2400 Oldal V  « < 1210 1211 1212 1213 1214 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
vicuska
post 2010.03. 03. - 09:12:41
Létrehozva: #24221

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 09:02:39) *
vica: itt a beszámoló: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/
én is most olvastam el és libabőr!!!! a többit kommenteltem ott!

Trixx: hiányoltunk!!! JOBBULÁST!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

jaja, azt néztem, hogy a Sereg többsége nem kultiválja a tangát! XD (ezt azért jó tudni, hogy nem én vagyok a maradi XD)

Köszi Usi

De megtaláltam, elolvastam, kommenteltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe én azt hittem kül,hogy ti szeretitek a tangát de akkor ezek szerint nem.Ja én is azt gondoltam,hogy csak én vagyok ilyen elmaradott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 03. - 09:07:08) *
Usi, Vicus köszi.

Vicus, mi is így voltunk régen Zolimmal. Mikor összekerültünk, neki volt egy gépe, én nem is nagyon gépeztem.
Aztán elkezdett érdekelni a dolog, és akkor már rossz volt osztozni. Így vettem részletre egy laptopot. Azóta minden oké. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk most az a baj,hogy bedöglött a laptopom és így osztozunk az asztali masinán. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ja szabcsinak pedig üdv.Elfelejtettem az előbb mondani.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 09:15:28
Létrehozva: #24222

devotee

Angie: kellett még egyet kommentelnem, bocsi a helyesírási hibákért, szétcsúsztatnak a srácok! XDDDD

vica: azért szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, vica: nekem otthon volt ez sokáig, mikor még nem volt laptop és apuval kellett osztozni a gépen. tűkön ültem, hogy mikor enged már vissza a nethez. ez a helyzet most már szerencsére csak akkor áll fenn, ha nem viszem haza a laptopot Szegedről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 09:18:09
Létrehozva: #24223

devotee

Vica, itt a link újra: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/

Trixx, hát én is beteg vagyok ám! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 09:15:28) *
Angie: kellett még egyet kommentelnem, bocsi a helyesírási hibákért, szétcsúsztatnak a srácok! XDDDD

vica: azért szívesen. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Trixx, vica: nekem otthon volt ez sokáig, mikor még nem volt laptop és apuval kellett osztozni a gépen. tűkön ültem, hogy mikor enged már vissza a nethez. ez a helyzet most már szerencsére csak akkor áll fenn, ha nem viszem haza a laptopot Szegedről. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Én is szét vagyok csúszva, de a nem alvástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem megfáztam még németben, mert nem akartunk ruhatárazni és csak vékony pulóverben mentünk a kocsitól az arénához aztán meg vissza a kocsihoz. De megérte ez a kis nátha cserébe a nagy élményért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 03. - 09:21:17
Létrehozva: #24224

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 03. - 09:15:30) *
Vica, itt a link újra: http://kisgarfield.freeblog.hu/archives/20...orf_2010_02_27/

Akkor gyógypuszi Neked! Náthás vagy?
Persze, nem elég a megfázás, most még meg is jött! Grrrrrr Bevettem egy Algoflex M-et, hátha jobb lesz.

Megelőztél!
Nekem is a nem alvás a legrosszabb, az orrom be van dugulva, nem kapok levegőt,
nagyon nehezen alszom így el, és persze mindig felébredek mert ki kell fújnom az orrom. Grrrrr
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 09:29:22
Létrehozva: #24225

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 03. - 09:21:17) *
Akkor gyógypuszi Neked! Náthás vagy?
Persze, nem elég a megfázás, most még meg is jött! Grrrrrr Bevettem egy Algoflex M-et, hátha jobb lesz.

Megelőztél!
Nekem is a nem alvás a legrosszabb, az orrom be van dugulva, nem kapok levegőt,
nagyon nehezen alszom így el, és persze mindig felébredek mert ki kell fújnom az orrom. Grrrrr

Igen, náthás meg fáj a torkom, éjjel még mézet is ettem, mert nagyon rosszul éreztem magam a torkomban lerakódott cuccoktól. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Különben én sem kaptam levegőt csak ülve, szóval frankó éjszaka volt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 09:29:25
Létrehozva: #24226

devotee

Angie: vki azt írta kinn, hogy nincs is abban az arénában ruhatár. végül is volt amúgy?
ja amúgy kicsit nekem is fáj a torkom. szerintem tegnap a rohanásban izzadtan ahogy rám fújt a viharos szél, vmit bekaphattam...

Trixx: jajj az nagyon szar mikor nem kapsz levegőt. ennél már csak az a szarabb, mikor fél percenként meg akarsz fulladni a köhögéstől.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 09:32:10
Létrehozva: #24227

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 09:29:25) *
Angie: vki azt írta kinn, hogy nincs is abban az arénában ruhatár. végül is volt amúgy?
ja amúgy kicsit nekem is fáj a torkom. szerintem tegnap a rohanásban izzadtan ahogy rám fújt a viharos szél, vmit bekaphattam...

Trixx: jajj az nagyon szar mikor nem kapsz levegőt. ennél már csak az a szarabb, mikor fél percenként meg akarsz fulladni a köhögéstől.

Nem tudom, mi nem is kerestük a ruhatárat, mert a kabátokat a kocsiban hagytuk és pulcsiban mentünk be. Kellemes idő volt amúgy még fél 8-kor, olyan 13-14 fok pluszban! Persze éjfélkor már lehüűt és ugye vissza kellett gyalogolni úgy izzadtan és kimelegedve, akkor fázhattam meg.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 09:37:07
Létrehozva: #24228

devotee

Idézet (lolacska @ 2010.03. 03. - 03:10:37) *
Az események beindulnak, avagy az olvasó lassú kínhalála:

Nouvelles robes 3. fejezet

helyes megfogalmazás....olvasó lassú kínhalála...uh te jó ég...le kell higgadnom mielőtt a boltba megyek (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 09:39:25
Létrehozva: #24229

devotee

Angie: igen, olvastam, hogy ti nem ruhatáraztatok. csak érdekelt volna, hogy volt-e amúgy, de mindegy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem hamar jobban leszel!!!!

vica: ohhhh iggggen.... NAGYON fincsi az utcsó jelenet!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 09:42:34
Létrehozva: #24230

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 03. - 09:18:09) *

Én is szét vagyok csúszva, de a nem alvástól (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szerintem megfáztam még németben, mert nem akartunk ruhatárazni és csak vékony pulóverben mentünk a kocsitól az arénához aztán meg vissza a kocsihoz. De megérte ez a kis nátha cserébe a nagy élményért! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Angie köszi de mint mondottam volt elovastam már és kommenteltem is. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Akkor neked is jobbulást és Usinak is.Gyógypuszi megy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Trixx orrcsepp az orrdugulásra pl nasivin...nagyon jó.És akkor nem kell percenként fújni.

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 09:39:25) *
Angie: igen, olvastam, hogy ti nem ruhatáraztatok. csak érdekelt volna, hogy volt-e amúgy, de mindegy is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) remélem hamar jobban leszel!!!!

vica: ohhhh iggggen.... NAGYON fincsi az utcsó jelenet!!!! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

az nem kifejezés,hogy nagyon fincsi.....hehe mindjárt leteperem az emberem
naggyon kíváncsi vagyok a folytatásra mi lesz ebből (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 09:47:51
Létrehozva: #24231

devotee

vica: ohh hát akinél kéznél van egy férfiember, annak jóóóó.... XDDDDDD
amúgy én is kivi vagyok a folytatásra. csak pár dologgal tudok többet mint ti, úgyhogy engem is nagy meglepik várnak még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

jézusom, nagyon durva izomlázam van a törzsemben a tegnapi tesitől!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 09:57:44
Létrehozva: #24232

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 09:47:51) *
amúgy én is kivi vagyok a folytatásra. csak pár dologgal tudok többet mint ti, úgyhogy engem is nagy meglepik várnak még (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

hehe csak az a baj,hogy mennem kell a boltba...majd este leteperem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

izomláz?juj...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 09:57:44
Létrehozva: #24233

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 09:47:51) *

Megkínoztak? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 10:01:16
Létrehozva: #24234

devotee

igen, elég durván megkínoztak mindenféle botokkal XDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 03. - 10:03:57
Létrehozva: #24235

devotee

Igen Vicus, használom a navisint, meg paxirasol, meg novorin. Ezeket váltogatom.
Meg be vagyok gubózva a lakát és a melóhely között, mert félek az arcüreggyulladástól.
Két hete nem voltam tornázni. Jáj, majd úgy járok mint Usi, lesz olyan izomlázam ha újra megyek.

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 10:01:16) *

Miféle botokkal? XDXDXD
És a törzsedet?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 10:22:41
Létrehozva: #24236

devotee

szétvertek, trixx XD

ááá nem! XD csak tudod ilyen méteres botokkal csináltuk a gyakorlatokat (basszus de félreérthetően hangzik! XDDD) - tudod a botba kapaszkodsz és pl. a mellkasodhoz rakod, utána kinyújtva a fejed fölé emeled és a hátad mögé teszed le - szóval csomó ilyen nyújtós-átmozgatós gyakorlat. meg volt sok csípőkörzés (sima, fekvő nyolcas stb.). meg törzsdöntés meg csomó minden na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Angelus
post 2010.03. 03. - 10:35:26
Létrehozva: #24237

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 10:01:16) *

Csak nem? Hm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De perverz vagyok még betegen is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 03. - 11:08:53
Létrehozva: #24238

devotee

Jó reggelt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hoztam egy kis perverzet Nektek:

Egy 20 éves srác bemászik egy 80 éves idős néni kertjébe,és buzgón dézsmálja a gyümölcsöt,mikor az öreglány megjelenik vadászpuskával a kezében.
- Gondolom most meg fog erőszakolni,fiatalember?
- Ááá dehogy,hova tetszik gondolni...
- Pedig muszáj lesz!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Useless-girl
post 2010.03. 03. - 11:19:27
Létrehozva: #24239

devotee

Idézet (Angelus @ 2010.03. 03. - 10:35:26) *
Csak nem? Hm... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De perverz vagyok még betegen is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

igen, tudtam, hogy erre fogsz asszociálni! XD ezért használtam ezeket a szavakat! XD szóval nem csak te vagy perverz még így is! XDDD

Neo: WÁHÁHÁHÁHÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! ez király!!! XDDDDDDDDD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Doronicum
post 2010.03. 03. - 11:26:54
Létrehozva: #24240

Painkiller

Idézet (Doronicum @ 2010.03. 03. - 03:08:13) *

Üdv Csajok!
Én itt töröm magam éjszaka, ti meg nem is nézitek... (IMG:style_emoticons/default/dry.gif)
Hát nézzétek! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1210 1211 1212 1213 1214 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
4 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (4 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: