![]() ![]() |
2010.03. 02. - 18:12:00
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja Usi nagyon jó egy kis egyedül lét néha-néha.Kül ruhát én sem nagyon szeretek venni mert az a sok öltözés-vetkőzés pláne most amikor le kell venni pár göncöt.De most nagyon megérte mert 40 százalékkal olcsóbb volt a nadrág. És mit szólsz a down-os bugyis sztorimhoz? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Mode nekem is mondta ezt Alan.....a Strippedbe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szerintem ez nem az a kislány (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szia Rodínia. hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem az, mi másról beszélt volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmemnek biztos kislány volt még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a baj hogy én is az leszek neki áprilisban XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:17:33
Létrehozva:
|
|
|
hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem az, mi másról beszélt volna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerelmemnek biztos kislány volt még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az a baj hogy én is az leszek neki áprilisban XD Mode szerinted Alan szájon csókolt volna egy kislányt a tv nyilvánossága előtt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:19:37
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
jaj gyerekek, ne már ezzel a tipikus mentalitással, hogy ilyen világba gyereket... mondjad még hogy szar, az is marad! csinálni kell egy jobb világot, nem nyekegni. a csinálás meg ott kezdődik, hogy nem azt hajtogatjuk, hogy de szar nekünk. mert ezzel csak mégtöbb szart vonzunk be a világunkba. a vonzástörvény működik. télleg. a változás a gondolatokban kezdődik Már amúgy is tudod de azért nem árt , ha ismételgetem , imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Természetesen megint kiírtad a fejemből a gondolataimat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindenkinek csak ezt tanácsolhatom, hogy legyen optimista és minden apró dolognak örüljetek az életben , pontosan azért , mert ilyen világ van , sajna. Capri: A gyereknevelési elméletedben semmi hibát nem leltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindennek eljön az ideje (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Jantarr:Isteniek a tegnapi képek , köszi! |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:19:51
Létrehozva:
|
|
|
Mode szerinted Alan szájon csókolt volna egy kislányt a tv nyilvánossága előtt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ott azt csinálta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát végülis milyen más kislányra gondolt volna, annyi az eltérés abba, amit mondott, hogy a kislány nem látszik annyira kicsinek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát ott Alan volt 23 vagy 24 éves (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sőőőőt, lehet hogy nem is akarta szájon csókolni, csak valahogy úgy sikerült (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Remélem nálam is így félresikerül majd XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:25:54
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok!
Ma nem nagyon értem rá benézni, rengeteg dolog volt... ki is vagyok fingva rendesen. Usi, nem jött meg a dogád egyik mélcímemre sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:26:26
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode miket feltételezel te Alanről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 18:26:42
Létrehozva:
|
|
|
Szia Angie!
Te hallod, Sanyika azt mondta adjam meg neked a címemet, mert vett nekem plakátot és nálad van, de ő lusta volt cipekedni. Erről mit tudsz? XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:27:18
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Ma nem nagyon értem rá benézni, rengeteg dolog volt... ki is vagyok fingva rendesen. Usi, nem jött meg a dogád egyik mélcímemre sem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:27:22
Létrehozva:
|
|
|
hehe Mode miket feltételezel te Alanről (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) huhuhhuhuhhúúúúú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hááááát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) őőő...mennyire lehet közvetlen? XDD |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:29:24
Létrehozva:
|
|
|
Mode mennyire közvetlen Alan ?....április 16.-án megtudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 18:30:40
Létrehozva:
|
|
|
Mode mennyire közvetlen Alan ?....április 16.-án megtudod (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem bírok addig várni XD Égek a vágytól, szó szerint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De csak azért vagyok ennyire kíváncsi, mert nem tudom, meddig mehetek el XD Na jó, azért sztriptízt nem fogok ott lenyomni, de mondandóm lenne neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:34:51
Létrehozva:
|
|
|
még valami eszembe jutotta mai nadrág vásárlásommal kapcsolatban.....mikor elkezdtem nézegetni a gatyeszokat azt gondoltam csak kaszván picsájú nőkre vannak nadrágok vagy én vagyok egy tehén és rám nincs, aztán lett de elnéztem,hogy jesszus milyen méretes darab kell rám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nem bírok addig várni XD Égek a vágytól, szó szerint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De csak azért vagyok ennyire kíváncsi, mert nem tudom, meddig mehetek el XD Na jó, azért sztriptízt nem fogok ott lenyomni, de mondandóm lenne neki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig ha sztiptízelnél neki arra tuti felfigyelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem biztos,hogy beszélgetni akarna égsz?lángol a nuni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:35:49
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 02. - 18:36:51
Létrehozva:
|
|
|
még valami eszembe jutotta mai nadrág vásárlásommal kapcsolatban.....mikor elkezdtem nézegetni a gatyeszokat azt gondoltam csak kaszván picsájú nőkre vannak nadrágok vagy én vagyok egy tehén és rám nincs, aztán lett de elnéztem,hogy jesszus milyen méretes darab kell rám (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) pedig ha sztiptízelnél neki arra tuti felfigyelne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és nem biztos,hogy beszélgetni akarna égsz?lángol a nuni mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) kaszván picsájú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor meg az lenne a baj, hogy más is látná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha csak Alan állna ott, akkor semmi gond nem lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így meg ott lenne Kesik, meg Valics, meg jantar, meg mindenki XDDDD Ahh, enyhén szólva XD Felül is lángolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Igen, küld el a címed, majd kerítek valami hengert és feladom neked a plakátodat! Oké, privátba megírom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:37:14
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
jah, nem mintha kérdeztétek volna, de én nem megyek a livingbe. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mondjuk pont oda nem is vágyok, de amúgy sem mehetnék. hm.. amúgy... fincsi lesz ez a fick... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Miért nem jöhetsz a Livingbe?(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:37:59
Létrehozva:
|
|
|
Szia drága. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia vica! Hogy van Petra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem ma neki ugrok az élménybeszámolónak, de nem biztos, hogy készen is lesz, majd meglátjuk meddig jutok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Judy oldalán fenn van a többi kép, amiket ő csinált, a koncertről meg Pacsi fotóit tette fel, nagyon jók lettek! Oké, privátba megírom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Várom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:39:32
Létrehozva:
|
|
|
El is ment Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszike, mennyire nagy? Csinálok helyet a falon..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Vica én is akartam kérdezni, hogy Petra hogy van, csak mindig elfelejtem. Mindig annyi mindent akarok mondani, de mire gép elé kerülök, felét elfelejtem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na meg is nézem a képeket, egész délután vártam, most akkor megvannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:39:54
Létrehozva:
|
|
|
Szia vica! Hogy van Petra? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Azt hiszem ma neki ugrok az élménybeszámolónak, de nem biztos, hogy készen is lesz, majd meglátjuk meddig jutok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Judy oldalán fenn van a többi kép, amiket ő csinált, a koncertről meg Pacsi fotóit tette fel, nagyon jók lettek! Várom! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kösz jól van a mini Mode-os ment a bölcsibe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oké várjuk az élménybeszámolót (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:40:16
Létrehozva:
|
|
|
csövike drágaszágok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Marishka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívesen a tegnapi képeket Mode rendesen rá vagy gerjedve a vőlegényedre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicuska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan tuti, hogy kedves. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez biztos és nagyon szimpatikus & közvetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy találtál vmi jó bugyit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin egy túlfűtött szexuális dög csak, aki egyszer kétszer látja nem tudja milyen nagy huncut állítólag mindig mikor koncert után stáb bulik voltak martin volt a legnagyobb bulizis figura míg ezt nem hallottam róla nyuszinak gondoltam ... de egy dög... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:41:09
Létrehozva:
|
|
|
vica: mosolyogtam a Down-os sztorin! XDDD huhh de szeretem azt a számot!!!!
Angie: bocsi, félrement az egyik barátomnak reggel a prezi anyaga, mert szétszórt voltam XD de neki is tetszett XDDD most elküldtem neked is gmailre. |
|
|
|
![]() ![]() |