![]() ![]() |
2010.03. 02. - 15:29:34
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jaj igen, de ne tedd ide!!! Vagyis oké, legyen itt! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Édes pofám!!! Miért ne? XD Drága szerelmem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 15:35:30
Létrehozva:
|
|
|
Miért ne? XD Drága szerelmem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Felőlem minden hozzászólásodban beszúrhatod, és elönti a lelkemet a melegség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 15:38:13
Létrehozva:
|
|
|
Felőlem minden hozzászólásodban beszúrhatod, és elönti a lelkemet a melegség. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na ..azért nem fogom reklámozni a vőlegényem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 15:40:30
Létrehozva:
|
|
|
De én igen. Nesze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 15:45:29
Létrehozva:
|
|
|
De én igen. Nesze. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) juuuj (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Melegem is lett....(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 16:07:05
Létrehozva:
|
|
|
Ez már régi, de én mindig annyit visítok rajta. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=N0IV4f9KAjc |
|
|
|
2010.03. 02. - 16:28:18
Létrehozva:
|
|
|
Martin tuti nagyon szenvedélyes.. és tuti mindenben benne is van... akkora lehet az ágyban, hiszen hatalmas az agya, és mint tudjuk, minden ott dől el.. fantáziája is tuti rendben van.. úgyhogy Dave nagyon szexi, meg állat, meg kibaszottul jól mozog, de lehet Martin odaveri az ágyban... jaaaa.. és ne is beszéljünk a testi adottságairól mindezek mellett Odaveri az ágyba Dave-et? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) hmmm... nem hangzik rosszul! XD izé, sziasztok! miután tesin már teljesen szétizzadtam-mozogtam-idegeskedtem magam és rohantam a város másik felébe a prezentációs órámra, kiderült, hogy elmarad................... no comment. jövő kedden megint izgulhatok, de legalább addig még finomítok rajta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 16:28:34
Létrehozva:
|
|
|
Martin tuti nagyon szenvedélyes.. és tuti mindenben benne is van... akkora lehet az ágyban, hiszen hatalmas az agya, és mint tudjuk, minden ott dől el.. fantáziája is tuti rendben van.. úgyhogy Dave nagyon szexi, meg állat, meg kibaszottul jól mozog, de lehet Martin odaveri az ágyban... jaaaa.. és ne is beszéljünk a testi adottságairól mindezek mellett egyre jár az agyunk a témában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 16:35:58
Létrehozva:
|
|
|
egyre jár az agyunk a témában (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) minő meglepetés! XD (apropó ma írunk?) |
|
|
|
2010.03. 02. - 16:37:05
Létrehozva:
|
|
|
minő meglepetés! XD (apropó ma írunk?) írhatunk persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak előkeresem a kallódó előre megírt részeket |
|
|
|
2010.03. 02. - 16:48:20
Létrehozva:
|
|
|
Vica, az tök jó, hogy tetszett!!! Hú, de jó lehetett neked, vettél egy farmert is és császkáltál. Imádom, imádom az ilyet!!! Én meg várom páromat és majd akkor indulunk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Igen szeretek császkálni és időnként igénylem,hogy egyedül a család nélkül kikapcsolódás gyanánt tegyem. jaj és azt még nem is meséltem,hogy ugye mondottam volt délelőtt,hogy szerváltam magamnak fehérneműt.Na már most az volt,hogy nézegettem melyiket kéne megvenni aztán egyszer csak a kezembe került egy olyan darab amire rá volt írva "down"...hát majdnem felröhögtem mert mondanom sem kell ki jutott az eszembe meg a dala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 16:55:14
Létrehozva:
|
|
|
Ez valami olyan műsor volt, ahol kislányok szülinapi kívánságait teljesítik. és ez a kislány azt kérte, hogy találkozhasson a kedvenceivel. Aztán Dave-től akart puszit, de Alan-től kapott (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Állítólag emiatt tök elkeseredett volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt Alan mondta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Értem én Mode de ez a csaj a vidiben nem kislány volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is kapott Dave-től puszit....nem is egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka tetszett az álmod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 17:09:11
Létrehozva:
|
|
|
Értem én Mode de ez a csaj a vidiben nem kislány volt. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Különben is kapott Dave-től puszit....nem is egyet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Edóka tetszett az álmod. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hát én nem tudom, nekem Alan mondta hogy kislány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 17:15:51
Létrehozva:
|
|
|
írhatunk persze (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak előkeresem a kallódó előre megírt részeket ügyes vagy, hogy kimentetted őket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: jó az, ha néha elszakad egy-egy sétára otthonról az ember! jót tesz a léleknek egy kis nyugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (huhh, farmert nekem is kéne venni, csak utálok ruhát vásárolni.) Mode: mekkora telhetetlen "kiscsaj"!!! azért volt kiakadva, mert Alantől kapott csókot és nem Dave-től?!?!?! Hát ez hülye! összetehetné a két kezét!! |
|
|
|
2010.03. 02. - 17:18:05
Létrehozva:
|
|
|
ügyes vagy, hogy kimentetted őket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: jó az, ha néha elszakad egy-egy sétára otthonról az ember! jót tesz a léleknek egy kis nyugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (huhh, farmert nekem is kéne venni, csak utálok ruhát vásárolni.) Mode: mekkora telhetetlen "kiscsaj"!!! azért volt kiakadva, mert Alantől kapott csókot és nem Dave-től?!?!?! Hát ez hülye! összetehetné a két kezét!! Hát ezaz!!!!!!!!!!! Én mit meg nem adnék azért...xD |
|
|
|
2010.03. 02. - 17:43:31
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok csajok!
Most gyorsba visszaolvasom a mai és a tegnap esti (éjszakai) termést! Mode: Most beszéltem Valicskával és puszil téged! |
|
|
|
2010.03. 02. - 17:46:18
Létrehozva:
|
|
|
Newborn ![]() |
Bocsi, bocsi és bocsi.
Nem biztos, hogy témába vág, de nagyon új vagyok még, és nem tudom, kit kérdezhetnék. Segítsetek! Hol lehet hozzájutni a Sounds of the Universe díszdobozos, exclusive, limitált, box set kiadványához. Bizti nem csak úgy bemegyek a boltba és kérem. Naggggyon köszi az infót előre is. üdv |
|
|
|
2010.03. 02. - 17:52:08
Létrehozva:
|
|
|
Marcsi én is puszilom Valicskát!!
Pont most gondoltam rá, mert Alan képét bámultam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) rodínia : esetleg a Metronómban? |
|
|
|
2010.03. 02. - 17:54:09
Létrehozva:
|
|
|
Bocsi, bocsi és bocsi. Nem biztos, hogy témába vág, de nagyon új vagyok még, és nem tudom, kit kérdezhetnék. Segítsetek! Hol lehet hozzájutni a Sounds of the Universe díszdobozos, exclusive, limitált, box set kiadványához. Bizti nem csak úgy bemegyek a boltba és kérem. Naggggyon köszi az infót előre is. üdv szia! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) például itt: http://www.metro-nom.hu/new/search.php?id=...E&type2=BOX (csörögj rájuk, hogy van-e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:03:14
Létrehozva:
|
|
|
ügyes vagy, hogy kimentetted őket! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) vica: jó az, ha néha elszakad egy-egy sétára otthonról az ember! jót tesz a léleknek egy kis nyugi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (huhh, farmert nekem is kéne venni, csak utálok ruhát vásárolni.) Mode: mekkora telhetetlen "kiscsaj"!!! azért volt kiakadva, mert Alantől kapott csókot és nem Dave-től?!?!?! Hát ez hülye! összetehetné a két kezét!! ja Usi nagyon jó egy kis egyedül lét néha-néha.Kül ruhát én sem nagyon szeretek venni mert az a sok öltözés-vetkőzés pláne most amikor le kell venni pár göncöt.De most nagyon megérte mert 40 százalékkal olcsóbb volt a nadrág. És mit szólsz a down-os bugyis sztorimhoz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát én nem tudom, nekem Alan mondta hogy kislány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode nekem is mondta ezt Alan.....a Strippedbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem ez nem az a kislány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia Rodínia. |
|
|
|
![]() ![]() |