![]() ![]() |
2010.03. 03. - 11:51:57
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na csókolom, népek!
látom mindenkinek bejött a Nouvelles robes, aki nem olvasta, óvatosan pótolja, mert kissé... feszültségteli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muhahhaaaa!!! Trixx!!! de jó újra itt látni! Doro, kösz a vidiket! ezt meg nézzétek meg, este meghatott kicsikét http://www.youtube.com/watch?v=kBzSjGHz7wE...player_embedded |
|
|
|
2010.03. 03. - 12:22:57
Létrehozva:
|
|
|
na csókolom, népek! látom mindenkinek bejött a Nouvelles robes, aki nem olvasta, óvatosan pótolja, mert kissé... feszültségteli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muhahhaaaa!!! Trixx!!! de jó újra itt látni! Doro, kösz a vidiket! ezt meg nézzétek meg, este meghatott kicsikét http://www.youtube.com/watch?v=kBzSjGHz7wE...player_embedded Szia Lola! Ez nagyon állat! De jó volt látni! Már megint pityergek! Tényleg nagyon megható volt! |
|
|
|
2010.03. 03. - 12:24:54
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 12:30:53
Létrehozva:
|
|
|
szétvertek, trixx XD ááá nem! XD csak tudod ilyen méteres botokkal csináltuk a gyakorlatokat (basszus de félreérthetően hangzik! XDDD) - tudod a botba kapaszkodsz és pl. a mellkasodhoz rakod, utána kinyújtva a fejed fölé emeled és a hátad mögé teszed le - szóval csomó ilyen nyújtós-átmozgatós gyakorlat. meg volt sok csípőkörzés (sima, fekvő nyolcas stb.). meg törzsdöntés meg csomó minden na! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze persze! Én direkt nem akarom érteni! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bezzeg ha Dave botozna! Vagy Martin, neki nem méteres, de méretes! Vagy Mart botozná Dave-et! Vagy Ők ketten Téged? Ugyeeeeeeeeee? Az lenne csak a fincsi! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) olvass Nouvelles robest, az majd felvidít XD Majd estére meghagyom, mert itt azért nem lehet nyugodtan olvasgatni. Mindig jön egy fax vagy a főnök, és soha nem hagynak békén Mode-ozni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Jó reggelt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hoztam egy kis perverzet Nektek: Egy 20 éves srác bemászik egy 80 éves idős néni kertjébe,és buzgón dézsmálja a gyümölcsöt,mikor az öreglány megjelenik vadászpuskával a kezében. - Gondolom most meg fog erőszakolni,fiatalember? - Ááá dehogy,hova tetszik gondolni... - Pedig muszáj lesz! Váháháhá! Felolvastam itt a melóhelyen. A csajok padlót fogtak. Hogy idézzem őket: "Ez k.va jó!" |
|
|
|
2010.03. 03. - 12:46:26
Létrehozva:
|
|
|
Egyedül maradtam! Hisztizek!
Na jó akkor dolgozok! Pá!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 03. - 12:51:28
Létrehozva:
|
|
|
De nem akarok! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)
|
|
|
|
2010.03. 03. - 12:52:46
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 12:55:33
Létrehozva:
|
|
|
Ó már látlak!
Jól van! Már alig várom estére a koncertbeszámolódat! Áááááááááá Szerintem ki fogok készülni! Oké, akkor együtt hallgatunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia sori! |
|
|
|
2010.03. 03. - 13:13:09
Létrehozva:
|
|
|
Ó már látlak! Jól van! Már alig várom estére a koncertbeszámolódat! Áááááááááá Szerintem ki fogok készülni! Oké, akkor együtt hallgatunk! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szia sori! Nekem most nincs jó kedvem, ne hari! Remélem fog tetszeni a koncertbeszámolóm, majd ha lesz kedved írj egy pár sor kommentet, el fogom olvasni tuti biztos. |
|
|
|
2010.03. 03. - 13:29:19
Létrehozva:
|
|
|
Nekem most nincs jó kedvem, ne hari! Remélem fog tetszeni a koncertbeszámolóm, majd ha lesz kedved írj egy pár sor kommentet, el fogom olvasni tuti biztos. Dehogy haragszom Drága! Sajnálom hogy rossz kedved van. Én sem vagyok túl jól, megjött és fájok. Bár a kedvem az most jó. Rákötöttem magam a 220-ra (melegítő párna) így egy kicsit jobb. Koncert utáni depi? Megértem. Majd írok kommentet a beszámolódhoz, és közben esz majd a sárga irigység. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze nem rosszindulatúan, csak amolyan égészséges mértékben, hogy de jó lett volna ha én is..... |
|
|
|
2010.03. 03. - 13:36:04
Létrehozva:
|
|
|
Dehogy haragszom Drága! Sajnálom hogy rossz kedved van. Én sem vagyok túl jól, megjött és fájok. Bár a kedvem az most jó. Rákötöttem magam a 220-ra (melegítő párna) így egy kicsit jobb. Koncert utáni depi? Megértem. Majd írok kommentet a beszámolódhoz, és közben esz majd a sárga irigység. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Persze nem rosszindulatúan, csak amolyan égészséges mértékben, hogy de jó lett volna ha én is..... Nem, nem koncert utáni depi, hanem egész más... mind1, nem lényeges. Éppen az ebédem próbálom magamba tolni, de hát nem vagyok éhes sem. |
|
|
|
2010.03. 03. - 13:38:12
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nem koncert utáni depi, hanem egész más... mind1, nem lényeges. Éppen az ebédem próbálom magamba tolni, de hát nem vagyok éhes sem. Jól van, akkor küldök neked együttérző puszikát! Cupp-cupp! Én sem tudtam ma enni, szarul vagyok. Épp most kávézok, most hozta ide a kolléganőm. |
|
|
|
2010.03. 03. - 13:40:12
Létrehozva:
|
|
|
Jól van, akkor küldök neked együttérző puszikát! Cupp-cupp! Én sem tudtam ma enni, szarul vagyok. Épp most kávézok, most hozta ide a kolléganőm. KV nem is rossz ötlet, én egy bűn erős tetát csináltam, de nagyon keserű lett... ma még ez sem megy. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Köszönöm a puszikat. |
|
|
|
2010.03. 03. - 13:46:21
Létrehozva:
|
|
|
na csókolom, népek! látom mindenkinek bejött a Nouvelles robes, aki nem olvasta, óvatosan pótolja, mert kissé... feszültségteli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muhahhaaaa!!! Trixx!!! de jó újra itt látni! Doro, kösz a vidiket! ezt meg nézzétek meg, este meghatott kicsikét http://www.youtube.com/watch?v=kBzSjGHz7wE...player_embedded JÉZUSOM LOLAAAAAAAAAAA!!!! még mindig ráz a hideg!!!!!!!!!!!!!!!!! ÚRISTEEEN!!! amúgy is imádom ezt a számot a Requiem egy álomért-ból de ezek után!!! huhh nagyon jó választás volt! ügyes videó! teljesen kész vagyok!!!! |
|
|
|
2010.03. 03. - 13:54:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 14:40:35
Létrehozva:
|
|
|
Nem, nem koncert utáni depi, hanem egész más... mind1, nem lényeges. Éppen az ebédem próbálom magamba tolni, de hát nem vagyok éhes sem. Angie küldök neked együttérző puszit és ölelést. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Jó reggelt Babák! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hoztam egy kis perverzet Nektek: Egy 20 éves srác bemászik egy 80 éves idős néni kertjébe,és buzgón dézsmálja a gyümölcsöt,mikor az öreglány megjelenik vadászpuskával a kezében. - Gondolom most meg fog erőszakolni,fiatalember? - Ááá dehogy,hova tetszik gondolni... - Pedig muszáj lesz! Neo hehehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sziaaaa Mode. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 14:44:10
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm vica!
|
|
|
|
2010.03. 03. - 14:47:47
Létrehozva:
|
|
|
Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 03. - 14:49:22
Létrehozva:
|
|
|
Köszönöm vica! nincs mit drága,remélem érezted az ölelést. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Szia Vica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mi a mosoly tárgya kiscsaj? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 14:51:33
Létrehozva:
|
|
|
no hát akkor már kicsit tisztább a kép azzal kapcsolatban, hogy miként is fog kinézni a Recoil koncert: audiovizuális show. Érdekesnek ígérkezik! tutkó lesz csomó vetítés meg fények meg ilyenek. egyszer voltam hasonlón NEO-n, nem volt rossz. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jó szórakozást hozzá! Angie: neked meg nagy ölelést és fel a fejjel!!!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |