2400 Oldal V  « < 1200 1201 1202 1203 1204 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.03. 02. - 11:58:26
Létrehozva: #24021

devotee

helló.

Úgy látom hiába dumáltamnektek reggel rám se hederített senki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola kivi leszek a meglepire. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 02. - 12:03:15
Létrehozva: #24022

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 02. - 11:58:26) *
helló.

Úgy látom hiába dumáltamnektek reggel rám se hederített senki. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Usi szurk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola kivi leszek a meglepire. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

jah a reggeli vidid? az mókás... én nem akarok újabb kilométereket nyáladzani arról hogy kiszakad a gyomrom a szeretettől irántuk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

a meglepi... hááát, majd meglássuk XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 02. - 12:07:11
Létrehozva: #24023

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 02. - 12:03:15) *
jah a reggeli vidid? az mókás... én nem akarok újabb kilométereket nyáladzani arról hogy kiszakad a gyomrom a szeretettől irántuk (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

a meglepi... hááát, majd meglássuk XD

de én szeretem olvasni amikor nyáladzol.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 02. - 10:42:06) *
virágos szép reggelt!
öröm van és boldogság? ajánlom!
na képzeljétek, én, úgy tűnik, kezdek leszokni az alvásról. ma is hajnali 3kor feküdtem le, és 9 előtt már hopp, nyílt a szemem, és tök éber meg kipihent vagyok! remélem, így marad és mostmár mindig elleszek a 6 óra alvással. az teljesen oké lenne.
amm... készül nektek egy kis megleppentyű (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jah és Zsóm, ne idegeskedj a prezid miatt, az egy tök jó dolog! vagy csak én imádok ilyen extatikusan nyilvánosan beszélni? XD de ne izgult, felkészült vagy, ügyi, megcsinálod.

hehe úgy tűnik ma jó napom van(csak el ne kiabáljam)...nekem öröm van

csavarogtam a városban egyedül(olyan jóóó volt)vettem farmert tök olcsóért és három csecse bugyogót (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 12:13:01
Létrehozva: #24024

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 02. - 11:12:11) *
pááá Usi! jó szelet!

Edó, bogyóm, te meg pihizz kicsit többet, nem fogunk megsértődni, ha a fórum rovására kialszod magad néha! és akkor lesz több energia a kutylerra, meg a csajokra, meg a fickekre XD

Lola... elhiszed, hogy nekem mostanában Ti vagytok a kikapcsolódás? Mivel éjszakák nem nagyon vannak, a nappalok meg munkával telnek, alig várom, hogy olvassalak titeket, mármint nem csak a fick-eket, mert látod, azt mostanában nem tudtam összehozni.. hanem itt... mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert egyedül vagyok a problémámmal, illetve nem! Marcsi, és Valics majd minden nap átjönnek, és segítenek nekem mindenben, már ha másban nem is, csak velem vannak, és jókat nevetünk. Ha nem ülök otthon egyedül a kutyámat bambulva, már sokkal jobb. Szóval majd alszunk a sírban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Viszont!!!!

Azt az álmom, amit ma álmodtam.. persze rövid volt, mert ki kellett vinnem a kutyát... szóval... uhh. emiatt érdemes lenne du ledőlnöm, ha valaki garantálná nekem a folytatást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 02. - 12:15:41
Létrehozva: #24025

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 12:13:01) *
Lola... elhiszed, hogy nekem mostanában Ti vagytok a kikapcsolódás? Mivel éjszakák nem nagyon vannak, a nappalok meg munkával telnek, alig várom, hogy olvassalak titeket, mármint nem csak a fick-eket, mert látod, azt mostanában nem tudtam összehozni.. hanem itt... mindenkit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) mert egyedül vagyok a problémámmal, illetve nem! Marcsi, és Valics majd minden nap átjönnek, és segítenek nekem mindenben, már ha másban nem is, csak velem vannak, és jókat nevetünk. Ha nem ülök otthon egyedül a kutyámat bambulva, már sokkal jobb. Szóval majd alszunk a sírban (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Viszont!!!!

Azt az álmom, amit ma álmodtam.. persze rövid volt, mert ki kellett vinnem a kutyát... szóval... uhh. emiatt érdemes lenne du ledőlnöm, ha valaki garantálná nekem a folytatást (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

valami jó szexiset álmodtál? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 12:23:20
Létrehozva: #24026

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 02. - 12:15:41) *
valami jó szexiset álmodtál? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát semmi szex nem volt benne... csak intim volt a pillanat!

Éééééés... nem Dave volt velem, hanem Mart.. érdekes. Dave az álmaimban mindig leigáz... elnyom
Viszont Martinnal minden olyan meghitt... Koncerten voltam, és én mindig olyan fura helyeken állok. Szinte mintha én is egy másik színpadon álltam volna. És Mart arra jött. levette a gitárját, a fehér szőrös nyakba akasztósat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én odakiálltottam neki, hog Hey Mart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erre elindult felém, mintha már rég ismernénk egymást, odajött, odabújt, és ott is maradt vele.. állt mögöttem, és én meg nekidöntöttem a fejem a mellkasának. És mindneki engem nézett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán hátra mentem, és akkor jutott eszembe, hogy baing.. hát én oda vagyok Dave-ért.. de akkor itt kell hagynom Martint, hogy oda mehessek hozzá. És nem tudtam mit csináljak.. aztán odamentem, hogy had csináljak egy képet óla, meg rólam.. és csináltunk, és nagyon szépek voltunk egymás mellett, és nagyon alacsony voltam hozzá képest, és ő nagyon vékony, én meg nagyon pufifánk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de csípett nagyon.. ja,... és álmomban mindig folyékonyan beszélek angolul.. ezt nem is értem
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 12:43:36
Létrehozva: #24027

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg úgy szoktam lenni Edó, hogy azt nem értem, hogy ők beszélnek magyarul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Azt mondja: ott kell hagynom Martint. Micsoda nehéz dolgok ezek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha egyszer ezen vacillálhatnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy én nem hagynám ott Martint...

Láttam írtál odakinn! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Vica, az tök jó, hogy tetszett!!!

Hú, de jó lehetett neked, vettél egy farmert is és császkáltál.
Imádom, imádom az ilyet!!!
Én meg várom páromat és majd akkor indulunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 02. - 12:58:54
Létrehozva: #24028

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 02. - 08:07:17) *
Sziasztok.

Nekem ez a vidi annyira tetszett,hogy kétszer is megnéztem(közben röhögtem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).Dave olyan cuki volt benne,hogy legszívesebben megzabálnám. Ez valami tv műsor volt vagy mi?És ki az a csaj?Egyébként egy piszkos mázlista a nőci...Dave megpuszilta kétszer is,Alan meg megcsókolta.Hehe nem csodálom,hogy Mode mérges volt amikor meglátta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ilyen puszikák nekem is jól esne Dave-től.
Kül én bírtam a csajt ahogy irult-pirult meg szendén nézett. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem egy ilyen szituban én is így viselkednék meg olyan vörös lenne a fejem mint a főtt rák. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ez valami olyan műsor volt, ahol kislányok szülinapi kívánságait teljesítik. és ez a kislány azt kérte, hogy találkozhasson a kedvenceivel. Aztán Dave-től akart puszit, de Alan-től kapott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állítólag emiatt tök elkeseredett volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt Alan mondta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 13:10:45
Létrehozva: #24029

devotee

Akkor ez olyan, mint a 3 kívánság? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El hozhatná Dévényi Tibi a Mode-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ideges volt a csaj? Ne már, hol él ez? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ölelés, puszi, csók. És ráadásul két tagtól, ugyan már, mit képzel? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode nézd: http://freestate.hu/news/comments/ns-dm.com-recoil-selected/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 02. - 13:11:57
Létrehozva: #24030

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 13:10:45) *
Akkor ez olyan, mint a 3 kívánság? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) El hozhatná Dévényi Tibi a Mode-ot. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Ideges volt a csaj? Ne már, hol él ez? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ölelés, puszi, csók. És ráadásul két tagtól, ugyan már, mit képzel? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode nézd: http://freestate.hu/news/comments/ns-dm.com-recoil-selected/

Már láttam tegnap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 13:13:09
Létrehozva: #24031

devotee

De amiket írtunk, ezt most írtuk. Edóék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 02. - 13:14:28
Létrehozva: #24032

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 13:13:09) *
De amiket írtunk, ezt most írtuk. Edóék. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem a hírre gondolsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 02. - 13:49:38
Létrehozva: #24033

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 12:23:20) *
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát semmi szex nem volt benne... csak intim volt a pillanat!

Éééééés... nem Dave volt velem, hanem Mart.. érdekes. Dave az álmaimban mindig leigáz... elnyom
Viszont Martinnal minden olyan meghitt... Koncerten voltam, és én mindig olyan fura helyeken állok. Szinte mintha én is egy másik színpadon álltam volna. És Mart arra jött. levette a gitárját, a fehér szőrös nyakba akasztósat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) és én odakiálltottam neki, hog Hey Mart (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erre elindult felém, mintha már rég ismernénk egymást, odajött, odabújt, és ott is maradt vele.. állt mögöttem, és én meg nekidöntöttem a fejem a mellkasának. És mindneki engem nézett (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) aztán hátra mentem, és akkor jutott eszembe, hogy baing.. hát én oda vagyok Dave-ért.. de akkor itt kell hagynom Martint, hogy oda mehessek hozzá. És nem tudtam mit csináljak.. aztán odamentem, hogy had csináljak egy képet óla, meg rólam.. és csináltunk, és nagyon szépek voltunk egymás mellett, és nagyon alacsony voltam hozzá képest, és ő nagyon vékony, én meg nagyon pufifánk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de csípett nagyon.. ja,... és álmomban mindig folyékonyan beszélek angolul.. ezt nem is értem

csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó különben martin-ról többen mondták, h, nem az a csendes fajta bár lehet a nővel akivel éppen van nem olyan óvatos duhaj hanem éppen ellenkezőleg elég tüzes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=MAk8QvttHnk de ennek ellenére ilyen oldala is van nagyon ari
niki te dave-fan azért ha martin ott lenne melleted rá vetnéd magad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 14:23:00
Létrehozva: #24034

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 02. - 13:49:38) *
niki te dave-fan azért ha martin ott lenne melleted rá vetnéd magad (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hogyne. Ha lehet variálni, akkor mindenképp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, nézd mit írtam kinn, röhögni fogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://freestate.hu/news/comments/ns-dm.com-recoil-selected/
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 02. - 14:24:51
Létrehozva: #24035

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 14:23:00) *
Hogyne. Ha lehet variálni, akkor mindenképp. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Mode, nézd mit írtam kinn, röhögni fogsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://freestate.hu/news/comments/ns-dm.com-recoil-selected/

Igen, most néztem meg pont (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) röhögtem is rendesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 14:33:28
Létrehozva: #24036

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 12:43:36) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én meg úgy szoktam lenni Edó, hogy azt nem értem, hogy ők beszélnek magyarul. :

Azt mondja: ott kell hagynom Martint. Micsoda nehéz dolgok ezek! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha egyszer ezen vacillálhatnék! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Amúgy én nem hagynám ott Martint...

Láttam írtál odakinn! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Hát hülye vagy Niki? nem tudtam mit csináljak.. Mert MArtin kéznél volt, ennél jobban nem is lehetett volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) viszont kiváncsiságom Dave felé hajtott... hogy nehogy már kihaggyam, ha már itt van egy köpésnyire, és a lehetőség is adott... csak fostam.. gondolkodtam, hogy mi van, ha elhajt a picsába, és Martin meg már ugrott.. Tudod.. két szék közt a pad alá

Aztán ha ketten támadtak volna, azt sem bántam volna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) volt már ilyen is egyszer.... de sajna felébresztett a kutyám... és hiába nyúztam az agyam, nem tudtam visszaálmodni egy tömbház kör után (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Úgyhogy nem vót sex...

[quote name='jjantarr' date='2010.03. 02. - 13:49:38' post='26924']
csövike (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) edó különben martin-ról többen mondták, h, nem az a csendes fajta bár lehet a nővel akivel éppen van nem olyan óvatos duhaj hanem éppen ellenkezőleg elég tüzes. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Martin tuti nagyon szenvedélyes.. és tuti mindenben benne is van... akkora lehet az ágyban, hiszen hatalmas az agya, és mint tudjuk, minden ott dől el.. fantáziája is tuti rendben van.. úgyhogy Dave nagyon szexi, meg állat, meg kibaszottul jól mozog, de lehet Martin odaveri az ágyban... jaaaa.. és ne is beszéljünk a testi adottságairól mindezek mellett

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 14:46:52
Létrehozva: #24037

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja-ja, értem Edó!

Hát miért nem mondtad Martinnak, hogy bevesszük a buliba Dave-et. Nem buli a buli nélküle. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Látod-látod úgy kell neked. Ha nem lennél ilyen, végigálmodtad volna Martinnal. De nem. Téged más is érdekel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 15:15:34
Létrehozva: #24038

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 02. - 13:14:28) *
jaa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt hittem a hírre gondolsz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Alan olyan édesen mosolyog azon a képen, dm.com-on.
A szemei is mosolyognak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan igazi mosoly az, olyan őszinte. Csak jó ember lehet az, aki így mosolyog. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 02. - 15:19:15
Létrehozva: #24039

devotee

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 15:15:34) *
Alan olyan édesen mosolyog azon a képen, dm.com-on.
A szemei is mosolyognak. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Olyan igazi mosoly az, olyan őszinte. Csak jó ember lehet az, aki így mosolyog. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Ezen?? (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
(IMG:http://www.depechemode.com/gr/20100225_alan.jpg)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 15:23:54
Létrehozva: #24040

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 02. - 15:19:15) *

Jaj igen, de ne tedd ide!!!
Vagyis oké, legyen itt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Édes pofám!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1200 1201 1202 1203 1204 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: