2400 Oldal V  « < 1197 1198 1199 1200 1201 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Mode93
post 2010.03. 01. - 20:53:41
Létrehozva: #23961

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 01. - 20:52:10) *
nem, mivel Madridban élnek és az apa nem magyar, így David simán.

óó de kár .. na az enyém Dévid lesz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Kesik
post 2010.03. 01. - 20:54:58
Létrehozva: #23962

Slowblow
**

Usikám, nekem egyszerű a koncertbeszámolóm:))) Nagyon fasza volt, de nem überelte a pestit:) de az fantasztikus látvány volt amikor a 30-35 ezer come backos A4es papírt feltartották:) és ami a leglényegesebb, Dave bemondta 3-4 év és újra turné!
Ennyi a lényeg:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 20:56:01
Létrehozva: #23963

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 20:53:28) *

Ezen csomót röhögtem, mármint Dave-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 01. - 21:01:10
Létrehozva: #23964

devotee

Idézet (Kesik @ 2010.03. 01. - 20:52:07) *
Nah természetesen csajok, holnap megy a válasz, de rendben van regeztelek majd reggel benneteket:)) én megyek 13.-án a livingbe, úgyhogy csaphatunk egy perverz estét:)) úgyis már hiányoztok:D

Na akkor ott talizunk!!! Juj.. de jó lesz..
És akkor ki is jön még? kibasszuk a rezsót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányok szombaton meddig van nyitva a metro-nóm?

Jaa... Mode.. VAlics azt mondja, imád, puszil, köszöni a helyet a bikátokon.. ( volt már az kiskakas is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), és ápr. 16 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itt nyekeg mellettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na... gyere csak Usi.. egy-két sörre mindenkinál jó vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) csak gyereeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 21:02:14
Létrehozva: #23965

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 01. - 20:59:44) *
Na akkor ott talizunk!!! Juj.. de jó lesz..
És akkor ki is jön még? kibasszuk a rezsót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Lányok szombaton meddig van nyitva a metro-nóm?

Jaa... Mode.. VAlics azt mondja, imád, puszil, köszöni a helyet a bikátokon.. ( volt már az kiskakas is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ), és ápr. 16 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Itt nyekeg mellettem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát alap, hogy helyet kap a bikán (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én meg még a jegyet köszönöm azóta is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem életem végéig köszönni fogom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Itt egy döglött bogár az ablakpárkányon XDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 21:04:25
Létrehozva: #23966

devotee

Ezt a nevetést meg kell hallgatnotok 0:55-nél. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=IMazV9vvwCY...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 21:05:36
Létrehozva: #23967

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 21:04:25) *

Jááááájjj nem akarom látni a végéééééééét!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amikor először láttam ezt a videót olyan mérges voltam hogy azt kifejezni nem lehet XDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 21:10:09
Létrehozva: #23968

devotee

Idézet (Kesik @ 2010.03. 01. - 20:54:58) *
Usikám, nekem egyszerű a koncertbeszámolóm:))) Nagyon fasza volt, de nem überelte a pestit:) de az fantasztikus látvány volt amikor a 30-35 ezer come backos A4es papírt feltartották:) és ami a leglényegesebb, Dave bemondta 3-4 év és újra turné!
Ennyi a lényeg:)

Kesik drága és a pacsit most akkor megkaptad Dave-től a kifutó végében vagy sem?! mert Angie vmi ilyesmit emlegetett - te meg kihagynád az egyik leglényegesebb momentumot?!?!?!?! hát milyen rajongó vagy te?!?!?! XDDDDDDDDDDDD

amúgy ezt láttátok már (Kesiken kívül persze, mert láttam, hogy már írt is):
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-k...u-dvd/#comments

Érdekes, érdekes... A véleményemet olvashatjátok a hsz-eknél.

Edó bébi: nagyon édes vagy! IMÁDLAK! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) majd igyekszem úgy spórolni, de akkor felírom naptárba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha minden jól megy, arra a hétvégére is hazamegyek, mert jön 15-e szünet, 16 meg Rammstein konci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 21:05:36) *
Jááááájjj nem akarom látni a végéééééééét!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amikor először láttam ezt a videót olyan mérges voltam hogy azt kifejezni nem lehet XDD

WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! jesszus de látszik, hogy marhára nem tudja Dave hogy mit csináljon! XD nagyon nincs elemében az ilyen showkban! XD
Na az Alan-es csókon meg felröhögtem XD meglepő volt! XD Mázlista csaj! XDDD
Dave-től puszi, Alantől csók.... háhhh! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 21:11:34
Létrehozva: #23969

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 01. - 21:10:09) *
Kesik drága és a pacsit most akkor megkaptad Dave-től a kifutó végében vagy sem?! mert Angie vmi ilyesmit emlegetett - te meg kihagynád az egyik leglényegesebb momentumot?!?!?!?! hát milyen rajongó vagy te?!?!?! XDDDDDDDDDDDD

amúgy ezt láttátok már (Kesiken kívül persze, mert láttam, hogy már írt is):
http://www.freestate.hu/news/comments/ns-k...u-dvd/#comments

Érdekes, érdekes... A véleményemet olvashatjátok a hsz-eknél.

Edó bébi: nagyon édes vagy! IMÁDLAK! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) majd igyekszem úgy spórolni, de akkor felírom naptárba. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha minden jól megy, arra a hétvégére is hazamegyek, mert jön 15-e szünet, 16 meg Rammstein konci (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! jesszus de látszik, hogy marhára nem tudja Dave hogy mit csináljon! XD nagyon nincs elemében az ilyen showkban! XD
Na az Alan-es csókon meg felröhögtem XD meglepő volt! XD Mázlista csaj! XDDD
Dave-től puszi, Alantől csók.... háhhh! XD

a k*va anyját anak a ribancnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na jólvan...nyugi... XD Nem hogy én lettem volna ott basszus én úgy elkaptam volna hogy csak úgy dörgött volna XD
De a csajnak szerencséje van, mert Dave-től akart puszit. hehe XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 21:11:54
Létrehozva: #23970

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=zq8It171xiE&NR=1 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Martin.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Kesik
post 2010.03. 01. - 21:12:39
Létrehozva: #23971

Slowblow
**

Nem pacsit kaptam, ne legyen félreértés, éppen hogy egy tized másodpercig sikerült az ujjammal a keze valamelyik részéhez hozzáérnem:) nem pacsiztam sajna vele, és azért nem annyira lényeges ez mert, ennél lényegesebb hogy 3-4 év múlva visszatérünk, ez a fontos, nem az a fél pillanat!
Egyébként, azért sem , már bocsánat a megjegyzésért, nem olyan nagy dolog ez, mert már sikerült megsimogatni is Dave hasát, anno a régi időkben:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 01. - 21:13:40
Létrehozva: #23972

devotee

jah, nem mintha kérdeztétek volna, de én nem megyek a livingbe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
mondjuk pont oda nem is vágyok, de amúgy sem mehetnék.
hm.. amúgy... fincsi lesz ez a fick... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 21:15:02
Létrehozva: #23973

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 21:11:54) *

Dave milyen éééédeeees!!!!!!!!!!
Kis hunutan aszongya Dájv (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De aranyos hát meg kell zabálni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Alan meg olyan kis..nem is tudom hogyan XD
Idézet (Kesik @ 2010.03. 01. - 21:12:39) *
Nem pacsit kaptam, ne legyen félreértés, éppen hogy egy tized másodpercig sikerült az ujjammal a keze valamelyik részéhez hozzáérnem:) nem pacsiztam sajna vele, és azért nem annyira lényeges ez mert, ennél lényegesebb hogy 3-4 év múlva visszatérünk, ez a fontos, nem az a fél pillanat!
Egyébként, azért sem , már bocsánat a megjegyzésért, nem olyan nagy dolog ez, mert már sikerült megsimogatni is Dave hasát, anno a régi időkben:)

Miiiii????? Most komolyan????? És ezt nekem nem mondtad????? VÁÁÁÁÁ

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Kesik
post 2010.03. 01. - 21:19:24
Létrehozva: #23974

Slowblow
**

mit nem mondtam? hogy 93-ban lejött a sorba és lehetett megsimogatni, és élvezni a közelségét? ez akkor még természetes volt:)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 01. - 21:20:18
Létrehozva: #23975

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 01. - 21:11:34) *
a k*va anyját anak a ribancnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaak!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Na jólvan...nyugi... XD Nem hogy én lettem volna ott basszus én úgy elkaptam volna hogy csak úgy dörgött volna XD
De a csajnak szerencséje van, mert Dave-től akart puszit. hehe XD

Mode akkor még nem is voltál sehol! XD (meg én se mondjuk XD)

Kesik: tudom én, hogy nem ez a lényeg, de azért elég nagy pillanat, nem? legalábbis nekem az lenne!
hmm... pocisimi? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hallod itt a fórumon szerintem minden perverz nőnemű társam ölni tudna érte - ki ezért, ki azért XDDDD
Igen, igen, a lényeg, hogy ott volt az a kis mondat, hogy 3-4 év múlva... A remény tovább él! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola: jajj sajnálom, hogy erre se tudsz jönni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (mondom úgy, mintha nekem biztos lenne, pedig nem az)
Uhhh, nem soká nyaggatlak majd titeket msn-en hogy felajánlkozzak.... tesztközönségnek! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 21:21:39
Létrehozva: #23976

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=VElv2acICe0...feature=related Jaj de kis "morcos" hangunk van. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 21:23:29
Létrehozva: #23977

devotee

Usi: akkor is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! XDDDDD VÁÁÁÁ XDD

Sanyika: Hát igen, ez ok, de attól még mondhattad volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na majd 3-4 év múlva amikor majd kiemelt állóba nyomom... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Kesik
post 2010.03. 01. - 21:26:05
Létrehozva: #23978

Slowblow
**

a 90 es évek elején, és végén, még nagyon közvetlen volt a rajongókkal, így ezt az élményt rengetegen átéltük, hogy hozzáérhettünk, nem egyszer, nem kétszer szerencsére! sajnos mostanában nem így van, de az élmény az akkor is természetesen ott van, és fantasztikus emlék:)
De mondom, nekem a mostaniból ez az egy mondat ami érdekel, hogy tudom lesznek még turnén, albumon és minden ami számit:)

Nah kicsi perverz csirkék, elköszönök mert hulla vagyok, majd úgyis beszélünk és remélem 13.-án minél többen jönnek közületek, aki csak tud:)
nagy nagy nagy puszi mindenkinek
Macsus szerelmemnek meg csóóóók hatalmas ha erre jár:_)))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 01. - 21:26:36
Létrehozva: #23979

devotee

Hát beszarok!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=o1qlGamLlqg...feature=related
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 01. - 21:27:55
Létrehozva: #23980

devotee

Idézet (Kesik @ 2010.03. 01. - 21:26:05) *
a 90 es évek elején, és végén, még nagyon közvetlen volt a rajongókkal, így ezt az élményt rengetegen átéltük, hogy hozzáérhettünk, nem egyszer, nem kétszer szerencsére! sajnos mostanában nem így van, de az élmény az akkor is természetesen ott van, és fantasztikus emlék:)
De mondom, nekem a mostaniból ez az egy mondat ami érdekel, hogy tudom lesznek még turnén, albumon és minden ami számit:)

Nah kicsi perverz csirkék, elköszönök mert hulla vagyok, majd úgyis beszélünk és remélem 13.-án minél többen jönnek közületek, aki csak tud:)
nagy nagy nagy puszi mindenkinek
Macsus szerelmemnek meg csóóóók hatalmas ha erre jár:_)))

és én meg akkor születtem a rohadt életbe.... És akkor még Alan is ott volt...a rohadt életbe!!!!!!!
Na de majd április 16-án..................(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Tágul a pupilla XD

Nem is vagyunk perverzek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 01. - 21:26:36) *

Ezen én is!!!!!!!!!!!! XDDD
Röhögnöm kell XDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1197 1198 1199 1200 1201 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
7 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (7 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: