![]() ![]() |
2010.03. 03. - 15:18:16
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Oké persze értem én.Te ne haragudj nem azért kérdeztem csak akarom,hogy tudd ha kell akkor segítek/segítünk. Te jó ég mindjárt sírni kezdek..... De ne sírjál vica, mert akkor én is elkezdek sírni, pedig alig tudom magam tartani itt a kirakatban ülve. Ígérd meg, hogy nem sírsz, jó? Nagyon jól esik az együttérzés és nem volt tolakodó meg semmi, csak egyszerűen ebben nem tudtok nekem segíteni bármennyire is szeretnétek. Juuuuuj nagyon édes (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Micsoda édes? |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:19:25
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 15:20:08
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 15:20:42
Létrehozva:
|
|
|
én meg órára. majd jövök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Angie: sunyin rád vetődő extra ölelés!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:20:43
Létrehozva:
|
|
|
De ne sírjál vica, mert akkor én is elkezdek sírni, pedig alig tudom magam tartani itt a kirakatban ülve. Ígérd meg, hogy nem sírsz, jó? Nagyon jól esik az együttérzés és nem volt tolakodó meg semmi, csak egyszerűen ebben nem tudtok nekem segíteni bármennyire is szeretnétek. Micsoda édes? Oké Évike nem sír,igéri. |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:21:19
Létrehozva:
|
|
|
De ne sírjál vica, mert akkor én is elkezdek sírni, pedig alig tudom magam tartani itt a kirakatban ülve. Ígérd meg, hogy nem sírsz, jó? Nagyon jól esik az együttérzés és nem volt tolakodó meg semmi, csak egyszerűen ebben nem tudtok nekem segíteni bármennyire is szeretnétek. Micsoda édes? Alan a videón (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jézusom senki se sírjon mert akkor én is sírok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:21:54
Létrehozva:
|
|
|
Oké Évike nem sír,igéri. Köszönöm!!!! én meg órára. majd jövök. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Angie: sunyin rád vetődő extra ölelés!!! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) De drága vagy, köszönöm! |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:24:08
Létrehozva:
|
|
|
De ugye nem haragszol? Pusszantom a mini Módert! Persze,hogy nem haragszom.Egy angyalra nem is lehet.Ahogy Lola szokta mondani szeretet. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Átadom a puszit. Usi jó sulit. Nem tudok elszakadni tőletek.....látjátok? Na tényleg pá. Alan a videón (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Jézusom senki se sírjon mert akkor én is sírok (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ne tedd.Senki nem sír. Ide nekem a vidám sereget. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utóirat:NAGY ÖLELÉS MINDENKINEK. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:25:45
Létrehozva:
|
|
|
Nem sírok senki ne sírjon na (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Bár itt közbe én tanulom Csokonai - A Reményhez című versét már nem tudom hányadszorra 6 év alatt, ez is majdnem megríkat |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:29:39
Létrehozva:
|
|
|
na csókolom, népek! látom mindenkinek bejött a Nouvelles robes, aki nem olvasta, óvatosan pótolja, mert kissé... feszültségteli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muhahhaaaa!!! Trixx!!! de jó újra itt látni! Doro, kösz a vidiket! ezt meg nézzétek meg, este meghatott kicsikét http://www.youtube.com/watch?v=kBzSjGHz7wE...player_embedded Lolácska, ez egy űberatom videó! Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo látom itt vagy.Ezt le akartam reagálni. hehe remélem azokat az oldalakat olvastad és nem hagytad ki ahol kitárgyaltuk a lányokkal,hogy sereg nagy része nem szereti a tangát. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Usi te hogy-hogy nem mész Alan koncertjére? hehe te voltál már NEO-n? (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én se szeretem a tangát, nagyon bevág! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nem a mi Neo-nkon, hanem Neo koncerten, te lüke! XDDDDDDDDDDD jah hát én nem szeretem őt annyira, hogy elmenjek rá, inkább a másnapi szombathelyi bulira megyek. Recoilt inkább otthon szeretek nyugiban hallgatni. "...mi Neo-nkon..." Ez tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:30:27
Létrehozva:
|
|
|
Lolácska, ez egy űberatom videó! Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én se szeretem a tangát, nagyon bevág! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de hülye vagy... ez a tangás dolog... na akkor én lógok ki a sorból, mert én imádom a tangát. ez megy meg a francia, sima bugyit ha fizetnének sem vennék fel. na ez van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, remélem értékeled (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a viedot szívesen, a Dave Gahan Fansiite facebook-járól való (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek is tovább dolgomra, este jövök, pervwrz napot mindenkinek. |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:35:02
Létrehozva:
|
|
|
Persze,hogy nem haragszom.Egy angyalra nem is lehet.Ahogy Lola szokta mondani szeretet. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Átadom a puszit. Usi jó sulit. Nem tudok elszakadni tőletek.....látjátok? Na tényleg pá. Ne tedd.Senki nem sír. Ide nekem a vidám sereget. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) utóirat:NAGY ÖLELÉS MINDENKINEK. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ó, hát ez kedves, köszönöm! Most tök jól esik ám! Én is puszilok, ölelek mindenkit. |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:38:25
Létrehozva:
|
|
|
de hülye vagy... ez a tangás dolog... na akkor én lógok ki a sorból, mert én imádom a tangát. ez megy meg a francia, sima bugyit ha fizetnének sem vennék fel. na ez van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo, remélem értékeled (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) a viedot szívesen, a Dave Gahan Fansiite facebook-járól való (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) na megyek is tovább dolgomra, este jövök, pervwrz napot mindenkinek. Ehhhhhh, már megint hülye vagyok... Pedig én csak a személyes tapasztalatomat írtam le... mivel van férfi tanga is és semmi jónak nem vagyok elrontója egyszer felpróbáltam egyet, de mivel a zacseszt majdnem kettévágta úgy téptem le magamról mintha égetett volna! Viszont egy szép zöldszemű tigris Babán szívesen megnézném, főleg a francia bugyit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ó, hát ez kedves, köszönöm! Most tök jól esik ám! Én is puszilok, ölelek mindenkit. Ne légy szomorú, vagy legalábbis próbálj meg nem az lenni! Puussssszzzantalak! 26-án jössz PeCsa? |
|
|
|
2010.03. 03. - 15:50:10
Létrehozva:
|
|
|
Neo, nem tudok nem szomorú lenni a jelen helyzetemben...
26-át még nem tudom, lehet hogy elmegyek. Te mész? |
|
|
|
2010.03. 03. - 16:06:00
Létrehozva:
|
|
|
Neo, nem tudok nem szomorú lenni a jelen helyzetemben... 26-át még nem tudom, lehet hogy elmegyek. Te mész? Eddig nagyon úgy néz ki hogy megyek, mondjuk 95 % hogy ott leszek! Jó lenne ha jönne a Seregből is pár Baba, mondjuk az összes! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sajnálom hogy nem tudsz nem szomorú lenni, remélem gyorsan rendeződik amitől ki vagy bukva! (ölel-ölel-ölel) |
|
|
|
2010.03. 03. - 16:51:45
Létrehozva:
|
|
|
Mizújs csibéim?
Mi a szitu itt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Utálni fogtok: nincs kedvem olvasni, utálom. Angie beszámolót mindenképp elfogom. |
|
|
|
2010.03. 03. - 16:58:49
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg jó lenne, valami felolvasó ide.
Vagy itt oldalt futnának a hírek, fontos infók. Fontos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe. Hogy Capri azt mondta szeret. Vica azt mondta, hogy ne bántsd Andy-t. Jantar küldött képet és videót. Mode végre férjhez ment Alan-hez... pl. És akkor oldalt itt futnának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és akkor még alatta lenne, hogy részletekért lásd: 1211. oldal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 17:00:52
Létrehozva:
|
|
|
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Majd április 17-én jön a hír (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Egyébként jó ötlet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 17:04:26
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg jó lenne, valami felolvasó ide. Vagy itt oldalt futnának a hírek, fontos infók. Fontos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe. Hogy Capri azt mondta szeret. Vica azt mondta, hogy ne bántsd Andy-t. Jantar küldött képet és videót. Mode végre férjhez ment Alan-hez... pl. És akkor oldalt itt futnának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és akkor még alatta lenne, hogy részletekért lásd: 1211. oldal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Faith-éket kell letámadni XD |
|
|
|
2010.03. 03. - 17:51:54
Létrehozva:
|
|
|
Faith-éket kell letámadni XD Szóval akkor lehetne ilyet csinálni? Támogatom az ötletet! Ja ismét sziasztok! Hazaértem, bevettem egy újabb adag Algoflex M-et. Kramcsák nénit én is a derekamon érzem mint Mode, de annyira, majd leszakad. Most megyek, Ange beszámolóját olvasni. Ja és a hírekből kimaradt, hogy Mart Trixhez költözött. |
|
|
|
![]() ![]() |