![]() ![]() |
2010.03. 03. - 17:54:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lolácska, ez egy űberatom videó! Köszi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én se szeretem a tangát, nagyon bevág! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) "...mi Neo-nkon..." Ez tetszik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) igen Neo te a mi Neo-nk vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Második mondat: (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 17:55:01
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg jó lenne, valami felolvasó ide. Vagy itt oldalt futnának a hírek, fontos infók. Fontos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe. Hogy Capri azt mondta szeret. Vica azt mondta, hogy ne bántsd Andy-t. Jantar küldött képet és videót. Mode végre férjhez ment Alan-hez... pl. És akkor oldalt itt futnának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és akkor még alatta lenne, hogy részletekért lásd: 1211. oldal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hééééééééé! és engem kihagytál! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) szomorú!!! amúgy egész jó volt az előbbi órám (Kortárs próza) Neo: örülök hogy tetszik az "a mi Neonk" titulus! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (26-a nekem kérdéses - megint csak money kérdése szerintem) hjááááj Damaged People - de rég hallgattam! most jól esik! és végre ettem egy jó hambit! meg megint megtaláltak a Jehovások! (és mindezt két óra leforgása alatt) |
|
|
|
2010.03. 03. - 17:55:43
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sziasztok! Nagyjából visszaolvastam mi is történt.
Angie: Én is küldöm az ölelésem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Az utálom a tangát csapathoz tartozom!:D Ma hihetetlenül unalmas munkám volt. Szerencsére ezen a butító gépen ritkán kell dolgoznom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha már így alakult , akkor végigfuttattam magamban a Sereges témákat.Eszembe jutott Dave Dallasi alakítása és az , hogy ő egy DÉVAJ SEXISTEN (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A Bridget Jones a kedvenc filmeim egyike . (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most csatolnom kellene a vidit , de még nincs videótáram,ami késik nem múlik!:D Hát azt hiszem amiről most írok az hosszú lesz.De tényleg nagyon ráértem délelőtt gondolkodni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ez az emlékkép csak bevillant most, ahogy, az Usi prezentációja futott végig az agyamon...Mit is jelent nekünk a DM?....És mit jelent egy kívülállónak? Story: Aznap este a vámpírbuliba taxival mentünk az Edótól, miután oltári király sminket csinált nekünk.Beültünk a Taxiba négyen, én, mint vámpír(bár a jelmezem inkább Adams familys csak lilában ) , az áldozatunk , Miri (fehérben és ártatlanul:D) , az Edó egyik tanulója aki segített fehérre maszkolni minket , és a Detti aki már az Edó keze alól került ki, mint kozmeikus és most a műszempillákat rakta fel. Nagyüzem volt aznap az Edónál egész nap.Egyébként látnotok kellene őt dolgozni, jó nézni, mert érzem azt, hogy szereti amit csinál. Ja , igen a Taxis.Hát elég egyértelmű volt , hogy bulizni megyünk, csak előbb hazaszállítottuk a csajokat.Kérdezte :hol lesz a mulatság , jó hely-e , milyen zene lesz? Ugyi a törzshelyünk, hát persze hogy jó hely!:D Zene! Fogalmam sem volt, mert az utobbi időben semmi más nem létezik a számomra, csak a DM és Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Már a készülödés alatt is Devo és Exiter koncit néztünk-tem!És előtte az Ultra szólt:DÍgy a válaszom : Nem is tudom de jó lenne ha DM szólna egész éjszaka, mert szeretjük.Erre a taxis: Ja , a DM , az öngyilkos zene! Hirtelen kivágta nálam a biztosítékot! Azok az érzések és gondolatok amik abban a pillanatban végigfutottak rajtam....mindjárt le is írom.....Én annyit szóltam csak , ha értené a dalok szövegét nem ez lenne a véleménye!..... .Most, így utólag, na bevallom , a Wrong sem az a kimondottan "de szép az élet és minden happy" dal.De azért az "öngyilkos zene" az erős túlzás.És most tényleg felidéződött bennem, hogy a 80-as évek végén és a 90-es évek elején , ha valaki DM rajongó volt , azt mindenki tudta mert csak a fekete és a fehér szín létezett számukra.Még a csajoknak is Martinos vagy Daves hajuk volt.Az arcukon pedig a "megnemértettség" tükröződött,mindez mosoly nélkül.A DM clubban történtekről csak a negatívumok szivárogtak ki (balhék,piálás).Ami persze a discoban is ugyanugy zajlott, de talán a fekete szín komorsága miatt , a Moderek kritizálva voltak.Anyám mesélte , hogy mindig attól félt , egyszer beszippant ez a közeg.Szerettem én már akkor is a DM-et de még nem voltam érett rájuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én akkor mindenevő voltam és a discót szerettem.Most gondoljatok bele , az anyám féltett!!!! Vagyis akkor alapja van a taxis véleményének? Számomra nincs.Nekem csak boldogságot esetleg döbbenetet (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) okoztak ezek a PASIK! Tőletek , pedig csak szeretetet kaptam , amit ezúton is köszönök! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A másik story: Tavaly amikor az apumat gyászoltam, feketében jártam mert így akartam , nem kötelességből , én ezzel a fájdalmamat fejeztem ki. Odakeveredtem egy baráti társasághoz, ahol az egyik "inteligens" hímnemű egyed, beszólt nekem hogy jó lenne már ha másszínű ruhát is hordanék mert ő elhiszi hogy 'depeses' vagyok, de ez már túlzás! A döbbenettől megszólalni sem tudtam! Úgy szóltak rá 'figyu mán te agyoniskolázott , hát gyászol!' Na ennyit az emberi butaságról............(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A buliban természetesen volt DM , kaptunk fél órát, már ismernek minket , mint a rossz pénzt:D A Valiccsal még a asztalon is táncoltunk a Strangelove-ra és a Wrongra. Lassan akár blogot is írhatnék igaz? Kíváncsi vagyok a véleményeitekre............. |
|
|
|
2010.03. 03. - 17:57:53
Létrehozva:
|
|
|
Ehhhhhh, már megint hülye vagyok... Pedig én csak a személyes tapasztalatomat írtam le... mivel van férfi tanga is és semmi jónak nem vagyok elrontója egyszer felpróbáltam egyet, de mivel a zacseszt majdnem kettévágta úgy téptem le magamról mintha égetett volna! Viszont egy szép zöldszemű tigris Babán szívesen megnézném, főleg a francia bugyit! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Neo hát ezen röhögök mint állat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elképzellek benne...nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hej és ha nem francia az a bugyogó hanem sima de csini a kinézete az már nem is érdekel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:01:49
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Most megnézem a Lola ficket majd jövök vissza!
|
|
|
|
2010.03. 03. - 18:10:48
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Nagyjából visszaolvastam mi is történt. Angie: Én is küldöm az ölelésem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Az utálom a tangát csapathoz tartozom!:D Ma hihetetlenül unalmas munkám volt. Szerencsére ezen a butító gépen ritkán kell dolgoznom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha már így alakult , akkor végigfuttattam magamban a Sereges témákat.Eszembe jutott Dave Dallasi alakítása és az , hogy ő egy DÉVAJ SEXISTEN (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A Bridget Jones a kedvenc filmeim egyike . (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most csatolnom kellene a vidit , de még nincs videótáram,ami késik nem múlik!:D Hát azt hiszem amiről most írok az hosszú lesz.De tényleg nagyon ráértem délelőtt gondolkodni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ez az emlékkép csak bevillant most, ahogy, az Usi prezentációja futott végig az agyamon...Mit is jelent nekünk a DM?....És mit jelent egy kívülállónak? Story: Aznap este a vámpírbuliba taxival mentünk az Edótól, miután oltári király sminket csinált nekünk.Beültünk a Taxiba négyen, én, mint vámpír(bár a jelmezem inkább Adams familys csak lilában ) , az áldozatunk , Miri (fehérben és ártatlanul:D) , az Edó egyik tanulója aki segített fehérre maszkolni minket , és a Detti aki már az Edó keze alól került ki, mint kozmeikus és most a műszempillákat rakta fel. Nagyüzem volt aznap az Edónál egész nap.Egyébként látnotok kellene őt dolgozni, jó nézni, mert érzem azt, hogy szereti amit csinál. Ja , igen a Taxis.Hát elég egyértelmű volt , hogy bulizni megyünk, csak előbb hazaszállítottuk a csajokat.Kérdezte :hol lesz a mulatság , jó hely-e , milyen zene lesz? Ugyi a törzshelyünk, hát persze hogy jó hely!:D Zene! Fogalmam sem volt, mert az utobbi időben semmi más nem létezik a számomra, csak a DM és Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Már a készülödés alatt is Devo és Exiter koncit néztünk-tem!És előtte az Ultra szólt:DÍgy a válaszom : Nem is tudom de jó lenne ha DM szólna egész éjszaka, mert szeretjük.Erre a taxis: Ja , a DM , az öngyilkos zene! Hirtelen kivágta nálam a biztosítékot! Azok az érzések és gondolatok amik abban a pillanatban végigfutottak rajtam....mindjárt le is írom.....Én annyit szóltam csak , ha értené a dalok szövegét nem ez lenne a véleménye!..... .Most, így utólag, na bevallom , a Wrong sem az a kimondottan "de szép az élet és minden happy" dal.De azért az "öngyilkos zene" az erős túlzás.És most tényleg felidéződött bennem, hogy a 80-as évek végén és a 90-es évek elején , ha valaki DM rajongó volt , azt mindenki tudta mert csak a fekete és a fehér szín létezett számukra.Még a csajoknak is Martinos vagy Daves hajuk volt.Az arcukon pedig a "megnemértettség" tükröződött,mindez mosoly nélkül.A DM clubban történtekről csak a negatívumok szivárogtak ki (balhék,piálás).Ami persze a discoban is ugyanugy zajlott, de talán a fekete szín komorsága miatt , a Moderek kritizálva voltak.Anyám mesélte , hogy mindig attól félt , egyszer beszippant ez a közeg.Szerettem én már akkor is a DM-et de még nem voltam érett rájuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én akkor mindenevő voltam és a discót szerettem.Most gondoljatok bele , az anyám féltett!!!! Vagyis akkor alapja van a taxis véleményének? Számomra nincs.Nekem csak boldogságot esetleg döbbenetet (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) okoztak ezek a PASIK! Tőletek , pedig csak szeretetet kaptam , amit ezúton is köszönök! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A másik story: Tavaly amikor az apumat gyászoltam, feketében jártam mert így akartam , nem kötelességből , én ezzel a fájdalmamat fejeztem ki. Odakeveredtem egy baráti társasághoz, ahol az egyik "inteligens" hímnemű egyed, beszólt nekem hogy jó lenne már ha másszínű ruhát is hordanék mert ő elhiszi hogy 'depeses' vagyok, de ez már túlzás! A döbbenettől megszólalni sem tudtam! Úgy szóltak rá 'figyu mán te agyoniskolázott , hát gyászol!' Na ennyit az emberi butaságról............(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A buliban természetesen volt DM , kaptunk fél órát, már ismernek minket , mint a rossz pénzt:D A Valiccsal még a asztalon is táncoltunk a Strangelove-ra és a Wrongra. Lassan akár blogot is írhatnék igaz? Kíváncsi vagyok a véleményeitekre............. Marcsi "öngyilkos zene"...na ezen kiakadtam. Nem értem miért hiszik azt sokan,hogy aki szereti a DM-et az rossz ember vagy depressziós és hasonlók? Különben pont ma gondolkodtam azon,hogy mennyire szeretem ezt a csapatot és mennyire hálás vagyok a jó sorsomnak meg a DM-nek,hogy megismerhettelek titeket. Ó, hát ez kedves, köszönöm! Most tök jól esik ám! Én is puszilok, ölelek mindenkit. Ez csak természetes Angie. |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:10:59
Létrehozva:
|
|
|
Öngyilkos zene????????????????? Látszik hogy azt sem tudja mi az a Mode.
Szerencsére én ilyennel még nem találkoztam. Persze az emberek felületes indformációk alapján ítélkeznek. Tévesen. Emlékszem, anno én is jártam feketében, és a szüleimnek nem tetszett. Viszont soha sem féltettek a Mode-tól. Miért is kellett volna? Nem értem. Sőt meg is szerették miattam. " a Wrong sem az a kimondottan "de szép az élet és minden happy" dal" - hál istenek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sokaknak biztosan jobban bejön a "háváj didzsi szánsájn barbi", de ebből én nem kérek. |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:11:40
Létrehozva:
|
|
|
Sziasztok! Nagyjából visszaolvastam mi is történt. Angie: Én is küldöm az ölelésem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Az utálom a tangát csapathoz tartozom!:D Ma hihetetlenül unalmas munkám volt. Szerencsére ezen a butító gépen ritkán kell dolgoznom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha már így alakult , akkor végigfuttattam magamban a Sereges témákat.Eszembe jutott Dave Dallasi alakítása és az , hogy ő egy DÉVAJ SEXISTEN (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A Bridget Jones a kedvenc filmeim egyike . (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Most csatolnom kellene a vidit , de még nincs videótáram,ami késik nem múlik!:D Hát azt hiszem amiről most írok az hosszú lesz.De tényleg nagyon ráértem délelőtt gondolkodni. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Ez az emlékkép csak bevillant most, ahogy, az Usi prezentációja futott végig az agyamon...Mit is jelent nekünk a DM?....És mit jelent egy kívülállónak? Story: Aznap este a vámpírbuliba taxival mentünk az Edótól, miután oltári király sminket csinált nekünk.Beültünk a Taxiba négyen, én, mint vámpír(bár a jelmezem inkább Adams familys csak lilában ) , az áldozatunk , Miri (fehérben és ártatlanul:D) , az Edó egyik tanulója aki segített fehérre maszkolni minket , és a Detti aki már az Edó keze alól került ki, mint kozmeikus és most a műszempillákat rakta fel. Nagyüzem volt aznap az Edónál egész nap.Egyébként látnotok kellene őt dolgozni, jó nézni, mert érzem azt, hogy szereti amit csinál. Ja , igen a Taxis.Hát elég egyértelmű volt , hogy bulizni megyünk, csak előbb hazaszállítottuk a csajokat.Kérdezte :hol lesz a mulatság , jó hely-e , milyen zene lesz? Ugyi a törzshelyünk, hát persze hogy jó hely!:D Zene! Fogalmam sem volt, mert az utobbi időben semmi más nem létezik a számomra, csak a DM és Dave (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Már a készülödés alatt is Devo és Exiter koncit néztünk-tem!És előtte az Ultra szólt:DÍgy a válaszom : Nem is tudom de jó lenne ha DM szólna egész éjszaka, mert szeretjük.Erre a taxis: Ja , a DM , az öngyilkos zene! Hirtelen kivágta nálam a biztosítékot! Azok az érzések és gondolatok amik abban a pillanatban végigfutottak rajtam....mindjárt le is írom.....Én annyit szóltam csak , ha értené a dalok szövegét nem ez lenne a véleménye!..... .Most, így utólag, na bevallom , a Wrong sem az a kimondottan "de szép az élet és minden happy" dal.De azért az "öngyilkos zene" az erős túlzás.És most tényleg felidéződött bennem, hogy a 80-as évek végén és a 90-es évek elején , ha valaki DM rajongó volt , azt mindenki tudta mert csak a fekete és a fehér szín létezett számukra.Még a csajoknak is Martinos vagy Daves hajuk volt.Az arcukon pedig a "megnemértettség" tükröződött,mindez mosoly nélkül.A DM clubban történtekről csak a negatívumok szivárogtak ki (balhék,piálás).Ami persze a discoban is ugyanugy zajlott, de talán a fekete szín komorsága miatt , a Moderek kritizálva voltak.Anyám mesélte , hogy mindig attól félt , egyszer beszippant ez a közeg.Szerettem én már akkor is a DM-et de még nem voltam érett rájuk (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Én akkor mindenevő voltam és a discót szerettem.Most gondoljatok bele , az anyám féltett!!!! Vagyis akkor alapja van a taxis véleményének? Számomra nincs.Nekem csak boldogságot esetleg döbbenetet (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) okoztak ezek a PASIK! Tőletek , pedig csak szeretetet kaptam , amit ezúton is köszönök! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) A másik story: Tavaly amikor az apumat gyászoltam, feketében jártam mert így akartam , nem kötelességből , én ezzel a fájdalmamat fejeztem ki. Odakeveredtem egy baráti társasághoz, ahol az egyik "inteligens" hímnemű egyed, beszólt nekem hogy jó lenne már ha másszínű ruhát is hordanék mert ő elhiszi hogy 'depeses' vagyok, de ez már túlzás! A döbbenettől megszólalni sem tudtam! Úgy szóltak rá 'figyu mán te agyoniskolázott , hát gyászol!' Na ennyit az emberi butaságról............(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) A buliban természetesen volt DM , kaptunk fél órát, már ismernek minket , mint a rossz pénzt:D A Valiccsal még a asztalon is táncoltunk a Strangelove-ra és a Wrongra. Lassan akár blogot is írhatnék igaz? Kíváncsi vagyok a véleményeitekre............. Nos, kezdjük ott, hogy bárki mondhat bármit, a Depeche Mode zenéjét csak egy Depeche Mode rajongó ismerheti. Öngyilkos zene...igen, valamilyen szinten az, mert az ember egy olyan világba kerül általuk, ami olyan mint a drog. Nem tudsz tőle szabadulni mert annyira jó. De az, hogy sötétek lennének, meg ilyesmi, ugyan már. Vegyük Dave-et. Kismillió dolgon van már túl az életben, egy érzékeny ember annak ellenére, hogy milyennek mutatja magát. Én is ilyen vagyok, van, hogy félnek tőlem, oda se mernek jönni, meg megszólnak, pedig nem is ismernek, azt sem tudják, ki vagyok valójában. Mondjuk nincs ember, aki engem valóban ismerne... Aztán ott van Alan. Intelligens, okos, isteni pasi, miért lenne sötét? Kedves, közvetlen, jó a segge stb XD martin...ivott.. na és??? Hány ember iszik? Martin legalább le tudott szokni. Jó dalokat ír. Andy meg jópofa, egy nagy műbanánt mutogat a koncerten... És elfelejtettem, hogy még mit akartam írni... Jah azt is, hogy a Mode-osokat utálják úgymond csak azért, mert feketében járnak...Az lehet, de a fekete nem mindig azt jelenti, amire gondolnak az emberek. Lehet, hogy feketében járunk, de mi legalább szeretjük egymást, olyanok vagyunk, mint egy nagy család, és nem öljük egymást. Csak az emberek mindenben a rosszat látják.... |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:11:54
Létrehozva:
|
|
|
Különben pont ma gondolkodtam azon,hogy mennyire szeretem ezt a csapatot és mennyire hálás vagyok a jó sorsomnak meg a DM-nek,hogy megismerhettelek titeket. Dettó és dettó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:13:30
Létrehozva:
|
|
|
Tényleg jó lenne, valami felolvasó ide. Vagy itt oldalt futnának a hírek, fontos infók. Fontos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hehehe. Hogy Capri azt mondta szeret. Vica azt mondta, hogy ne bántsd Andy-t. Jantar küldött képet és videót. Mode végre férjhez ment Alan-hez... pl. És akkor oldalt itt futnának. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja és akkor még alatta lenne, hogy részletekért lásd: 1211. oldal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Niki hehe te csaj nagyon bírom a dumád. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Öngyilkos zene????????????????? Látszik hogy azt sem tudja mi az a Mode. Szerencsére én ilyennel még nem találkoztam. Persze az emberek felületes indformációk alapján ítélkeznek. Tévesen. Emlékszem, anno én is jártam feketében, és a szüleimnek nem tetszett. Viszont soha sem féltettek a Mode-tól. Miért is kellett volna? Nem értem. Sőt meg is szerették miattam. " a Wrong sem az a kimondottan "de szép az élet és minden happy" dal" - hál istenek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sokaknak biztosan jobban bejön a "háváj didzsi szánsájn barbi", de ebből én nem kérek. "szánsájn barbi" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:14:34
Létrehozva:
|
|
|
Vica:
Én is hálás vagyok a sorsnak, amiért ide sodort. nekik köszönhetem azt, amilyen vagyok. Ha Ők nincsenek, már rég valami narkós, cigis bandával ücsörögnék a kocsmában, mert nem lenne értelme az életemnek. Dave-től tanultam dolgokat, ezért is olyan fontos nekem. Mellesleg Ti jobb barátok vagytok, mint bárki más. Ja meg még annyit, hogy ha nincs Alan, akkor már nem lennék szűz szerintem... Pont ma ecsetelte az ofő a hülye értékrendjeinket, én meg magamba büszke voltam amiért nem a pasik meg a drog az első. Még valami XDDD: A zenéjükben pont az a jó, hogy nem arról szól, hogy "Elhagyott a szerelmem, depis vagyok, öngyilkos leszek, ha nem jön vissza, másra se bírok gondolni csak rá, gyere vissza hozzám" szóval ez gusztustalan.... |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:18:44
Létrehozva:
|
|
|
Dettó és dettó. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asszonypajti egyet értünk (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica: Én is hálás vagyok a sorsnak, amiért ide sodort. nekik köszönhetem azt, amilyen vagyok. Ha Ők nincsenek, már rég valami narkós, cigis bandával ücsörögnék a kocsmában, mert nem lenne értelme az életemnek. Dave-től tanultam dolgokat, ezért is olyan fontos nekem. Mellesleg Ti jobb barátok vagytok, mint bárki más. De jó lenne ha egyszer a sors megadná nekünk,hogy ezt amit itt ilyen szépen megfogalmaztál a fiúknak is elmondhatnánk. Amióta ismerlek benneteket olyan kedvességet,segítőkészséget és szeretet tapasztaltam ami árad belőletek felém(és ez nagyon jól esik nekem),hogy ez nagyon ritka sajnos a mai világban.És még ami lényeg,hogy micsoda összetartás van közöttünk.Tehát merje azt mondani valaki,hogy rossz emberek vagyunk. |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:20:17
Létrehozva:
|
|
|
Nos, kezdjük ott, hogy bárki mondhat bármit, a Depeche Mode zenéjét csak egy Depeche Mode rajongó ismerheti. Öngyilkos zene...igen, .... Csak az emberek mindenben a rosszat látják.... Ha valaki szomorú dolgokról ír az már öngyilkos? Ki az aki nem csalódott már egy barátjában vagy a szerelmében? Vagy még nem volt szomorú, megbántott, elkeseredett? Ki az akit nem értek még negatív hatások? Ki az aki még nem gondolt a halálra? Sorolhatnám. Miért baj az ha valaki ezekről ír? Az érzéseiről. Mert a boldogság csak EGY érzés a sok közül. A DM-nek van mondanivalója amit igényes és csodálatos zenével párosít. Mennyi de mennyi rossz dolgon átsegítettek már. Főleg fiatal koromban. A DM volt az én menedékem. Utálom ha így megbélyegzik Őket. Most mérges is lettem. Az a hülye taxis. |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:23:26
Létrehozva:
|
|
|
Vica ennek én is örülnék. Ezért szeretnék én többek között egyszer Dave-vel elbeszélgetni. Nem kell, hogy apukám legyen, meg ismerjük egymást, stb, csak jó lenne, ha ezeket tudná.
Ha nincs a dM, lehet hogy már nem is élnék.. Igen, ezzel a szeretet dologgal én is így vagyok. Ha valaki szomorú dolgokról ír az már öngyilkos? Ki az aki nem csalódott már egy barátjában vagy a szerelmében? Vagy még nem volt szomorú, megbántott, elkeseredett? Ki az akit nem értek még negatív hatások? Ki az aki még nem gondolt a halálra? Sorolhatnám. Miért baj az ha valaki ezekről ír? Az érzéseiről. Mert a boldogság csak EGY érzés a sok közül. A DM-nek van mondanivalója amit igényes és csodálatos zenével párosít. Mennyi de mennyi rossz dolgon átsegítettek már. Főleg fiatal koromban. A DM volt az én menedékem. Utálom ha így megbélyegzik Őket. Most mérges is lettem. Az a hülye taxis. Na nehogy leharapd a fejem, nem úgy értem XD Az öngyilkosat attól függ, ki hogy érti. Én úgy értem, hogy elvonja a figyelmemet attól, aminek fontosabbnak kéne lenni, csak én nem akarom hogy fontosabb legyen, de lehet hogy a Mode nélkül sem lenne ez fontos. ....hát ezt most aztán elmondtam XD |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:25:11
Létrehozva:
|
|
|
Ha valaki szomorú dolgokról ír az már öngyilkos? Ki az aki nem csalódott már egy barátjában vagy a szerelmében? Vagy még nem volt szomorú, megbántott, elkeseredett? Ki az akit nem értek még negatív hatások? Ki az aki még nem gondolt a halálra? Sorolhatnám. Miért baj az ha valaki ezekről ír? Az érzéseiről. Mert a boldogság csak EGY érzés a sok közül. A DM-nek van mondanivalója amit igényes és csodálatos zenével párosít. Mennyi de mennyi rossz dolgon átsegítettek már. Főleg fiatal koromban. A DM volt az én menedékem. Utálom ha így megbélyegzik Őket. Most mérges is lettem. Az a hülye taxis. Ha éjszaka nem tudok aludni akkor DM-et hallgatok és annyira megnyugtat a zenéjük.Főleg a sötétben annyira jó hallgatni.Teljesen ráhangolódok és minden érzékemmel figyelem Dave vagy Martin gyönyörű hangját.Hát ez számomra fantasztikus. |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:25:40
Létrehozva:
|
|
|
Vica ennek én is örülnék. Ezért szeretnék én többek között egyszer Dave-vel elbeszélgetni. Nem kell, hogy apukám legyen, meg ismerjük egymást, stb, csak jó lenne, ha ezeket tudná. Ha nincs a dM, lehet hogy már nem is élnék.. Igen, ezzel a szeretet dologgal én is így vagyok. Na nehogy leharapd a fejem, nem úgy értem XD Az öngyilkosat attól függ, ki hogy érti. Én úgy értem, hogy elvonja a figyelmemet attól, aminek fontosabbnak kéne lenni, csak én nem akarom hogy fontosabb legyen, de lehet hogy a Mode nélkül sem lenne ez fontos. Jaj, nem neked szántam, csak amit írtál, olvastam, aztán továbbgondoltam. Pussz! |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:27:17
Létrehozva:
|
|
|
Szóval akkor lehetne ilyet csinálni? Támogatom az ötletet! Ja ismét sziasztok! Hazaértem, bevettem egy újabb adag Algoflex M-et. Kramcsák nénit én is a derekamon érzem mint Mode, de annyira, majd leszakad. Most megyek, Ange beszámolóját olvasni. Ja és a hírekből kimaradt, hogy Mart Trixhez költözött. elméletileg lehet. amihez mind hozzáférünk az egy sima chatfelület, amit hírek gyors terjesztésére használnánk, nem chatelésre. Csak be kell illeszteni a HTML kódba, esetleg egy dobozba és igazgatni a megfelelő helyre. |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:28:08
Létrehozva:
|
|
|
Igen, általában vmelyik okos kitalálja hogy rányom egy-egy együttesre egy bélyeget és azt kapják fel. a birka nép meg megy utána és ítélkezik.
IDM - 21. fejezet |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:28:19
Létrehozva:
|
|
|
Vica ennek én is örülnék. Ezért szeretnék én többek között egyszer Dave-vel elbeszélgetni. Nem kell, hogy apukám legyen, meg ismerjük egymást, stb, csak jó lenne, ha ezeket tudná. Ha nincs a dM, lehet hogy már nem is élnék.. Igen, ezzel a szeretet dologgal én is így vagyok. Na nehogy leharapd a fejem, nem úgy értem XD Az öngyilkosat attól függ, ki hogy érti. Én úgy értem, hogy elvonja a figyelmemet attól, aminek fontosabbnak kéne lenni, csak én nem akarom hogy fontosabb legyen, de lehet hogy a Mode nélkül sem lenne ez fontos. ....hát ezt most aztán elmondtam XD szerintem nagyon örülnének a fiúk,hogy ilyen hatással vannak ránk és általuk és a zenéjük által az emberek közelednek egymáshoz ebben a rideg világban. |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:29:17
Létrehozva:
|
|
|
Jaj, nem neked szántam, csak amit írtál, olvastam, aztán továbbgondoltam. Pussz! Okés (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica én is szoktam sötétben Mode-ozni! Tényleg nagyon jó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Főleg nyáron tudom megcsinálni, egyszer volt, hogy hajnali 3-ig azt csináltam, nem voltam álmos. |
|
|
|
![]() ![]() |