2400 Oldal V  « < 1215 1216 1217 1218 1219 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
Capricornus
post 2010.03. 03. - 18:29:48
Létrehozva: #24321

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 18:18:44) *
Amióta ismerlek benneteket olyan kedvességet,segítőkészséget és szeretet tapasztaltam ami árad belőletek felém(és ez nagyon jól esik nekem),hogy ez nagyon ritka sajnos a mai világban.És még ami lényeg,hogy micsoda összetartás van közöttünk.Tehát merje azt mondani valaki,hogy rossz emberek vagyunk.

aki azt mondja, azt nemes egyszerűséggel darabokra tépjük XD csakhogy a kedvességnél maradjunk XDDD (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 03. - 18:30:19
Létrehozva: #24322

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 18:25:11) *
Ha éjszaka nem tudok aludni akkor DM-et hallgatok és annyira megnyugtat a zenéjük.Főleg a sötétben annyira jó hallgatni.Teljesen ráhangolódok és minden érzékemmel figyelem Dave vagy Martin gyönyörű hangját.Hát ez számomra fantasztikus.

Fú de sokszor csináltam, csinálom én is ezt. Annyira jó!
Pontosan. Minden érzékemmel figyelem a zenét, hangokat, ahogy a két félistenünk együtt énekel.
Fantasztikus tényleg, nem lehet betelni velük.
Látod pont ez a jó itt, hogy ezeket megoszthatjuk egymással.
Értem hogy miről beszélsz, és érted hogy miről beszélek.
Nem is kell több!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 03. - 18:30:26
Létrehozva: #24323

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 18:28:19) *
szerintem nagyon örülnének a fiúk,hogy ilyen hatással vannak ránk és általuk és a zenéjük által az emberek közelednek egymáshoz ebben a rideg világban.

Szerintem is (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 03. - 18:30:48
Létrehozva: #24324

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 18:28:19) *
szerintem nagyon örülnének a fiúk,hogy ilyen hatással vannak ránk és általuk és a zenéjük által az emberek közelednek egymáshoz ebben a rideg világban.

a fiúk nagyon örülnének akkor is, ha ennyi egyéniséget ismerhetnének XD sztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 03. - 18:31:12
Létrehozva: #24325

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 03. - 18:29:48) *
aki azt mondja, azt nemes egyszerűséggel darabokra tépjük XD csakhogy a kedvességnél maradjunk XDDD (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

heheh XD Fekete Sereg támadááás!!!!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
name
post 2010.03. 03. - 18:32:53
Létrehozva: #24326

devotee

Új IIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM?
Na csá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 03. - 18:37:40
Létrehozva: #24327

devotee

Idézet (Marishka @ 2010.03. 03. - 17:55:43) *
Sziasztok! Nagyjából visszaolvastam mi is történt.
Angie: Én is küldöm az ölelésem (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Az utálom a tangát csapathoz tartozom!:D

Ma hihetetlenül unalmas munkám volt. Szerencsére ezen a butító gépen ritkán kell dolgoznom (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De ha már így alakult , akkor végigfuttattam magamban a Sereges témákat.Eszembe jutott Dave Dallasi alakítása és az , hogy ő egy DÉVAJ SEXISTEN (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) A Bridget Jones a kedvenc filmeim egyike . (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

Most csatolnom kellene a vidit , de még nincs videótáram,ami késik nem múlik!:D

Hát azt hiszem amiről most írok az hosszú lesz.De ...

Röviden és tömören: aki így vélekedik a DM-ről, az elmebeteg! Júniusi koncert után első nap a munkahelyemen mindenki azon csámcsogott hogy koncerten voltam, és milyen jó lehetett meg minden. 20 férfi között van egy csaj, aki a laborban dolgozik és a festési eljárásokat kísérletezi ki. Megkérdezte mennyi volt a jegy. Mondom neki 18500. Erre a csaj, hogy milyen koncerten voltam, Madonnán? Mondom neki, hogy isten őrizz, dehogyis, DM koncerten voltam! Erre azt mondja, hogy úr isten, miket hallgatok, és hogy tudom azt meghallgatni, meg stb...stb...
Na erre megkérdeztem tőle, hogy az a kemény rock zene amit ő hallgat az miért is jó? Mert csak üvöltenek benne érhetetlen szövegeket ritmustalan szar zenére? Azóta kb. 2 mondatot beszéltünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én tisztelem azt amit mások szeretnek, senkit nem szólok meg azért mert olyan zenét hallgat amilyet, de elvárom, hogy nekem se ugasson már be senki, főleg ne egy ilyen nagyképű csájé...
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 03. - 18:38:49
Létrehozva: #24328

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 03. - 18:10:59) *
Öngyilkos zene????????????????? Látszik hogy azt sem tudja mi az a Mode.
Szerencsére én ilyennel még nem találkoztam. Persze az emberek felületes indformációk alapján ítélkeznek. Tévesen.
Emlékszem, anno én is jártam feketében, és a szüleimnek nem tetszett.
Viszont soha sem féltettek a Mode-tól. Miért is kellett volna? Nem értem.
Sőt meg is szerették miattam.

" a Wrong sem az a kimondottan "de szép az élet és minden happy" dal" - hál istenek. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Sokaknak biztosan jobban bejön a "háváj didzsi szánsájn barbi", de ebből én nem kérek.

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig én is csak ilyenekkel találkoztam. Depressziós, elvont stb.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Neo71
post 2010.03. 03. - 18:41:23
Létrehozva: #24329

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 17:57:53) *
Neo hát ezen röhögök mint állat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) elképzellek benne...nagyon kész (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hej és ha nem francia az a bugyogó hanem sima de csini a kinézete az már nem is érdekel? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Érdekelne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Megmutasztod? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 17:54:13) *
igen Neo te a mi Neo-nk vagy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 03. - 18:43:27
Létrehozva: #24330

devotee

Idézet (Trixx @ 2010.03. 03. - 18:32:53) *
Új IIIIIIIIIIIIIIIIDDDDDDDDDDDDDDDDDMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM?
Na csá! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

igen, 21-es XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 18:44:26
Létrehozva: #24331

devotee

Idézet (Useless-girl @ 2010.03. 03. - 18:28:08) *
Igen, általában vmelyik okos kitalálja hogy rányom egy-egy együttesre egy bélyeget és azt kapják fel. a birka nép meg megy utána és ítélkezik.

IDM - 21. fejezet

Ezt vártam már...Dave jól beolvas Jen-nek...helyes jól tette.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 03. - 18:45:35
Létrehozva: #24332

devotee

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 03. - 18:37:40) *
Röviden és tömören: aki így vélekedik a DM-ről, az elmebeteg! Júniusi koncert után első nap a munkahelyemen mindenki azon csámcsogott hogy koncerten voltam, és milyen jó lehetett meg minden. 20 férfi között van egy csaj, aki a laborban dolgozik és a festési eljárásokat kísérletezi ki. Megkérdezte mennyi volt a jegy. Mondom neki 18500. Erre a csaj, hogy milyen koncerten voltam, Madonnán? Mondom neki, hogy isten őrizz, dehogyis, DM koncerten voltam! Erre azt mondja, hogy úr isten, miket hallgatok, és hogy tudom azt meghallgatni, meg stb...stb...
Na erre megkérdeztem tőle, hogy az a kemény rock zene amit ő hallgat az miért is jó? Mert csak üvöltenek benne érhetetlen szövegeket ritmustalan szar zenére? Azóta kb. 2 mondatot beszéltünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én tisztelem azt amit mások szeretnek, senkit nem szólok meg azért mert olyan zenét hallgat amilyet, de elvárom, hogy nekem se ugasson már be senki, főleg ne egy ilyen nagyképű csájé...

Jól tetted (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 18:46:55
Létrehozva: #24333

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 03. - 18:29:48) *

Capri szétkapjuk mint foxi a lábtörlőt aki ránk rosszat mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Trixx @ 2010.03. 03. - 18:30:19) *
Fú de sokszor csináltam, csinálom én is ezt. Annyira jó!
Pontosan. Minden érzékemmel figyelem a zenét, hangokat, ahogy a két félistenünk együtt énekel.
Fantasztikus tényleg, nem lehet betelni velük.
Látod pont ez a jó itt, hogy ezeket megoszthatjuk egymással.
Értem hogy miről beszélsz, és érted hogy miről beszélek.
Nem is kell több!

így van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 03. - 18:47:18
Létrehozva: #24334

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 18:46:55) *
Capri szétkapjuk mint foxi a lábtörlőt aki ránk rosszat mond. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

így van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

meghal basszus, meghaaaaal!! XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 18:50:32
Létrehozva: #24335

devotee

Idézet (Capricornus @ 2010.03. 03. - 18:30:48) *
a fiúk nagyon örülnének akkor is, ha ennyi egyéniséget ismerhetnének XD sztem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) XD

ezért jó ez a csapat mert mindenki egy külön egyéniség mégis a DM szeretete összfog minket:XD

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 03. - 18:41:23) *

persze megmutatom...a mai jó lesz ami rajtam van? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Mode93
post 2010.03. 03. - 18:50:55
Létrehozva: #24336

devotee

Foxim van (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 18:52:34
Létrehozva: #24337

devotee

Neo ezért a hozzászólásodért egy nagy puszi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
hehe jól beszóltál a csajnak. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 03. - 18:52:40
Létrehozva: #24338

devotee

(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt bírom ebben, amikor megkérdezik: te azt hallgatsz, azt szereted? És akkor fintorognak.

Olyankor mindig azt mondom: Te szoktad hallgatni? Nem. Akkor miről beszélünk kicsi rigó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De érted, készen vagyok, amikor hallott kettő DM- számot a rádióban, és akkor ő tudja miről van szó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó, persze a stílust nagyjából egy szám alapján is le lehet csekkolni, de mindig azt mondom, hogy haljak meg, ha nincs olyan daluk, ami neked ne tetszene. Ha csak egy is, de tuti van.
És én mondom, mindig van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ETS mindenki szereti pl.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
vicuska
post 2010.03. 03. - 18:55:48
Létrehozva: #24339

devotee

Idézet (Mode93 @ 2010.03. 03. - 18:50:55) *

és szétszedi a lábtörlőt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Idézet (Niki @ 2010.03. 03. - 18:52:40) *
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Én azt bírom ebben, amikor megkérdezik: te azt hallgatsz, azt szereted? És akkor fintorognak.

Olyankor mindig azt mondom: Te szoktad hallgatni? Nem. Akkor miről beszélünk kicsi rigó? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

De érted, készen vagyok, amikor hallott kettő DM- számot a rádióban, és akkor ő tudja miről van szó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Na jó, persze a stílust nagyjából egy szám alapján is le lehet csekkolni, de mindig azt mondom, hogy haljak meg, ha nincs olyan daluk, ami neked ne tetszene. Ha csak egy is, de tuti van.
És én mondom, mindig van. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

ETS mindenki szereti pl.

kicsi rigó...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szerintem ha valaki veszi a fáradtságot és igazán belemerül a DM zenéjébe nem tudja nem szeretni őket
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 03. - 18:57:11
Létrehozva: #24340

devotee

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 18:55:48) *
és szétszedi a lábtörlőt? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

kicsi rigó...hehe (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

szerintem ha valaki veszi a fáradtságot és igazán belemerül a DM zenéjébe nem tudja nem szeretni őket

Vazz' tudtam, hogy a kicsi rigón fogtok röhögni. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Szólás-mondásom. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1215 1216 1217 1218 1219 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
3 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (3 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: