![]() ![]() |
2010.03. 02. - 00:39:56
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OH FÁKKKKKKKKKKKKKKK!!!! ERDŐŐŐŐŐŐŐŐŐ! RENGETEG!!!!!!!!!!!!!! Marha gyorsan folytassátok holnap! XDDDD rajtam nem múlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha Capri jön és lesz kedve, írunk. én is itt állok lógva. a kéj kapujában. benne. |
|
|
|
2010.03. 02. - 00:48:42
Létrehozva:
|
|
|
rajtam nem múlik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ha Capri jön és lesz kedve, írunk. én is itt állok lógva. a kéj kapujában. benne. Dave lesz benne, nem? XD jóccakát! |
|
|
|
2010.03. 02. - 00:56:19
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 02. - 06:10:29
Létrehozva:
|
|
|
háááát... igen bízom benne! XD jóéjt Jóóóó, naggggyon jóóóó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) egyébként gusztustalanul korán reggelt mindenkinek! :S |
|
|
|
2010.03. 02. - 06:14:01
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt!
Tegnap fél 9-től ma reggel 6-ig aludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rekordot döntöttem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jóóóó, naggggyon jóóóó! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) egyébként gusztustalanul korán reggelt mindenkinek! :S Szép reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért gusztustalan? Én élvezem, hogy már világos van kinn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 06:33:05
Létrehozva:
|
|
|
Reggelt! Tegnap fél 9-től ma reggel 6-ig aludtam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rekordot döntöttem! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szép reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Miért gusztustalan? Én élvezem, hogy már világos van kinn (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jó neked! nekem is ki kéne már aludnom magam, mert ez így nem adja be! :S ezért is fúj-fúj kora reggel! meg kezdek izgulni a prezentáció miatt (2-től van az az órám, előtte déltől tesi, addig gyakorlom). kicsit kezdek kifingani az óráim miatt. |
|
|
|
2010.03. 02. - 08:07:17
Létrehozva:
|
|
|
Ezt a nevetést meg kell hallgatnotok 0:55-nél. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) http://www.youtube.com/watch?v=IMazV9vvwCY...feature=related Sziasztok. Nekem ez a vidi annyira tetszett,hogy kétszer is megnéztem(közben röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).Dave olyan cuki volt benne,hogy legszívesebben megzabálnám. Ez valami tv műsor volt vagy mi?És ki az a csaj?Egyébként egy piszkos mázlista a nőci...Dave megpuszilta kétszer is,Alan meg megcsókolta.Hehe nem csodálom,hogy Mode mérges volt amikor meglátta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ilyen puszikák nekem is jól esne Dave-től. Kül én bírtam a csajt ahogy irult-pirult meg szendén nézett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem egy ilyen szituban én is így viselkednék meg olyan vörös lenne a fejem mint a főtt rák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 08:32:42
Létrehozva:
|
|
|
Hehe még mindig a vidin röhögök...az előbb a konyhába pukkadoztam magamban ahogy eszembe jutott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Előzőleg azt írtam jól esne Dave-től nekem is a puszi...azért ha meggondolom és én lettem volna a csaj helyében azért jobban örültem volna ha Dave csókolászik (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és Alan-től kapok puszit de gondolom a csaj így halál boldog volt. |
|
|
|
2010.03. 02. - 08:39:37
Létrehozva:
|
|
|
Lett egy kicsi hangom, hurrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jó neked! nekem is ki kéne már aludnom magam, mert ez így nem adja be! :S ezért is fúj-fúj kora reggel! meg kezdek izgulni a prezentáció miatt (2-től van az az órám, előtte déltől tesi, addig gyakorlom). kicsit kezdek kifingani az óráim miatt. Próbálj meg hamarabb lefeküdni, mert szerintem sem normális, hogy hajnali 2-3-ig fenn vagytok, utána meg totál fáradtak vagytok mikor felkeltek. Majd átküldöd a prezentációdat? Szívesen megnézném/elolvasnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! |
|
|
|
2010.03. 02. - 09:29:42
Létrehozva:
|
|
|
Lett egy kicsi hangom, hurrá (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Próbálj meg hamarabb lefeküdni, mert szerintem sem normális, hogy hajnali 2-3-ig fenn vagytok, utána meg totál fáradtak vagytok mikor felkeltek. Majd átküldöd a prezentációdat? Szívesen megnézném/elolvasnám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) THX! jah, azt kéne! aludni többet! csak nem bírok elszakadni a dolgaimtól neten XD meg ha másnap aludhatnék mondjuk 9-10-ig, nem is lenne gond. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) persze, mindjárt küldöm gmailedre a kidolgozott verziómat (van pár jegyzetem benne) |
|
|
|
2010.03. 02. - 09:31:44
Létrehozva:
|
|
|
jah, azt kéne! aludni többet! csak nem bírok elszakadni a dolgaimtól neten XD meg ha másnap aludhatnék mondjuk 9-10-ig, nem is lenne gond. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) persze, mindjárt küldöm gmailedre a kidolgozott verziómat (van pár jegyzetem benne) Oké, lesem a gímélem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 10:08:03
Létrehozva:
|
|
|
jah, azt kéne! aludni többet! csak nem bírok elszakadni a dolgaimtól neten XD meg ha másnap aludhatnék mondjuk 9-10-ig, nem is lenne gond. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) persze, mindjárt küldöm gmailedre a kidolgozott verziómat (van pár jegyzetem benne) sziasztok! Hát én töredelmesem bevallom, még mindig nem olvastam el semmit az újakból Se Lola Cpari, Se Usi, Capri, Se Capri Usi.. semmit.. egyszerűen mindig elalszom. De igérem, hogy bepótlom, már nagyon kíváncsi vagyok rátok, csak el kezdek olvasni, és elalszom... és ez nem azért van, mert unalmas amit írtok, hanem azért, mert kicist ki vagyok merülve.. vagy inkább le (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Usi én is kérhetek? nem mintha akkora olvasásban lennék mostanában, csak hátha.. remélem du tudok majd aludni, és akkor nem gond az este |
|
|
|
2010.03. 02. - 10:24:56
Létrehozva:
|
|
|
Edó: persze, elküldöm, de angolul van - remélem nem gond. XD
jól van, a fickek nem szaladnak el XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 10:42:06
Létrehozva:
|
|
|
virágos szép reggelt!
öröm van és boldogság? ajánlom! na képzeljétek, én, úgy tűnik, kezdek leszokni az alvásról. ma is hajnali 3kor feküdtem le, és 9 előtt már hopp, nyílt a szemem, és tök éber meg kipihent vagyok! remélem, így marad és mostmár mindig elleszek a 6 óra alvással. az teljesen oké lenne. amm... készül nektek egy kis megleppentyű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah és Zsóm, ne idegeskedj a prezid miatt, az egy tök jó dolog! vagy csak én imádok ilyen extatikusan nyilvánosan beszélni? XD de ne izgult, felkészült vagy, ügyi, megcsinálod. |
|
|
|
2010.03. 02. - 10:52:32
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hát én utálok nyilvánosan beszélni - főleg ha tétre megy - persze más az ha barátok között van az ember, de így félig-meddig idegenek előtt?! neeeem!
jah, én is azzal nyugtatom magam, hogy kevés olyan dolgot kérdezhetnek majd a kis hülyék, amivel megfoghatnak a témában XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 10:55:14
Létrehozva:
|
|
|
virágos szép reggelt! öröm van és boldogság? ajánlom! na képzeljétek, én, úgy tűnik, kezdek leszokni az alvásról. ma is hajnali 3kor feküdtem le, és 9 előtt már hopp, nyílt a szemem, és tök éber meg kipihent vagyok! remélem, így marad és mostmár mindig elleszek a 6 óra alvással. az teljesen oké lenne. amm... készül nektek egy kis megleppentyű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jah és Zsóm, ne idegeskedj a prezid miatt, az egy tök jó dolog! vagy csak én imádok ilyen extatikusan nyilvánosan beszélni? XD de ne izgult, felkészült vagy, ügyi, megcsinálod. Pozitííív : minden reggel veled kéne ébrednem Lolítá (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tojjad nekem az enerzsíít (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na... kezdem magam én is összekapni, csak na siránkozást hallgatnám egész nap a vendégektől. És ne nekem kéne állandóan buzdítani őket.. talán könnyeb lenne (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 10:55:21
Létrehozva:
|
|
|
Lola: hát én utálok nyilvánosan beszélni - főleg ha tétre megy - persze más az ha barátok között van az ember, de így félig-meddig idegenek előtt?! neeeem! jah, én is azzal nyugtatom magam, hogy kevés olyan dolgot kérdezhetnek majd a kis hülyék, amivel megfoghatnak a témában XD ááá, ugyan már, jó lesz az! valóban kicsi a valószínűsége, hogy bármivel meglephetnek... XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 10:57:36
Létrehozva:
|
|
|
Edó: persze, elküldöm, de angolul van - remélem nem gond. XD jól van, a fickek nem szaladnak el XD Hehhee... dehogy baj.. gyakorlok legalább.. sztaki kéznél van, ha valamit nem értek, majd kérdezek... Aztán lehet teljesen más dimenzióba érkezek, és értelmezek, mint amit te írtál.. áááááá.. azért nem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 11:07:11
Létrehozva:
|
|
|
Lola: remélem! XD de a tanár bácsi Thomas egy tündérbögyörőédescukipofa, szóval tőle nem tartok XD csak a gonosz értelmiségtől! XD
Edó: okés, kérdezz ha vmi nem tiszta. de azt vedd bele, hogy ez nagyon vázlatos, csomó minden mást bele tudtam volna venni, de max. 10 perc lehet. na mentem tesire (hú de jól fogok kinézni utána az előadásomon! XD) szurkoljatok! pápiii! |
|
|
|
2010.03. 02. - 11:12:11
Létrehozva:
|
|
|
pááá Usi! jó szelet!
Edó, bogyóm, te meg pihizz kicsit többet, nem fogunk megsértődni, ha a fórum rovására kialszod magad néha! és akkor lesz több energia a kutylerra, meg a csajokra, meg a fickekre XD |
|
|
|
![]() ![]() |