![]() ![]() |
2010.03. 02. - 18:41:30
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kaszván picsájú (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De akkor meg az lenne a baj, hogy más is látná (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ha csak Alan állna ott, akkor semmi gond nem lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Így meg ott lenne Kesik, meg Valics, meg jantar, meg mindenki XDDDD Ahh, enyhén szólva XD Felül is lángolok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Oké, privátba megírom (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) írhattam volna káka bélűt is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak el ne égj teljesen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:42:24
Létrehozva:
|
|
|
El is ment Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszike, mennyire nagy? Csinálok helyet a falon..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó nagy, nem tudom mekkora, mint egy rendes plakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:43:19
Létrehozva:
|
|
|
Le lehet valahogy szedni innen a képeket?? Mármint Judy oldaláról.. kellene egy-pár. Ezeket a közlekedési járműveket el tudom vinni suliba gyűjtőmunkának (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Megvan, nem szóltam XDD Jó nagy, nem tudom mekkora, mint egy rendes plakát (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jól van, mindegy majd meglátjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:43:21
Létrehozva:
|
|
|
csövike drágaszágok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Marishka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) szívesen a tegnapi képeket Mode rendesen rá vagy gerjedve a vőlegényedre (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicuska (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan tuti, hogy kedves. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ez biztos és nagyon szimpatikus & közvetlen (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) amúgy találtál vmi jó bugyit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) martin egy túlfűtött szexuális dög csak, aki egyszer kétszer látja nem tudja milyen nagy huncut állítólag mindig mikor koncert után stáb bulik voltak martin volt a legnagyobb bulizis figura míg ezt nem hallottam róla nyuszinak gondoltam ... de egy dög... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jantar találtam bugyit hármat is,egyik sem tanga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt nem szeressem |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:44:37
Létrehozva:
|
|
|
kösz jól van a mini Mode-os ment a bölcsibe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) oké várjuk az élménybeszámolót (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is lett mára némi hangom! Miért szomorkodsz? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lesz beszámoló, csak hosszú és élvezetesen szeretném megírni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:44:39
Létrehozva:
|
|
|
jantar találtam bugyit hármat is,egyik sem tanga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azt nem szeressem én sem szeretem azokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:44:57
Létrehozva:
|
|
|
vica: mosolyogtam a Down-os sztorin! XDDD huhh de szeretem azt a számot!!!! Angie: bocsi, félrement az egyik barátomnak reggel a prezi anyaga, mert szétszórt voltam XD de neki is tetszett XDDD most elküldtem neked is gmailre. Usi nekem is tetszik a Down...hehe női bugyiról is Dave jut az eszembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:45:25
Létrehozva:
|
|
|
vica: mosolyogtam a Down-os sztorin! XDDD huhh de szeretem azt a számot!!!! Angie: bocsi, félrement az egyik barátomnak reggel a prezi anyaga, mert szétszórt voltam XD de neki is tetszett XDDD most elküldtem neked is gmailre. Semmi gond, most megjött! THX! |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:47:13
Létrehozva:
|
|
|
Akkor jó (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Nekem is lett mára némi hangom! Miért szomorkodsz? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Lesz beszámoló, csak hosszú és élvezetesen szeretném megírni! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jaaaaaj de hülye vagyok bocs nem azt a smile-t akartam odarakni hanem a mosolygósat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én sem szeretem azokat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök kényelmetlen lenne állandóan a fenekembe matatni mert annyira zavarna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:48:24
Létrehozva:
|
|
|
jantar szia (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Igen, mert hát ugye közeledik a nagy nap a nagy Ő-vel (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:49:15
Létrehozva:
|
|
|
El is ment Angie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) És köszike, mennyire nagy? Csinálok helyet a falon..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica én is akartam kérdezni, hogy Petra hogy van, csak mindig elfelejtem. Mindig annyi mindent akarok mondani, de mire gép elé kerülök, felét elfelejtem (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Na meg is nézem a képeket, egész délután vártam, most akkor megvannak (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) azért felejtesz el dolgokat megkérdezni mert állandóan Alan-en jár az eszed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:51:06
Létrehozva:
|
|
|
azért felejtesz el dolgokat megkérdezni mert állandóan Alan-en jár az eszed (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nekem??? Neeeeeem, soha!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az előbb is elfelejtettem írni, hogy talán nem fogok elégni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt majd áprilisban, most még csak parázslok XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:54:17
Létrehozva:
|
|
|
alan gyönyörűséges (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 18:54:34
Létrehozva:
|
|
|
Semmi gond, most megjött! THX! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja, Angie, Capri: totál befagyott az a rohadt msn-em és nem engedi bezárni sem! pár perc és újraindítom a gépet! |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:55:45
Létrehozva:
|
|
|
alan gyönyörűséges (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:56:37
Létrehozva:
|
|
|
Nekem??? Neeeeeem, soha!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De az előbb is elfelejtettem írni, hogy talán nem fogok elégni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Azt majd áprilisban, most még csak parázslok XD parázslasz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és majd áprilisban lángra lobbansz |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:57:42
Létrehozva:
|
|
|
parázslasz (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és majd áprilisban lángra lobbansz Pontosan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 18:58:52
Létrehozva:
|
|
|
Mode hihi majd látja Alan,hogy valaki ég az első sorban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 19:00:11
Létrehozva:
|
|
|
Mode hihi majd látja Alan,hogy valaki ég az első sorban (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na most jót röhögök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És akkor majd jön eloltani XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:00:35
Létrehozva:
|
|
|
mode segítenél? alan-nak van most nője? múltkor bevágtál egy képet vmi kis fiatal p**-- nőt az lenne a nője? ez nagyon érdekelne :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |