2400 Oldal V  « < 1207 1208 1209 1210 1211 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Marishka
post 2010.03. 02. - 20:58:53
Létrehozva: #24161

Painkiller

Na jó most már muszáj megközelítenem az ágyamat mert holnap hulla leszek!
Edókám én is írtam neked pár sort , majd olvasd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hihetetlenek vagyunk ma , ugyanaz a kép , itt meg ugyanaz a gondolat a Lolának................................
Lolikám : Holnap elolvasom a fickeket és természetesen véleményezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjszakát mindenkinek!
DM-es álmokat!
Puszi
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 02. - 21:00:16
Létrehozva: #24162

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.03. 02. - 20:58:53) *
Na jó most már muszáj megközelítenem az ágyamat mert holnap hulla leszek!
Edókám én is írtam neked pár sort , majd olvasd el (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hihetetlenek vagyunk ma , ugyanaz a kép , itt meg ugyanaz a gondolat a Lolának................................
Lolikám : Holnap elolvasom a fickeket és természetesen véleményezem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Jó éjszakát mindenkinek!
DM-es álmokat!
Puszi

jóéjt, soul sister!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 21:02:49
Létrehozva: #24163

devotee

Hol van Trixx? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 02. - 21:07:50
Létrehozva: #24164

devotee

jó éjt, annak aki nyugovóra tér (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 21:02:49) *
Hol van Trixx? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

ez egy jó kérdés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap is kérdezni akartam de elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

niki melózol?

edó mire jutottál? chrome v. mozzila? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

http://www.youtube.com/watch?v=6Cq12YkQjKk dave úgy táncol mint a dervisek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

martin tök jól mozog a színadon (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

lola sokkal jobb ugye, hogy nincs az a spanyol etnikum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 21:08:02
Létrehozva: #24165

devotee

Jantar bébi.. gyere.. van még a pogiból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Még most fogom beüzemelni a chrome-ot
Azt is lehet pofásitani? mert nekem az a mindenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként sikerált beállitanom amit tegnap próbáltam, úgyhogy már itt vigyorog dave... várj.. most nem látem
áááááááááááááhhh.. eltűnt a kiegészitőm.. én felrobbanok mindjárt.. hova lett
Ide a chrome-ot
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 21:09:48
Létrehozva: #24166

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 02. - 21:05:04) *
ez egy jó kérdés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tegnap is kérdezni akartam de elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

niki melózol?

edó mire jutottál? chrome v. mozzila? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nem dolgozok most. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Edó mikor lesz ez a buli, milyen nap az? Péntek? Szombat?
Jantar te nem bulizol?
Kinn írta Faith, hogy jegyek fele elfogyott...
Várom már az áprilist is.
Másnap Sz.hely? Akarunk menni, de azért az is pénz... Na, majd gyűjtünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 02. - 21:15:57
Létrehozva: #24167

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 21:08:02) *
Jantar bébi.. gyere.. van még a pogiból (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Még most fogom beüzemelni a chrome-ot
Azt is lehet pofásitani? mert nekem az a mindenem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) egyébként sikerált beállitanom amit tegnap próbáltam, úgyhogy már itt vigyorog dave... várj.. most nem látem
áááááááááááááhhh.. eltűnt a kiegészitőm.. én felrobbanok mindjárt.. hova lett
Ide a chrome-ot

milyen pogi? krumpli mert az szeressem a legjobban hozzá kedvenc teácskával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 21:09:48) *
Jantar te nem bulizol?
Másnap Sz.hely? Akarunk menni, de azért az is pénz... Na, majd gyűjtünk. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

milyen bulira gondolsz? nekem most hogy bejön a tavasz a szabadidőmet a gyepen töltöm ha tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 02. - 21:11:44) *
milyen pogi? krumpli mert az szeressem a legjobban hozzá kedvenc teácskával (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

milyen bulira gondolsz? nekem most hogy bejön a tavasz a szabadidőmet a gyepen töltöm ha tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

alan buli van tervbe véve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 21:09:48) *
Jantar te nem bulizol?

na a lové igen elég húzos a felutazás pestre tömegközlekedve vagy akár ótóval is :S

http://www.youtube.com/watch?v=9XbO5BpuWlc
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 21:19:46
Létrehozva: #24168

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 02. - 21:15:57) *

alan buli van tervbe véve (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

na a lové igen elég húzos a felutazás pestre tömegközlekedve vagy akár ótóval is :S

http://www.youtube.com/watch?v=9XbO5BpuWlc

Gyepen? Miért gyeplabdázol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
jantar1
post 2010.03. 02. - 21:21:50
Létrehozva: #24169

devotee

capri a google chrome hoz nem tudsz készíteni dmes böngészöt ? https://tools.google.com/chrome/intl/hu/themes/index.html mint ezek

Idézet (Niki @ 2010.03. 02. - 21:19:46) *
Gyepen? Miért gyeplabdázol? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

nem szállok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az egész napos csapatos móka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 02. - 21:21:04) *
capri a google chrome hoz nem tudsz készíteni dmes böngészöt ? https://tools.google.com/chrome/intl/hu/themes/index.html mint ezek

nem szállok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és az egész napos csapatos móka (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

capri dmes témát akartam írni
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 02. - 21:23:18
Létrehozva: #24170

devotee

Ja tényleg, a repülés!!!
Amúgy is csak vicceltem a gyeplabdával. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bulit meg úgy általában gondoltam, nem konkrétat.
Na kicsit lépek...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 02. - 21:30:52
Létrehozva: #24171

devotee

Idézet (jjantarr @ 2010.03. 02. - 21:21:50) *

capri dmes témát akartam írni

nem tudom, h lenne neki, nem chrome-ozok, I use and love FireFox! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 02. - 21:38:11
Létrehozva: #24172

devotee

firefox a király!!!

(és a tanga is jó, hagyjuk már... de még mennyire hogy jó) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 02. - 21:40:39
Létrehozva: #24173

devotee

Élménybeszámoló itt:

http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/

Jó éjt!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 22:15:28
Létrehozva: #24174

devotee

Az miért van, hogy leszedtem magamnak a firefox-ra dm-es témát.. és ment is, eddig itt volt
De most eltűnt.. láttatok már ilyet? vagy valamit rosszul csináltam?
hmmm?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 02. - 22:21:30
Létrehozva: #24175

devotee

Nelly Furtado-t én is szeretem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szimpi nő és igényes zenét csinál. a Say it right-ot szeretem még tőle nagyon meg az I'm like a bird-öt meg a Maneatert! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: el fogom olvasni a beszámolód később!

Én is megszerettem a firefox-t, pedig sokáig ellene voltam. De hát változunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kesik: húha! szülinapot ünneplünk? király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghívlak egy üdítőre, ha lesz annyi píz! XDDD

Edó: háh, akkor Sz.helyen is lesz mire inni!!! XDDD juhhé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az ebek nagyon cukik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és mily meglepő, hogy megint egy Dave nevű hím tetszik a legjobban! XD)

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 22:15:28) *
Az miért van, hogy leszedtem magamnak a firefox-ra dm-es témát.. és ment is, eddig itt volt
hmmm?

néha nekem is csinál ilyet, noha nekem nem DM-es témám van. ha nekem eltűnik, ezt csinálom:
Eszközök - Kiegészítők - Témák - ott kijelölni a már letöltött témádat (esetedben a DM-est) és Téma használata.

(Ha nincs ott, akkor Eszközök - Kiegészítők - Kiegészítők letöltése - Böngészés a kiegészítők között /itt eldob a firefox weboldalára, megkeresed a témádat és letöltöd és utána beállítod és elméletileg megy/)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 02. - 22:32:32
Létrehozva: #24176

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 22:15:28) *
hmmm?

mutass képet

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 02. - 22:21:30) *
néha nekem is csinál ilyet, noha nekem nem DM-es témám van. ha nekem eltűnik, ezt csinálom:
Eszközök - Kiegészítők - Témák - ott kijelölni a már letöltött témádat (esetedben a DM-est) és Téma használata.

(Ha nincs ott, akkor Eszközök - Kiegészítők - Kiegészítők letöltése - Böngészés a kiegészítők között /itt eldob a firefox weboldalára, megkeresed a témádat és letöltöd és utána beállítod és elméletileg megy/)

igen én is ezt szoktam, habár nekem nem tűnt el, hanem csak váltottam, mikor vendégek jöttek XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 02. - 22:36:31
Létrehozva: #24177

devotee

ööö, help!

böngészgetem a firefox oldalán a témákat, de nincs kedvem végigböngészni mind a nemtomhány oldalt. tudnátok segíteni hogy keressek rá erre a Mode-os témára vagy valami?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 02. - 22:38:17
Létrehozva: #24178

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 02. - 22:21:30) *
Nelly Furtado-t én is szeretem! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) nagyon szimpi nő és igényes zenét csinál. a Say it right-ot szeretem még tőle nagyon meg az I'm like a bird-öt meg a Maneatert! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Angie: el fogom olvasni a beszámolód később!

Én is megszerettem a firefox-t, pedig sokáig ellene voltam. De hát változunk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Kesik: húha! szülinapot ünneplünk? király! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) meghívlak egy üdítőre, ha lesz annyi píz! XDDD

Edó: háh, akkor Sz.helyen is lesz mire inni!!! XDDD juhhé! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Az ebek nagyon cukik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (és mily meglepő, hogy megint egy Dave nevű hím tetszik a legjobban! XD)

Köszi Usi... kicsit máshogy, de megoldottam, jó irányba inditottál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (lolacska @ 2010.03. 02. - 22:36:31) *
ööö, help!

böngészgetem a firefox oldalán a témákat, de nincs kedvem végigböngészni mind a nemtomhány oldalt. tudnátok segíteni hogy keressek rá erre a Mode-os témára vagy valami?

Fent ird be, a keresőbe, hogy depeche mode
de mindjárt linkelen magácskának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

http://www.getpersonas.com/en-US/gallery/A...&search.y=5
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 02. - 22:41:49
Létrehozva: #24179

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 02. - 22:38:17) *
Köszi Usi... kicsit máshogy, de megoldottam, jó irányba inditottál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fent ird be, a keresőbe, hogy depeche mode
de mindjárt linkelen magácskának (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

https://addons.mozilla.org/hu/firefox/browse/type:1/cat:38

Edó, nekem azt írja ki ha beírom a keresőbe és beállítom "témára", hogy eredménytelen a keresés a Depeche Mode szavakra.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 02. - 22:46:21
Létrehozva: #24180

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 02. - 22:41:49) *
Edó, nekem azt írja ki ha beírom a keresőbe és beállítom "témára", hogy eredménytelen a keresés a Depeche Mode szavakra.

all personas-ra állítsd
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1207 1208 1209 1210 1211 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
1 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (1 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: