![]() ![]() |
2010.03. 03. - 18:58:40
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pedig én is csak ilyenekkel találkoztam. Depressziós, elvont stb. Hál istennek Niki, én soha. Vagy csak nem merték a szemembe mondani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 18:59:20
Létrehozva:
|
|
|
Vica nem tépi a lábtörlőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak a játékait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 03. - 19:01:32
Létrehozva:
|
|
|
az jutott az eszembe,hogy ha valaki beszól a DM miatt majd azt mondom neki "nekem zörögsz papírzacskó?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy azt,hogy "nekem dudálsz kisautó?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vica nem tépi a lábtörlőt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Csak a játékait (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és hogy hívják a kutyust? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:04:08
Létrehozva:
|
|
|
Hál istennek Niki, én soha. Vagy csak nem merték a szemembe mondani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam írtad, hogy Zolim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindkettőnknek Zolija van. Én mondom, aranyemberek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gahan Géza is ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meg a többi... Hehehe Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hagytalak ki Usi, mindenkit beleértettem. Amúgy Trixx, hát nem hinném, hogy nekünk csinálnak egy új profilú fórumot, de ha gondolod kérdezz rá. Biztos megkedvelnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:04:26
Létrehozva:
|
|
|
Niki meg jó az izlésük mert minket választottak feleségeiknek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 03. - 19:05:34
Létrehozva:
|
|
|
Vica: Buminak hívják (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) iwiw-en van egy-pár kép róla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Nekem Alanem van XDD "nekem zörögsz papírzacskó?" ez nagyon jóóóó (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:06:01
Létrehozva:
|
|
|
Én olyat kérek, hogy felolvasó. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Wááá, készen vagyok. Valaki ebben a pillanatban fúr!!! Nem tudja, hogy ilyenkor már csak az asszonyt kellene fúrni? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:06:39
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 19:11:05
Létrehozva:
|
|
|
Mode majd megnézem a kutyusodat iwiw-en. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Niki majd később fúrja az asszonyt aki most mást fúr. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és mindenki egy perverz dög! XD Capri olyan beszólásaid vannak...nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké azt kifelejtettem,hogy mindenki egy perverz,romlott dög (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt is elmesélnénk a fiúknak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:11:22
Létrehozva:
|
|
|
Hú, micsoda érzelmi őszinteség rohamok jöttek ki mindenkiből! Na most megleptetek lányok, de az a jó, hogy mindig tudunk újat mutatni egymásnak. Én csak és kizárólag csupa jó embert ismertem meg a DM zenéje által, legalább két tucatnyi új és igazi barátra tettem szert, akik segítenek, összetartanak nem csak itt, hanem a magán életben is. Odafigyelünk egymásra, biztatjuk a másikat, meghallgatjuk, vigasztaljuk.
Általános probléma, hogy az emberek sztereotípiákat gyártanak, hogy mindenkiről hamar el tudják dönteni milyen ember, csak hogy ez elhamarkodott kijelentésekhez6ítéletekhez vezethet, ahogy legtöbbször vezet is. Lásd taxis, aki felületes infókból táplálkozik, és mivel ugye a DM-nek volt egy elég mély korszaka, sokan abban a tévhitben élnek, hogy ez a zenekar maga a fertő. Pedig ez régen nem igaz, mondjon nekem valaki még egy ilyen bandát, aki ennyire őszintén és komolyan felvállalja a múltját! Mert én nem nagyon tudok ellenpéldát felhozni csak olyat, ahol minden rosszul végződött a drogok és a pia miatt, Nirvana, INXS.... Martin ivott, de leszokott, Dave csodával határos módon megszabadult a drogoktól, legyőzte azt, amit nagyon kevesen tudnak legyőzni, saját magát! Vagy ott van Andy aki idegösszeomlást kapott mégis az egyik legviccesebb manó, aki hihetetlen poéngyár a banánjával egyetemben. És ez a három pasi rettenetesen élvezi azt, amit csinál. Őszinte érzelmeket látunk a színpadon, mikor Dave és Martin hülyéskedik, Adny tapsol, ugrál. Igen, nincsenek hibátlan és makulátlan emberek, de mindenki követhet és követ is el olyat, amiben elbukik, ez nem nagy dolog, a nagy dolog az, hogy ha feláll, tanul belőle és tovább lép, teszi ezt méltósággal, alázattal. Na, ezért csodálom én ezt a zenekart! A Mode rajongók pedig a legösszetartóbb emberek a Földön, akiktől rossz szót soha nem hallottam, és csak pozitív hatások értek! Ez nagy dolog, szerintem... |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:12:47
Létrehozva:
|
|
|
Capri olyan beszólásaid vannak...nagyon röhögök (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) oké azt kifelejtettem,hogy mindenki egy perverz,romlott dög (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ezt is elmesélnénk a fiúknak? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hogyne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hosszan, részletesen..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tudnék mesélni pl a fickírás folyamatáról.... XD |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:13:12
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Köszönöm a válaszaitokat és a storykat!
A "nekem zörögsz papírzacsit" már jegyeztem is! A perverzításról nálam annyit hogy éhes disznó makkal álmodik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:18:15
Létrehozva:
|
|
|
Hú, micsoda érzelmi őszinteség rohamok jöttek ki mindenkiből! Na most megleptetek lányok, de az a jó, hogy mindig tudunk újat mutatni egymásnak. Én csak és kizárólag csupa jó embert ismertem meg a DM zenéje által, legalább két tucatnyi új és igazi barátra tettem szert, akik segítenek, összetartanak nem csak itt, hanem a magán életben is. Odafigyelünk egymásra, biztatjuk a másikat, meghallgatjuk, vigasztaljuk. Általános probléma, hogy az emberek sztereotípiákat gyártanak, hogy mindenkiről hamar el tudják dönteni milyen ember, csak hogy ez elhamarkodott kijelentésekhez6ítéletekhez vezethet, ahogy legtöbbször vezet is. Lásd taxis, aki felületes infókból táplálkozik, és mivel ugye a DM-nek volt egy elég mély korszaka, sokan abban a tévhitben élnek, hogy ez a zenekar maga a fertő. Pedig ez régen nem igaz, mondjon nekem valaki még egy ilyen bandát, aki ennyire őszintén és komolyan felvállalja a múltját! Mert én nem nagyon tudok ellenpéldát felhozni csak olyat, ahol minden rosszul végződött a drogok és a pia miatt, Nirvana, INXS.... Martin ivott, de leszokott, Dave csodával határos módon megszabadult a drogoktól, legyőzte azt, amit nagyon kevesen tudnak legyőzni, saját magát! Vagy ott van Andy aki idegösszeomlást kapott mégis az egyik legviccesebb manó, aki hihetetlen poéngyár a banánjával egyetemben. És ez a három pasi rettenetesen élvezi azt, amit csinál. Őszinte érzelmeket látunk a színpadon, mikor Dave és Martin hülyéskedik, Adny tapsol, ugrál. Igen, nincsenek hibátlan és makulátlan emberek, de mindenki követhet és követ is el olyat, amiben elbukik, ez nem nagy dolog, a nagy dolog az, hogy ha feláll, tanul belőle és tovább lép, teszi ezt méltósággal, alázattal. Na, ezért csodálom én ezt a zenekart! A Mode rajongók pedig a legösszetartóbb emberek a Földön, akiktől rossz szót soha nem hallottam, és csak pozitív hatások értek! Ez nagy dolog, szerintem... Ez szép volt Angie. Néha kellenek ilyen őszinteségi rohamok nem csak a perverzkedés. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Miért lepődtél meg?Beszéltünk már ilyesmiről. hogyne! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hosszan, részletesen..... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) tudnék mesélni pl a fickírás folyamatáról.... XD meg Usi és Lola is (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) a többi csaj meg elmesélné,hogy mennyire nyáladzunk a képeken (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Köszönöm a válaszaitokat és a storykat! A "nekem zörögsz papírzacsit" már jegyeztem is! A perverzításról nálam annyit hogy éhes disznó makkal álmodik! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hehe Marcsi tetszett a papírzacskós szöveg? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:22:09
Létrehozva:
|
|
|
Vica, én ma nagyon érzékeny vagyok, és nem erre a témára számítottam, amikor elkezdtem vissza olvasni a lemaradásomat.
|
|
|
|
2010.03. 03. - 19:22:11
Létrehozva:
|
|
|
Painkiller ![]() ![]() ![]() ![]() |
Vicuska:Naná , ez igazán jó duma!
Annyira jól esett kiírni magamból mindent , hogy most totál megkönnyebbültem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár van még valami de majd legközelebb elszórakoztatlak vele benneteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:26:05
Létrehozva:
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Olvastam írtad, hogy Zolim. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mindkettőnknek Zolija van. Én mondom, aranyemberek. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Gahan Géza is ám! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Meg a többi... Hehehe Vica! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nem hagytalak ki Usi, mindenkit beleértettem. Amúgy Trixx, hát nem hinném, hogy nekünk csinálnak egy új profilú fórumot, de ha gondolod kérdezz rá. Biztos megkedvelnek. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja, igen én is néztem már hogy neked is Zolid van. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Birom a humorod királylány! |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:26:11
Létrehozva:
|
|
|
Vica, én ma nagyon érzékeny vagyok, és nem erre a témára számítottam, amikor elkezdtem vissza olvasni a lemaradásomat. Hehehe, valami jó kis kapucínerre számítottál, mi? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:27:03
Létrehozva:
|
|
|
Vicuska:Naná , ez igazán jó duma! Annyira jól esett kiírni magamból mindent , hogy most totál megkönnyebbültem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Bár van még valami de majd legközelebb elszórakoztatlak vele benneteket (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mond csak örülök,hogy tetszett a duma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:27:22
Létrehozva:
|
|
|
az jutott az eszembe,hogy ha valaki beszól a DM miatt majd azt mondom neki "nekem zörögsz papírzacskó?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy azt,hogy "nekem dudálsz kisautó?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Vicus IMÁDOM A SZÖVEGED!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
2010.03. 03. - 19:28:46
Létrehozva:
|
|
|
Vica, én ma nagyon érzékeny vagyok, és nem erre a témára számítottam, amikor elkezdtem vissza olvasni a lemaradásomat. de ugye nem rigattunk meg? (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Vicus IMÁDOM A SZÖVEGED!!!!!!!!!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) örülök neki |
|
|
|
![]() ![]() |