![]() ![]() |
2010.03. 03. - 20:54:13
Létrehozva:
|
|
|
devotee ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De jó volt ez! They made my heart smile! |
|
|
|
2010.03. 03. - 20:55:12
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 20:57:26
Létrehozva:
|
|
|
De jó volt ez! They made my heart smile! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) tudom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) http://www.youtube.com/watch?v=hlntvbtd3U8 |
|
|
|
2010.03. 03. - 20:59:58
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 21:00:21
Létrehozva:
|
|
|
mi volt abban a pudingban? XD (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:01:28
Létrehozva:
|
|
|
edó is mesélte és a többiek is hogy milyen jók usi, lola, és capri írásai nekem sajna még nem volt időm olvasni őket csak belézni egybe a szigetesbe de abba kellett hagynom időhiány miatt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de majd olvasom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) csak nem szaladnak el XD |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:05:35
Létrehozva:
|
|
|
remélem (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 03. - 21:10:33
Létrehozva:
|
|
|
Majdnem megfulladtam a csokis Danettemben!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) látod, látod, nem csak neked vannak lököttségeid! XD Trixx: hjajj, de baromi jól esnek most a szavaid!!!! már megérte melózni a sztorikkal miattatok is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádni való véleményezések imádni való csajoktól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megyek készülődni a gólyatáboros rég nem látott barátokkal való szocializálódásomhoz (értsd: duma+pia) XDDD |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:14:24
Létrehozva:
|
|
|
látod, látod, nem csak neked vannak lököttségeid! XD Trixx: hjajj, de baromi jól esnek most a szavaid!!!! már megérte melózni a sztorikkal miattatok is! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imádni való véleményezések imádni való csajoktól! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) na megyek készülődni a gólyatáboros rég nem látott barátokkal való szocializálódásomhoz (értsd: duma+pia) XDDD ilyenek nekem is volt a kedvecn egyetemi klubbunkba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jate-be jársz? |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:14:44
Létrehozva:
|
|
|
köszi, hogy feldobtátok az estémet már most! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 03. - 21:20:30
Létrehozva:
|
|
|
ilyenek nekem is volt a kedvecn egyetemi klubbunkba (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) jate-be jársz? jate épületét most felújítják, addig kiköltözött a Kálvária sugárútra a Garaboncziás mellé, ami alteros/rock hely, inkább oda járunk. de ezzel a gólyatáboros csapattal sokat voltunk Jate-ba régebben. az utóbbi két félévben nem voltam - amúgy is inkább csak a társaság miatt mentem, mert nem az én világom az a zene ami általában ott megy. bár szoktak jó együtteseket meghívni. a többség ma a kocsmázás után megy a Szote-ba hip-hop bulira. egyszer voltam, nagyon élveztem, de most nincs pénzem/kedvem táncolni meg tiszta izomláz vagyok tegnapi tesitől. na mindegy, megyek mert elkések XD (de jó, hogy kb. 3 percre van innen az a kocsma, ahol talizunk XD Kisbajor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:28:47
Létrehozva:
|
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=9XbO5BpuWlc&NR=1 <-- martinka tánca a klipp elején (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) és jó szól ezzel a gitárral (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
jate épületét most felújítják, addig kiköltözött a Kálvária sugárútra a Garaboncziás mellé, ami alteros/rock hely, inkább oda járunk. de ezzel a gólyatáboros csapattal sokat voltunk Jate-ba régebben. az utóbbi két félévben nem voltam - amúgy is inkább csak a társaság miatt mentem, mert nem az én világom az a zene ami általában ott megy. bár szoktak jó együtteseket meghívni. a többség ma a kocsmázás után megy a Szote-ba hip-hop bulira. egyszer voltam, nagyon élveztem, de most nincs pénzem/kedvem táncolni meg tiszta izomláz vagyok tegnapi tesitől. na mindegy, megyek mert elkések XD (de jó, hogy kb. 3 percre van innen az a kocsma, ahol talizunk XD Kisbajor (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:29:48
Létrehozva:
|
|
|
jantar: kevés helyen van sajna zenegépben Mode - ha van akkor is csak pár szám.
na megyek! szép estét mindenkinet! |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:33:04
Létrehozva:
|
|
|
jantar: kevés helyen van sajna zenegépben Mode - ha van akkor is csak pár szám. na megyek! szép estét mindenkinet! jó bulizást (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) hol kesik edó? na lépek én is:D magamba nem szeretek beszélni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
2010.03. 03. - 21:46:43
Létrehozva:
|
|
|
Jó éjt mindenkinek! Pá!
|
|
|
|
2010.03. 03. - 21:54:03
Létrehozva:
|
|
|
|
|
|
|
2010.03. 03. - 22:29:32
Létrehozva:
|
|
|
Szép estét mindenkinek!!!
Mindenki elment aludni? hmm.. most értem ide, mert nálam volt Marcsi, aztán meg telefonon dumáltam Látom Jantar, vártál... sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szia Szabcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Új vagy itt? |
|
|
|
2010.03. 03. - 22:33:53
Létrehozva:
|
|
|
Szia Edó, én vagyok (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
2010.03. 03. - 22:41:49
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó... majd mindjárt adok egy tubusos linket...
Kutyusom van rajta, de nem is az a lényeg, hanem, van egy beszólásom, 1:20 -nál.. vagy kicsit odébb... hát annyira röhögtünk, mikor visszahallgattam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSak most töltöttem fel, és még nem aktiv Mi újság? Miért irja még mindig, hogy uploaded, és hogy pricessing, és várjak? pedig már feltöltötte Látom, Angie már elment aludni, pedig akartam vele beszélni... |
|
|
|
2010.03. 03. - 22:45:56
Létrehozva:
|
|
|
Jajj.. de jó... majd mindjárt adok egy tubusos linket... Kutyusom van rajta, de nem is az a lényeg, hanem, van egy beszólásom, 1:20 -nál.. vagy kicsit odébb... hát annyira röhögtünk, mikor visszahallgattam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) CSak most töltöttem fel, és még nem aktiv Mi újság? Miért irja még mindig, hogy uploaded, és hogy pricessing, és várjak? pedig már feltöltötte Látom, Angie már elment aludni, pedig akartam vele beszélni... várjál, youtube kicsit sajátos. semmi extra nincs, van IDM 21, ha lemaradtál róla XD unatkozom, sehol senki... Lola ígérte magát fickírásra, ő sincs sehol.... így be fogok aludni XD |
|
|
|
![]() ![]() |