![]() ![]() |
2010.03. 03. - 09:12:41
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
vica: itt a beszámoló: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/ én is most olvastam el és libabőr!!!! a többit kommenteltem ott! Trixx: hiányoltunk!!! JOBBULÁST!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) jaja, azt néztem, hogy a Sereg többsége nem kultiválja a tangát! XD (ezt azért jó tudni, hogy nem én vagyok a maradi XD) Köszi Usi De megtaláltam, elolvastam, kommenteltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehe én azt hittem kül,hogy ti szeretitek a tangát de akkor ezek szerint nem.Ja én is azt gondoltam,hogy csak én vagyok ilyen elmaradott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi, Vicus köszi. Vicus, mi is így voltunk régen Zolimmal. Mikor összekerültünk, neki volt egy gépe, én nem is nagyon gépeztem. Aztán elkezdett érdekelni a dolog, és akkor már rossz volt osztozni. Így vettem részletre egy laptopot. Azóta minden oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nálunk most az a baj,hogy bedöglött a laptopom és így osztozunk az asztali masinán. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ja szabcsinak pedig üdv.Elfelejtettem az előbb mondani. |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:15:28
Létrehozva:
|
|
|
Angie: kellett még egyet kommentelnem, bocsi a helyesírási hibákért, szétcsúsztatnak a srácok! XDDDD
vica: azért szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, vica: nekem otthon volt ez sokáig, mikor még nem volt laptop és apuval kellett osztozni a gépen. tűkön ültem, hogy mikor enged már vissza a nethez. ez a helyzet most már szerencsére csak akkor áll fenn, ha nem viszem haza a laptopot Szegedről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:18:09
Létrehozva:
|
|
|
Vica, itt a link újra: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/
Trixx, hát én is beteg vagyok ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: kellett még egyet kommentelnem, bocsi a helyesírási hibákért, szétcsúsztatnak a srácok! XDDDD vica: azért szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Trixx, vica: nekem otthon volt ez sokáig, mikor még nem volt laptop és apuval kellett osztozni a gépen. tűkön ültem, hogy mikor enged már vissza a nethez. ez a helyzet most már szerencsére csak akkor áll fenn, ha nem viszem haza a laptopot Szegedről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is szét vagyok csúszva, de a nem alvástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem megfáztam még németben, mert nem akartunk ruhatárazni és csak vékony pulóverben mentünk a kocsitól az arénához aztán meg vissza a kocsihoz. De megérte ez a kis nátha cserébe a nagy élményért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:21:17
Létrehozva:
|
|
|
Vica, itt a link újra: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/ Trixx, hát én is beteg vagyok ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Akkor gyógypuszi Neked! Náthás vagy? Persze, nem elég a megfázás, most még meg is jött! Grrrrrr Bevettem egy Algoflex M-et, hátha jobb lesz. Megelőztél! Nekem is a nem alvás a legrosszabb, az orrom be van dugulva, nem kapok levegőt, nagyon nehezen alszom így el, és persze mindig felébredek mert ki kell fújnom az orrom. Grrrrr |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:29:22
Létrehozva:
|
|
|
Akkor gyógypuszi Neked! Náthás vagy? Persze, nem elég a megfázás, most még meg is jött! Grrrrrr Bevettem egy Algoflex M-et, hátha jobb lesz. Megelőztél! Nekem is a nem alvás a legrosszabb, az orrom be van dugulva, nem kapok levegőt, nagyon nehezen alszom így el, és persze mindig felébredek mert ki kell fújnom az orrom. Grrrrr Igen, náthás meg fáj a torkom, éjjel még mézet is ettem, mert nagyon rosszul éreztem magam a torkomban lerakódott cuccoktól. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Különben én sem kaptam levegőt csak ülve, szóval frankó éjszaka volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:29:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie: vki azt írta kinn, hogy nincs is abban az arénában ruhatár. végül is volt amúgy?
ja amúgy kicsit nekem is fáj a torkom. szerintem tegnap a rohanásban izzadtan ahogy rám fújt a viharos szél, vmit bekaphattam... Trixx: jajj az nagyon szar mikor nem kapsz levegőt. ennél már csak az a szarabb, mikor fél percenként meg akarsz fulladni a köhögéstől. |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:32:10
Létrehozva:
|
|
|
Angie: vki azt írta kinn, hogy nincs is abban az arénában ruhatár. végül is volt amúgy? ja amúgy kicsit nekem is fáj a torkom. szerintem tegnap a rohanásban izzadtan ahogy rám fújt a viharos szél, vmit bekaphattam... Trixx: jajj az nagyon szar mikor nem kapsz levegőt. ennél már csak az a szarabb, mikor fél percenként meg akarsz fulladni a köhögéstől. Nem tudom, mi nem is kerestük a ruhatárat, mert a kabátokat a kocsiban hagytuk és pulcsiban mentünk be. Kellemes idő volt amúgy még fél 8-kor, olyan 13-14 fok pluszban! Persze éjfélkor már lehüűt és ugye vissza kellett gyalogolni úgy izzadtan és kimelegedve, akkor fázhattam meg. |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:37:07
Létrehozva:
|
|
|
helyes megfogalmazás....olvasó lassú kínhalála...uh te jó ég...le kell higgadnom mielőtt a boltba megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:39:25
Létrehozva:
|
|
|
Angie: igen, olvastam, hogy ti nem ruhatáraztatok. csak érdekelt volna, hogy volt-e amúgy, de mindegy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem hamar jobban leszel!!!!
vica: ohhhh iggggen.... NAGYON fincsi az utcsó jelenet!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:42:34
Létrehozva:
|
|
|
Vica, itt a link újra: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/ Trixx, hát én is beteg vagyok ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Én is szét vagyok csúszva, de a nem alvástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem megfáztam még németben, mert nem akartunk ruhatárazni és csak vékony pulóverben mentünk a kocsitól az arénához aztán meg vissza a kocsihoz. De megérte ez a kis nátha cserébe a nagy élményért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie köszi de mint mondottam volt elovastam már és kommenteltem is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Akkor neked is jobbulást és Usinak is.Gyógypuszi megy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Trixx orrcsepp az orrdugulásra pl nasivin...nagyon jó.És akkor nem kell percenként fújni. Angie: igen, olvastam, hogy ti nem ruhatáraztatok. csak érdekelt volna, hogy volt-e amúgy, de mindegy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem hamar jobban leszel!!!! vica: ohhhh iggggen.... NAGYON fincsi az utcsó jelenet!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) az nem kifejezés,hogy nagyon fincsi.....hehe mindjárt leteperem az emberem naggyon kíváncsi vagyok a folytatásra mi lesz ebből (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:47:51
Létrehozva:
|
|
|
vica: ohh hát akinél kéznél van egy férfiember, annak jóóóó.... XDDDDDD
amúgy én is kivi vagyok a folytatásra. csak pár dologgal tudok többet mint ti, úgyhogy engem is nagy meglepik várnak még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jézusom, nagyon durva izomlázam van a törzsemben a tegnapi tesitől! |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:57:44
Létrehozva:
|
|
|
vica: ohh hát akinél kéznél van egy férfiember, annak jóóóó.... XDDDDDD amúgy én is kivi vagyok a folytatásra. csak pár dologgal tudok többet mint ti, úgyhogy engem is nagy meglepik várnak még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jézusom, nagyon durva izomlázam van a törzsemben a tegnapi tesitől! hehe csak az a baj,hogy mennem kell a boltba...majd este leteperem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) izomláz?juj... |
|
|
|
2010.03. 03. - 09:57:44
Létrehozva:
|
|
|
vica: ohh hát akinél kéznél van egy férfiember, annak jóóóó.... XDDDDDD amúgy én is kivi vagyok a folytatásra. csak pár dologgal tudok többet mint ti, úgyhogy engem is nagy meglepik várnak még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jézusom, nagyon durva izomlázam van a törzsemben a tegnapi tesitől! Megkínoztak? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 10:01:16
Létrehozva:
|
|
|
igen, elég durván megkínoztak mindenféle botokkal XDDDD
|
|
|
|
2010.03. 03. - 10:03:57
Létrehozva:
|
|
|
Igen Vicus, használom a navisint, meg paxirasol, meg novorin. Ezeket váltogatom.
Meg be vagyok gubózva a lakát és a melóhely között, mert félek az arcüreggyulladástól. Két hete nem voltam tornázni. Jáj, majd úgy járok mint Usi, lesz olyan izomlázam ha újra megyek. igen, elég durván megkínoztak mindenféle botokkal XDDDD Miféle botokkal? XDXDXD És a törzsedet? |
|
|
|
2010.03. 03. - 10:22:41
Létrehozva:
|
|
|
szétvertek, trixx XD
ááá nem! XD csak tudod ilyen méteres botokkal csináltuk a gyakorlatokat (basszus de félreérthetően hangzik! XDDD) - tudod a botba kapaszkodsz és pl. a mellkasodhoz rakod, utána kinyújtva a fejed fölé emeled és a hátad mögé teszed le - szóval csomó ilyen nyújtós-átmozgatós gyakorlat. meg volt sok csípőkörzés (sima, fekvő nyolcas stb.). meg törzsdöntés meg csomó minden na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 10:35:26
Létrehozva:
|
|
|
igen, elég durván megkínoztak mindenféle botokkal XDDDD Csak nem? Hm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De perverz vagyok még betegen is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 11:08:53
Létrehozva:
|
|
|
Jó reggelt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Hoztam egy kis perverzet Nektek: Egy 20 éves srác bemászik egy 80 éves idős néni kertjébe,és buzgón dézsmálja a gyümölcsöt,mikor az öreglány megjelenik vadászpuskával a kezében. - Gondolom most meg fog erőszakolni,fiatalember? - Ááá dehogy,hova tetszik gondolni... - Pedig muszáj lesz! |
|
|
|
2010.03. 03. - 11:19:27
Létrehozva:
|
|
|
Csak nem? Hm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De perverz vagyok még betegen is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen, tudtam, hogy erre fogsz asszociálni! XD ezért használtam ezeket a szavakat! XD szóval nem csak te vagy perverz még így is! XDDD Neo: WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! ez király!!! XDDDDDDDDD |
|
|
|
2010.03. 03. - 11:26:54
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Szép reggelt mindenkinek: http://www.youtube.com/watch?v=K1THhc3PprI...feature=channel http://www.youtube.com/watch?v=x0pclU_94Eo...feature=channel Kifutó mellett készített filmek, a hang pocsék, de a képek... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Üdv Csajok! Én itt töröm magam éjszaka, ti meg nem is nézitek... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) Hát nézzétek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |