![]() ![]() |
2010.03. 02. - 22:49:25
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
2010.03. 02. - 22:50:35
Létrehozva:
|
|
|
ok, így már megvan, Capri. nem rosszak amúgy, de maradok az AmbientFox-omnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 22:51:14
Létrehozva:
|
|
|
ok, így már megvan, Capri. nem rosszak amúgy, de maradok az AmbientFox-omnál (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nahát, mode-os vagy te? XDDD |
|
|
|
2010.03. 02. - 22:51:44
Létrehozva:
|
|
|
Ti nem tudnátok ilyet csinálni? akkorák vagytok az ilyen szerkesztgetésben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
2010.03. 02. - 22:52:16
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 02. - 22:53:35
Létrehozva:
|
|
|
Ti nem tudnátok ilyet csinálni? akkorák vagytok az ilyen szerkesztgetésben (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) gondolkodtam rajta, leírás van hozzá, minek kell meglennie, h feltölthesd, csak a lustaság.... |
|
|
|
2010.03. 02. - 22:58:39
Létrehozva:
|
|
|
Hát pedig én tuti a tietek alkalmaznám (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Kutyám jóóóól vaaaan már gépelt is az előbb.. és felült mellém a kanapéra, és nekem dől (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) imádom.. szerelmeskedünk (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Na kiviszem sétálni, ha ilyen jól van, úgyis rég csináltunk ilyet fél óra, és itt vagyok csajok! |
|
|
|
2010.03. 02. - 23:00:18
Létrehozva:
|
|
|
Mit csináltok?! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ez most nagyon nem idevaló lesz, de én konkrétan bőgök. Pff. M1-en néztem a Szíven szúrt ország dokumentumfilmet, Marian Cozmáról. Aztán a végén mondja az apja (totál betett az érzékeny lelkületemnek): Azt mondta a fiam egy nap: Apa, nem fogsz örülni annak amit mondok. Miért? A Veszprémet választottam a Barcelona helyett. Erre azt mondta az apja: Fiam, én mindennek örülök, amit te csinálsz. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Készen lettem, és mint egy szaros óvodás bőgtem a kanapén. Ráadásul úgy utálom, ha látja Zotyám, hogy bőgök. Mert én mindenen bőgnék. Pff. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nem mintha zavarná, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem tudom, valahogy érzékeny vagyok és mindenen sírok. |
|
|
|
2010.03. 02. - 23:01:44
Létrehozva:
|
|
|
Ráadásul úgy utálom, ha látja Zotyám, hogy bőgök. Mert én mindenen bőgnék. Pff. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár nem mintha zavarná, (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem tudom, valahogy érzékeny vagyok és mindenen sírok. én is utálom, ha sírni látnak, ezért nem gyakran sírok XD |
|
|
|
2010.03. 02. - 23:05:15
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 02. - 23:07:33
Létrehozva:
|
|
|
Hát na ja, megyek is és jobb kedvre derülök. De ez annyira megható volt, és annyira szülői. nem lehet, h terhes vagy, ezért vagy érzékenyebb? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 23:19:52
Létrehozva:
|
|
|
uhhh.. azt meg szerettem volna nézni.. baing, elfelejtettem (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Én csak filmeken tudok bőgni.. vagy idegből, amikor tehetetlen vagyok. Egyébként én is igy vagyok ezzel, hogy szégyellem... vagy nem is tudom.. nem is szégyellem, csak ne lássák. Szüleim előtt nem sirok, inkább kimegyek, pasi előtt sem szeretek, bár ott könnyebben elsirom magam. BArátnőim előtt ha jön, hát jön... még a vállukra is odaborulok. Az a baj, hogy anyuék előtt azért nem sirok, mert akkor ők is sirnak.. és igy mindig erősnek kell magam mutatni. Mert ha nem, akkor kollektiv bőgés van belőle (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 02. - 23:35:03
Létrehozva:
|
|
|
nem lehet, h terhes vagy, ezért vagy érzékenyebb? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem tudok róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De sajnos én mindig ilyen vagyok. Illetve néha nem bánom. Én vagy bőgök, vagy nevetek. Ez a kettő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most megnyugodtam, mert kérdőre vontam az én rendőrömet, hogy hol tart az ügy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És azt mondta, hogy már megvannak. És életfogytig lesz. Na nem mintha ez visszahozná, de most már nyugodtan alszok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg olyan megrázó volt Edó, szerintem jobb, hogy lemaradtál róla. És végig tartottam magam, de ez az inkább Veszprémet választotta Barcelona helyett, hát ezen teljesen kibuktam. Kitörtem, mint a vulkán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó éjt! |
|
|
|
2010.03. 02. - 23:42:06
Létrehozva:
|
|
|
Nem tudok róla. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De sajnos én mindig ilyen vagyok. Illetve néha nem bánom. Én vagy bőgök, vagy nevetek. Ez a kettő. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De most megnyugodtam, mert kérdőre vontam az én rendőrömet, hogy hol tart az ügy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) És azt mondta, hogy már megvannak. És életfogytig lesz. Na nem mintha ez visszahozná, de most már nyugodtan alszok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Tényleg olyan megrázó volt Edó, szerintem jobb, hogy lemaradtál róla. És végig tartottam magam, de ez az inkább Veszprémet választotta Barcelona helyett, hát ezen teljesen kibuktam. Kitörtem, mint a vulkán. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Na jó éjt! megvannak? én úgy tudom, h a gyilkos lazán elsétált, de azóta megvan? |
|
|
|
2010.03. 02. - 23:42:12
Létrehozva:
|
|
|
Áááááááááá....
Nem lehet titekteket utolérni olvasásban! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pörögtök ezerrel! Na most jó éjt Babácskák! Remélem 26-án a PeCsában mindenki ott lesz!!!!! Pusssssssssssssssssssszz |
|
|
|
2010.03. 03. - 00:07:24
Létrehozva:
|
|
|
Megvannak Capri... már csücsülnek !!!
Nem is értem.. nem is értem hogy történhetett ez az egész.Nagyon sajnáltam, letaglózott! |
|
|
|
2010.03. 03. - 00:18:46
Létrehozva:
|
|
|
Megvannak Capri... már csücsülnek !!! Nem is értem.. nem is értem hogy történhetett ez az egész.Nagyon sajnáltam, letaglózott! azt mondta a csávó, h csúnyán nézett a Cozma. ennyi. csúnyán nézett. nem akartam elhinni. ma meg vkinek a blogjában olvasom, h koldus meg akarta késelni, mert nem adott neki pénzt. hova tartunk?? |
|
|
|
2010.03. 03. - 00:23:33
Létrehozva:
|
|
|
hát igen, az erőszak... érdekes kérdés. húsba vág, bassza meg.
mindegy, mindenesetre a wrongos personám nagyon bejön (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 00:31:20
Létrehozva:
|
|
|
Nem igazán értem.. megint összeomlott a mozillam.. és utána megint eltűnt a témám... másnak megy? lehet nálam van a gebasz, lehet beszoptam valamit
Ki ez a Cem Yucel? Usi a te, és Mode ismerősötök... ismerem?Facebook látom már, valami DM-os csóka jó izlésre vall (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 00:35:57
Létrehozva:
|
|
|
Nem igazán értem.. megint összeomlott a mozillam.. és utána megint eltűnt a témám... másnak megy? lehet nálam van a gebasz, lehet beszoptam valamit Ki ez a Cem Yucel? Usi a te, és Mode ismerősötök... ismerem?Facebook látom már, valami DM-os csóka jó izlésre vall (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) huha, firefox összeomlás... nem jó jel, lehet van valami víruskád? vagy lehet hogy csak frissíts a legújabbra. nekem is baszakodott egy ideig, aztán egyszer csak helyrejött. tetszik ez a persona, csak még szokatlan az eddigi vörös cucchoz képest (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |