2400 Oldal V  « < 1206 1207 1208 1209 1210 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
---
post 2010.03. 02. - 20:04:52
Létrehozva: #24141

devotee

Mode írtam kinn nézd meg.
Azért láthatod, hogy nem vagyok kekec veled. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 02. - 20:08:28
Létrehozva: #24142

Painkiller

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 02. - 20:02:07) *
A 2. kiskutyát kérem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De persze a 3. is kellene (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

tyű de hamar elment az idő...megint (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Úgyhogy én most megyek, is, legyetek jók és álmodjatok perverzet!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pápááááá

Szia Mode !
Csak ugyanezt kívánhatom neked! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 02. - 20:04:04) *
niki köszi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a precious-től én is sírnék (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
marishka: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tök jók a nevek edó merre jár ugyan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nini , úgy látom már itt is van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 20:08:45
Létrehozva: #24143

devotee

Beszarás ez nagyon jó!

És Andy hol marad? Most szüli meg Dave?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 02. - 20:13:33
Létrehozva: #24144

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.03. 02. - 18:19:37) *
Már amúgy is tudod de azért nem árt , ha ismételgetem , imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Természetesen megint kiírtad a fejemből a gondolataimat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én mindenkinek csak ezt tanácsolhatom, hogy legyen optimista és minden apró dolognak örüljetek az életben , pontosan azért , mert ilyen világ van , sajna.

Capri: A gyereknevelési elméletedben semmi hibát nem leltem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindennek eljön az ideje (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Marcsiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dolog maximálisan kölcsönös! én is imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj tegnap elfelejtettem elímélezni a fickek elérését, íme:
Capri-Lola-fick

Lola-fick

Capri szerintem is teljesen jól gondolkodik a gyereknevelésről. majd jön az a kölök ha akar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

a livingbe meg anyagiak miatt nem mehetek, Marcsim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 02. - 20:23:10
Létrehozva: #24145

Painkiller

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 20:08:45) *
Beszarás ez nagyon jó!

És Andy hol marad? Most szüli meg Dave?

Ha minden igaz Andy majd akkor lesz , ha elérnek az F betűhöz és akkor Flatcher néven írja be magát a menhelyes történelembe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár az igazat megvallva én annak is örülnék , ha nem lenne , mert akkor, az azt jelentené , hogy nincsen több elhagyott , vagy bántalmazott kutya , akit ápolni kell . Capritól, Edótól biztos , sokszor olvassátok , hogy mennyire felelőtlenek az emberek. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 20:24:11
Létrehozva: #24146

devotee

Sziasztok!

Marcsi ma már volt nálam.. segitett beadni kutyám szuriját... aztán végül megoldottam egyedül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát Andy kutyus is lesz majd, de csak márc végén, mert annak nem az lesz a neve, hogy Andy, hanem, hogy Fletch!

Majd bemutatjuk őket is Nektek!

Jantar.. nem csaviztam, hanem aludtam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megigértem, alszom du...

Marcsi milyen ügyi vagy,hogy beraktad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de be lehet nagyobban is, majd mindjárt berakom, hogy rendesen lássák, aztán holnap este megmutatom neked hogy is kell.. én is itt tanultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Kesik
post 2010.03. 02. - 20:27:18
Létrehozva: #24147

Slowblow
**

Na Halo csirkék:))) nagy puszi mindenkinek, 13.-án ünneplem a livingben először a szülinapomat, úgyhogy odagyertek nekem:))
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 20:28:05
Létrehozva: #24148

devotee

Marcsikám, a konyhában mintha bomba robbant volna..
Mivel tegnap elfogyott a tojás pöri, (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , maradt egy csomó krumpli... " édes burgonya "
Na abból csináltam most krumpli pogácsát... ehhh.. újrahasznositó lettem... asszem most már kezdem érezni a spórolás lehetőségeit, és jól is alkalmazom. A héten már nem is kell kajára költenem, mert felélek mindent ami a hűtőben és a fagyiban van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 02. - 20:29:31
Létrehozva: #24149

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 20:24:11) *
Sziasztok!

Marcsi ma már volt nálam.. segitett beadni kutyám szuriját... aztán végül megoldottam egyedül (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Hát Andy kutyus is lesz majd, de csak márc végén, mert annak nem az lesz a neve, hogy Andy, hanem, hogy Fletch!

Majd bemutatjuk őket is Nektek!

Jantar.. nem csaviztam, hanem aludtam... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) megigértem, alszom du...

Marcsi milyen ügyi vagy,hogy beraktad (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
de be lehet nagyobban is, majd mindjárt berakom, hogy rendesen lássák, aztán holnap este megmutatom neked hogy is kell.. én is itt tanultam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Néha túl akarom bonyolítani az egyszerű feladatokat is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látod még itt vagyok, pedig azt mondtam, hogy max.21:00-kor csicsika van . Szerinted? (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Krumpli pogácsát? Kész vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tuti jobban főzöl , mint én.......még soha nem csináltam.Biztos isteni lett az amerikai édes krumplival (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) A Tojáspöri isteni volt! Köszi!

Ja , igen a barát mindig barát , ha másban nem is tudok segíteni , szeretek.A szívem csücske lett a Shadi és persze te is. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 02. - 20:29:39
Létrehozva: #24150

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=p-IGLSjrh4M
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 20:30:32
Létrehozva: #24151

devotee

Idézet (Kesik @ 2010.03. 02. - 20:27:18) *
Na Halo csirkék:))) nagy puszi mindenkinek, 13.-án ünneplem a livingben először a szülinapomat, úgyhogy odagyertek nekem:))

Halihó Kesik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na akkor ezt nagyon meg fogjuk ünnepelni.. kibasszuk a rezsót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaaaa.. én meg szombathelyen ünneplem a sajátom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te is megünnepeld ám velem!!!!

Hányadikán van a szülinapod?

Lola bébi.. gyere már Te is.. megoldjuk valahogy ezeket a problémákat.. életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kérlek szépen!!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Kesik
post 2010.03. 02. - 20:32:08
Létrehozva: #24152

Slowblow
**

március 6.-án születtem:)
Pesten 13.-án ünneplem, Szombathelyen meg 20.-án:) aztán akkor áprilisban meg a tied:D
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 20:36:29
Létrehozva: #24153

devotee

Igy legyen (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) én is márciusi vagyok, csak én nem tudom akkor ünnepelni, amikor tartom, mert egy nagyon kedves barátném Melics, nem ér rá, mert fitness maratonra megy.. vagy mi a faki.. úgyhogy áttoltam ápr 17-re (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ...jajjj.. de jó lesz (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Na ezt jól megaszontam.. szóval nem tudom akkor ünnepelni, amikor van (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ehhh.. nem aludtam eleget (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Kesik
post 2010.03. 02. - 20:37:35
Létrehozva: #24154

Slowblow
**

megünnepeljük ez a lényeg:))
nah de megyek is most, csak beköszöntem:)
sok éjjeli puszi perverz lánykák:))
sziasztok
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 20:39:47
Létrehozva: #24155

devotee

Huhh.. csajok elolvastam a ff-et.. mindet, amit eddig nem tudtam!!!

Uhhh.. IDM vége rendesen megbőgetett... de rendesen.. és nem a labilis idegzetem miatt volt ezmost.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) isteniek voltatok, és nagyon várom a folytatást... mondjuk... Gore megfojtja jenn-t ? ehhehehee

Lola, és Capri.. nagyon jóóóóóó... nagoyn nagyon nagyon... bizsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kurvára jó most ez az új felállás! jajj.. nagyon várom a folytatást. Mikor várható? ezt mindenkitől kérdem!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 02. - 20:40:02
Létrehozva: #24156

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 20:30:32) *
Halihó Kesik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na akkor ezt nagyon meg fogjuk ünnepelni.. kibasszuk a rezsót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jaaaa.. én meg szombathelyen ünneplem a sajátom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) te is megünnepeld ám velem!!!!

Hányadikán van a szülinapod?

Lola bébi.. gyere már Te is.. megoldjuk valahogy ezeket a problémákat.. életem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) kérlek szépen!!!!

cica nem fog menni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hacsak valami mesés anyagi jutalmat nem kapok. azt meg nem szeretném hogy meghívjatok vagy valami. majd bepótoljuk valahogy:)
a spóroláshoz gratula, ügyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 20:43:11
Létrehozva: #24157

devotee

Idézet (Kesik @ 2010.03. 02. - 20:37:35) *
megünnepeljük ez a lényeg:))
nah de megyek is most, csak beköszöntem:)
sok éjjeli puszi perverz lánykák:))
sziasztok

Puszi, jóccak!

Idézet (lolacska @ 2010.03. 02. - 20:40:02) *
cica nem fog menni! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) hacsak valami mesés anyagi jutalmat nem kapok. azt meg nem szeretném hogy meghívjatok vagy valami. majd bepótoljuk valahogy:)
a spóroláshoz gratula, ügyes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

És ha hamarabb felmegyünk... Valiccsal, meg Marcsival.. abban benne vagy, hogy dumáljunk, elmerüljünk egymásban egy kicsit? hmmm? igyekeznénk!!!

Szombaton meddig van nyitva a metronóm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Marishka
post 2010.03. 02. - 20:44:00
Létrehozva: #24158

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 02. - 20:13:33) *
Marcsiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a dolog maximálisan kölcsönös! én is imádlak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jajj tegnap elfelejtettem elímélezni a fickek elérését, íme:
Capri-Lola-fick

Lola-fick

Capri szerintem is teljesen jól gondolkodik a gyereknevelésről. majd jön az a kölök ha akar. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

a livingbe meg anyagiak miatt nem mehetek, Marcsim (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Jaj , na szóval mire válaszolok neked már az Edó is írta , hogy majd megoldjuk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nagyon szeretném ha jönnél! Légysziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Már írtam ,de úgy látszik azt nem olvastad , hogy a terveink szerint felmegyünk már délután és beülnénk valahová dumálni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Holnap ficket olvasok (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 02. - 20:47:26
Létrehozva: #24159

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 20:41:52) *
És ha hamarabb felmegyünk... Valiccsal, meg Marcsival.. abban benne vagy, hogy dumáljunk, elmerüljünk egymásban egy kicsit? hmmm? igyekeznénk!!!

dumcsi? na, arról még akár lehet is szó! ez tetszene! majd még leegyeztetjük

és nagyon örülök hogy tetszik a közös fickünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) én tövig szerelmes vagyok a sztoriba. ééés amit most írunk, az a rész... úúúhááá, fel fogsz robbani a feszültségtől (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
de ma nem írunk, vagyis most egy ideig. de ne aggódj, hamarosan érkezik a cucc. és addig... lehet hogy kaptok még valamit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 02. - 20:48:28
Létrehozva: #24160

devotee

kérek én is a pogácsából (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1206 1207 1208 1209 1210 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: