2400 Oldal V  « < 1209 1210 1211 1212 1213 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Alisha
post 2010.03. 03. - 00:46:57
Létrehozva: #24201

devotee

Most frissitettem, ezért is kellett más témát találnom, mert azon már nem futott a maroon... ez valami genya lesz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Megyek aluszni csajok, jóccak mindenkinek! puszkók.. Lola.. akkor ezt a 13.-ai összeröffenést még átrágjuk.. Capri? magácska? gyün? Nem kondkrétan livingroom.. hanem dumaparty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

uuuuuh... pill.. hol van Angie beszámolója?
azonnal olvasnom kell, addig nem fekhetek.. adja valaki, akinél ott van, vagy vissza kell keresgélnem?

Megvan, köszönöm.. puszkók!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 03. - 00:51:16
Létrehozva: #24202

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 03. - 00:46:57) *
Most frissitettem, ezért is kellett más témát találnom, mert azon már nem futott a maroon... ez valami genya lesz (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Megyek aluszni csajok, jóccak mindenkinek! puszkók.. Lola.. akkor ezt a 13.-ai összeröffenést még átrágjuk.. Capri? magácska? gyün? Nem kondkrétan livingroom.. hanem dumaparty (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

azonnal olvasnom kell, addig nem fekhetek.. adja valaki, akinél ott van, vagy vissza kell keresgélnem?

jóéjt, édes
magam részéről a dumcsiban nagyon benne vagyok, a buli sztem nem jön össze. csak az a baj. hogy én 26án pecsázok, mert addigra már lesz pénzem. oda meg ti tuti nem jöttök majd (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 03. - 00:57:26
Létrehozva: #24203

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 03. - 00:46:57) *

dumaparty? kihez?(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) naná, megyek!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) simááán, viccelsz??? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 01:00:09
Létrehozva: #24204

devotee

Nem, nem megyünk pecsába... most meg, hogy Kesiknek van a szülinapja, mindenképp elmegyünk. Nem is figyeltem mikor van pecsa, megmondom őszintén.

Capri, még nem beszéltünk meg semmit, csak hogy akkor hamarabb felmegyünk, hogy dumálni tudjunk...
Elolvastam Angie beszámolóját, beszarás jó volt, nem kicsit rázott a hideg (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Köszi bébike (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na tényleg jóccak, sziasztok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 03. - 01:24:18
Létrehozva: #24205

devotee

óóó ez a dumcsi-téma nagyon bejön, alig várom! Edóóóó, Marcsiiiiii!!! úúú de jó, még nem is beszélgettünk élőben, pedig úgy szeretnék! máris jelzem, hogy az íjászra szavazok, oda lehet becsempészni hozott piát! XD

és jöjjön mindenki!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 03. - 03:08:13
Létrehozva: #24206

Painkiller

Szép reggelt mindenkinek:

http://www.youtube.com/watch?v=K1THhc3PprI...feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=x0pclU_94Eo...feature=channel

Kifutó mellett készített filmek, a hang pocsék, de a képek... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
lolacska
post 2010.03. 03. - 03:10:37
Létrehozva: #24207

devotee

Az események beindulnak, avagy az olvasó lassú kínhalála:

Nouvelles robes 3. fejezet
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 03. - 03:14:06
Létrehozva: #24208

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 03. - 03:10:37) *
Az események beindulnak, avagy az olvasó lassú kínhalála:

Nouvelles robes 3. fejezet

Hijj, erre ráugrok! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Nééé, hát milyen sokan nem alszotok még... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mit műveltek, ficket írtok össznépileg? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 03. - 03:27:49
Létrehozva: #24209

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2009.10. 15. - 15:58:02) *
U-girl láttam a hsz.-edet a Tour Of The Universe-DVD Európában topicban.Úgy látom sikerült felpiszkálni az agyadat.Én nem értem miért kell egyeseknek folyton azon rágódni mi volt régen és összehasonlitgatni,hogy ez a turné nem olyan jó mint az xy turné.Most ez van.Nem 1993-at irunk hanem 2009-et.Azok az idők elmúltak,vége és ezt van aki nem akarja tudomásul venni.Az meg végképp nevetséges,hogy ha valaki nem tizen éve rajong akkor az már nem is rajongó?Elég sajátságosan gondolkodik némelyik komolyan.Egyébként meg az milyen rajongó aki csak pocskondiázni tudja a fiúkat pedig állitólag a kedvence a csapat.

Onix látom sikerült a képcsere.Jó a válsztásod.

Egyébként szia Mode.

en sem ertem egyebkent azokat akik bar Depeche Modeosak,de annyira lehangoloan tudjak neha oket fikazni,mintha utalnak oket.Az utolso koncerten is most olyanok jottek be apam akik feltunesi viszketegsegbol jarnak el az ilyen tarsadalmiszinten mostmar elismert esemenyre.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 03. - 03:48:41
Létrehozva: #24210

Painkiller

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 03. - 03:14:06) *
Hijj, erre ráugrok! (IMG:style_emoticons/default/cool.gif)

Nééé, hát milyen sokan nem alszotok még... (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mit műveltek, ficket írtok össznépileg? (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

Lolaaa! Naggyon jó! Szóval párducka behálózva! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Látom jó volt vele! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 03. - 03:50:17
Létrehozva: #24211

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 03. - 01:51:16) *
jóéjt, édes
magam részéről a dumcsiban nagyon benne vagyok, a buli sztem nem jön össze. csak az a baj. hogy én 26án pecsázok, mert addigra már lesz pénzem. oda meg ti tuti nem jöttök majd (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

En szivesen elmennek azert a Pecsaba,na jo hallom itt-ott,hogy nem erdemes oda menni,meg minden...de higyjem el,vagy ne? nincsenek ott jo bulik tenyleg?..nem tom,de a nyari Retropoliszos afterparty valami egeszen kiabranditoan lepattant hangulatu volt,jo mondjuk ugy kellett nekem akkor odamenni...dehat onnan indult a vonatom is vissza...visszaterve a Pecsara..en a partyfotokat nezve ugylatom jo arcok jarnakodavagy a latszat csal?,sokan is vannak,latom a kivetiton meg a Dave szoloalbumairol is tesznek szamokat...mi ez a pecsaellenesseg?nem vagyok temaban annyira,de olvastam es hallottam is nehany vitat errol,nem erre vagyok kivancsi,hanem arra,hogy pl.en,aki csak tobbnyire afterpartykra jartam el Pesten...mi a kulonbseg pl; a Living Roomos buli kozott es a Pecsas kozott...csak annyi,hogy ott tobb az ember?vagy mert dragabb a beugro,vagy mert nem jo a dj?vagymer' miert is?tiszta oszinten kerdezem?nektek mi a tapasztalatotok e teren?bocsi az ekezetek miatt,kozbe-kozbe roman dolgozatokat is kormolok...szoval???en kivancsi vagyok,hogy mely (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ikre nyalaboljam fel magam,ha mondjuk olyan kedvem kerekedne,hogy most marciusban felugranek innen egyet Csikbol-Pestre??? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 06:35:31
Létrehozva: #24212

devotee

Jó reggelt!

Láttam a sok kommentet a blogomon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Örülök, hogy megint sikerült átadnom az élményt nektek és a sok hsz-nek is örültem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 08:16:22
Létrehozva: #24213

devotee

Idézet (szabcsi @ 2010.03. 03. - 03:50:17) *
En szivesen elmennek azert a Pecsaba,na jo hallom itt-ott,hogy nem erdemes oda menni,meg minden...de higyjem el,vagy ne? nincsenek ott jo bulik tenyleg?..nem tom,de a nyari Retropoliszos afterparty valami egeszen kiabranditoan lepattant hangulatu volt,jo mondjuk ugy kellett nekem akkor odamenni...dehat onnan indult a vonatom is vissza...visszaterve a Pecsara..en a partyfotokat nezve ugylatom jo arcok jarnakodavagy a latszat csal?,sokan is vannak,latom a kivetiton meg a Dave szoloalbumairol is tesznek szamokat...mi ez a pecsaellenesseg?nem vagyok temaban annyira,de olvastam es hallottam is nehany vitat errol,nem erre vagyok kivancsi,hanem arra,hogy pl.en,aki csak tobbnyire afterpartykra jartam el Pesten...mi a kulonbseg pl; a Living Roomos buli kozott es a Pecsas kozott...csak annyi,hogy ott tobb az ember?vagy mert dragabb a beugro,vagy mert nem jo a dj?vagymer' miert is?tiszta oszinten kerdezem?nektek mi a tapasztalatotok e teren?bocsi az ekezetek miatt,kozbe-kozbe roman dolgozatokat is kormolok...szoval???en kivancsi vagyok,hogy mely (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) ikre nyalaboljam fel magam,ha mondjuk olyan kedvem kerekedne,hogy most marciusban felugranek innen egyet Csikbol-Pestre??? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

szabi: először is üdv köreinkben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
másodszor: jók azok a pecsa bulik is! megvan a maga hangulata, én szeretem, csak rohadt drága a hely (nem csak a belépő, minden más a bárban is). viszont egészen sajátos az atmoszférája a tágas nagyteremnek - főleg mikor tele lesz emberekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mondod hogy rossz volt a retropoliszos after??? mi nagyon jól éreztk magunkat ott a Sereggel!!

amúgy szép jó reggelt mindenkinek. kissé még kóma vagyok.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 08:42:37
Létrehozva: #24214

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 08:16:22) *
szabi: először is üdv köreinkben! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
másodszor: jók azok a pecsa bulik is! megvan a maga hangulata, én szeretem, csak rohadt drága a hely (nem csak a belépő, minden más a bárban is). viszont egészen sajátos az atmoszférája a tágas nagyteremnek - főleg mikor tele lesz emberekkel. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért mondod hogy rossz volt a retropoliszos after??? mi nagyon jól éreztk magunkat ott a Sereggel!!

amúgy szép jó reggelt mindenkinek. kissé még kóma vagyok.

Jó reggelt! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 03. - 08:44:30
Létrehozva: #24215

devotee

Jó Reggelt Csajszik!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 08:50:52
Létrehozva: #24216

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 03. - 08:44:30) *
Jó Reggelt Csajszik!

Szia!

Ezer éve nem láttalak!!!!!!!!!!!!! Mizújs? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 03. - 08:56:04
Létrehozva: #24217

devotee

Még mindig beteg vagyok! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Már vagy 3 éve nem voltam megfázva, de most nem akarok kikecmeregni belőle.
Nem is voltam gépnél majd egy hétig. Tegnap olvastam vissza.
Uhhhhhhhhh a Düsseldorfi vidik teljesen padlóra tettek. Együtt sírtam Dave-vel!
Még nem tudtam mindet megnézni, majd ebéd időben hátha egyedül leszek.
Ange majd olvasom a beszámolód! Nagyon várom!

Olyan szomorú vagyok hogy vége! Áááááááááá Nem vadászhatom az újabb koncert képeket, vidiket (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Már most hiányoznak a fiúk!

Le a tangával! Én sem birom! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (Pedig nekem pici izmos popóm van, de akkor sem!)

Ja és NAGYON HIÁNYOZTATOK! "szív" "szív" "szív"
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 08:56:58
Létrehozva: #24218

devotee

Sziasztok.

Bocsi,hogy tegnap eltüntem de a férjemnek kellett a gép aztán meg úgy alakult,hogy már nem jöttem vissza.
Ezért utálok közösködni egy gépen mert hol egymásra kell várni holmeg a másiknak kell azonnal a gép......na mindegy.

Trixx jobbulást kívánok.Gyógypuszi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie mindjárt olvasom a beszámolódat...ha megtalálom melyik oldalon van a link. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe úgy látom a tanga témában nagyon egyet értünk csajok. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 09:02:39
Létrehozva: #24219

devotee

vica: itt a beszámoló: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/
én is most olvastam el és libabőr!!!! a többit kommenteltem ott!

Trixx: hiányoltunk!!! JOBBULÁST!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jaja, azt néztem, hogy a Sereg többsége nem kultiválja a tangát! XD (ezt azért jó tudni, hogy nem én vagyok a maradi XD)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 03. - 09:07:08
Létrehozva: #24220

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 08:56:58) *
Sziasztok.

Bocsi,hogy tegnap eltüntem de a férjemnek kellett a gép aztán meg úgy alakult,hogy már nem jöttem vissza.
Ezért utálok közösködni egy gépen mert hol egymásra kell várni holmeg a másiknak kell azonnal a gép......na mindegy.

Usi, Vicus köszi.

Vicus, mi is így voltunk régen Zolimmal. Mikor összekerültünk, neki volt egy gépe, én nem is nagyon gépeztem.
Aztán elkezdett érdekelni a dolog, és akkor már rossz volt osztozni. Így vettem részletre egy laptopot. Azóta minden oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1209 1210 1211 1212 1213 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
5 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (5 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: