2400 Oldal V  « < 1221 1222 1223 1224 1225 > »   
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
> A Fekete Sereg :), Ki itt belépsz, hagyj fel minden reménnyel... :D
szabcsi
post 2010.03. 03. - 22:46:53
Létrehozva: #24441

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 20:01:32) *
az jutott az eszembe,hogy ha valaki beszól a DM miatt majd azt mondom neki "nekem zörögsz papírzacskó?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) vagy azt,hogy "nekem dudálsz kisautó?" (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Niki (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

és hogy hívják a kutyust? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nna uselessgirl,ez nagyon jo..."nekem zorogsz papirzacsko??"<ezt mar holnap elmondom a kollegaimnak,hogy majd,mikor a fonok hulyesegeket dumal gyulesen,akkor ezekett zsummogjuk egymaskozott...de tenyleg,ha jon valami orult velem szembe egy helyen es fel akar szedni,vagy ezzel ellentetesen netan szidja a zenenket,ezt jol be lehet az arcaba olvasni minden idetlen fejnek..."figyu,nekem dudalsz kisauto????"....AAAAAAAAA,jaj ezt kiprobalom!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 22:51:33
Létrehozva: #24442

devotee

Hát hol csavarog? Usi meg látom mulatozik (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 03. - 22:57:46
Létrehozva: #24443

devotee

Jaja. Nem tom, hol csavarog, írtam neki SMS-t, nem felelt, szóval lövésem sincs, mi van a csajjal XD Én éjfélkor - vagy előbb - viszont lelépek. JAh, lesem MYM-et is, h van - e reag versenyfickre, de eddig semmi.
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 23:04:22
Létrehozva: #24444

devotee

Ma volt a határidő?
És hányan raktak fel ficket?
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 03. - 23:14:28
Létrehozva: #24445

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 03. - 23:04:22) *
Ma volt a határidő?
És hányan raktak fel ficket?

elvileg ma. hát, asszem... ja, kemény 5-en vagyunk XD de mindegyik alkotás király, de én Siv fickjét ítélem igazán ellenfélnek, az nagyon jó kis fick (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Slash - mindenki csak abban írt, sztem rá se bagóztak a normál verzióra XD - és Dave "elrabolja" Martot egy limóba, bekötözi a szemét, lekötözi és mindenféle perverz dolgot művel vele, de nem szólal meg jó darabig, így Martnak lövése sincs, ki lehet az - már szeretők Dave-el, de kinézi belőle, hogy felbérelt vkit erre a kis útra XD - de a végén minden kiderül. Ja és közben készülnek képek is XD nagyon jó kis fick lett (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mondjuk az admin Bree fickje is jó, abban Dave a domináns és Martin tök félénk. Az szeretőkké válásukról szól.

Egyetlenegy apró dolog hiányzik a miénkből - A Valentin - nap. Remélem, nem kizáró ok XD Konkrétan slash-nél nem volt feltétel bele írni, ha jól emlékszem, de Valentin - napi verseny volt XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 23:23:11
Létrehozva: #24446

devotee

úúúúúhhh... az a fick.. bitang jó lehet.. ahogy elrabolja, és kételyek közt tartja, megijeszti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eeeeeejjjjj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tud a csaj? sok ff-jét olvastad már?
Na majd mindjárt én is elolvasom a folytatásokat..IDM... és Lola-s is van új?

Még mindig nem töltötte fel ez a genya.. mi a faki van vele? pedig annyira megmutattam volna neked (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 03. - 23:26:41
Létrehozva: #24447

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 03. - 23:23:11) *
úúúúúhhh... az a fick.. bitang jó lehet.. ahogy elrabolja, és kételyek közt tartja, megijeszti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) eeeeeejjjjj (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) tud a csaj? sok ff-jét olvastad már?
Na majd mindjárt én is elolvasom a folytatásokat..IDM... és Lola-s is van új?

Még mindig nem töltötte fel ez a genya.. mi a faki van vele? pedig annyira megmutattam volna neked (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

mióta megvette a google a youtube-ot csak gond van vele...

van NR 3. fejezet, ja (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

jah, nagyon jó a limós fick, lehet, lefordítom (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mindezek fejébe új, érdekes ötlet jutott eszünkbe Zsóval, mikor elment XD
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 03. - 23:29:45
Létrehozva: #24448

Painkiller

Idézet (Neo71 @ 2010.03. 03. - 19:37:40) *
Röviden és tömören: aki így vélekedik a DM-ről, az elmebeteg! Júniusi koncert után első nap a munkahelyemen mindenki azon csámcsogott hogy koncerten voltam, és milyen jó lehetett meg minden. 20 férfi között van egy csaj, aki a laborban dolgozik és a festési eljárásokat kísérletezi ki. Megkérdezte mennyi volt a jegy. Mondom neki 18500. Erre a csaj, hogy milyen koncerten voltam, Madonnán? Mondom neki, hogy isten őrizz, dehogyis, DM koncerten voltam! Erre azt mondja, hogy úr isten, miket hallgatok, és hogy tudom azt meghallgatni, meg stb...stb...
Na erre megkérdeztem tőle, hogy az a kemény rock zene amit ő hallgat az miért is jó? Mert csak üvöltenek benne érhetetlen szövegeket ritmustalan szar zenére? Azóta kb. 2 mondatot beszéltünk. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Én tisztelem azt amit mások szeretnek, senkit nem szólok meg azért mert olyan zenét hallgat amilyet, de elvárom, hogy nekem se ugasson már be senki, főleg ne egy ilyen nagyképű csájé...

Jaja!itt nalunk is van egy-ket szemet fej,aki mondjuk pont Madonna koncertre ment a nyaron,itt meg epp azelott maradt el nagy sajnalatomra a DM koncert...mar egy fel evvel azelott elkerezkedtem a melobol...erre o, a Madonnas beszolt nekem,hogy :"hat,remelem a Madonna az nem marad el,mert hat oda tobb rajongo fog menni,mint a DM-re"...nna en erre ugy de ugy bepoccentem!!!. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ..szegenynek fogalma sincs,hogy Bukarestben hany ezren voltak 2006-ban,meg az osszes tobbin,amin voltam...azt eloitelezte startbol,hogy biztosan tobben lesznek a Madonnan...aztan neztem,nem voltak eppen olyan sokan,es meg a koncert napjan is arusitottak jegyet...a DM elmaradt ugyan,es nem lett bepotolva a suru programjuk miatt,viszont itt is napok alatt elfogytak a jegyek,pont ugy,mint barhol mashol. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ,es eros fan klubok vannak,meg estek...ki hallott meg Madonnaklubrol???mer'en meg igy realban sosem errefelenk.. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .ja,es Madonnat nalunk ki is futyultek,mert politizalni kezdett a szinpadon,meg elvesztette egy pillanatra az eszmeletet es majdnem elajult...bemondtak a tv-ben is,hogy politizalni ne jojjon senki a popzene egisze alatt...mert suszter a kaptafanal,szabo az ollonal...A DM ezzel szemben sose tesz ilyet,es meg Dave,akit igazan sokminden ert a koncert alatt is,soha nem sajnaltatta magat a szinpadon,mindig beleadott apait-anyait,es nem latszott rajtuk a faradtsag...annyira sosem,hogy esetleg meg- meg tantorodott volna Daveegy-egy porges utan (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) .Nem mondom,hogy Madonna nem profi,de szerintem mas egyuttes vagy eloado nem birja az ilyen mega koncert hajtast,mint ok.Senki nem koncertezik ilyen intenziven es ekkora stadionoknak...vagy ha igen,akkor biztosan andalitoan uldogel vagy belelehelget valamit a mikrofonba fizikai megterheles nelkul.De a tomeg rajongas sem hasonliyhato ossze az Elton Johneval,a Madonnaeval,vagy meg a Stingevel sem,pedig jok,de valahogy egy sincs olyan utos koncertezo,mint a DM.Remelem,hogy egyszer mindent vissszaszivnak,akik konnyeden legyintenek ma rajuk.A zenejuk mindenesetben meghallgathato lesz ezutan is...de,hogy milyen is egy DM konci,azt csak az tudja,aki ott volt, (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) megha nem is volt addig rajongo,azutan garantaltan az lesz.En legalabbis megszerettettem mar az iden is valakivel ugy a DM-et,hogy a koncert ota DM koboraram szallta meg testet es lelket.Na ezt nevezem en DM virusnak.Jol elkalandoztam,bocsi toletek!!!de nagyon begurulok es szeretnem mindahanyszor kinyitni a pofozo ladat,ahanyszor lesajnaljak elottem,vagy a hatam mogott a DM-et!Ilyenkor mindig megprobalok eszervekkel es lemezekkel,felvetelekkel hatni az illetonek a ruralagytevekenysegere,es legtobbszor ezekutan le is all a pofazas,persze ez nem mindig jon be,mert vannak meg mindig akik meg sem akarjak hallgatni a minosegi zenet...pussszancs es bocsi az omlengesert!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 23:31:41
Létrehozva: #24449

devotee

ŰKi kell vinnem a kutyát.. mindjárt jövök
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 03. - 23:40:23
Létrehozva: #24450

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 03. - 23:29:32) *
Szép estét mindenkinek!!!

Mindenki elment aludni? hmm.. most értem ide, mert nálam volt Marcsi, aztán meg telefonon dumáltam
Látom Jantar, vártál... sajnálom (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Szia Szabcsi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Új vagy itt?

Igeeen Alisha!!!en vagyok egy regebbi vagyok,csak eddig olvagato,mint irdogaloi statuszban a forumon.szoval,nagyon bejon a tarsasagi elet itt,gondoltam csatlakozok,ha mar van hozzaszolnivalom az irottakhoz! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Pussszancs!koszi!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 23:48:58
Létrehozva: #24451

devotee

Hát ennek nagyon örülünk, mindig jó, ha csatlakozik hozzánk valaki.. De elég romlott vagy? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mióta rajongsz?

Hmmm... Melicsemnek volt egy pasija, aki a kalifánál dolgozott.. tudjátok, az a cég, amelyik aszalt gyümölcsöket forgalmaz. Na most találtam a szekrényben rengeteg ilyen aszalt cuccot, amit még akkor kaptam tőle, amikor lakás avatóm volt... most felbontottam egy pár zacsival.. ez a vörösáfonya valami isteniiiii... mint a méz, olyan édes,... na ez mint vacsi, meg is teszi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) felélem a spájzot, meg a fagyasztót (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Kandirozott földieper.. nyami... hahóó.. az aszalt gyümölcsök menyországába cseppentem... isteneeeem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) hát ezt meg kéne kóstolnotok!!!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
---
post 2010.03. 03. - 23:49:04
Létrehozva: #24452

devotee

Csak egy pillanatra, most fekszem le.

Szabcsi: azt mondod, elég bejön itt a társasági élet. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ezen akkorát röhögtem!

Edó: elég romlott vagy? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Kész.

Na puszi, jó éjt!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 23:53:06
Létrehozva: #24453

devotee

Szia Drága Niki (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jóccakát!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 03. - 23:58:31
Létrehozva: #24454

devotee

http://www.youtube.com/watch?v=7H0_zthvCe8

Na Capri, nem olyan izgalmas ez a vidi, csak amit 1:20 körül mondok a kutyámnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erre figyuszoljál, csak úgy kicsúszott a számon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 04. - 00:03:39
Létrehozva: #24455

devotee

Szabcsi, csak most látom, milyen hosszút irtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát a politika nem a szinpadra való az biztos, de a mi fiaink ilyet soha nem tennének.. szarnak bele, és jól is teszik. emellett ők elfogadóak, nyitottak mindenre, és soha nem beszélnének magas lóról, és agressziv megnyilvánulásuk sem volt soha, nem úgy mint más sztárocskáknak.!!!!

Jó lesz neked itt miköztünk, én már érzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Alisha
post 2010.03. 04. - 00:10:42
Létrehozva: #24456

devotee

Na jóccakát midnenkinek, nagyon korán kelek, pont nincs már 6 órám sem, hogy aludjak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Lola nem jött? vagy igen? Capri nagyon csendben vagy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
Capricornus
post 2010.03. 04. - 00:27:19
Létrehozva: #24457

devotee

Idézet (Alisha @ 2010.03. 03. - 23:58:31) *
http://www.youtube.com/watch?v=7H0_zthvCe8

Na Capri, nem olyan izgalmas ez a vidi, csak amit 1:20 körül mondok a kutyámnak (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) erre figyuszoljál, csak úgy kicsúszott a számon (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

A bácsi jobban leköt, áááááááá!!! XD

Gyönyörű kutya (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 04. - 00:30:30
Létrehozva: #24458

Painkiller

Idézet (lolacska @ 2010.03. 03. - 12:51:57) *
na csókolom, népek!
látom mindenkinek bejött a Nouvelles robes, aki nem olvasta, óvatosan pótolja, mert kissé... feszültségteli (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) muhahhaaaa!!!

Trixx!!! de jó újra itt látni! Doro, kösz a vidiket!

ezt meg nézzétek meg, este meghatott kicsikét
http://www.youtube.com/watch?v=kBzSjGHz7wE...player_embedded

ajaj!!! Sirasra gorbult am nekem is kicsit...amugymeg mar erzem a vesztem 28-dika ota,hogy nagyon megfogom en ezt a koncertturne veget most szivlelni...merthogy valami megint lezarult...csak Modeban merem az idot es Modejaval,nna nem all Depeche Modeom-ban errol tobbit irni,csak sirni-rini (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 04. - 01:01:58
Létrehozva: #24459

Painkiller

Idézet (vicuska @ 2010.03. 03. - 10:12:41) *
Köszi Usi

De megtaláltam, elolvastam, kommenteltem. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Hehe én azt hittem kül,hogy ti szeretitek a tangát de akkor ezek szerint nem.Ja én is azt gondoltam,hogy csak én vagyok ilyen elmaradott. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Nálunk most az a baj,hogy bedöglött a laptopom és így osztozunk az asztali masinán. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Ja szabcsinak pedig üdv.Elfelejtettem az előbb mondani.

Koszi Vicus! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) most itt vagyok es vettem az udvozletet!Koszonom,hogy udvozoltok a seregben es nem rugjatok le a kepernyot azer,mert nem magyar ekezeteket hasznalok...csak sajnos romanul is szoktam az itteniekkel kozben...jajj,de depeismodos vagyok ezutan a Requiem zenere vagott DM gyonyor utan.Valahogy igy kell hodolni.Nagyon ugyesen telibetalalt!Hanyan pityorognak meg most rajta! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete
szabcsi
post 2010.03. 04. - 01:11:58
Létrehozva: #24460

Painkiller

Idézet (Alisha @ 2010.03. 04. - 01:03:39) *
Szabcsi, csak most látom, milyen hosszút irtál (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Hát a politika nem a szinpadra való az biztos, de a mi fiaink ilyet soha nem tennének.. szarnak bele, és jól is teszik. emellett ők elfogadóak, nyitottak mindenre, és soha nem beszélnének magas lóról, és agressziv megnyilvánulásuk sem volt soha, nem úgy mint más sztárocskáknak.!!!!

Jó lesz neked itt miköztünk, én már érzem (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Koszi Alisha! es Mindenkinek!Az am,hogy maris ismerosok kozt erzem magam...En ugy dontottem,hogy nem tudok ma sem elaludni,pedig holnap nagy nyomas alatt leszek...ouuuu!Na,azoknak,akik nekem irtak es mar az edessegek es kutyaseti utan agybadoltek...koszonet es egy jou ejt kivanok!
A lap tetejére

+Hozzászólás idézete

2400 Oldal V  « < 1221 1222 1223 1224 1225 > » 
Szólj hozzá a témáhozÚj téma
2 felhasználó olvassa jelenleg ezt a témát (2 vendég és 0 anonim felhasználó)
0 felhasználó: