konciról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ja, te hallottál a márc. 13-i Living Roomos buliról? Edóék tervezik hogy mennek. Én még meglátom. Kivárok XD Lola: vonzástörvény RULEZ!!!!!!!!!! - nem kimondottan koncentráltam rá, csak a szívem vágyait sugároztam nagyon régóta, sokat gondoltam rájuk és bejött!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval hívő vagyok én is. Mode: Anitám volt oszt.társának (Dm-es a csaj), David lett a fia, most született - és kapucíner a gyerek! XD (na nem azért mert Martinnak bármi köze lenne hozzá, hanem mert néger az apuka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:51:22
Létrehozva:
|
|
|
Kesik: hát szijjja, te elveszett madárka! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megint úton leszel mindenfelé, vagy most végre kis pihi következik? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) majd ha alkalom adódik, tőled is szívesen várnánk a beszámolót az utcsó konciról! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ja, te hallottál a márc. 13-i Living Roomos buliról? Edóék tervezik hogy mennek. Én még meglátom. Kivárok XD Lola: vonzástörvény RULEZ!!!!!!!!!! - nem kimondottan koncentráltam rá, csak a szívem vágyait sugároztam nagyon régóta, sokat gondoltam rájuk és bejött!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szóval hívő vagyok én is. Mode: Anitám volt oszt.társának (Dm-es a csaj), David lett a fia, most született - és kapucíner a gyerek! XD (na nem azért mert Martinnak bármi köze lenne hozzá, hanem mert néger az apuka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) Komolyan?? Így a neve hogy Dévid??? "kapucíner a gyerek" XDDDD |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:51:31
Létrehozva:
|
|
|
közben örvendetes hír: már csak a Pecsáról, a megalakulásáról és pár másik klub említéséről kell írnom és kész a prezentációm. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:51:58
Létrehozva:
|
|
|
oke (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) közben leülök tortázni kedvencem erdei gyümölcsös torta :(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:52:06
Létrehozva:
|
|
|
Itt vagyok, szasz Jantar, boldog szülinapot! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Még egy kicsit nem vagyok, mert a lányok nálam vannak, és beszélgetünk, de jövök, jövök (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Valics is??? Üzenem hogy április 16 XDD |
|
|
|
2010.03. 01. - 20:52:07
Létrehozva:
|
|
|
Slowblow ![]() ![]() |
Nah természetesen csajok, holnap megy a válasz, de rendben van regeztelek majd reggel benneteket:)) én megyek 13.-án a livingbe, úgyhogy csaphatunk egy perverz estét:)) úgyis már hiányoztok:D
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:52:10
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:53:14
Létrehozva:
|
|
|
oke edó majd ideérsz itt délután nálam tiszta átjáróház volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akárcsak tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:53:28
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 01. - 20:53:39
Létrehozva:
|
|
|
Nah természetesen csajok, holnap megy a válasz, de rendben van regeztelek majd reggel benneteket:)) én megyek 13.-án a livingbe, úgyhogy csaphatunk egy perverz estét:)) úgyis már hiányoztok:D juhhé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) akkor kezd nálam is az "Igen, megyek a Livingbe a Sereggel" felé billenni a mérleg! XD ha összejön és sokan megyünk (és lesz pénzem), simán! XDDD úgyis hiányzik már egy Mode buli - múltkori pecsa kimaradt. |
|
|
|
![]() ![]() |