![]() ![]() |
2010.03. 02. - 19:02:03
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mode segítenél? alan-nak van most nője? múltkor bevágtál egy képet vmi kis fiatal p**-- nőt az lenne a nője? ez nagyon érdekelne :S (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) persze hogy van. Én (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XDDDDDD Nem ám, csak vicceltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hát az a nő..az akkor még a nője volt, hogy most még megvan-e neki? (remélem nem) Egyébként az a nő nagyon ronda, merényletet is szervezek ellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD De ez téged miért is érdekel???? XDDD De ez biztató!!!! Bírja a fiatal csajokat XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:02:43
Létrehozva:
|
|
|
Na most jót röhögök (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) És akkor majd jön eloltani XD majd leslagol a színpadról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:04:41
Létrehozva:
|
|
|
majd leslagol a színpadról (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Az úgy nem jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Máshogy hűtsön le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:04:52
Létrehozva:
|
|
|
mode csak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 19:06:26
Létrehozva:
|
|
|
Usi, észrevettem msn-ed, mert küldtem üzit és elutasította.
Jaj, már nagyon várom Recoil-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:08:08
Létrehozva:
|
|
|
mode csak (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) naaa na na (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Alan évek óta az enyém (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, észrevettem msn-ed, mert küldtem üzit és elutasította. Jaj, már nagyon várom Recoil-t. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) te várod?? és mit mondjak én????????? XDDDDDDDDD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Veheheheheeeeee XDD (IMG:http://lh6.ggpht.com/_WJ2LyeI9d1s/SibY70-oSzI/AAAAAAAABbU/Y3lLZ6djLYs/s512/P1010839.JPG) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:09:22
Létrehozva:
|
|
|
Az úgy nem jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Máshogy hűtsön le (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a nunid lángolását azzal fogja lehűteni amit a magnum kiprüszköl magából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:09:38
Létrehozva:
|
|
|
Jesszus! Ez valami kosárlabdázó lehet? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ha Alan ekkora mellette, akkor tuti óriás lehet ez a fazon. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:11:44
Létrehozva:
|
|
|
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 19:11:48
Létrehozva:
|
|
|
a nunid lángolását azzal fogja lehűteni amit a magnum kiprüszköl magából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vica cica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem vagy gynege (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:12:05
Létrehozva:
|
|
|
Vica értem.
Én is utálom a tangát. De "mindenki" azt hiszi az a "menő". Legalábbis kollégáim már megkérdezték. Rajtad nem tanga van? Miért is kellene, hogy az legyen rajtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is csavarogtunk. Kérdezi párom: kérsz valami csokit? Fú, mondom nem. Nem kívánom az édeset. Aztán meggondoltam: Várj, hát egy kapucínert leemelhetsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:15:45
Létrehozva:
|
|
|
a nunid lángolását azzal fogja lehűteni amit a magnum kiprüszköl magából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aaaaaazzzzzzz tökéletessss megoldás lenne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica értem. Én is utálom a tangát. De "mindenki" azt hiszi az a "menő". Legalábbis kollégáim már megkérdezték. Rajtad nem tanga van? Miért is kellene, hogy az legyen rajtam? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi is csavarogtunk. Kérdezi párom: kérsz valami csokit? Fú, mondom nem. Nem kívánom az édeset. Aztán meggondoltam: Várj, hát egy kapucínert leemelhetsz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fúú, én 1-2 éve kipróbáltam a tangát, de vágta a valogamat és visszab*tam a fiók aljára az összeset XD Hehehhe kapucíner az mehetne mi?? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ezt nézzétek XDDD (IMG:http://lh4.ggpht.com/_WJ2LyeI9d1s/SibY7HHtNLI/AAAAAAAABbQ/bzewBDzyQ3E/P1010838.JPG) Vica sikerült elérned, hogy megint tisztára be legyek indulva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Úgy bizsereg a gyomrom mintha muszáj lenne XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:16:27
Létrehozva:
|
|
|
fúj tanga (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 19:17:41
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ja, Angie, Capri: totál befagyott az a rohadt msn-em és nem engedi bezárni sem! pár perc és újraindítom a gépet! Oké, mert fontos lenne! |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:23:25
Létrehozva:
|
|
|
niki sok férfi nem is szereti a tangát... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nekem több fiú is mondta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 19:25:51
Létrehozva:
|
|
|
Capri: A gyereknevelési elméletedben semmi hibát nem leltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindennek eljön az ideje (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Köszi. Majd idővel... talán XD martin egy túlfűtött szexuális dög csak, aki egyszer kétszer látja nem tudja milyen nagy huncut állítólag mindig mikor koncert után stáb bulik voltak martin volt a legnagyobb bulizis figura míg ezt nem hallottam róla nyuszinak gondoltam ... de egy dög... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oh igen, buliznék vele! XD a nunid lángolását azzal fogja lehűteni amit a magnum kiprüszköl magából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem azért, de az is meleg XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:28:43
Létrehozva:
|
|
|
Capri XDDDDDDDDD
|
|
|
|
2010.03. 02. - 19:32:30
Létrehozva:
|
|
|
Alan képek: milyen helyes cicije van Alannek! XD
tanga téma: én se szeretem. idegesít. kétszer is próbálkoztam vele, de nem adta be. szerintem a tanga a feszes seggű, jó alakú csajoknak áll jól amúgy is. MSN: most műxik (egyelőre) - hülye msn! |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:33:06
Létrehozva:
|
|
|
ez a nő az egyik kedvenc énekesem nagyon kedves és szép is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=9zYCJIqwjDU |
|
|
|
2010.03. 02. - 19:34:11
Létrehozva:
|
|
|
Usiiii XDDDDDDDDDD
Egyszer Vica is mondott ilyet xD |